Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2016

ROLEX, ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΗΣ… ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Λύθηκε το… μυστήριο με το χρυσό Rolex του αρχικουκουέ Κουτσούμπα – το οποίο ο ίδιος επιχείρησε να παρουσιάσει ως… μαϊμού του δεκάευρου μετά την σχετική αποκάλυψη.

Ε, λοιπόν, τα χρυσά Rolex είναι το σήμα κατατεθέν των κομμουνιστών ηγετών, γι’ αυτό το φοράει κι σύντροφος Κουτσούμπας – κι όχι γιατί υπέκυψε στην κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας, όπως λένε οι… κακές γλώσσες!

Μάλιστα, ο… «Lider Maximo» Φιδέλ Κάστρο, φορούσε...

Στουρνάρας, πρώην Κνίτης και νυν αρχιτραπεζίτης: Αν ενισχυθεί ο εθνικισμός καήκαμε!

Γράφει ο Αντίοχος

Μήνυμα κατά του εθνικισμού –τέτοια μηνύματα είναι της… μόδας αυτή την εποχή- έστειλε μέσω του πρακτορείου Bloomberg ο γιός του γραμματέα του ΕΑΜ Φθιώτιδας (όχι παίζουμε!), πρώην κνίτης και νυν αρχιτραπεζίτης Στουρνάρας.

Ας διασκεδάσουμε λίγο με τους φόβους ενός κατ’ εξοχήν ανθρώπου του συστήματος:
«Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι ότι σε ένα χρόνο ο πολιτικός χάρτης της Ευρώπης ίσως είναι διαφορετικός. Εάν...

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Στις επόμενες εκλογές οι μισοί Χιώτες και Μυτιληνιοί θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή!

Σαφή εικόνα από την κοινωνική και εκλογική κατάσταση του (πολύ κοντινού) μέλλοντος δίνει ο αρθρογράφος της «Δημοκρατίας» Γιώργος Χαρβαλιάς στο άρθρο του με τίτλο «Έρχεται κακό».
Αφού αναφέρεται στην τραγική κατάσταση που επικρατεί στην Χίο και την Λέσβο, αφού καταγγέλλει τους «νεοεποίκους του Ισλάμ» και τους χαρακτηρίζει ως «λαθρομετανάστες οι περισσότεροι – με την πλήρη έννοια του όρου», καταγγέλλοντάς τους μάλιστα ότι «αρχίζουν να προκαλούν και τον ντόπιο πληθυσμό, διαδηλώνοντας με θρησκευτικούς αλαλαγμούς, καταστρέφοντας ξένη περιουσία, προσβάλλοντας...

Αφιερωμένο σε Τσίπρα και λοιπούς "προοδευτικούς": Ο χάρτης με τα γκούλαγκ της Κούβας

H μοναδική νέα κατασκευή του Κάστρο όταν ανέλαβε την εξουσία..300 απο αυτά τα στρατόπεδα συγκέντωσης βρίσκονται διασκορπισμένα στην Κούβα.

Οι κουκίδες με το κίτρινο  χρώμα  αφορούν τις μεγάλες  φυλακές, ενώ  οι κόκκινες κουκίδες αφορούν τις μικρές φυλακές....Oι ανοικτές πράσινες κουκίδες αφορούν και αυτές δίαφορα σωφρονιστικά ιδρύματα...

Στήν συνέχεια βλέπουμε την φωτογραφία του Ariel Sigler Amaya πολιτικού κρατούμενου "συνείδησης" που καταδικάστηκε επείδη στο σπίτι του...