Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2012

4 άρσεις ασυλίας σε 4 μήνες για την Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Κασιδιάρης μέσα στη Βουλή των γραικύλων και των υπηρετών του Σιωνισμού διάβασε μέρος από τα πρωτόκολλα των "Σοφών" που σήμερα οι πολιτικάντηδες, άλλοι εις γνώση τους και άλλοι όχι, υπακούουν τυφλά. ΕΥΓΕ...ΕΥΓΕ...Εναντίον Όλων...Εναντίον του "αιώνιου εχθρού" και των αχυρανθρώπων του 

Παμψηφεί αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής την άρση της ασυλίας των συναγωνιστών Ηλία Κασιδιάρη, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Γεωργίου Γερμενή με ψήφους 220 υπέρ σε σύνολο 220 ψηφισάντων. Ασφαλώς δεν παραπέμπεται στην Δικαιοσύνη ο βουλευτής Πλακιωτάκης, ο οποίος δεν ανήκει στην Χρυσή Αυγή. Εντός των ημερών η Χρυσή Αυγή κατάθει ερώτηση στον Υπουργό Δικαιοσύνης που αφορά τις μηνύσεις κατά βουλευτών, οι οποίες δεν έχουν σταλεί στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, αλλά πιάνουν... αράχνες σε γραφεία Εισαγγελέων.
πηγή

δείτε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ βίντεο...

Η τρόικα ζήτησε από τώρα να υποθηκευτούν τα έσοδα των κοιτασμάτων σε ειδικό λογαριασμό

Επιστροφή στο καθεστώς διεθνούς οικονομικού ελέγχου που επιβλήθηκε το 1897 μετά από την ήττα στον άτυχο ελληνοτουρκικό πόλεμο και της οικονομικής κρίσης του 1893, ζήτησε η Γερμανία και η τρόϊκα, κάνοντας ακόμα και τον ανέκαθεν υποχωρητικό στις αξιώσεις της Ε.Βενιζέλο να ανακράξει μετά από την έξοδό του από την σύσκεψη με Α.Σαμαρά και Φ.Κουβέλη ότι «Θεωρώ αυτονόητο ότι θα γίνει σεβαστή, τουλάχιστον στα θεμελιώδη στοιχεία, η αξιοπρέπειά μας, σε σχέση με τη δημοσιονομική διαχείριση του κράτους. Αυτή πρέπει να γίνεται από τις Ελληνικές Αρχές, από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και την Τράπεζα της Ελλάδος. Δεν είμαστε προτεκτοράτο. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν πάρα πολύ καλά οι εταίροι μας και η τρόικα».
Η αναφορά του Ε.Βενιζέλου περί ....

Νέο παραληρηματικό άρθρο των Financial Times για τη Χρυσή Αυγή...

Οι συνεχείς επιθέσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα από τα ξένα σιωνιστικά ΜΜΕ προς το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα αποδεικνύουν το πλέον πασιφανές..
Είναι τέτοια η δυναμική του κινήματος και τόσος ο τρόμος της ενδεχόμενης κατάληψης της εξουσίας στο άμεσο μέλλον που δεν διστάζουν να εφευρίσκουν τα πιο τραγελαφικά περιστατικά για κατασυκοφαντήσουν τη Χρυσή Αυγή, αναπαράγοντας ουσιαστικά την αριστερή ελλαδική προπαγάνδα. Από πότε ρε "σύντροφοι" γίνατε "ένα" με το καπιταλιστικό mediaκο κατεστημένο;

Διαβάστε λοιπόν τι γράφουν στους FT, που μέσα στην αφέλεια τους πάλι δείχνουν τον "εχθρό"..Τον εθνικισμό δηλαδή και όχι τον κομμουνισμό/κρατισμό όπως σας πιπιλίζουν τόσα χρόνια για την "ελεύθερη αγορά"
Είναι περιττό να αναφέρουν και πάλι ποιός είναι ο "ιθύνων νους" των FT και την...καταγωγή του!

''Μία από τις θεμελιώδεις ιδέες της ΕΕ ήταν να εξαφανιστεί διαπαντός το είδος του καταστροφικού εθνικισμού που προκάλεσε τόσους πολέμους στη Γηραιά Ήπειρο. Η διαταραχή στην Ελλάδα είναι....

Μόλις 767 παραβιάσεις εναέριων και θαλασσίων συνόρων στο Αιγαίο από την Τουρκία το 2012!! ...Πώς κάνετε έτσι..Ούτε 1000 δεν είναι!

Έντονη η παρουσία της τουρκικής Αεροπορίας στον Εθνικό Εναέριο χώρο (ΕΕΧ) σήμερα με μαχητικά αλλά και αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας σε μια επίδειξη δύναμης μετά την παραβίαση των Εθνικών Χωρικών Υδάτων (ΕΧΥ) από την τουρκική κορβέτα “BAFRA” στις 13 Οκτωβρίου, η οποία έφθασε μέχρι ανοικτά της Εύβοιας.
Έτσι η τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και δρώντας βάσει σχεδίου φρόντισαν σήμερα να απευθύνουν ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα στην Ελλάδα, η οποία ούτος ή άλλως βρίσκεται αμυνόμενη και αιφνιδιασμένη χωρίς να μπορεί να αντιδράσει και αυτό αποδεικνύεται από τα γεγονότα τα ίδια.

Ιδιαίτερα στο θέμα του....

Πύρινη απάντηση της Χρυσής Αυγής στην "ιερή αγελάδα" της Αριστεράς, Μανώλη Γλέζου

ΜΙΛΗΣΕ Η ΙΕΡΗ ΑΓΕΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ  ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΟΓΕΡΟΣ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ  ΓΛΕΖΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
 
Τιμή μας και καμάρι μας να μας υβρίζει ένας Γλέζος. Ο Γλέζος έβγαλε για άλλη μια φορά όλη του τη χολή εναντίον του Ελληνικού Εθνικισμού. Δεν τιμάω και δεν έχω σε καμία υπόληψη τον υμνητή του Χότζα, τον καταδικασμένο από την ελληνική δικαιοσύνη εγκληματία Σταλινικό Μανώλη Γλέζο. Οι κυβερνώντες υπουργοί και βουλευτές της χαζοχαρούμενης αστικής ελαφροδεξιάς τον γλείφουν και μέσα στο Κοινοβούλιο. Το δυστύχημα είναι ότι αυτός ο εσχατόγερος όπως και ο εσχατόγερος της Δεξιάς Κώστας Μητσοτάκης θα κηδευτούν με λεφτά που θα πληρώσει ο Ελληνικός λαός (δημοσία δαπάνη). 
 
Βουλευτής Χρυσής Αυγής 
Χρήστος Παππάς
 
διαβάστε και όλο το "αφιέρωμα" στο προσωπικό ιστολόγιο του Εθνικιστή Βουλευτή

CIA και Τουρκία συνεργάζονται για ευρύτερο πόλεμο στη Συρία

CIA συνεργάζεται στενά με την κυβέρνηση της Τουρκίας απο το παρασκήνιο για να επιδεινώσει την κατάσταση στη Συρία και να δημιουργήσει τις συνθήκες για ένα περιφερειακό πόλεμο, ενώ οι Αμερικανοί αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ κάνουν δημοσίως έκκληση για αυτοσυγκράτηση.
"Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι σίγουρα οι ένοπλες δυνάμεις, των αξιωματικών του στρατού μας, είναι σε επαφή", δήλωσε την Τρίτη ο Francis J. Ricciardone ο νεώτερος πρέσβης των ΗΠΑ στην Τουρκία.
"Αυτή την εβδομάδα Ξέρω ότι υπάρχει μια ιδιαίτερη εστίαση των στρατιωτικών εμπειρογνωμόνων μας που μιλούν για τη Συρία".
Ο Ricciardone είπε ότι....

Ε, όχι και να μιλήσει και ο Γλέζος για τον "πατριωτισμό της Χρυσής Αυγής"...

Για κοιτάτε έναν "πατριώτη"
Ο υμνητής του Χότζα και "ήρωας της κατοχής", οπαδός του Τσαουσέκσου και των γκουλάγκ θα μιλήσει για τον "αντεθνικισμό" του Εθνικιστικού Κινήματος.
Έχει χαθεί κάθε μέτρο σε αυτή τη Χώρα...

Η, για γέλια, ανακοίνωσή του έχει ως εξής:

Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο αποτελεί μια από τις μελανότερες σελίδες της Ελληνικής Δημοκρατίας. Δεν πρόκειται απλώς για μια....

"Ρεπούσια" κατάρα έπιασε και την Κύπρο λόγω Χριστόφια...Στα σχολεία τα παιδιά μαθαίνουν ότι οι Κύπριοι "εξελληνίστηκαν"!!!

Σύμφωνα με τα νέα βιβλία της β’ γυμνασίου, οι Κύπριοι εξελληνίστηκαν και… παρέμειναν Έλληνες κατά την ελληνιστική εποχή και οι Αρμένιοι αναζήτησαν καταφύγιο εδώ, επειδή τους δίωκαν οι Άραβες.
Περίεργες παρεμβάσεις έκανε το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού στο βιβλίο Γεωγραφίας της Κύπρου της β’ γυμνασίου, το οποίο θ' αρχίσει να διδάσκεται στους μαθητές το β’ τετράμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους, σύμφωνα με ρεπορτάζ του SigmaTV. Το μέρος που αφορά στην ιστορία της Κύπρου είναι άκρως… επιμορφωτικό, καθώς καταρρίπτει διάφορους «μύθους», όπως π.χ., ότι είμαστε Έλληνες από τα βάθη των αιώνων…
Σημειώνεται ότι....

Νέο εγκεφαλικό για το καθεστωτός..Μετά τον Πέτρο Γαϊτάνο θετικά εκφράστηκε και ο Νότης Σφακιανάκης για τη Χρυσή Αυγή

"Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι οι λαθραίοι που ήρθαν όλα αυτά τα χρόνια, κινδυνεύοντας εμείς να μείνουμε μειονότητα...Να σέβεστε τη Χρυσή Αυγή. Είναι η θέληση και η απόφαση του λαού"




Διαδηλώσεις την 28η Οκτωβρίου σχεδιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ!! Δεν σέβονται την ιστορία μας... Δεν σέβονται τους νεκρούς μας...


Διαδηλώσεις την 28η Οκτωβρίου σχεδιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά το κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα για ειρηνικό ξεσηκωμό των πολιτών ώστε αυτό το πακέτο μέτρων να είναι το πρώτο που δεν θα περάσει. Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει υψώσει τους αντιπολιτευτικούς τόνους και έχει καλέσει τους πολίτες να κατέβουν στους δρόμους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στο κόμμα κινούν διαδικασίες ώστε την 28η Οκτωβρίου να γίνουν κινητοποιήσεις παράλληλα με τις παρελάσεις.
Σημειώνεται ότι....

Χρυσή Αυγή: Πυρ ομαδών κατά Δένδια

Έτσι χτίζεται η Εθνική Συνείδηση...Το βάρος στην πατριωτική εκπαίδευση ρίχνει ο Πούτιν!!

Ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν αποφάσισε να δοθεί νέα ώθηση στην "Πατριωτική Εκπαίδευση" και σύμφωνα με μια ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο της προεδρίας, "στο Κρεμλίνο συστήνεται ειδική Διεύθυνση" για την εφαρμογή του σχεδίου αυτού.

Η "Διεύθυνση Πατριωτικής Εκπαίδευσης" θα μελετά προτάσεις για την υλοποίηση κατάλληλων για τον ίδιο σκοπό πολιτιστικών-εκπαιδευτικών προγραμμάτων, "ώστε να ενδυναμωθούν τα πνευματικά θεμέλια της ρωσικής κοινωνίας", ορίζει Προεδρικό διάταγμα για το θέμα. "Πρέπει να....