Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 31, 2014

2015: Καλή Λευτεριά στην Ελλάδα μας...Καλή Λευτεριά στον Αρχηγό και τους έγκλειστους συναγωνσιστές μας...

Το Blog μας εύχεται ευτυχισμένο και υγιές το Νέο Έτος για όλους τους Έλληνες πολίτες και ευελπιστεί να φέρει τη Λευτεριά της Πατρίδος μας και του Έθνους μας από τα δεσμά των προδοτών και του μνημονίου..

Τα κελιά των φυλακών να ανοίξουν για τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής και των βουλευτών/στελεχών της που θα δείξουν το δρόμο για τη αναγέννηση της Ελλάδος.

Χρόνια πολλά και... καλά μυαλά Έλληνες..

Οι εκλογές έρχονται!

Αποκλειστικό: "Η νέα διαφημιστική καμπάνια της ΝΔ του Σαμαρά"

Μάθαμε σήμερα από τον «Βηματοδότη» ότι επιλέχτηκε εδώ και πολλές ημέρες η εταιρεία που θα αναλάβει τον επικοινωνιακό αγώνα της Νέας Δημοκρατίας για αποφυγή της καταρρεύσεως. Η εν λόγω εταιρεία όπως πληροφορηθήκαμε, είχε επιληφθεί αρκετές επιτυχημένες διαφημίσεις εταιρειών στο πρόσφατο παρελθόν όπως τον "αγαπούλα" και έτσι επιλέχτηκε για αυτή την τόσο δύσκολη δουλειά.

Έχοντας κατά νου μερικές από τις επιτυχημένες διαφημίσεις της εν λόγω εταιρείας και σεβόμενοι την....

Ελεύθερες εκλογές χωρίς πολιτικούς κρατουμένους


Ελεύθερες εκλογές χωρίς πολιτικούς κρατουμένους

Σε λιγότερο από τέσσερις εβδομάδες διεξάγονται οι επόμενες εθνικές εκλογές. Τα κομματικά επιτελεία οργανώνουν την στρατηγική τους και η ΝΔ εμφανίστηκε ήδη με προεκλογική διαφήμιση. Καταρτίζονται λίστες, έντονο παρασκήνιο και οι υποψήφιοι του αντισυνταγματικού τόξου φόρεσαν τις γραβάτες τους και το γλοιώδες τους ύφος για να συλλέξουν τα απαραίτητα ψηφαλάκια που θα τους χαρίσουν την πολυπόθητη βουλευτική έδρα, δίχως την οποία θα είναι εξαναγκασμένοι να εργαστούν.
Θα θυμηθούν πάλι τις περιφέρειες από τις οποίες κατάγονται, θα θέσουν σκληρά διλλήματα (εκβιασμούς) στον λαό και γενικώς θα είναι ....

ΠΩΣ ΜΙΑ… ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ; ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟ TWITTER!

samaras_mika_iatridi

Γράφει ο Αντίοχος

Αρκετούς μήνες πριν, κάναμε την ασφαλή πρόβλεψη, ότι με αυτά που θα δει και θ’ ακούσει ο κοσμάκης στη διαδικασία εκλογής προέδρου της «δημοκρατίας» τους μέχρι τις εκλογές, αν σιχαινόταν μία φορά τους πολιτικάντηδες, θα τους σιχαθεί εκατόν μία!
Και οι εξελίξεις μας δικαιώνουν και πάλι! Έτσι, από το γραφείο τύπου της νουδούλας, εξεδόθη η παρακάτω ανακοίνωση:
«Ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα με τη βουλευτή Δωδεκανήσων κα Μίκα Ιατρίδη και την καλωσόρισε στη μεγάλη Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Είναι βέβαιο ότι.....

ΒΗΜΑ: "Ποτάμι, κλεφτό-ΠΑΣΟΚ και κόμμα Jeffrey κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Βουλής"


Διευθυντής «Βήματος»: Ποτάμι, κλεφτό-ΠΑΣΟΚ και κόμμα Jeffrey κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Βουλής

Γράφει ο Αντίοχος

Σχεδόν σε όλες τις (καραστημένες) «δημοσκοπήσεις», το ανύπαρκτο στον λαό μόρφωμα Ποτάμι καταλαμβάνει την… τρίτη θέση, εκτοπίζοντας την Χρυσή Αυγή. Την ίδια ώρα, ο υπάλληλος του Μπόμπολα Θεοδωράκης, δηλώνει… βέβαιος πως το κόμμα του θα είναι τρίτο.
Ωστόσο, ο διευθυντής του καθεστωτικού «Βήματος», Καρακούσης, ο οποίος και πολιτική πείρα έχει, αλλά και το προνόμιο να βλέπει τις κρυφές δημοσκοπήσεις, προβλέπει ότι το δήθεν τρίτο κόμμα θα κινδυνεύσει να μείνει εκτός βουλής. Ομοίως, θα κινδυνεύσουν, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και το νέο κόμμα του Jeffrey. Ιδού:
«Βάσει των παραπάνω, το έργο που θα παιχθεί στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα είναι πολύ σκληρό, δεν θα αφήνει πολλά περιθώρια στις υπόλοιπες πολλές μικρές δυνάμεις.
Κοινή είναι η πεποίθηση ότι ο.....

"Φτύσιμο" στο Σαμαρά και από τον Αντώναρο για τις εκλογές....

Ακόμη ένας "καραμανλικός" βουλευτής αρνείται την κάθοδο στις εκλογές με την ψοφοδεξία  λέγοντας "ΟΧΙ" στην "πανστρατιά των φιλελεύθερων, ευρωπαϊκών δυνάμεων" που ζήτησε ο Σαμαράς.

Ο λόγος για τον Ε. Αντώναρο, πρώην έμπιστο και Υπουργό Επικρατείας του Κ. Καραμανλή, που δημοσίευσε μέσω Facebook τις αιτίες που τον οδήγησαν να παραμείνει "Σύμβουλος της Ευρωαπϊκής Τράπεζας Επενδύσεων" και να μην κατέλθει υποψήφιος βουλευτής.
Και μπορεί να μην είπε άμεσα όπως ο Προκόπης Παυλόπουλος ότι "δεν τον θέλει ο λαός" αλλά το βέβαιο είναι ότι αρνήθηκε το προσκλητήριο Σαμαρά, με μπηχτές για το τι πρεσβεύει πια η παράταξή της ΝΔ

 Στο σχόλιο του διατυπώνει ότι θα συνεχίσει να.....

Η Χρυσή Αυγή αποχαιρέτησε το 2014 με την Επίσκεψη και την Ευχή ενός Ήρωα...!!


Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τον Αλέξανδρο Γέροντα

Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτησε το 2014 η Κεντρική Διοίκηση της Χρυσής Αυγής. Στα γραφεία της Λεωφόρου Μεσογείων δεχτήκαμε την επίσκεψη του Ήρωα Συναγωνιστή, Αλέξανδρου Γέροντα.
Ο Συναγωνιστής μας αφότου υπέβαλλε τα σέβη του στην Σημαία με το Αίμα των Αγωνιστών και Συντρόφων του, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, ευχήθηκε σε όλους του Συναγωνιστές να έχουμε μία καλή χρονιά με Νίκες, Δύναμη, ένα καλό αποτέλεσμα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και η νέα χρονιά να μας βρει με....

Πλήρωνε κορόιδο Ελληνικέ Λαέ: 50.000 ευρώ για σέρβις στις λιμουζίνες Σαμαρά και Βενιζέλου!


Πλήρωνε κορόιδο Ελληνικέ Λαέ: 50.000 ευρώ για σέρβις στις λιμουζίνες Σαμαρά και Βενιζέλου!

Εκείνοι που έχουν το θράσος να αυτοχαρακτηρίζονται ως «εγγυητές της σταθερότητας», την ίδια περίοδο κατά την οποία ο Ελληνικός Λαός πεινάει και παγώνει, προέβησαν σε μια ακόμη ενέργεια που αποδεικνύει τόσο την απληστία όσο και την πρωτοφανή αναλγησία τους.
Ο λόγος για την δαπάνη που επιβάρυνε τις τσέπες των Ελλήνων φορολογουμένων και αφορά το σέρβις των αυτοκινήτων πολυτελείας του Προέδρου και του Αντιπροέδρου της....

Λοβέρδος: "Το ΠΑΣΟΚ θα είναι η καρικατούρα των εκλογών..."

Είναι το κόμμα που "ευλόγησε" όσο κανένα άλλο τη διαφθορά και τη διαπλοκή, παίρνοντας τη σκυτάλη στη δημιουργία και τη διαιώνιση της εγχώριας πλουτοκρατίας από τη Νέα Δημοκρατία του Καραμανλή.

Το κόμμα που εγκαθίδρυσε την μαρξιστική αριστερά σε όλους τους δημόσιους οργανισμούς και δόμησε μαζί με τη μασωνοδεξιά το σαθρό οικοδόμημα του φιλελεύθερου - διεθνισμού. Τέλος είναι το κόμμα που ευθύνεται σε τεράστιο βαθμό για την οικονομική κατάρρευση της Ελλάδος και την βιολογική και οικονομική εξόντωση του Έθνους μας μέσω του Μνημονίου.

Αυτή την ύβρι απέναντι στο λαό μας έρχεται να την εισπράξει ως Νέμεσις στις επερχόμενες εκλογές, που πιθανότατα δε θα είναι εντός του Κοινοβουλίου.
Για αυτό το λόγο όλα τα σημερινά του στελέχη θερμοπαρακαλούν τον ΓΑΠ να....

ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΟΙΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΣΙΠΡΑ – ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΨΕΥΔΗ – ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΨΕΥΔΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ

o-tsipras-tha-ginei-o-giorgakis-tis-aristeras_1

Από τις δημοσκοπήσεις φαίνονται αρκετοί «που έχουν μια ελπίδα στον Σύριζα». Αυτοί είναι οι γνωστοί «κοψοχέρηδες» που μετά απογοητεύονται, βρίζουν και κλαίνε για το κακό που έπαθαν με ότι ψήφισαν!
Εμείς θέλουμε πολίτες ενημερωμένους. Όχι πολίτες που τρέφουν «ψευδαισθήσεις και βλέπουμε», αλλά πολίτες ενημερωμένους με την αλήθεια. Με στοιχεία. Με δηλώσεις υπαρκτές.
Δεν χρειάζονται άλλα δικά μας σχόλια. Τα λένε ΟΛΑ μόνοι τους.

Δείτε το βίντεο (που δεν το φτιάξαμε εμείς) και θα εκπλαγείτε με τον ανύπαρκτο πολιτικό λόγο!
Ψεύδη – ψεύδη και πάλι ψεύδη με πολύ εξαπάτηση.