Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 26, 2011

Μια παγκόσμιου τύπου νέα διακυβέρνηση με την Ελλάδα παρούσα

Σήμερα σε ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας διαβάζουμε ότι ο Χάρης Παμπούκης στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού και νυν υπουργός Επικρατείας, δηλώνει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η Ελλάδα πρέπει να λάβει θέση σε μια Παγκόσμια διακυβέρνηση.
Ανέφερε επ’ ακριβώς:
“ Το Συμβούλιο της 25ης Μαρτίου, το οποίο άλλωστε γίνεται σε μία συμβολική ημερομηνία, εορτή απελευθέρωσης, αναμένεται να απελευθερώσει τις νέες δυνάμεις της Ευρώπης απέναντι στις αγορές και να περάσουμε από την οικονομική παγκοσμιοποίηση στην πολιτική ενοποίηση. Απαιτείται να οικοδομηθεί μία παγκόσμια νέου τύπου διακυβέρνηση και η Ελλάδα θα πρέπει να είναι παρούσα σε αυτό το νέο κόσμο”. (ολόκληρο το ρεπορτάζ)
Και ο ίδιος ο πρωθυπουργός κατ επανάληψη έχει δηλώσει ότι...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ:ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΤ ΠΟΥ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ,ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ!

Δείτε το βίντεο και φρίξτε-απαιτούνται πολύ γερά νεύρα:

Η συνέχεια στο hellas-orthodoxy

Ο Σφακιανάκης μιλά για το διεθνές κατεστημένο και τους Νεοταξίτες

Eαν διασχίσετε παράνομα τα σύνορα μια ξένης χώρας τι θα συμβεί; Στην Ελλάδα τι;

Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Βόρειας Κορέας, . . . τρώτε 12 χρόνια σκληρής εργασίας.
Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ του Ιράν, . . . . . . . κρατείστε επ' αόριστον.
Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ του Αφγανιστάν, . . .. . τρως σφαίρα.
Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Σαουδικής Αραβίας, . θα πρέπει να φυλακιστείτε.
Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ των ΗΠΑ, . . . . . . . ΘΑ υποστείτε ξυλοδαρμό από την τοπική αστυνομία.
Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Κίνας, . . . . . . . ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ακουστείτε ποτέ ξανά.
Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Βενεζουέλας, . . .. . ΘΑ περαστείτε για κατάσκοπος και θα σφραγιστείτε σε κάνα κελί.
Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Κούβας, . . . . . . θα σαπίσετε σε πολιτική φυλακή.
Εάν διασχίσετε παράνομα τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, . . . . . . ΠΑΙΡΝΕΤΕ:

Πότε είπαμε πως ξεκίνησαν οι παρελάσεις;

Κάθε χρόνο το ίδιο παραμύθι, μία χούφτα θολοκουλτουριάρηδες που λένε και ξαναλένε πως οι παρελάσεις προέρχονται από την διακυβέρνηση Μεταξά... πως είναι δήθεν μιλιταριστικό κατάλοιπο και διάφορες άλλες μπούρδες. Καταρχάς για πολλοστή φορά να πούμε πως δεν μας ενδιαφέρει αν οι παρελάσεις τις ξεκίνησε ο Μεταξάς η οποιοσδήποτε άλλος. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να απαντάμε στην άθλια προπαγάνδα...που προσπαθεί με βλακώδες επιχειρήματα να δαιμονοποιήσει το Εθνικό συναίσθημα και την Εθνική μας ταυτότητα. Το δημοσίευμα που βλέπετε είναι από την εφημερίδα ΣΚΡΙΠΤ 25//03/1900...
περαστικά σας...

Υ.Σ Αφού είδατε τι έκαναν οι μαθητές των σχολείων κατά τους εορτασμούς τις 25 Μαρτίου σε επόμενο ποστ θα μάθετε τι έκαναν οι φοιτητές...και θα εκπλαγείτε!
ΠΗΓΗ

Ποιός βουλευτής ρουσφετολογεί με τους ψηφοφόρους του;

ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ 1:Ψυχραιμία; Εύκολο να το λες. Για ρώτα και εμάς που λαμβάνουμε 0.000 μηναίως και δεν βλέπουμε ν' αλλάζει σύντομα.

ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΣ:Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά με αυτή την λογική, πρέπει να μήν πληρώνεται κανένας έως ότου όλοι έχουν δουλειά. Όπως αντιλαμβάνεσαι δεν μπορεί να λειτουργήση έτσι καμμία κοινωνία. Να περάσης από το γραφείο μου πάντως. Κάθε μέρα ψάχνουμε για δουλειά στον κόσμο και έχουμε βρει για πολλούς, γιατί όχι και για σένα;

ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ 1:Χμμμ, δεν χάνω και τίποτα να κάνω και μια βόλτα. Πού να πάρω τηλ. αν θέλω να το κανονίσω;

ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ 2:Και εγώ στη ίδια κατηγορία είμαι .Απολύθηκα παίρνω επίδομα ανεργίας αλλά νοιώθω αυτή την περίοδο ΑΧΡΗΣΤΟΣ...


Σε ποιόν ανήκει ο παραπάνω διάλογος;
Η απάντηση...

Η «Ωρα της Γης»: Το σώου της υποκρισίας

Η καθεστωτική υποκρισία σήμερα έχει πάρει αποκρουστικές διαστάσεις: παίζεται και σε χολιγουντιανές, τελετουργικές παραστάσεις.
Μία από αυτές τις παραστάσεις της υποκριτικής αυθάδειας είναι και η «Ωρα της Γης»: Το σβήσιμο των φώτων για μια ώρα με την «εθελοντική» συμμετοχή της κυβέρνησης και αρκετών επιχειρήσεων…
Η καμπάνια υλοποιείται «εργολαβικά» από τη λεγόμενη Μη Κυβερνητική Οργάνωση WWF: Γνωστή για τις μεγάλες διαπλοκές της με διάφορες πολυεθνικές!!!!!
Επισήμανση:

Οι αχαρακτήριστοι παρουσιαστές της ΝΕΤ

Καλεσμένος στο κρατικό κανάλι ήταν ο Υπουργός Εξωτερικών, Δρούτσας...
Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης δεν ήταν τόσο οι ερωτήσεις που του έγιναν, αλλά αυτές που δεν ειπώθηκαν ποτέ...
Δεν ακούσαμε τίποτα για τη 'μυστική διπλωματία'που αποκάλυψαν τα wikileaks
Δεν ακούσαμε τίποτα για τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και τις θέσεις του στο Σκοπιανό.
Δεν ακούσαμε τίποτα για την προκλητικότητα των Τούρκων στο Καστελόριζο και την αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων...
Δεν ακούσαμε τίποτα για...

Ψηφιακά Ζόμπι

Τους βλέπω παντού, να περπατούν και να παραμιλάνε. Όταν πρωτοεμφανίστηκαν τα διάφορα hands free, και μέχρι να πάρω χαμπάρι τι γίνεται, νόμιζα ότι πρόκειται για πειραγμένους, ή ψεκασμένους…
Εδώ και καμιά δεκαπενταριά χρόνια που εισέβαλλαν στη ζωή μας τα κινητά (ναι, υπήρχε ζωή και πριν απ αυτά), ο νεοέλληνας αφοσιώθηκε ψυχή τε και σώματι σε αυτά. Επικοινωνώ, άρα ζω, έγινε το σύνθημά του.
Και όπως σε κάθε τι, έτσι και σε αυτό, η υπερβολή μας ως λαός, πάει σύννεφο.
Όπου πας κι όπου σταθείς, θα δεις διάφορους και διάφορες να κυκλοφορούν με ένα κινητό κολλημένο στο αυτί, ή στη περίπτωση των hands free να μουρμουρίζουν από μόνοι τους.
Μα καλά, τι λένε όλοι αυτοί; Τόση ανταλλαγή πληροφοριών τέλος πάντων; ‘Άλλος οδηγάει και μονολογεί, άλλη περπατάει και μιλάει, κ.ο.κ.
Έχω δει τυπάκι σε μηχανάκι, να...

Απίστευτη πρόκληση από την Τουρκία: Πουλάει «οικόπεδα» νότια του Καστελόριζου

 Η Τουρκική Εταιρεία Πετρελαίου προκήρυξε διαγωνισμό για 11 «φιλέτα» που καλύπτουν θαλάσσια έκταση 20.000 Km2 στον κόλπο της Αττάλειας, αλλά και νοτιότερα σε περιοχή που συγχέεται με την ελληνική υφαλοκρηπίδα

Ρεπορτάζ απο το "ΕΘΝΟΣ"
Μεθοδικά και συστηματικά η Τουρκία σφίγγει τον κλοιό στην περιοχή του Καστελόριζου, επιχειρώντας με κάθε τρόπο να δημιουργήσει τετελεσμένα που θα της δώσουν πρόσβαση στα αποθέματα ενέργειας που πιθανολογείται ότι κρύβονται στον βυθό της Ανατολικής Μεσογείου.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες η...

Το "βαθύ λαρύγγι" της ΝΔ

Real News
Μερικοί έχουν την εντύπωση ότι με διαρροές ασκούν πολιτική ή μπορούν να εκβιάσουν πολιτικές αποφάσεις..
Τέτοιες παλαιοκομματικές τακτικές, που παραπεμπουν σε χρόνια 'δύκολα', έχουν περάσει ανεπιστρεπτι για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με την έλευση του Αντώνη Σαμαρά.
Όσο πιο νωρίς το καταλάβουν τόσο το καλύτερο για τους ίδιους...

Πάντως και μόνο η αναπαραγωγή του 'γεγονότοτς' από εφημερίδες της διαπλοκής δείχνει πολλά...
Όπως επίσης και μια συνέντευξη του...

Σύλληψη δυο διακινητών στην Ορεστιάδα Έβρου.

Σήμερα (26/03/2011) τις πρώτες πρωινές ώρες ,  μετά από συντονισμένες ενέργειες  της ειδικής ομάδας δίωξης  λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας,  συνελήφθησαν  στην  περιοχή  Ορεστιάδας, δυο (02) διακινητές ( Σομαλός & Σουδανός) καθώς με την βοήθεια τρίτου ατόμου πιθανόν Τούρκος ( από μαρτυρίες λαθρομεταναστών ) επιχείρησαν    να προωθήσουν  στο εσωτερικό της χώρας ομάδα περίπου  50  λαθρομεταναστών  με (1) πλαστική βάρκα.
Συγκεκριμένα:

Και η Εκκλησία δείχνει να ξυπνάει...

Η πρώτη δήλωση του Αρχιεπισκόπου έγινε μεσοβδόμαδα:
«Διερωτώνται πολλοί συμπολίτες μας γιατί τέτοιο μένος κατά του 1821, γιατί τέτοια μανία κατά των ηρώων και των μαρτύρων του. Είναι απλό, πρόσθεσε: το 1821 παραμένει το μεγάλο σχολείο του απροσκύνητου ήθους. Και η νέα τάξη πραγμάτων μας θέλει προσκυνημένους και υποταγμένους»

Και ανήμερα του Ευαγγελισμού και της επετείου της Εθνεγερσίας του 21' διάβασε ένα κείμενο του Γρηγορίου του Ε' που αποδείκνυε πόσο φαιδρά είναι αυτά που λέγονται για τον πατριώτη, φωτισμένο Πατριάρχη.
 Το βίντεο ΕΔΩ


Σήμερα δίνει συνέντευξη στη Real News και καταφέρεται ενάντια σε όσους προσπαθούν να υποτιμήσουν την αξία του 21' και να συκοφαντήσουν τον τίμιο αγώνα των Ελλήνων Ηρώων με απώτερο, πρόστυχο, στόχο την απεμπόλιση της Εθνική μας ταυτότητας και Ιστορίας.

Απο εμάς ένα μπράβο στον Αρχιεπίσκοπο...
αλλά θα πρέπει να θυμάται πως...

Ήρθε η "Morgan Stanley" να μας 'νοικιάσει'..

Το ρεπορτάζ από το σημερινό "ΒΗΜΑ" είναι ενδεικτικό για το τι θα ακολουθήσει το επόμενο χρονικό διάστημα

"Επιχείρηση με τον κωδικό «Εξοχική Κατοικία» στήνει η κυβέρνηση, ελπίζοντας να κερδίσει το στοίχημα των 50 δισ. ευρώ από τις πωλήσεις συμμετοχών σε κρατικές επιχειρήσεις και από την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Από τη δεύτερη πηγή, και συγκεκριμένα από τη χωροθέτηση ζωνών εξοχικής κατοικίας σε όλη την Ελλάδα και από την οικοδόμηση που θα ακολουθήσει, υπολογίζεται ότι μπορούν να κερδηθούν σε επτά χρόνια γύρω στα 35 δισ. ευρώ!

Στην κυβέρνηση μιλούν για...

Ενώ το Πα.Σο.Κ. βουλιάζει τη χώρα στην ύφεση και την κατάθλιψη, ο Παπακωνσταντίνου χαρίζει χρέη, 70 εκ. ευρώ, σε μεγαλοοφειλέη του Δημοσίου..

Το ρεπορτάζ από το σημερινό "Πρώτο Θέμα" για τον επιχειρηματία Ραπτόπουλο που τυγχάνει να είναι και κουμπάρος του Τριανταφυλλόπουλου..

Με τις υγείες μας...

Ο πράσινος 'παπαγάλος' Χασαπόπουλος, σταμάτησε να κελαηδά μπροστά στον Δημήτρη Καζάκη

Μπραβό στον κορυφαίο Έλληνα οικονομικό αναλυτή...
Έκανε τον πρασινοφρουρό Χασαπόπουλο να καθήσει να τον ακούει να κάνει σκληρή αντιπολίτευση στα 'αφεντικά' του.
"Πρέπει να καταγγείλουμε την σύμβαση και να αποχωρήσουμε όσο είναι νωρίς"
έλεγε ο καθηγητής
"Μα δεν γίνονται αυτά τα πράγματα" απάντησε ο Χασαπόπουλος για να πάρει 'μια πληρωμένη απάντηση'.
"Και ποιός το λέει αυτό; Η Παγκόσμια Τράπεζα;... Αν θυμόσαστε...

"Ζήτω η Ελλας" αναφώνησε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης... και λοιπές εκδηλώσεςι της ομογένειας για την εθνική επέτειο

Οι ρίζες του κόσμου οδηγούν στον ελληνικό πολιτισμό τόνισε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ, μιλώντας στην εκδήλωση που διοργάνωσε και φέτος στην επίσημη δημαρχιακή κατοικία για να τιμήσει την εθνική επέτειο του Ελληνισμού. Ο κ. Μπλούμπεργκ εξέφρασε το θαυμασμό του για τα ελληνικά ιδεώδη, εξαίροντας ιδιαίτερα τη "σημαντική συμβολή" της ελληνοαμερικανικής κοινότητας στην οικονομική, εκπαιδευτική και πολιτιστική ανάπτυξη της πόλης.

Όσμη Προδοσίας: Η κυρία Πωλίνα Λάμψα, συζητητής των “αλληλέγγυων”, αναφέρεται ως βαθύ λαρύγγι στα wikileaks αλλά μιλά και για “ενοχλητικούς εκδότες” στο Κυπριακό, που δεν θέλουν τη “λύση”.

Η κυρία Πωλίνα Λάμψα διαψεύδει τα wikileaks. Φαίνεται πως οι Αμερικανοι κυνηγούν τον Τζούλιαν Ασάντζ ιδρυτή της Wikileaks για …πλάκα.
Αυτά που ακολουθούν όμως δεν έχουν καθόλου πλάκα.

Το επίμαχο έγγραφο το οποίο έχει συντάκτη τον πρώην Αμερικανό πρέσβη στην Ελλάδα Ντάνιελ Σπέκχαρντ και ημερομηνία 20 Δεκεμβρίου 2009, αναφέρει τη συνάντηση της κας Λάμψα με δύο πολιτικούς συμβούλους της αμερικανικής πρεσβείας στις 3 του ίδιου μήνα, στην οποία έδωσε διάφορες λεπτομέρειες για ενδοκυβερνητικές υποθέσεις, καθώς και για τους πολιτικούς συσχετισμούς στην Κύπρο.
Η γραμματέας του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για...

Άγριο γιουχάισμα στους πολιτικούς στο Σύνταγμα