Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 05, 2013

Νέο σοκ για το “συνταγματικό τόξο”: Έως 15,5% η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση του αριστεριστή Κούλογλου!

Το πήραν λοιπόν απόφαση και οι αριστεριστές πως η Χρυσή Αυγή αυξάνει την δύναμή της και οι υπόλοιποι καταρρέουν όσο και να προσπαθούν να τους φουσκώσουν δημοσκοπικά τα ποσοστά με τεχνητούς τρόπους. Στην νέα δημοσκόπηση της VPRC βλέπουμε νέα άνοδο για την Χρυσή Αυγή που το ποσοστό της στην εκτίμηση ψήφου να φτάνει στο 14,5% συμπεριλαμβάνοντας και το στατιστικό λάθος της έρευνας να πηγαίνει στο 15,5%.

Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του κρατικοδίαιτου και μόνιμου υβριστή της Χρυσής Αυγής Κούλογλου η ΝΔ είναι οριακά ανεβασμένη, ενώ το ΠΑΣΟΚ καταφέρνει να......

Τι παθαίνουν οι αναρχικοί από τους Εθνικιστές όταν δεν τους προστατεύουν τα ΜΑΤ...;!

Χωρίς πολλά σχόλια το βίντεο είναι κατατοπιστικό...

ΞΕΦΤΙΛΑ! Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΝΕΜΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ! ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στον τάφο του ο Κολοκοτρώνης θάφτηκε πατώντας την Τούρκικη σημαία. Σήμερα το σημαία του εχθρού ορθώνεται και πάλι στην πρώτη πόλη που απελευθέρωσε.
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!

Στην Τρίπολη, την πόλη που απελευθέρωσε με το αίμα του ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και τα παλικάρια του, στην πλατεία Άρεως, λίγες δεκάδες μέτρα από τον ανδριάντα και τα οστά του Ήρωα, λίγα μέτρα από το ιστορικό μνημείο των Αρχιερέων και Προκρίτων βρίσκεται το ξενοδοχείο που “φιλοξενεί” τουρκικό ορειβατικό σύλλογο, όπου χωρίς κανένα σεβασμό στη φιλοξενία, ξεδίπλωσαν την τουρκική σημαία εκεί που δεν έπρεπε να εμφανισθεί!!!

Έλληνες που είδαν την σημαία και αντέδρασαν...

ΣΥΛΛΗΨΗ 2 ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όπως πάντα, το κράτος καλύπτει το παρακράτος.

Επίθεση με γκαζάκια και βόμβες μολότοφ έγινε τις νυχτερινές ώρες της Τρίτης στο υπουργείο Πολιτισμού, στην οδό Μπουμπουλίνας.

Συμμορία 15 αναρχοκομμουνιστών μπήκε από την πίσω πλευρά του κτιρίου, στην οδό Ζαΐμη, και πέταξαν...

Ο Δήμος Κορίνθου ενέκρινε 2.000 ευρώ σε σύλλογο Αλβανών..Το κατήγγειλε ο βουλευτής της Χ.Α. Μπούκουρας, αλλά δεν του επέτρεψαν οι "δημοκράτες" να μιλήσει στο ΔΣ

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Από τον Ιούνιο του επόμενου χρόνου στο Δήμο Κορίνθου θα δούμε ποιός θα μιλά και ποιός όχι...

Τις τελευταίες μέρες γίναμε μάρτυρες μιας ακόμα απόδειξης , ότι η σαπίλα και η διαφθορά έχει εισχωρήσει πλέον σε όλα τα γρανάζια του συστήματος . Και δυστυχώς η κάθε είδους εξουσία , δεν διακατέχεται επ’ ουδενί λόγω από εθνικά και ανιδιοτελή πρότυπα , αλλά από πολιτικά ανδρείκελα και ανθρώπους δίχως ίχνος εθνικής συνείδησης .

Πιο συγκεκριμένα .........

ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΣΑΚΚΑ – ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

ζδφβδφ
Μ’ ένα πολύ αβανταδόρικο χθεσινό δημοσίευμά του, το σούπερ-καθεστωτικό «Βήμα» τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της αποφυλάκισης του κόκκινου (συριζαίου) τρομοκράτη Σακκά, με τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα που χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Ιδού:
Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του απεργού πείνας Κ. Σακκά. Παραμένει προφυλακισμένος για 2,5 χρόνια χωρίς δίκη.
«Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του κρατούμενου Κώστα Σακκά, ο οποίος σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουλίου συμπληρώνει ένα μήνα απεργία πείνας. Ο Κώστας Σακκάς κατηγορείται για.....

Τα λεφτά του λαού πάνε στους παρακρατικούς αναρχοαριστερούς εμπρηστές!!


Επιστολή με αποδέκτη τον Σίμο Κεδίκογλου απέστειλαν οι κάτοικοι των Εξαρχείων καταγγέλλοντας παράνομες δραστηριότητες σε κτίριο της ΕΣΗΕΑ επί της οδού Ζαΐμη 11, το οποίο έχει παραχωρηθεί, όπως αναφέρουν, σε αναρχικές παρακρατικές ομάδες. Στην επιστολή τους καταγγέλλουν ότι στο υπόγειο του εν λόγω κτιρίου αποθηκεύονται λαθραία τσιγάρα, τα οποία πωλούν λαθρομετανάστες στην οδό Στουρνάρη, βόμβες μολότοφ και ναρκωτικές ουσίες.

Οι κάτοικοι αναφέρουν μάλιστα πως......

Ολόκληρη η συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου στο extra3.."Η Χρυσή Αυγή έρχεται...και θα κυβερνήσει ΜΟΝΗ της"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρόεδρος Πάνος, ο Iliatoras of London και η χαμένη τιμή της… δημοκρατίας τους

Μπήκε για τα καλά το καλοκαιράκι, εμείς οι δυστυχείς ψηνόμαστε στο κλεινόν άστυ, αλλά κάποιοι άλλοι, αεράτοι και σκαφάτοι οργώνουν τα πέλαγα! Είναι αυτό που λέει και το τραγούδι: αργότερα, αργότερα, πλησίασαν τα κότερα… Ένας εξ’ αυτών είναι και ο πρόεδρος Πάνος (Καμμένος), σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της καθεστωτικής εφημερίδας «Τα Νέα», που θέτουν θέμα εμπλοκής του σε εξωχώρια εταιρεία (off shore), με έδρες διαφόρους φορολογικούς παραδείσους ανά τον κόσμο.
 
Σε ποιον ανήκει, λοιπόν, το 18μετρο σκάφος «Iliatoras of London»; Ο πρόεδρος Πάνος, είχε δηλώσει τον Απρίλιο ότι ο πατέρας του κατέχει το συγκεκριμένο σκάφος από το 1993, προσθέτοντας ότι είναι δηλωμένο και φορολογημένο στις ελληνικές αρχές. Άλλα, όμως, προκύπτουν από το ρεπορτάζ των «Νέων»:

Τ(Σ)ατσόπουλος σε παροξυσμό...."Θα σαρώσουν οι Χρυσαυγίτες αν δεν κάνουμε συγκυβέρνηση όλα τα 'δημοκρατικά' κόμματα"

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ...

Απλά ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ από τις δηλώσεις του Τ(Σ)ατσόπουλου στον Ευαγγελάτο!

Ηλίας Κασιδιάρης στο Extra3: "Με κυβέρνηση Χρυσής Αυγής θα έχουμε δεκάδες ειδικά δικαστήρια"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ από τη συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη στο Extra3 και την εκπομπή "Αποκάλυψη"..

Έκανε την εμφάνισή του και ο ΓΑΠ...Αφορμή ένας μαύρος!

...και φυσικά ο ολετήρας του Ελληνισμού άδραξε την ευκαιρία να κάνει και την αντεθνική προπαγάνδα του για τον λαθρονόμο Ραγκούση που αλλοιώνει τη φυλετική ταυτότητα των Ελλήνων.

Δηλώσεις του ΓΑΠ είχαμε χθες με αφορμή τη συνάντηση του Σαμαρά με τον Αντεκουμπο-μάο-μάου. Είπε λοιπόν ο υιός της εβραίας Μάργκαρετ:

«Ο Πρωθυπουργός Α. Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον νεαρό Έλληνα διεθνή καλαθοσφαιριστή, Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες επιλέχθηκε στο νούμερο 15 της διαλογής παικτών του ΝΒΑ από τους Μιλγουόκι Μπακς. Πέρα από.....

Η υβρίστρια της Χρυσής Αυγής, Καραμπέτη, βρήκε τον "έρωτα" στην αγκαλιά ενός ρουμάνου μαφιόζου....Ουδέν μεμπτόν όμως αφού συκοφαντεί τους Εθνικιστές!

Διαβάζουμε λοιπόν για την "κυρία" που έπιασε στο, βρωμερό, στόμα της τη Χρύση Αυγή..

Από τη βουλγαρική μαφία στην αγκαλιά της Καραμπέτη;

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του βουλγάρου αγαπημένου της Κρις Ραντάνοφ και ζουν μαζί στο διαμέρισμα της ηθοποιού στο Πεδίο του Άρεως.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao, όμως, η ζωή εκείνου δεν υπήρξε εύκολη μέχρι τη στιγμή που γνώρισε και ερωτεύτηκε την Ελληνίδα ηθοποιό. Σύμφωνα πάντα με.....