Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 05, 2013

ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΒΟΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΔΙΠΛΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΩΡΗΚΤΟ ΑΒΕΡΩΦ

Η καταγγελία γίνεται στο enwtheite.blogspot.gr και είναι εξοργιστική... Ονόματα παιδιά, δώστε μας ονόματα να μάθουμε τι καπνό φουμάρουν οι τύποι... Διαβάστε:

Πριν λίγο ενημερωθήκαμε πως σε σχολική εκδρομή που πραγματοποιήθηκε από Λύκειο του Κορυδαλλού έγιναν τα παρακάτω ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα ! Οι μαθητές του Λυκείου ξεναγήθηκαν στο θρυλικό Αβέρωφ και αφού βγήκαν στο κατάστρωμα θέλησαν να βγάλουν την ελληνική σημαία από την τσάντα τους για να βγουν μια αναμνηστική φωτογραφία ... την ώρα όμως που ο συμμαθητής μας κράταγε την σημαία ο καθηγητής του, αποκρίθηκε στον συμμαθητή μας " Τι πάει να κάνει εκεί ; " , ο συμμαθητής μας απάντησε πως....

Σε έξαλλη κατάσταση ο Ηλίας Κασιδιάρης αποχώρησε από την προανακριτική επιτροπή φωνάζοντας: "Είστε όλοι καραγκιόζηδες..."

Με ένταση ξεκίνησε η συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ καθώς για ακόμα μια φορά τα μέλη της δεν μπορούν να χαράξουν κοινή γραμμή ούτε για τα διαδικαστικά ζητήματα.

 Είναι μάλιστα ενδεικτικό το γεγονός ότι στην κορύφωση της έντασης, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης αποχώρησε φωνάζοντας στους διαδρόμους της Βουλής «έχετε καταντήσει την επιτροπή θέατρο παραλόγου. Είστε όλοι σας καραγκιόζηδες».

 Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με.....

Παραλήρημα Μαλέλη:«Ψόφα ρε κομμούνι, έγραφε η Χρυσή Αυγή όσο ήμουν σε κώμα»


Παραλήρημα Μαλέλη:«Ψόφα ρε κομμούνι, έγραφε η Χρυσή Αυγή όσο ήμουν σε κώμα»

Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του STAR και γνωστός δημοσιογράφος, Σταμάτης Μαλέλης είχε πρόσφατα μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Έφτασε μάλιστα λόγω εμφράγματος να πέσει σε κώμα. Τώρα έχει ανανήψει πλήρως και ευχόμαστε να είναι καλά στην υγεία του.
Δυστυχώς, όμως, ακόμα και μια τέτοια προσωπική υπόθεση και μάλιστα υγείας ο κ. Μαλέλης, που είναι γνωστός και ανοικτός υποστηρικτής της ΔΗΜΑΡ, την εκμεταλλεύτηκε για να ρίξει λάσπη στην Χρυσή Αυγή. Είπε, λοιπόν, ο δημοσιογράφος για την περιπέτεια της υγείας του:

Ψύχωση του έχει γίνει του Μπένι η Χρυσή Αυγή...Συνέντευξη στον Πρετεντέρη και πάλι με θέμα το Εθνικιστικό Κινημα...

Απολαύστε το διάλογο ενός αρχηγού κόμματος του 5% (μπορεί και λιγότερο) και ενός καθεστωτικού δημοσιογράφου που αντί να ρωτά....εύχεται!!!

Απλά συγκλονιστικό.... Ηλικιωμένη με το λιγοστό περίσσευμα της αγόρασε αρβύλες και τις έστειλε στον Έβρο όταν άκουσε ότι οι στρατιώτες ζήτησαν ένα δεύτερο ζευγάρι....!!!

Μια ηλικιωμένη έστειλε ένα ζευγάρι αρβύλες σε μονάδα του Έβρου, συγκινώντας τους στρατιώτες και αποδεικνύοντας ότι οι απλοί πολίτες είναι ευαίσθητοι και πιο αποτελεσματικοί από την …κρατική μηχανή.

 Η ηλικιωμένη ενημερώθηκε ότι στρατιώτες που υπηρετούν στο 558 Μ/Κ ΤΟ στο Πρωτοκλήσι Έβρου ζητούσαν ένα δεύτερο ζευγάρι αρβύλες. Στη συγκεκριμένη λοιπόν μονάδα έφτασε πριν από λίγες μέρες ένα δέμα, στο οποίον ήταν .....

Άρθρο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου: Οι Δοξασμένοι «Μαυροφόροι» του θανάτου

Και από τον Προύθο στο κράτος των Αθηνών

Γέμισε η χώρα από… προδότες και σωτήρες. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Υπάρχουν μόνον θλιβεροί κομπάρσοι της Ιστορίας, στους οποίους βαρύς πέφτει ο χαρακτηρισμός του προδότη, αφού δεν είναι τίποτε άλλο από ανάξιοι και άβουλοι υποτακτικοί συμφερόντων αντεθνικών και από την άλλη πλευρά οι περίφημοι σωτήρες δεν είναι τίποτε άλλο από λογάδες της συμφοράς, οι οποίοι διαψεύδονται στο πέρασμα του χρόνου. Όμως, το καθεστώς μιας καθολικής αμνησίας και «ο άρτος και τα θεάματα», που όποτε τους δίνεται η ευκαιρία δίνουν στον λαό, επιβάλει την απόλυτη λησμονιά. Ας μη μιλήσουμε, λοιπόν, για το θλιβερό σήμερα, αυτήν τουλάχιστον την φορά. Ας μιλήσουμε για το ένδοξο χθες.
Πεδίον του Άρεως
Κάπου στο κέντρο των Αθηνών υπάρχει ένα.....

"Χορηγία" του Soros στον Μπουτάρη....με τις ευλογίες του "περιούσιου" αντιδημάρχου Χ.Καπάν..

Διαβάστε το άρθρο...

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί τα παιδιά που κρατούν οι ζητιάνες κοιμούνται συνεχώς;


Στη στάση του μετρό συναντώ καθημερινά μια γυναίκα απροσδιορίστου ηλικίας. Τα μαλλιά της βρώμικα και ανακατεμμένα, τα ρούχα της κουρελιασμένα και το πρόσωπό της σκιμμένο στη θλίψη.
Η γυναίκα κατάχαμα στο βρώμικο πάτωμα και δίπλα της το ποτηράκι, όπου οι περαστικοί προσφέρουν τον οβολόν τους. Στα χέρια της γυναίκας, κοιμάται ένα δίχρονο παιδάκι. Του φοράει ένα βρώμικο καπέλο και εξίσου βρώμικα ρούχα.
Οι περισσότεροι περαστικοί, συγκινημένοι από το θέαμα προσφέρουν αβίαστα και το τελευταίο κέρμα από το πορτοφόλι τους, ξορκίζοντας με ανακούφιση την ενοχή της δικής τους ευδαιμονίας…
Καθημερινά, επί ένα μήνα, προσπερνούσα τη ζητιάνα, χωρίς βεβαίως να.....

Αυτός είναι ο.....πολιτισμός των κατατρεγμένων που κάποιοι θέλουν να τους δώσουμε την ελληνική ιθαγένεια!!!

Κείμενο στα αγγλικά που στάλθηκε από τον φίλο και συναγωνιστή Πάϊπερ για τον κανιβαλισμό των....."ευπαθών", "προσφύγων κτλ που προστατεύουν οι "αντιρατσιστές" και οι θολοκουλτουριάρηδες, τύπου Παύλου Τσίμα...(δείτε την εκπομπή της Κυριακής και θα καταλάβετε)
 
Κανίβαλοι βάσει....πολιτισμού, θεωρώντας το ανθρώπινο κρέας ως..θεραπευτική ουσία!!

In 2003, Sinafasi Makelo, a representative of Mbuti pygmies, told the UN's Indigenous People's Forum that during the Congo Civil War, his people were hunted down and eaten as though they were game animals. In....

Νέα πρόκληση από τους κατσαπλιάδες.. Οι Τσάμηδες ιδρύουν παράρτημα στην Τουρκία-BINTEO

Σύλλογο για τον Πολιτισμό και την Ένωση των "εκτοπισθέντων" Αλβανών καθώς και παράρτημα του συλλόγου «Τσαμουριά» ίδρυσε τις τελευταίες μέρες στη Σμύρνη η αυτοαποκαλούμενη «κοινότητα των Τσάμηδων» που . «εκτοπίστηκε» στην Τουρκία το 1923-1924. Στη εκδήλωση ίδρυσης συμμετείχαν .....