Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 25, 2017

Στημένοι λες και βρίσκονται ενώπιον... εκτελεστικού αποσπάσματος!

Έγινε κι εχθές το βράδυ –όπως κάθε χρόνο- η «καθιερωμένη» δεξίωση για την αποκατάσταση της «δημοκρατίας» (σύμφωνα με την πολιτικώς ορθή ορολογία για την φαυλοκρατία – κλεπτοκρατία – ξενοκρατία) τους.

Κι οι αρχηγοί των κομμάτων του "συνταγματικού" τόξου, παρατάχτηκαν στη σειρά ο ένας δίπλα στον άλλον, καμαρωτοί-καμαρωτοί, μπροστά από έναν ψηλό τοίχο...

ΜΕ Π…Σ ΔΕ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΓΑ, ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ! ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ

Μια καινούργια φάμπρικα έχουν ανακαλύψει τα μακριά χέρια του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος, οι… τιμημένοι κουκουέδες, για να κατηγορούν μονίμως για κάτι την Χρυσή Αυγή, ή για να βρούνε θέμα μέσα στο κατακαλόκαιρο, ή για να δικαιολογήσουν την «διεθνιστική βοήθεια» που λαμβάνουν από τα… ευαγή «Ιδρύματα» του μπάρμπα-Σόρος, ή για όλα αυτά μαζί: τις κατά φαντασίαν «ρατσιστικές επιθέσεις»!

Έτσι, μετά από 2-3 σκόρπιες καταφανέστατα ψευδείς καταγγελίες «ρατσιστικών επιθέσεων», επανέρχονται με μια δήθεν διπλή «ρατσιστική επίθεση» στο Μενίδι, μέσα σε λίγες μέρες. Ιδού το παραμύθι τους: 

«Ξυλοδαρμός μετανάστη από φασιστοειδή στο Μενίδι

Ένα ακόμα περιστατικό βίας από φασιστοειδή σημειώθηκε...

Το άσβεστο μίσος των κομμουνιστών και η ατελείωτη ξεφτίλα των ψοφοδεξιών

Γράφει ο Αντίοχος

Ως γνωστόν, προ ημερών ο περιφερειάρχης Μπακογιάννης έδωσε συνέντευξη στο Athens Voice, και σε μια επίδειξη ψοφοδεξιάς αβρότητας είπε μεταξύ των άλλων, πως πολύ θα ήθελε κάποια στιγμή να καθίσει ο γιός του στο ίδιο τραπέζι με τον εγγονό του «φαρμακοχέρη» Κουφοντίνα – ο Κουφοντίνας ήταν ο δολοφόνος του Παύλου Μπακογιάννη. Δηλαδή, ο εγγονός του θύματος με τον εγγονό του φονιά αγκαλιά, για να παραφράσουμε το «ο φονιάς με το θύμα αγκαλιά», του τραγουδιού του Σαββόπουλου!

Ποια ήταν η απάντηση του γιού του «φαρμακοχέρη»...