Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 01, 2013

Ποιός είπε ότι η "Ελλάδα δεν παράγει τίποτα"...Και όμως παράγουμε καθημερινά αλλοδαπούς εγκληματίες...

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Ο Δένδιας τον είχε υπ' όψη του άραγε όταν δημιουργούσε την "αντιρατσιστική υπηρεσία";!

Αναρχοαριστεροί απαγόρεψαν να ανέβει θεατρική παράσταση στο "Εμπρός"...'Μούγγα' όλα τα ΜΜΕ

Τέλη Οκτώβρη, αρχές Νοέμβρη ένας αλβανός συγγραφέας επιχειρεί στο θέατρο "Χυτήριο" να ανεβάσει μια εμετική, υβριστική για την ορθοδοξία και το Χριστό, παράσταση με τίτλο "Corpus Christi".

Έλληνες πιστοί και πατριώτες, με πρωτοπόρα τη Χρυσή Αυγή, αντιστέκονται στη βεβήλωση της Πίστης του 95% των Ελλήνων, που ταυτόχρονα αποτελούσε και ποινικό αδίκημα καθώς καταπατούσε το Σύνταγμα.

Τα ΜΜΕ εκείνη την περίοδο βρίθουν από κατασυκοφαντικά ρεπορτάζ για τη "φασίζουσα" νοοτροπία της Χρυσής Αυγής και ολίγων "γραφικών" που επιδιώκουν να φιμώσουν την...τέχνη!
Άρθρα επί άρθρων, μέχρι και .....

Καταγγελία δημοσιογράφου της ΕΤ3 εναντίον της Αλ Σάλεχ που προσπάθησε να την φιμώσει απειλώντας τη

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το "Νταβατζιλίκι" του ΠΑΣΟΚ στο...μαγαζί του δικαιολογείται...Η ψήφος σας ξανά στους...νταβατζήδες είναι ποινικό αδίκημα
Σκληρή ανακοίνωση κατά της συμβούλου του Ευάγγελου Βενιζέλου Αφροδίτης Αλ Σαλέχ εξέδωσε πριν από λίγο η δημοσιογράφος της ΕΤ3 Θεοδώρα Αυγέρη. Η στενή συνεργάτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Γεγονός" την οποία παρουσιάζουν ο Δημήτρης Βενιέρης και η Θεοδώρα Αυγέρη. Η τελευταία καταγγέλλει εκφοβισμό πίσω από τις κάμερες από την Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, που φέρεται να ζήτησε "να έρθει κάποιος" να βάλει την κ. Αυγέρη στη θέση της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θ. Αυγέρη:

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ «ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ» ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ Γ. ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ – ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ!

zouganelis-theatro-xwra-8
Είναι γνωστό, πως από το 1974 και εντεύθεν, υπάρχει στην Ελλάδα και σε όλους τους χώρους, καθεστώς άγριας μαρξιστικής ιδεολογικής τρομοκρατίας, που θυμίζει έντονα ατμόσφαιρα των σταλινικών δικών της Μόσχας. Αλίμονο, λοιπόν, σε όποιον τολμήσει να εκφέρει αντίθετη άποψη από την κυρίαρχη μαρξιστική. Τα κόκκινα τσακάλια της πολιτικής ορθότητας που καραδοκούν πέφτουν απάνω του να τον φάνε! Ο πιο σκληρός πυρήνας των σταλινικών υπάρχει στον δημοσιογραφικό και στον καλλιτεχνικό χώρο!

Τον τελευταίο χρόνο, που......

5 Ιστορικοί που έζησαν τα γεγονότα του Ζαλόγγου ραπίζουν την ανθελληνική προπαγάνδα της Ρεπούση....

α). Ιάκωβος Μπαρτόλντυ: Πρώσος περιηγητής και διπλωμάτης (καθόλου ευνοϊκός προς τους Έλληνες) που Βρισκόταν την εποχή εκείνη (1803-1804) στα Ιωάννινα.

Γράφει στο έργο του: «Ταξίδιον εις την Ελλάδα 1803 – 1804»:

«Καμιά εκατοστή απ΄ αυτούς τους δυστυχισμένους είχαν αποτραβηχτεί βόρεια της Πρέβεζας στο Μοναστήρι του Ζαλόγγου. Τους επιτέθηκαν εκεί θεωρώντας ότι τάχα αυτή η τοποθεσία, πράγματι ισχυρή, θα μπορούσε να τους προσφέρει ένα νέο τόπο μόνιμης διαμονής, όπου και η σφαγή που ακολούθησε υπήρξε φρικτή. Τριάντα εννέα γυναίκες γκρεμίστηκαν από τα βράχια με τα παιδιά τους που μερικά ακόμη βύζαιναν».

β). Γουλιέλμος Μαρτίνος Ληκ: Άγγλος στρατιωτικός, περιηγητής και αρχαιολόγος, γράφει από πληροφορίες που συνέλεξε το 1805:

«Περίπου 100 οικογένειες είχαν ......

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1974-2012 - BINTEO)


Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ! ΕΥΤΥΧΩΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ!!! Ε, ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ”;;;

πουτιν

Η ομιλία του Ρώσου Προέδρου στην Δούμα (το ρωσικό Κοινοβούλιο) για τις εντάσεις με τις μειονότητες στην Ρωσία προκάλεσε αίσθηση παγκοσμίως.

(Συγκεκριμένα είπε):

“Στην Ρωσία ζουν Ρώσοι. Οποιαδήποτε μειονότητα από οπουδήποτε ,αν θέλει να ζει στην Ρωσία, να εργάζεται και να τρώει στην Ρωσία, θα πρέπει να μιλάει ρωσικά και θα πρέπει να σέβεται τους ρωσικούς νόμους. Αν επιθυμούν το νόμο της Σαρίας, τους συμβουλεύουμε να πάνε σε εκείνα τα μέρη που είναι νόμος του κράτους τους (εννοεί τη Σαρία).
Η Ρωσία δεν....

Εκφυλισμός, ανωμαλία, αντεθνισμός...Όλα τα συστατικά των ελληνικών σχολικών βιβλίων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και πάλι μόνο η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται....Και θα συνεχίσει να το πράττει μέχρι τέλους.

Δείτε και ακούστε την φλογερή ομιλία του βουλευτή Χρήστου Παππά που ξεμπροστιάζει τον ανθελληνικό θίασο που επιβάλλει στα παιδιά του Δημοτικού και του Γυμνασίου να γαλουχούνται με αντε-εθνικές και ανώμαλες ιδέες.

ΒΙΝΤΕΟ

Ακόμη "ρατσιστική" δολοφονία εξιχνιάστηκε....Και σε αυτή δράστης Πακιστανός λαθροέποικος

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 24χρονου Πακιστανού, που διαπράχθηκε στις 29 Μαΐου, μετά την εκδήλωση πυρκαγιάς στο σπίτι του στη Νέα Φιλαδέλφεια. 
Από την έρευνα προέκυψε ότι δράστης του εμπρησμού και της ανθρωποκτονίας είναι ένας 41χρονος Πακιστανός, συγκάτοικος του θύματος, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε τις πράξεις του.
Σύμφωνα με......

Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας πανηγυρίζει για την άλωση της Βασιλεύουσας.... ΕΥΓΕ "πατριώτες"!

Ερχάν Ιμάμογλου ονομάζεται, κατέβηκε στις εκλογές με την πατριδοκάπηλη συμμορία της Νέας Δημοκρατίας στη Ροδόπη και ποστάρει από χθες χαρούμενος στο Facebook την "είδηση" για την 560ή επέτειο από την “Κατάκτηση της Ισταμπούλ”. 
 
Να....