Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 18, 2015

Μ. Ιγνατίου: Η «φωνή της Αμερικής» και των νταβατζήδων προτρέπει για κυβερνητική συνεργασία Σύριζα-ΝΔ

Μετά την μεγαλοπρεπέστατη κωλοτούμπα Τσίπρα και την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Προκόπη Παυλόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, η «φωνή της Αμερικής», Μ. Ιγνατίου, προχωρά ένα βήμα παρακάτω καλώντας σε περαιτέρω συνεργασία -ακόμη και σε κυβερνητικό επίπεδο- των δύο πλευρών.

Από μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο καθεστωτικός δημοσιογράφος και εκ των φανατικότερων υβριστών της Χρυσής Αυγής, προχωρά σε μια απεγνωσμένη έκκληση προς τις ηγέτιδες δυνάμεις του αντισυνταγματικού τόξου, εκφράζοντας επί της ουσίας τις βαθύτερες προσδοκίες των διεθνών δανειστών.

Έγραψε λοιπόν ο Μ. Ιγνατίου:...

«Έμειναν Παυλόπουλοι» οι Συριζαίοι βουλευτές από την πρόταση του Τσίπρα - Καταναγκαστικά τα χειροκροτήματα! ΒΙΝΤΕΟ

Παγωμάρα την Κ.Ο. του Σύριζα για Παυλόπουλο

Δεκτή με χλιαρά χειροκροτήματα από τους βουλευτές του Σύριζα έγινε η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για τον Προκόπη Παυλόπουλο. Οι περισσότεροι έδειχναν να έχουν παγώσει.

Με κομμένη την ανάσα περίμεναν οι Συριζαίοι βουλευτές την πρόταση του Τσίπρα για αριστερό Πρόεδρο Δημοκρατίας και τελικά «έμειναν Παυλόπουλοι».

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η στιγμή που ο Τσίπρας προφέρει το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου οι περισσότεροι βουλευτές δεν χειροκροτούν, ενώ δεν λείπουν και αυθόρμητες αντιδράσεις απογοήτευσης. 

Δείτε το βίντεο...

Ο Σύριζα στα χνάρια του Σαμαρά: Πέμπτη πρωί το αίτημα παράτασης του μνημονίου!

 Επικοινωνιακά παίγνια παίζονται από το πρωί σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις προκειμένου να καλυφθεί η μνημονιακή κωλοτούμπα ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος καταθέτει αίτημα παράτασης του επαχθούς μνημονίου, με όλους τους όρους του, τουλάχιστον για ένα εξάμηνο. Περνούν για χαχόλους τους Έλληνες οι «νταβατζήδες» και οι τοκογλύφοι συνεργάτες των συριζαίων και από κοινού αγωνίζονται να εμφανίσουν την κωλοτούμπα ως μία «διαπραγμάτευση».

Για τον φόβο της Χρυσής Αυγής, οι «νταβατζήδες» παίζουν το επικοινωνιακό παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ, κρύβοντας από τον Λαό ότι και ο Σαμαράς προεκλογικά «παράταση της δανειακής συμβάσεως» είχε κάνει. Η πραγματικότητα είναι ότι εντός της δανειακής συμβάσεως, υπάρχει ξεκάθαρος όρος ότι οι δύο έννοιες, μνημόνιο και δανειακή σύμβαση, είναι στην ουσία το ίδιο πράγμα.

Πάμε, όμως, να μιλήσουμε με στοιχεία:

Στο κείμενο της δανειακής συμβάσεως, της οποίας την παράταση ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται ρητά ότι:...

ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΟΥΣ


Ο Προκόπης (Πάκης) Παυλόπουλος είναι ένα εξέχον στέλεχος του παλαιοκομματικού κατεστημένου. Πριν από 41 χρόνια, διετέλεσε γραμματέας του πρώτου Προέδρου της Γ’ Ελληνικής Δημοκρατίας Μιχαήλ Στασινόπουλου και σήμερα έρχεται να διεκδικήσει το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα της χώρας.

Στο ενδιάμεσο, ψήφισε όλα τα μνημόνια, έκανε εκατοντάδες χιλιάδες γαλάζιους διορισμούς, άλλες τόσες παράνομες ελληνοποιήσεις αλλοδαπών και ορόσημο στην πολιτική του καριέρα (η μόνη καριέρα που διαθέτει, καθώς δεν έχει εργαστεί πουθενά) είναι η θητεία του...

Ο Παυλόπουλος ενώνει ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για ένα και μόνο λόγο... Είναι εθνομηδενιστές όλοι τους!!



Πολλοί αναρωτιούνται για ποιον λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε τον Προκόπη Παυλόπουλο για τη θέση του ΠτΔ, από τη στιγμή που αυτός είναι ένας αστός κεντροδεξιός πολιτικός, ο οποίος φαινομενικά απέχει κατά πολύ από τις πεποιθήσεις του. Πριν πούμε οτιδήποτε, ας διαβάσουμε με προσοχή το παρακάτω κείμενο:
«Οι Πολιτείες διεθνώς και η Τοπική Αυτοδιοίκηση να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο της μετανάστευσης. Πρώτα από όλα πρέπει να τονίσω ότι είναι χρέος, χρέος απέναντι στην πραγματικότητα, χρέος απέναντι στην κοινωνία, χρέος απέναντι στην ίδια τη δημοκρατία, να σκεφτούμε ότι η μετανάστευση είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό, ευεργετικό για τις ίδιες τις κοινωνίες, φαινόμενο σήμερα. Η μετανάστευση είναι.....

ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ… ΕΣΥ;

Γράφει ο Αντίοχος

Δηλώσεις στο πρακτορείο Reuters έκανε ο ολιγάρχης (αν και αρνήθηκε τον όρο για τον εαυτό του – αν δεν είναι αυτός ολιγάρχης, τότε ποιος είναι, ο απλός Έλληνας πολίτης;) Γιάννης Βαρδινογιάννης (για τους φίλους «Τζίγγερ», έτσι δεν είναι Μάκη;), σχετικά με τη νέα συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων. Και βέβαια, ο σκληρός αυτός πλουτοκράτης, τα είδε όλα… ρόδινα.

Όπως είπε, είναι «βάσιμη η στάση» της κυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων να επιτεθεί «ενάντια σε ένα συγκεκριμένο καθεστώς που...

Ο “αντιμνημονιακός” υποψήφιος ΠτΔ του Σύριζα έχει ψηφίσει Μνημόνιο και με τα δυο χέρια!


Ο “αντιμνημονιακός” υποψήφιος ΠτΔ του Σύριζα έχει ψηφίσει Μνημόνιο και με τα δυο χέρια!

12 Φεβρουάριου 2012, Κύρωση Μνημονίου 2 στη Βουλή-Προκόπης Παυλόπουλος: ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!

Εάν η στροφή 180 μοιρών της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ στο ζήτημα της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές και η πρόταση παράτασης του Μνημονίου υπήρξε ένα βαρύτατο σοκ για τους εξαπατημένους ψηφοφόρους, η πρόταση του Προκόπη Παυλόπουλου ως υποψηφίου Προέδρου Δημοκρατίας κατόπιν συνεννόησης Τσίπρα και Καμμένου αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα της μεγαλύτερης πολιτικής κυβίστησης της Αριστεράς από την Μεταπολίτευση κι εντεύθεν.
Τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης, επί της δημοσιοποίησης της πρότασης Τσίπρα για την Προεδρία της Δημοκρατίας, έσπευσαν να εξυμνήσουν τόσο την κίνηση Τσίπρα, όσο βεβαίως και τον Προκόπη Παυλόπουλο. Στα «θετικά» μάλιστα του τελευταίου, υπήρχε η επισήμανση πως «δεν ψήφισε τα Μνημόνια».
Πρόκειται φυσικά για.....

ΠΟΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΡΗΞΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ;


Όπως είναι γνωστό, η φυλλάδα των Ιών δημοσίευσε προχθές τα ευρήματα (;) δημοσκόπησης της εταίρας Marc. Χθες, δημοσιεύθηκε το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης, με διάφορα ερωτήματα, σχετικά με τη στάση της συγκυβέρνησης κατά τη «σκληρή διαπραγμάτευση», τις… «ανάσες αξιοπρέπειας» κ.τ.λ. Για την οικονομία της συζητήσεως, θα δεχθούμε ότι όλα τα ευρήματα δεν είναι «πειραγμένα».
Βέβαια, οι απαντήσεις σ’ αυτά τα ερωτήματα είναι αναλόγως των εντυπώσεων της στιγμής και της επικοινωνιακής διαχείρισης που κάνει η συγκυβέρνηση και τα ΜΜΕ. Ανά πάσα στιγμή, όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν και μάλιστα άρδην, αναλόγως με τις εξελίξεις που θα υπάρξουν.
Ωστόσο, υπάρχει και....

Ο Σύριζα στα χνάρια του Σαμαρά: Σήμερα το αίτημα παράτασης του μνημονίου!


Ο Σύριζα στα χνάρια του Σαμαρά: Σήμερα το αίτημα παράτασης του μνημονίου!

Χοντρό δούλεμα από «νταβατζήδες» και συριζαίους στους Έλληνες

Επικοινωνιακά παίγνια παίζονται από το πρωί σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις προκειμένου να καλυφθεί η μνημονιακή κωλοτούμπα ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σήμερα καταθέτει αίτημα παράτασης του επαχθούς μνημονίου, με όλους τους όρους του, τουλάχιστον για ένα εξάμηνο. Περνούν για χαχόλους τους Έλληνες οι «νταβατζήδες» και οι τοκογλύφοι συνεργάτες των συριζαίων και από κοινού αγωνίζονται να εμφανίσουν την κωλοτούμπα ως μία «διαπραγμάτευση».
Από χθες το βράδυ, ο Σακελλαρίδης ανακοίνωσε ότι....

ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο… ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Στα καμώματα του αμίμητου μπάρμπα-Γιώργη Καρατζαφέρη καταφεύγει η γελοιωδέστατη συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, μετά από μπόλικη… ελληνική μου λεβεντιά (που μας χορεύεις την ιτιά…) και αβέρτα «ανάσες αξιοπρέπειας», στις πλατείες και στις ρούγες της χώρας.
Όταν, λοιπόν, ρωτούσαν μετά το 2010 τον Καρατζαφέρη γιατί ψήφισε το Μνημόνιο, αυτός απαντούσε: «Δεν ψήφισα το Μνημόνιο, ψήφισα μόνο το άρθρο 1 για να πάρουμε τα λεφτά».
Βέβαια, ο πρόεδρας δεν έπεισε τον ελληνικό λαό, που τον… περιποιήθηκε καταλλήλως, αλλά τις καραγκιοζίστικες δικαιολογίες του τις επαναλαμβάνουν τώρα οι Τσιπροκαμμένοι!
Έτσι, σήμερα οι…

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ» ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ:

Δεν εκπλήσσομαι καθόλου από την πρόταση Καμμένου για να γίνει πρόεδρος της δημοκρατίας η Ντόρα. Μία και μόνη φορά «πούλησε» ο Καμμένος τον Μητσοτάκη, όταν βρισκόταν σε νεαρή ηλικία (το 1985) και ως στέλεχος τότε της ΟΝΝΕΔ πήγε στην ΔΗΑΝΑ, το κόμμα του Κωστή Στεφανόπουλου. Αλλά, το 1990 επέστρεψε στην ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη, που τον έκανε πρόεδρο της ΕΛΙΝΤΑ Α.Ε. Η Ελίντα ήταν η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία ηλεκτρικών οικιακών συσκευών (Εσκιμό-Ιζόλα) και επί προεδρίας Καμμένου… πτώχευσε και στη θέση της ήρθαν οι γνωστές πολυεθνικές εταιρείες… Μάλιστα, λόγω των δραστηριοτήτων του στην Ελίντα, το 1996 ο εισαγγελέας ζήτησε την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Καμμένου, με την κατηγορία της....

Όταν ο Παυλόπουλος έγλυφε τον π@τσο του Χατζηνικολάου....

Γράφει ο Αινείας..

 2012 και στη Βουλή ξεκινά η ψηφοφορία για άρση ασυλίας εμπλεκόμενων βουλευτών με το σκάνδαλο των υποβρυχίων και ανάμεσα στα διάφορα ονόματα της "ελαφροδεξιάς" που ακούστηκαν ήταν και αυτό του Ε. Μεϊμαράκη.

Ο "Πάκης" Παυλόπουλος είχε κληθεί να σχολιάσει την πολιτική επικαιρότητα και την ενδεχόμενη εμπλοκή βουλευτών της ΝΔ στο Χατζηνικολάου αφήνοντας εμμέσως ακάλυπτους τους συναδέλφους του.
Ο Μεϊμαράκης που τον πέτυχε στο διάδρομο και γνωρίζοντας τι είχε ειπωθεί αναπτύσσει τον εξής "πολιτισμένο διάλογο μαζί του":

Άναυδοι έμειναν οι βουλευτές που βρέθηκαν στα ορεινά έδρανα της Βουλής κατά την διάρκεια ονομαστικής ψηφοφορίας για την άρση ασυλίας συναδέλφων τους.
Αφορμή για το πρωτοφανές περιστατικό στάθηκαν τα....

ΖΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ… ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ… Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!

Απανωτά είναι τα χτυπήματα στους εβραίους της Ευρώπης, τον τελευταίο καιρό. Με πιο πρόσφατα, την φονική επίθεση σε συναγωγή της Κοπεγχάγης και την βεβήλωση εκατοντάδων τάφων σε εβραϊκό νεκροταφείο του Σαρ-Υνιόν, της Ανατολικής Γαλλίας.
Τέτοια είναι η ανασφάλεια που επικρατεί στις εβραϊκές κοινότητες, που ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπεντζαμιν Νετανιάχου δήλωσε ότι είναι σίγουρο πως θα συνεχιστούν τέτοιες επιθέσεις και ότι το Ισραήλ θα καλωσόριζε τους Εβραίους της Ευρώπης, που θα επέλεγαν την εγκατάσταση στην πατρίδα τους: «Αυτό το κύμα επιθέσεων και οι φονικές αντισημιτικές επιθέσεις που εντάσσονται σε αυτό αναμένεται να συνεχιστούν. Οι Εβραίοι δικαιούνται να....

ΟΙ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ

Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Μετά τις επιτυχείς διαπραγματεύσεις, στα ανακτοβούλια της Ευρώπης ,  καλό θα ήταν κατά την άφιξή της κυβερνητικής αποστολής στο Ελευθέριος Βενιζέλος  να ακούγαμε και μερικές ομοβροντίες από το Λυκαβηττό. Φρόνιμο θα ήταν επίσης  κατά την ώρα των ομοβροντιών, οι μπούκες των πυροβόλων άλλες να είναι στραμμένες στην Κουμουνδούρου και άλλες κατά Συγγρού μεριά. Τώρα όσον αφορά το κτίριο του πρώην κυβερνητικού εταίρου , μάλλον δεν χρίζει ομοβροντιών.
Να ελεεινολογήσω για την πατρίδα μας ή για τον εαυτό μας δεν το βρίσκω ούτε φρόνιμο αλλά και ούτε μας αρμόζει κάτι τέτοιο σαν Έλληνες. Οπότε ,θέλω , μόνο να ευθυμολογήσω , σαρκασμένος , τα πολιτικά δρώμενα γιατί η  ένταση και ο εκνευρισμός εκτός του ότι, ποτέ δεν είναι καλοί σύμβουλοι, δεν οδηγούν και πουθενά.  
Αφορμή για...