Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 07, 2012

Αντιποίηση αρχής από τον ΣΥΡΙΖΑ...!!! Εκτός από ρουφιάνοι... Έγιναν και ασφαλίτες...!! Βίντεο!!

ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ..

Bουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σταμάτησαν αστυνομικούς της Ασφάλειας και αφού προέβησαν σε έλεγχο των στοιχείων τους, ανήρτησαν φωτογραφίες τους σε βίντεο που.....

Παππάς: "Στουρνάρα όταν σου μιλάω θα με κοιτάς!!" Προς δοσίλογους βουλευτές... "Καθίστε κάτω ρε... Θα τα ακούσετε τώρα!!"

Βίντεο...

Νίκος Μιχαλολιάκος στη Βουλή: "Η Ελλάδα ΔΕΝ πωλείται..."

Βίντεο...

Ξεφτίλισε για άλλη μια φορά τους φαύλους και τους υποκριτές η Χρυσή Αυγή δίνοντας στη δημοσιότητα τη μισθοδοσία των βουλευτών...

Τέλος στα ψέματα και την υποκρισία των γραφικών και θλιβερών υπηκόων στοών, επιχειρηματιών και τοκογλύφων...

Δείτε το έγγραφο ντοκουμέντο που παρέδωσε ο βουλευτής του Εθνικιστικού Κινήματος, Ηλίας Κασιδιάρης.

Ηλίας Παναγιώταρος: "το μνημόνιο θα γίνει η δικογραφία σας", Χρήστος Παππάς: "Είστε πολιτικοί μπακαλόγατοι, υπάλληλοι ξένων συμφερόντων"

δείτε τα βίντεο....

Ηλίας Κασιδιάρης προς Άδωνι Γεωργιάδη: "Είσαι ψεύτης...τράβα πουλα καμια εγκυκλοπαίδεια"

Βίντεο - φωτιά.....

Νέα πρόκληση στη κατεχόμενη Κωνσταντινούπολη... "επείγουσα απαλλοτρίωση" στις Ελληνικές συνοικίες και γκρέμισμα της ιστορίας...!!!

Με το πρόσχημα του εξωραϊσμού και της αναβάθμισης κατεδαφίζονται και τα τελευταία ελληνικά κτίσματα στην Πόλη, με απόφαση «κατεπείγουσας απαλλοτρίωσης».
 
Η απόφαση αυτή δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Το Τουρκικό υπουργικό συμβούλιο αναφέρεται σε «επείγουσα απαλλοτρίωση» που θα πραγματοποιηθεί στις ιστορικές συνοικίες της Πόλης, Φανάρι - Μπαλατά Αϊβάνσαραϊ.
Με το πρόσχημα του....

Χρήστος Παππάς: "Πάμε τώρα σε εκλογές"...Κασιδιάρης:"Να πάεισ το διάολο η μισθοδοσία των βουλευτών όταν μιλάμε για το Έθνος"

Δείτε τα βίντεο από τη Βουλή....

Πρόσκληση - κάλεσμα της Χρυσής Αυγής για τις σημερινές κινητοποιήσεις.."Μόνο Ελληνικές Σημαίες στα χέρια σας"

Η Χρυσή Αυγή καλεί όλους τους Έλληνες, χωρίς κομματικές, αλλά μόνο με ελληνικές σημαίες, να αντιδράσουν δυναμικά στα αντεθνικά και αντιλαϊκά μέτρα της υποταγής. Απομονώστε όσους επιχειρούν να καπηλευθούν κομματικά την οργή των Ελλήνων. Εντός και εκτός βουλής, συνεχίζεται η εθνική αντίσταση ενάντια στην ξένη κατοχή των τοκογλύφων.

Γραφείο Τύπου
Χρυσή Αυγή

Ο Σιωνισμός αποφάσισε...Μ.Νετανιάχου: "Υπόσχομαι "να πατήσω το κουμπί" της επίθεσης κατά του Ιράν"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φυσικά και δεν θα τολμήσουν να επιχειρήσουν οι εβραίοι μόνοι τους...και σε καμμία περίπτωση σε σώμα με σώμα μάχες. Θα έχουν και την αμέριστη συμπαράσταση του "ευλογημένου" Ομπάμα...παρά τα περί αντιθέτου λεγόμενα.
 
Στην τελική φάση εισέρχεται από σήμερα το δράμα της Μέσης Ανατολής και το μόνο ερώτημα είναι αν η σύγκρουση θα περιοριστεί στην Συρία ή θα επεκταθεί και στον Κόλπο σε έναν πόλεμο που δεν έχει καμία σχέση με όλες τις μέρχρι στιγμής συγκρούσεις μετά τον Β'ΠΠ: Το Ιράν είτε το τέλουν είτε όχι, είναι μεγάλη δύναμη, ίσως όχι τόσο στρατιωτικά, όσο σε στρατηγικό επίπεδο: Τεράστιος πληθυσμός, φανατισμός και στρατηγική θέση.
«Εγγυώμαι πως εάν επανεκλεγώ ως πρωθυπουργός δεν πρόκειται να επιτρέψω στο Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα», δήλωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου σε τηλεοπτικό σταθμό λίγο πριν τα αποτελέσματα των ΗΠΑ και είναι σαφές το μήνυμα που έστειλε στον Μ.Ομπάμα: "Εγώ θα επιτεθώ, εσύ κάνε ότι θελεις".
Χαρακτηριστική ήταν η απάντησή του στο αν ....

Τρέμουν οι εμαβούλγαροι του ΣΥΡΙΖΑ και ζητούν προπαγάνδα από τους καθηγητές των σχολείων και πογκρόμ κατά των μαθητών με "φασίζουσα" νοοτροπία και ντύσιμο!!!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Χρήστος Παππάς προ ημερών είχε πει σε ομιλία του στη Βουλή καλοσωρίζοντας μαθητές από σχολείο είπε:"Μη φοβάστε τίποτα και κανέναν...Δυνατά και ελληνικά σε όλα τα 15μελή και 5μελή"..Ενώ ένας μαθητής σε λύκειο του Αγρινίου φώναξε σύνθημα "Αίμα Τιμή Χρυσή Αυγή" και βροντοφώναξε και όλη η ομάδα της παρέλασης. Όλα τα παραπάνω είναι ενδεικτικά της αφύπνισης της Ελληνική νεολαίας, προνομιακός χώρος των ανθελλήνων της Αριστεράς. Και ξέρουν ότι μόλις σπάσει αυτό το απόστημα η λήθη και ο "πολιτικός" καιάδας τους περιμένει...
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ(σύνθημα που ακούστηκε πρόσφατα σε πορεία)

Δυστυχώς στα ελληνικά σχολεία η ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς είναι γεγονός εδω και πολλά χρόνια. Οι αριστεροί καθηγητές ανέκαθεν προσπαθούσαν με πολιτική προπαγάνδα και απειλές να προσηλυτίσουν νέους ψηφοφόρους για τα αριστερά κόμματα. Πάντοτε "παρέκκλιναν" όπως οι ίδιοι λένε απο την διδακτέα ύλη και μιλούσαν μέσα στις σχολικές αίθουσες υπέρ των αριστερών ιδεών.

Καμιά κυβέρνηση δυστυχώς δεν......

Νέα επίθεση του Ναυπάκτου Ιεροθέου στην Χρυσή Αυγή από την αθεϊστική «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ


Νέα επίθεση του Ναυπάκτου Ιεροθέου στην Χρυσή Αυγή από την αθεϊστική «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ

Νέα επίθεση κατά του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών εξαπέλυσε ο μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος (γνωστός από την τακτική αρθρογραφία του στην αλήστου μνήμης «Ελευθεροτυπία» - αγαπημένη των πάσης φύσεως αναρχοκομμουνιστών τρομοκρατών και φανατικά αθεϊστικής εκ πεποιθήσεως). Ιδού τι είπε ο Ναυπάκτου:

Διαδώστε...!!! Γενική κινητοποίηση για την Παρασκευή...! Καλούν οι τελευταίοι Έλληνες κάτοικοι των Αθηνών...!!!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.30 ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΧ.ΒΟΔΑ.

Ένα χρόνο μετά την ανατριχιαστική δολοφονία του Μανώλη Καντάρη από 2 αφγανους και έναν πακιστανό, δύο μήνες από τον δολοφονικό βιασμό της Μυρτώς στην Πάρο από τον «ανήλικο» , κατά τον ΣΎΡΙΖΑ πακιστανό, εξι μήνες μετά την δολοφονία του παλληκαριού στην Πάτρα από αφγανούς και .....

Η παρουσία της Χρυσής Αυγής σήμερα στο Κοινοβούλιο..

Χρήστος Παππάς, Ηλίας Παναγιώταρος, Αντώνης Γρέγος
Δείτε τα βίντεο...