Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 22, 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΕΔΩ! Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΟΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ

Τον Μιχάλη τον Μάνο τον συνάντησα λίγο μετά το 1991.

Τότε που άνοιξαν τα σύνορα, τότε που έπεσαν τα ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα και οι αδερφοί μας βορειοηπειρώτες μπόρεσαν μετά από 50 χρόνια σκλαβιάς να πατήσουν στην ελεύθερη Ελλάδα και να ανασάνουν για λίγο αέρα ελευθερίας.

Είναι κάποιες φορές που όταν ακούς κάποιον να σου μιλάει είσαι τόσο σίγουρος ότι αυτά που περιγράφει ΤΑ ΒΙΩΣΕ. Θυμάμαι που μου είχε πει ότι όταν συνελήφθηκε μαζί με άλλους Έλληνες πατριώτες βορειοηπειρώτες από το κομμουνιστικό καθεστώς του Χότζα, εκεί μέσα στο κελί, μέσα στα αίματα, έχοντας χάσει κάθε ελπίδα ότι θα καταφέρει να ζήσει, είδε μπροστά του την Παναγία. ΑΥΤΗ του έδωσε δύναμη να αντέξει.
Όταν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο για να δικαστεί (για την δράση του) οι χωριανοί του δεν τον γνώρισαν από το ξύλο και τα βασανιστήρια.

Ακούστε τον στο βίντεο που ακολουθεί (επισκέπτεται τη φυλακή όπου είχε κρατηθεί):

Ένοπλες Δυνάμεις και Σ.Α.: Όλη η εγκύκλιος του ΥΠΟΙΚ για το "μαχαίρι" στους μισθούς..

Tο υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε την σχετική εγκύκλιο με τις νέες αποδοχές των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των ανδρών των Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίες σε ότι αφορά τους κατώτατους μισθούς είναι ελαφρά διαφοροποιημένες προς τα κάτω (είχαν προηγηθεί και άλλες δραστικότατες περικοπές και εν τέλει απέμεινε ένα καλό ... χαρτζηλίκι), αλλά πέφτει κοφτερό "μαχαίρι" στους ανώτερους και ανωτάτους βαθμούς.

Ιδού οι σχετικοί πίνακες:

Τούρκικη η Κως για την βρετανική εφημερίδα Metro!!!

Σαν πολλά λάθη δεν μαζεύονται τον τελευταίο καιρό; Βρετανική εφημερίδα αποκαλεί σε δημοσίευμά της την Κω τουρκικό νησί! Συγκεκριμένα, ο συντάκτης του άρθρου αναφέρεται στην εμμονή ενός κυνηγού να ταξιδέψει 2.500 μίλια για να κυνηγήσει μία σερβιτόρα .

Κατά την περιγραφή της ιστορίας του τούρκου ο δημοσιογράφος υποκύπτει- είτε από άγνοια είτε από πρόθεση- σε ένα τεράστιο λάθος: ότι δηλαδή ένα ελληνικό νησί (η Κως) έγινε ξαφνικά τουρκικό... Αυτή του η.....

MEGA: “Υψώνουμε τοίχο απέναντι στην Χρυσή Αυγή...” BINTEO

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ξεφτιλίζει τον Καψή στο MEGA και του υπενθυμίζει ποιοί είναι οι πραγματικοί δοσίλογοι..


Υπερηφανεύονται δημόσια για τον παράνομο αποκλεισμό μας από τα ΜΜΕ της διαπλοκής
"Στο Mega, τον Ενημερωτικό Τομέα του οποίου διευθύνω, κανένας Χρυσαυγίτης δε βρήκε φιλόξενο βήμα σε κανένα δελτίο ή ενημερωτική εκπομπή μετά τις εκλογές. Ούτε μία φορά. Σε αντίθεση με άλλους σταθμούς, που ψαρεύουν τηλεθεατές, φιλοξενώντας συχνότατα τον Κασιδιάρη και την παρέα του, εμείς δεν πρσκαλέσαμε ποτέ ούτε έναν – σε βάρος της τηλεθέασής μας. Στα δελτία μας καταγράφουμε μόνο την υποχρεωτική (από το ΕΣΡ) δραστηριότητα του κόμματος και του αρχηγού του…"
Χρήστος Παναγιωτόπουλος - Διευθυντής Ενημέρωσης Mega channel (Φωτό)
Αξίζει να αναδημοσιεύσουμε ολόκληρο το άρθρο του διευθυντή ενημέρωσης του Mega. Μέσα από τις ύβρεις και τις συκοφαντίες εις βάρος του Κινήματός μας, θα αντιληφθούν και οι πλέον αδαείς πως αντιμετωπίζει την Χρυσή Αυγή το διεφθαρμένο σύμπλεγμα εξουσίας (πλουτοκράτες, πολιτικοί, ΜΜΕ). Και θα διαφανεί πρωτίστως πως οι άνθρωποι που κατευθύνουν την κοινή γνώμη "έχουν πάθει μεγάλη πλάκα" με τη συνεχή άνοδό μας. Τα έχουν στην κυριολεξία χαμένα και το παραδέχονται δημοσίως...
Το καραγκιοζιλίκι με την προβολή της Χρυσής Αυγής…

Δεν σταματά η τουρκολαγνεία στα ΜΜΕ..5 νέα τούρκικα σήριαλ έρχονται.Σειρά παίρνει και η ΝΕΤ

Και η ΝΕΤ φαίνεται πως υποκύπτει στο χορό των τουρκικών σίριαλ, με τη σειρά Karadayi, στην οποία πρωταγωνιστεί  ο "Εζέλ" Kenan Imirzalioglou. H σειρά παίζεται στην Τουρκία στο ATV και..
σημειώνει ρεκόρ τηλεθέασης.
Νέο τουρκικό σήριαλ και στο Mega, κάτι έρχεται και στον...

Ελληνική κοινωνία 2012: Δύο εκατομμύρια πολίτες κάτω από το όριο της φτώχειας!!


Εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία που αποτυπώνονται στην έκδοση του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών για τις επιπτώσεις που είχε η οικονομική κρίση την τελευταία διετία στην κοινωνία και στους πολίτες της.

Συγκεκριμένα,

Χρήστος Παππάς: " Η νεολαία είναι μαζί μας γιατί είμαστε το μέλλον"

Βίντεο της συνέντευξης του Εθνικιστή βουλευτή σε τοπικό μέσο του Αγρινίου...

Η βαθιά υπόκλιση των ευρωπαίων στο τελειότερο εργαλείο που επινόησε ποτε ο ανθρώπινος εγκέφαλος, είναι η Ελληνική γλώσσα.!!!


Διαδυκτιακοί μου φίλοι, που υιοθετίσατε με περίσσια ευκολία τον τρόπο επικοινωνίας που σας πλάσαραν τα μιάσματα της νέας τάξης πραγμάτων, τα ...γρεκοαγγλικά, διαπράττετε έγκλημα κατά της χώρας σας, της ιστορίας σας, των προγόνων σας και κυρίως κατά των παιδιών σας. Τους στερείτε την μεγαλύτερη κληρονομιά που θα μπορούσε να έχει ένας λαός, τους στερείτε αυτό που δικαιωματικά τους ανήκει και που πολλοί λαοί θα ήθελαν.Τους στερείτε την σκέψη, την αντίληψη, την εξέλιξη, τους στερείτε το μέλλον. Σταματήστε αυτό το έγκλημα, σταματήστε τα Greeklish... 
Ας δούμε τι είπαν για την Ελληνική γλώσσα... 
Κικέρων (ο ενδοξότερος ρήτωρ της αρχαίας Ρώμης): "Ει οι θεοί διαλέγονται, τη των Ελλήνων γλώττι χρώνται" 
Huan Azio (Βάσκος γερουσιαστής):

Τι να κάνουμε!


Όλα δείχνουν πως οι μέρες που διανύουμε είναι ιστορικές και οι παγκόσμιες εξελίξεις θα μας φέρουν σύντομα αντιμέτωπους με καθοριστικά διλήμματα και κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον της Πατρίδας και του κόσμου. Για να προσεγγίσουμε ερμηνευτικά την κατάσταση που επικρατεί σήμερα και να διαβλέψουμε με ρεαλισμό τις επερχόμενες εξελίξεις, είναι απαραίτητη μια σύντομη ανασκόπηση στη γέννηση του Νεοελληνικού Κράτους, αλλά και την επικρατούσα γεωπολιτική κατάσταση σήμερα. Αυτό θα μας....

Έγραψε και άρθρο η Αλ σάλεχ για τον "κακό" φασισμό...;!

Το είδαμε και αυτό λοιπόν...Η φρεσκοσπουδασμένη στο Λονδίνο (για θέματα μετανάστευσης), Αλ Σάλεχ, γύρισε στην Ελλάδα και έγραψε για......τη Χρυσή Αυγή και Φασισμό, λέγοντας πόσο κακό είναι και ότι στηρίζεται στα χειρότερα "υλικά" της ανθρώπινης προσωπικότητας...
Και ξέρετε ποια είναι αυτά τα "υλικά"...;!
Η αγάπη για τη φυλή και η αίσθηση της συλλογικότητας και του "ανήκειν".
Τώρα πως μπορεί τα παραπάνω να θεωρούνται "κακά υλικά" μόνομια Αλ Σάλεχ θα μπορούσε να μας εξηγήσει επαρκώς..

Γράφει πολλά και διάφορα η γυναίκα που απειλούσε τους Έλληνες με αιματοκύλισμα αν δεν ικανοποιούσαν τα αιτήματα των λαθρομεταναστών της Υπατίας και υπερασπιστής του Τ(Σ)ατσόπουλου


Ενώ είναι η ίδια γυναίκα που σήμερα ζητά τις "δημοκρατικές" δυνάμεις(ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ,) του τόπου να συμπτιχθούν  εναντίον του "τέρατος", αν και πριν 1,5 χρόνο ήταν η ίδια γυναίκα που έγραφε για τον Σαμαρά...

"Έχουμε γεμίσει φασίστες...Το ΛΑΟΣ δεν είναι τίποτα...Ο Σαμαράς είναι πιο επικίνδυνος από τον Βορίδη"
"Την 28η Οκτωβριου ήταν φασιστική επανάσταση" (τότε, 2011, που ο Λαός πραγματικά ξεσηκώθηκε εναντίον του σάπιου συστήματος)
πηγή
Τώρα λοιπόν αυτή η..."κυρία", εξαγνυσμένη από το πρόσφατο παρελθόν της, έρχεται να μας μιλήσει για την...έρευνα που έκανε για τον φασισμό στην Ελλάδα και πως θα αντιμετωπιστεί..

Διαβάστε το άρθρο...

Ο "ανθός" της Ελληνικής;! νεολαίας....

 Το βίντεο τα λέει όλα.....

Έχουν αποθρασυνθεί τελείως οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα...Ενώσεις τους απειλούν ότι θα τιμωρηθούν οι Έλληνες και απαιτούν η Χρυσή Αυγή να τεθεί εκτός νόμου

Με τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ (και όσων κρύβονται πίσω του βεβαίως…), στελέχη «μεταναστευτικών κοινοτήτων» αποφάσισαν να σχηματίσουν ένα συντονιστικό όργανο για «τη διαμόρφωση ενιαίας φωνής και δράσης».
 
Μπροστάρης σ’ αυτό το όργανο εμφανίζεται κάποιος Σέιτ Αλντογκάν, που δηλώνει πως.....