Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 03, 2015

Χρυσή Αυγή: Το κόμμα της Νεολαίας!

«Ακτινογραφία» του πρόσφατου εκλογικού αποτελέσματος, έκανε η εταίρα Κάπα Research στο «Βήμα», με στοιχεία –μεταξύ άλλων- για την απήχηση των κομμάτων στις διάφορες ηλικιακές κατηγορίες.

Έτσι, η Χρυσή Αυγή  είχε τα παρακάτω ποσοστά:

Στις ηλικίες από 18 έως 23:...

O Βαρουφάκης γελοιοποιεί τον Τσίπρα: Ολική η κωλοτούμπα από τις προεκλογικές υποσχέσεις του Σύριζα - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Οι προεκλογικές εξαγγελίες του Σύριζα μετατρέπονται πολύ γρήγορα σε θεαματικές κωλοτούμπες. Όπως διεμήνυσε ο Βαρουφάκης, οι ιδιωτικοποιήσεις θα συνεχιστούν, ενώ παράλληλα δεν θα υπάρξει καμία μονομερής ενέργεια.

Η μεγαλύτερη όμως κωλοτούμπα του Σύριζα είναι η δήλωση Βαρουφάκη ότι η Ελλάδα δεν ζητά διαγαφή χρέους. Άλλα όμως έλεγε ο Τσίπρας προεκλογικά, όταν δήλωνε ότι η μόνη λύση είναι η διαγραφή χρέους.

Για όσους ξεχνάνε γρήγορα θυμίζουμε τι έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας προεκλογικά:...

Το «πατριωτάκι» ο Πανοκαμμένος προς την πρέσβη του Ισραήλ: "Θα συνεχίσουμε την συνεργασία σε πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο"


Γράφει ο Αντίοχος

Επειδή κάποιοι ψοφοδεξιοί (της διαδικτυακής φωνής του φον Αντωνάκη) αναρωτιόντουσαν τις προηγούμενες μέρες «Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με το Ισραήλ;» και… αγωνιούσαν αν η νέα κυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων «θα φροντίσει να διατηρήσει τις στενές σχέσεις με το Ισραήλ», τους ενημερώνουμε για να πάει η… καρδιά τους στη θέση της.

Συνάντηση, λοιπόν, σε θερμό κλίμα (όπως άλλωστε αναμενόταν…) είχε το «πατριωτάκι» ο προεδροπάνος Καμμένος, με την πρέσβη του Ισραήλ, Ιρίτ Μπεν-Αμπά και την ακολουθία της. Ο προεδροπάνος χαρακτήρισε «πολύ σημαντική» τη συνεργασία της Ελλάδος με το Ισραήλ, αλλά και την τριμερή συνεργασία της Ελλάδος, της Κύπρου και του Ισραήλ για την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και δεσμεύτηκε ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη και με τη νέα κυβέρνηση: «Θα συνεχίσουμε την συνεργασία και σε πολιτικό επίπεδο αλλά και σε στρατιωτικό επίπεδο».
Αυτά και για μερικούς ανόητους της άλλης πλευράς (της αριστεράς) που νόμιζαν ότι η «πρώτη κυβέρνηση της αριστεράς» θα διακόψει τη στρατιωτική συνεργασία με το σιωνιστικό κράτος, γιατί έδωσαν βάση στις θέσεις για την Άμυνα που παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ στις...

Συστημικός "περιούσιος" καθηγητής Μαζάουερ: Αν αποτύχει ο Σύριζα, έρχεται η Χρυσή Αυγή και τότε... καήκαμε!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Είναι κοινώς παραδεκτό, ότι αν αποτύχει (και θα αποτύχει!) ο ΣΥΡΙΖΑ, θα ’ρθει η ώρα της Χρυσής Αυγής, που θα αποτελέσει την τελευταία ελπίδα του Ελληνισμού.

Έτσι, όλοι οι συστημικοί διεθνώς, έχουν πέσει πάνω στους παγκόσμιους αφέντες, παρακαλώντας τους να υποστηρίξουν με όλες τις δυνάμεις τους τη νέα συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, μπας και αποφύγουν το… μοιραίο.
Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά του γνωστού συστημικού καθηγητή Ιστορίας του ξακουστού αμερικανικού πανεπιστημίου Columbia και συγγραφέα, Μαρκ Μαζάουερ να επισημάνει τον θανάσιμο κίνδυνο για το παγκόσμιο σύστημα από την αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ και τον ερχομό της Χρυσής Αυγής. Γράφει, λοιπόν, σε άρθρο του στους Financial Times:

«Μέχρι και την περασμένη εβδομάδα οι Ευρωπαίοι ηγέτες πίστευαν ότι ο χειρότερος εφιάλτης τους ήταν ένας θρίαμβος του ΣΥΡΙΖΑ στις ελληνικές βουλευτικές εκλογές. Τώρα που το ακροαριστερό λαϊκιστικό κόμμα είναι στην κυβέρνηση, ανησυχούν...

Μιλάνε όλοι... Μιλάει κι ο...... Μπουτάρης κατά της Χρυσής Αυγής!!!


Μιλάνε όλοι... Μιλάει κι ο Μπουτάρης κατά της Χρυσής Αυγής

Προκλητικός, για μια ακόμη φορά, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης (με δύο ν...) Μπουτάρης, μιλώντας στην εκδήλωση για το ολοκαύτωμα των Εβραίων της Θεσσαλονίκης, υποστήριξε ότι στην Χώρα δεν υπάρχει (!) δημοκρατία και ότι η εβραϊκή κοινότητα έχει πλέον να φοβηθεί κάτι, επειδή υπήρξε δυστυχές (!!!) εκλογικό αποτέλεσμα που ανέδειξε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως Τρίτο Κόμμα.
Χυδαιολογώντας εναντίον  400.000 Ελλήνων, οι οποίοι σπάζοντας την τρομοκρατία της κυβέρνησης και την συνομωσία σιωπής των ΜΜΕ κατέδειξαν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών στην Τρίτη Θέση, ο φτηνός και φαιδρός αυτός τύπος έδειξε το πώς αντιλαμβάνεται και το πόσο σέβεται την Λαϊκή ετυμηγορία. Προκαλώντας, ως συνήθως, μίλησε για....

Επική κωλοτούμπα από τον Βαρουφάκη: "Η Ελλάδα δε θα διαγράψει το χρέος της... Θα ζητήσει την έκδοση ομολόγων όπως η ΝΔ και ο Σαμαράς"


Βαρουφάκης: Μας τελείωσε η διαγραφή του χρέους - Θα βγάλουμε ομόλογα όπως η νουδούλα!

Ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε κυβέρνηση ευαγγελιζόμενος την διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους. Βεβαίως η θέση αυτή είχε… διανθιστεί με αντιφατικές δηλώσεις στελεχών του ροζ συνονθυλεύματος της αριστεράς, τα οποία από την μία μίλαγαν για διαγραφή και από την άλλη τόνιζαν ότι «δεν υπάρχει επαχθές χρέος».
Όπως σε όλα τα ζητήματα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παρουσίασε μία θέση για κάποιο ζήτημα, ελπίζοντας να εισπράξει από την σύγχυση περί των πραγματικών του θέσεων, γεγονός που έγινε καθιστώντας τον κυβέρνηση. Όπως όλες οι κυβερνήσεις του κλεπτοκρατικού τόξου, έπρεπε να περάσουν οι εκλογές για να.....

Οι αληθινοί παρακρατικοί «αντιφασίστες» και η αντισυστημική Χρυσή Αυγή


Οι αληθινοί παρακρατικοί «αντιφασίστες» και η αντισυστημική Χρυσή Αυγή

Τα αίσχη του Σαββάτου, με τους παρακρατικούς αντιφασίστες να εξευτελίζουν τις αστυνομικές δυνάμεις, αποτελεί πηγή διδαγμάτων. Ας ξεκινήσουμε με μια υπόθεση εργασίας: Ας υποθέσουμε, λοιπόν, ότι κάποιο αριστερό κόμμα διοργάνωνε συγκέντρωση το περασμένο Σάββατο και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διοργάνωνε αντισυγκέντρωση. Ας υποθέσουμε, επίσης, ότι οι Χρυσαυγίτες έκαναν πορεία προκειμένου να «συναντήσουν» την αριστερή συγκέντρωση. Στη συνέχεια, να φωτογραφίζονται μαζί με τα ΜΑΤ και κατόπιν με σπρέι να έγραφαν εθνικιστικά συνθήματα πάνω στις κλούβες.
Φανταστείτε τι θα έγραφαν οι συστημικές φυλλάδες: «Αίσχος! Επετράπη παράνομη φασιστική αντισυγκέντρωση, η οποία είχε σκοπό να......

Υστερόγραφα: "Η Χρυσή Αυγή είναι η Αξιωματική Αντιπολίτευση σε επίπεδο κοινωνίας...."

Γράφει ο Αινείας

Η σημαντικότερη παράμετρος στις εκλογές, όσο και αν θέλουν να το κρύβουν οι ΔυΝάσΤες μας, είναι ότι έφεραν τη Χρυσή Αυγή στην 3η θέση αλλά ουσιαστικά την κατέστησαν τη σημαντικότερη και μοναδική Δύναμη Εθνικής Αντιπολίτευσης σε επίπεδο κοινωνίας.

Είναι άλλωστε αυταπόδεικτο ότι η ΝΔ δεν αποτελεί πια πόλο εξουσίας, ενώ το έρεισμά της στην κοινωνία είναι μηδενικό. Αυτό ενισχύεται από τον παράφρονα, και αλαζόνα Σαμαρά που πεισματικά μένει στη θέση του ενώ ο λαός τον εξεδίωξε μανιωδώς.

Το site "Υστερόγραφα" σε έναν από τα κεντρικά του άρθρα αναφέρει όλα τα παραπάνω και τονίζει ότι η Χρυσή Αυγή και η θέση της στην Κοινωνία που σηματοδοτεί και την άμεση εξέλιξή της σε Δύναμη Εξουσίας είναι το τρομακτικότερο σενάριο του καθεστώτος (και όχι φυσικά οι γιαλαντζί αριστεροί του Τσίπρα)
Διαβάστε:
"Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου σηματοδότησαν την επιθυμία του ελληνικού λαού για πολιτική αλλαγή, με την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.  

Είχαν ωστόσο και τη .....

"Παραπολιτικά": "Όσο μένει ο Σαμαράς τόσο τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα εκτινάσσονται"


Το παραδέχονται και τα “Παραπολιτικά”: Ο Σαμαράς θα εκτινάξει ακόμα περισσότερο τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής

Η συντριβή της ψοφοδεξιάς στις πρόσφατες εκλογές και η ταυτόχρονη ανάδειξη - για δεύτερη συνεχόμενη φορά - της Χρυσής Αυγής σε τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας και πραγματική Εθνική αντιπολίτευση ενάντια σε Μνημόνιο και εθνομηδενισμό σήμανε παράλληλα και την οριστική κατάρρευση της Χούντας Σαμαράς.
Ο προδότης πολιτικάντης και ενορχηστρωτής της σκευωρίας κατά του Λαϊκού Συνδέσμου είναι και ο κύριος υπαίτιος της ενδυνάμωσης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Με τις βρώμικες μεθοδεύσεις του και την εθνοκτόνα του πολιτική κατέστησε σαφές σε όλο τον ελληνικό λαό πως η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη ....

Γ. Μηλιός(ΣΥΡΙΖΑ) προ εκλογών: "Ο Καμμένος είναι η εφεδρεία του συστήματος για να συνεχιστεί το Μνημόνιο.. Θα τον χρησιμοποιήσουν όποτε τον χρειαστούν.." - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Είναι δυνατόν άραγε ένα, αυτοαποκαλούμενο, "αντισυστημικό" κόμμα που κατηγορούσε κάποιο άλλο κόμμα ως "Καθαρή εφεδρεία το συστήματος" και τον αρχηγό του ως τον "πρώτο που θα κυβερνήσει" με τα μνημονιακά κόμματα, αν χρειαστεί, να κυβερνά τώρα μαζί του;!

Γίνεται "αντισυστημικό" κόμμα να κατηγορεί τον Αρχηγό άλλου κόμματος για θέσεις "αντιδημοκρατικές" και "υπέρ του Κεφαλαίου" και την ίδια ώρα να τον επιλέγει ως τον έτερό του στην Κυβέρνηση..

Και όμως όλα τα παραπάνω είναι μια αλήθεια στη ζοφερή πολιτική πραγματικότητα του "συνταγματικού τόξου".
Ακούστε πώς καταφέρετε ο Μηλιός - έμπιστος οικονομικός σύμβουλος του Τσίπρα - σε συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑιων λίγο πριν τις εκλογές εναντίον του Καμμένου και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για τον οπορτουνισμό των κομμουνιστών...

Πώς θα βρείτε τα νέα διαδικτυακά "παπαγαλάκια" του ΣΥΡΙΖΑ...


Εύκολο τεστ για να βρείτε τα διαδικτυακά παπαγαλάκια των τσιπροκαμμένων

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί να απαλλαγήκαμε από τα διαδικτυακά παπαγαλάκια των Σαμαροβενιζέλων (τώρα που δεν έχουν το δημόσιο ταμείο στα χέρια τους…), αλλά εδώ και μια βδομάδα μας προέκυψαν τα διαδικτυακά παπαγαλάκια των Τσιπροκαμμένων (που έχουν το δημόσιο ταμείο στα χέρια τους…).
Για να τα εντοπίσετε και να τα αποφεύγετε, αρκεί μόνον να πατήσετε στην αναζήτηση του google την παρακάτω… φοβερή και… τρομερή είδηση:
«Στην οικονομική θέση πέταξε για Παρίσι ο Βαρουφάκης». Και αρχίστε να μετράτε «κεφάλια»!
(ΥΓ) 1: Προσοχή, είναι τόσο πολλά, που....

ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Ένα μακροσκελές άρθρο του κυρίου Θανάση Μαυρίδη, αναρτήθηκε σήμερα στην οικονομική ιστοσελίδα  capital.gr με τον τίτλο «Στο βάθος Χρυσή Αυγή». Για να μην κουράσουμε τους αναγνώστες θα αναφέρουμε επιγραμματικά , ότι το εν λόγω άρθρο αντικατοπτρίζει την βαθειά πικρία του δημιουργού του, για τον ξεπεσμό και την χρεοκοπία της Νέας Δημοκρατίας, όπως επίσης για την  αδιάλλακτη στάση του τέως πρωθυπουργού κυρίου Σαμαρά, να παραιτηθεί από την ηγεσία του κόμματος.
Επιπλέον ο κύριος Μαυρίδης σε τέσσερα σημεία του άρθρου του επισημαίνει ότι αν ο «συνεταιρισμός» ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  αποτύχει ως κυβέρνηση, ο κόσμος θα στραφεί στην Χρυσή Αυγή, επίσης αναφέρει ότι είναι απαραίτητο ο κύριος Σαμαράς να παραιτηθεί, γιατί αν....