Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 02, 2012

Οι Ναζί και οι Χαζοί...

Επειδή μας έχουν κουράσει κάθε μέρα με την ίδια καραμέλα περί ναζί κτλπ  έχω να απαντήσω στον Μπένυ, στον Σα(χλα)μαρά, στον κονφερασιέ, στον Ανεξάρτητο Νεοδημοκράτη και στα 3 ορφανά του Μαρξ τα εξής… Αν αυτός :
- Που δακρύζει όταν ακούει τον Εθνικό Ύμνο
- Που νιώθει υπερήφανος που γεννήθηκε Έλληνας
- Που...

Περί «ναζιστικών χαιρετισμών» και άλλων φαιδρών



Χρόνια τώρα το κίνημα μας δέχεται τη λάσπη του συστήματος, μαζί με τις βόμβες και τις προβοκάτσιες των αναρχο-καθεστωτικών θρασύδειλων τραμπούκων, μέσα σε ένα κλίμα κατασυκοφάντησης, εκφοβισμού και φίμωσης μας. Το μόνο που κατάφεραν οι καραγκιόζηδες είναι να μας ατσαλώσουν ακόμα περισσότερο και να μας χαρίσουν τη βεβαιότητα ότι ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ, αλλιώς δεν θα μας χτυπούσαν από όλες τις πλευρές. Δεν λυγίσαμε τα χρόνια της....

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!!!

Για να νοσηλευτεί ένας Ελληνας σε δημόσιο νοσοκομείο θα χρειαστεί να πληρώσει το 25% των φαρμάκων και το 10% της νοσηλείας. Σε περίπτωση που είναι ανασφάλιστος θα τον διώξουν. Σε περίπτωση που πάει ένας Αλβανός σε δημόσιο νοσοκομείο, είτε ασφαλισμένος είναι είτε ανασφάλιστος θα τον δεχτούν χωρίς να πληρώσει δεκάρα τσακιστή.

Σύνταξη υπερηλίκων ανασφάλιστων 400 ευρώ έκαστος, είναι η σύνταξη που λαμβάνουν οι ηλικιωμένοι Αλβανοί με μια απλή δήλωση ότι κατοικούν ή φιλοξενούνται στην Ελλάδα. Με αποτέλεσμα όλη η υπερήλικη Αλβανία να έρχεται στην Ελλάδα με ψεύτικες δηλώσεις και να λαμβάνει συντάξεις των 400 ευρώ.

Πολλές φορές μάλιστα....

Έχω Τιμή, Διαθέτω Πυγμή...Ψηφίζω...


....ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έχουμε μπει για τα καλά στην προεκλογική περίοδο, εν όψει των εκλογών της 6ης  Μαΐου. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το Κίνημα που εκφράζει έμπρακτα και μοναδικά τον Ελληνικό Λαϊκό Εθνικισμό, διεκδικεί, για μια ακόμη φορά, την ψήφο του Ελληνικού Λαού, βρισκόμενη όμως έτη φωτός μακριά από την οποιαδήποτε φθηνή και ψηφοθηρική τακτική και λογική. Κινούμενοι σε μια εποχή, όπου οι....

"ΣΗΚΩ ΠΑΤΕΡΑ ΗΡΘΑΝ... ΗΡΘΑΝ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!" ΠΑΝΩ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ! ΣΜΥΡΝΗ 2 ΜΑΪΟΥ 1919


Ήταν μια γλυκειά Ιωνική Μαγιάτικη νύχτα όταν στην όμορφη Ελληνική πόλη την «Γκιαούρ Ιζμίρ» όπως την έλεγαν οι τούρκοι ψιθυρίζονταν από στόμα σε αυτί και από σπίτι σε σπίτι,η είδηση:

«Έρχονται!Αύριο έρχονται».

Το θωρηκτό Λήμνος,ήτανε στα ανοιχτά του λιμανιού της Σμύρνης στις 1 ΒΜαϊου 1919.

Χιλιάδες λαού αγρύπνησε εκείνη την νύχτα εκείνη την νύχτα στην προκυμαία, στην Αγία Φωτεινή, τελέστηκε εσπερινός και οι Σμυρνιοί δοξολογούσαν με την χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα για την λευτεριά που έφτανε….

Οι τούρκοι σκύβουν το κεφάλι και μουρμουρίζουν....

Σήμερα το βράδυ αποκαλύπτουμε...

  • Τα αποτελέσματα της τελευταίας δημοσκόπησης που διενεργήθηκε για το ΠΑΣΟΚ και μεγάλο ιδιωτικό κανάλι
  • Πόσο έχουν αλλάξει τα δεδομένα από την τελευταία που παρουσιάσαμε;
  • Θα υπάρξει αυτοδυναμία;
  • Πόσα κόμματα μπαίνουν στη Βουλή;

Και τέλος...Ποιές οι συσπειρώσεις των κομμάτων και σε ποιές περιοχές μπορεί να γίνει η έκπληξη;
Μείνετε συντονισμένοι

Για ένα κρουαζιερόπλοιο 500 εβραίων κινητοποιήθηκαν 100 πράκτορες της Mossad...Φανταστείτε να τους δώσουμε και το φυσικό μας αέριο..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:Προτεκτοράτο του σιωνισμού η Ελλάδα...

Η προγραμματισμένη άφιξη του κρουαζιερόπλοιου Golden Iris που μεταφέρει μεταξύ άλλων 526 τουρίστες από το Ισραήλ, σήμανε συναγερμό στις τοπικές αρχές και όχι μόνο...

Από το Λιμεναρχείο Κατακόλου και την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας ελήφθησαν εδικά μέτρα για την ασφαλή άφιξη και μεταφορά των τουριστών στην Αρχαία Ολυμπία, υπό το άγρυπνο μάτι πρακτόρων της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίες Μοσάντ.


Το λιμάνι του Κατακόλου από νωρίς το πρωί  είναι....

Συνέντευξη του Ν. Μιχαλολιάκου στο liako.gr