Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 10, 2016

Αγγίζει το διψήφιο ποσοστό τη Χρυσή Αυγή στη Βόρεια Ελλάδα: Τρίτο κόμμα με 9,9%

Εκείνο το οποίο όλοι οι Έλληνες αντιλαμβάνονται και το Καθεστώς των διεφθαρμένων τεχνηέντως αποκρύπτει, αποτυπώνεται σε δημοσκόπηση που δημοσιεύει η «Μακεδονία της Κυριακής».

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας «The point» που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας σε όλες τις περιφέρειες της Βορείου Ελλάδος (Δυτική, Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, Ήπειρο και Θράκη), η Χρυσή Αυγή καταλαμβάνει την τρίτη θέση ευρισκόμενη μια ανάσα από το διψήφιο ποσοστό.

Αναλυτικά, στην πρόθεση ψήφου των κομμάτων δίνονται τα εξής ποσοστά:...

Αλβανός ο βιτριολιστής της Συριζαίας Κούνεβα;

Ένας Αλβανός με… 15 ονόματα (ο Demiri ή Papa ή Grabova ή Papai ή Εkimi ή Prapaj Lalaj ή Noti ή Arben ή Orkes η Orges ή Jorgo ή Jani ή Erion ή Mario…) είναι αυτός που έριξε βιτριόλι στον ποινικολόγο Παύλο Σαράκη, τον Δεκέμβριο του 2007!
 
Μετά από 9 ολόκληρα χρόνια, η Αστυνομία κατάφερε να τον συλλάβει, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από την Αλβανία, στην οποία είχε καταφύγει αμέσως μετά...

«Καθημερινή»: Ο Γρηγόρης Λαμπράκης υμνητής του Μεταξά και της ΕΟΝ

Στην ιστορική στήλη της «Καθημερινής» με τίτλο «80 χρόνια πριν», διαβάζουμε τα εξής: «ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ (;) ΥΠΕΡ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΕΟΝ: Αι εκλεγείσαι επιτροπαί των φοιτητών [καλούν τους συναδέλφους των εις την συγκέντρωσιν κατά την οποίαν] θα ομιλήση προς την σπουδάζουσαν νεολαίαν ο αρχηγός της κυβερνήσεως κ. Ιωάννης Μεταξάς και αναπτύξη τους σκοπούς της «Οργανώσεως  της Εθνικής Νεολαίας» […] Η επιτροπή: […]. Ιατρικής […] Γρηγόριος Λαμπράκης […]».

Μπορεί, βεβαίως, η εφημερίδα να βάζει ερωτηματικό στο όνομα του Γρηγόρη Λαμπράκη (αν, δηλαδή, πρόκειται για τον γνωστό Λαμπράκη ή απλή συνωνυμία), αλλά δεν τίθεται αμφιβολία ότι πρόκειται...

Mια Σενεγαλέζα υποψήφια πρόεδρος της... Γαλλίας!

Εκτός από τους Γάλλους που θέτουν σωρηδόν υποψηφιότητες για την προεδρία της Γαλλίας (να δούμε πόσοι απ’ αυτούς θα μείνουν στο τέλος…), μια… πολυπολιτισμική υποψηφιότητα αναμένεται να ταράξει τα νερά. 
 
Πρόκειται για την Ραμά Γιαντ, μια μαύρη μουσουλμάνα από την Σενεγάλη (με γαλλική υπηκοότητα βεβαίως), πρώην υπουργό Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επί Σαρκοζί και νυν αρχηγό...