Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 10, 2016

Πάνω από χίλιοι Εθνικιστές και Πατριώτες στην εκδήλωση της Θεσσαλονίκης - Φωτορεπορτάζ


Με πρωτοφανή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη η παρουσίαση του νέου συγγραφικού έργου του Ηλία Κασιδιάρη «Πολιτικό Ημερολόγιο Φυλακής».
Η αίθουσα του ξενοδοχείου γέμισε ασφυκτικά με συναγωνιστές και φίλους, την εκδήλωση προλόγισε ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος και στη συνέχεια ο εκπρόσωπος Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου αναφέρθηκε στο έργο του.

Ακολουθεί φωτογραφικό αφιέρωμα από την αποψινή βιβλιοπαρουσίαση...

Σκατόψυχος και Εκδικητικός...Σαμαράς: Απολύθηκε υπάλληλος του Zonar΄s επειδή δεν του βρήκε τραπέζι!


Παραμένει... Σαμαράς: Απολύθηκε υπάλληλος του Zonar΄s επειδή δεν του βρήκε τραπέζι!

Έστησε την μεγαλύτερη σκευωρία της μεταπολίτευσης με την αρωγή επίορκων παραδικαστικών, ο λαός τον σιχάθηκε, έφυγε νύχτα από Μαξίμου και Συγγρού. Παραμένει όμως βουλευτής Μεσσηνίας, ραδιούργος και... καλόψυχος όπως αποκαλύπτει το έγκυρο ρεπορτάζ της εφημερίδας "Παραπολιτικά".
Ο λόγος για τον τρελαντώνη που ακόμα νομίζει ότι έχει επιρροή στην πολιτική ζωή του τόπου και ρόλο "ενοποιητικό", μην έχοντας ακόμη αντιληφθεί ότι το μέλλον του είναι ζοφερό και δεν αργεί η ώρα που θα λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη για όλα του τα ανομήματα.
Ο "καλοκάγαθος" Σαμαράς λοιπόν πήγε τις ημέρες των εορτών για ένα καφεδάκι στο Zonar's. Το ιστορικό στέκι έχει πάντα κίνηση και τις ημέρες των εορτών επικρατούσε πανικός. Επειδή ο ....

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ… ΕΦΟΡΙΑ! ΤΟ… ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΑΕΙ… ΠΕΡΙΠΑΤΟ!

bil090116


Ο ένας υπουργός ξεχνάει να δηλώσει στο πόθεν έσχες του… ένα εκατομμύριο (ευρώ, όχι… στραγάλια). Η άλλη βουλευτίνα διορίζει τον άνδρα της διευθυντή σε μία νεοϊδρυθείσα ΔΕΚΟ, που δεν έχει αντικείμενο κι ούτε πρόκειται ποτέ να έχει (για τον  Turkish Stream που μας τελείωσε με την κατάρριψη του ρωσσικού αεροπλάνου). Και τώρα ένας τρίτος, κάργα «προοδευτικός», αποκαλύπτεται ότι έδωσε συναυλία στην Ξάνθη, αλλά πληρώθηκε από την… Βουλγαρία, παρακάμπτοντας την εφορία.
Σύμφωνα λοιπόν με το Έθνος της Κυριακής, ο τραγουδιστής Βασίλης Παπακωνσταντίνου (που εδώ και χρόνια δεν έχει λείψει ποτέ από φεστιβάλ της ΚΝΕ…), έδωσε συναυλία τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Πόλης Ξάνθης, για την οποία πληρώθηκε από το δήμο με το ποσό των 16.500 ευρώ (όχι παίζουμε!).
Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του 2015, η παράταξη της....

Πιο Πασόκ δεν γίνεται! Ο Σύριζα ζήτησε συγνώμη από τον Σημίτη, επειδή παλιά αντιδρούσε στο κόψιμο συντάξεων! ΒΙΝΤΕΟ


Πιο Πασόκ δεν γίνεται! Ο Σύριζα ζήτησε συγνώμη από τον Σημίτη, επειδή παλιά αντιδρούσε στο κόψιμο συντάξεων! ΒΙΝΤΕΟ

Η πασοκοποίηση του Σύριζα έφτασε στο απόγειό της και πλέον κάνει ευθεία ανοίγματα σε παλιά και ισχυρά στελέχη της πράσινης εγκληματικής οργάνωσης. Έτσι σήμερα, μιλώντας στην κομματική τηλεόραση του Σύριζα, ΕΡΤ, ο βουλευτής του Σύριζα, Νάσος Αθανασίου, προέβη σε μία δήλωση, η οποία προκάλεσε αίσθηση.
Συγκεκριμένα, είπε ότι ο Σύριζα θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τον Σημίτη (!) για τις παλαιότερες αντιδράσεις του νυν κυβερνώντος κόμματος στις περικοπές συντάξεων που είχε προτείνει το Πασόκ ήδη από το 2001.
Ιδού τι είπε ο Αθανασίου: «Τα Ταμεία είχαν καταρρεύσει, είχαν χρεοκοπήσει, είχαν κατακρημνιστεί επί κυβέρνησης Σημίτη. Τον Σημίτη μπορείς να τον κατηγορήσεις για.....

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΩΝΙΑΣ (ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ…) ΔΙΕΛΥΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ

asfgjl'
Γράφει ο Αντίοχος

Συγκρούσεις ξέσπασαν στην Κολωνία, όταν η αστυνομία –που αδιαφόρησε για τις εκατοντάδες σεξουαλικές και ληστρικές επιθέσεις που έγιναν τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς κατά ανυπεράσπιστων γυναικών- διέλυσε συγκέντρωση διαμαρτυρίας της γερμανικής πατριωτικής οργάνωσης PEGIDA, με αντλίες νερού και δακρυγόνα.  
Παράλληλα με τη συγκέντρωση των πατριωτών, αντισυγκέντρωση υπέρ των…

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους 3 νεκρούς Ιταλούς Ήρωες που δολοφονήθηκαν από τις Ερυθρές Ταξιαρχίες



7 Ιανουαρίου 1978, μια ακόμη μέρα στα γραφεία του εθνικιστικού κόμματος MSI σε κάποια συνοικία της Ρώμης. Οι τρεις συναγωνιστές, νεαρής ηλικίας, μόλις έχουν κατεβάσει τα ρολά ασφαλείας και ετοιμάζονται να φύγουν. Η ώρα είναι περίπου 18:00 όταν ξαφνικά δέχονται δεκάδες σφαίρες από αυτόματα όπλα. Ο νεαρός Franco Bigonzetti, φοιτητής Ιατρικής, πέφτει νεκρός, ο Vincenzo Segneri προλαβαίνει να κρυφτεί τραυματισμένος στο μπράτσο, ενώ ο τρίτος ο Francesco Ciavatta,ο νεαρότερος σε ηλικία μόλις 18 χρονών, τραυματισμένος και αυτός, προσπαθεί να ξεφύγει ανεβαίνοντας κάτι σκαλιά που ήταν δίπλα αλλά οι δολοφόνοι τον ακολουθούν και τον....

Η Επανάσταση ξεκινά....Η εγγονή του Βελουχιώτη διορίζεται στην Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει ο Αινείας

Ένα από τα θετικά της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ήταν το γεγονός ότι απεμπόλισε για πάντα κάθε δικαίωμα στη ρητορεία της άσπυλης και αμόλυντης "Αριστεράς" που διατυμπάνιζε για δεκαετίες σχετικά με τη διαπλοκή της με το δημόσιο και την εξυπηρέτηση των ημετέρων.
Αποδείχθηκε πόσο εξαρτημένη είναι με τον...κρατισμό, πόσο...βρωμά από την κομματική καμαρίλα και πόσο μισεί την...αξιοκρατία. Ενιότε δε προβαίνει και σε συμβολικές κομματικές προσλήψεις...

Προσφάτως η κα. Χριστίνα-Δάφνη Παπαδάκη γερμανοσπουδαγμένη (βρε μανία οι "επαναστάτες" να σπουδάζουν ή να διαμένουν σε καπιταλιστικά....γκούλαγκ) εγγονή του....

Γιατί παρά την πτώση του πετρελαίου, η τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα δεν πέφτει;

BENZINH1

Γράφει ο Αντίοχος 

Σε ιστορικό χαμηλό υποχώρησε πλέον η τιμή του πετρελαίου. Έτσι, η τιμή Brent (ο ευρωπαϊκός τρόπος αναφοράς) του πετρελαίου έπεσε στα 35 δολάρια το βαρέλι, τη χαμηλότερη τιμή της τελευταίας 12ετίας. Είναι χαρακτηριστικό, πως από η πτώση της τιμής του πετρελαίου από τον Ιούνιο του 2014 μέχρι σήμερα, έχει φτάσει το 60%!
Ωστόσο, η μεγάλη πτώση της τιμής του πετρελαίου καθόλου δεν επηρέασε την τιμή της αμόλυβδης βενζίνης στην μνημονιακή Ελλάδα! Γιατί άραγε;
Πέραν από το υπέρογκο ποσοστό κέρδους που έχουν οι εταιρείες, ο βασικός λόγος είναι ο....

ΕΛΛΗΝΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.

viasths1

«Όσοι θεωρούν, ότι οι μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις που διαπράχθηκαν από τριτοκοσμικούς στην Κολωνία το βράδυ της πρωτοχρονιάς σε διερχόμενες γυναίκες, κάθε ηλικίας είναι τυχαίες και πιθανά απόρροια στέρησης και «υπέρμετρης επιρροής» ορμονών, πλανώνται πλάνη οικτρά.

Τα πάντα είναι προσχεδιασμένα και αποτέλεσμα των κοινωνικών πρακτικών και της κουλτούρας των φανατικών ισλαμιστών, που ταυτίζουν τις γυναίκες με ζώα. Πόσο μάλλον τις δυτικές που τις θεωρούν ως πόρνες».
Το ανωτέρω απόσπασμα, ανήκει στο κείμενο με τίτλο «Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ», που αναρτήσαμε εχθές στην ιστοσελίδα.
Σήμερα τα διεθνή ΜΜΕ σχολιάζουν ότι τα συμβάντα αποτελούν μια συντονισμένη επιχείρηση, ένα οργανωμένο έγκλημα.
Αλήθεια μήπως έχουμε εν τέλει μαντικές ικανότητες;
Βεβαίως και όχι. Απλά δεν.....