Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 29, 2010

Μητροπολίτης Κονίτσης: " Ψηλά οι καρδιές, ψηλά οι σημαίες, η Ελλάδα θα νικήσει, η Βόρειος Ήπειρος θα νικήσει " .

Χαιρετισμός Μητροπολίτου Κονίτσης κ. ΑΝΔΡΕΟΥ στην Πλατεία της Κονίτσης κατά την Λιτανεία της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Κοσμά, την παραμονή της εορτής του (23.8.2010).

Με πλήρη μεγαλοπρέπεια, με την παρουσία των Μητροπολιτών Καστορίας Σεραφείμ, Σερβίων και Κοζάνης Παύλου, Σεραφείμ Κυθήρων, Ολυμπίας και Τριφυλίας Χρυσοστόμου, και Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης Ανδρέου

Κατέληξε και ο σμηναγός του μοιραίου F-16 ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Νοσηλευόταν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου

Κατέληξε τα ξημερώματα της Κυριακής ο σμηναγός Ιωσήφ Αναστασάκης, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από τη σύγκρουση των δύο F-16 στον αέρα. Νοσηλευόταν...

Βάσανα που έχει ο κομμουνισμός...

Tου Πασχου Mανδραβελη

Φυσικά θα διαψευσθούν οι ελπίδες (ή μήπως είναι σαρκασμοί;) όσων περιμένουν από το ΠΑΜΕ να διαδηλώσει στην επιχείρηση του ΚΚΕ «Τυποεκδοτική». Η εν λόγω εταιρεία προχώρησε αυγουστιάτικα σε 21 απολύσεις εργαζομένων, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι θα απολύσει άλλους είκοσι μέχρι τον Οκτώβριο. Εντάξει!

Σύντροφος, συντρόφου μάτι δεν βγάζει. Από την άλλη όμως...

Ραγδαίες εξελίξεις στο Σκοπιανό. Διαβάστε το όνομα που μεθοδεύεται

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στο Σκοπιανό αμέσως μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου και σχεδόν ταυτόχρονα με τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στη Λισαβόνα. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της “Μακεδονίας της Κυριακής”, Αθήνα και Σκόπια έχουν συμφωνήσει στο παρασκήνιο στο όνομα “Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη”.

Της Αγγελικής Σπανού

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η σιωπηρή διπλωματία του καλοκαιριού απέδωσε θεαματικά αποτελέσματα, τα οποία είναι γνωστά σε έναν πολύ στενό κύκλο προσώπων. Θέμα ημερών θεωρείται η επανεμφάνιση του ειδικού μεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς στο προσκήνιο, προκειμένου να λάβουν επίσημο και θεσμικό χαρακτήρα οι διεργασίες, ενώ το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ, Γ. Παπανδρέου και Ν. Γκρούεφσκι, θα βρίσκονται ταυτόχρονα στη Νέα Υόρκη για τη γενική συνέλευση του ΟΗΕ.

Προεκλογική σιωπή
Ενημερωμένες πηγές...

Ένα μέλλον ως μετανάστες ονειρεύονται οι νέοι πτυχιούχοι


Κύμα μετανάστευσης του νέου επιστημονικού προσωπικού που υπάρχει στη χώρα απειλεί να δημιουργήσει η παρατεταμένη ύφεση στην αγορά και οι ολοένα και λιγότερες ευκαιρίες για μόνιμη και ασφαλή εργασία που προσφέρουν οι ελληνικές επιχειρήσεις.
Το συμπέρασμα-σοκ που προκύπτει από τη μεγάλη έρευνα της Κάπα Research, η οποία έγινε για λογαριασμό του Βήματος με την υποστήριξη του in.gr , είναι ότι επτά στους δέκα Έλληνες οι οποίοι είτε έχουν ολοκληρώσει είτε ολοκληρώνουν τις σπουδές τους θα εγκατέλειπαν ευχαρίστως την Ελλάδα για μια δουλειά στο εξωτερικό, ενώ οι μισοί από αυτούς έχουν ήδη προβεί και στις σχετικές ενέργειες.
Η πανελλαδική δημοσκόπηση διενεργήθηκε σε δείγμα 5.442 νέων από 22 ως 35 ετών, τελειόφοιτους ή απόφοιτους ΑΕΙ και ΤΕΙ, εκ των οποίων η συντριπτική πλειονότητα είτε αναζητεί δουλειά είτε εργάζεται αλλά με μη ικανοποιητικούς όρους.
Στις απαντήσεις που δόθηκαν απεικονίζονται ανάγλυφα η...