Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 06, 2013

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απειλεί τον Ελληνικό λαό... και κυρήσσει "πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής"!

Σε σκοτεινές ατραπούς που ουδείς θέλει να θυμάται αρχίζει και κινείται η συγκυβέρνηση του μνημονίου. Σκοτεινές σελίδες της Ελληνικής Ιστορίας αρχίζουν και ξαναγίνονται επίκαιρες, σελίδες όπου η δίωξη πολιτικών αντιπάλων και ο εκφοβισμός του λαού ήταν στην ημερησία διάταξη έχουν αρχίσει και αναβιώνουν.

Μόνο ως απειλές μπορούν να ερμηνευτούν οι δηλώσεις του υπουργού απολύσεων, Κυριάκου Μητσοτάκη, σε κυριακάτικη εφημερίδα. Ο Μητσοτάκης μεταξύ άλλων δήλωσε:...

Τώρα ΖΩΝΤΑΝΑ ο Ηλίας Κασιδιάρης στο ΒεργίναTV - ΔΕΙΤΕ από streaming

Όλη η αλήθεια για τις παράνομες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής. Απόψε συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη εφ’ όλης της ύλης στον δημοσιογράφο κ. Καλόγηρο στο ΒεργίναTV.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ streaming...

"Δημοκρατία παντού..."..Απαγόρεψαν να εκκλησιαστούν και να προσευχηθούν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Χρήστος Παππάς για...'λόγους ασφαλείας'

Διαβάζουμε στο πολύ καλά ενημερωμένο "ΒΗΜΑ"

"Τις πρώτες μέρες στις φυλακές Κορυδαλλού περνούν οι προφυλακισμένοι Μιχαλολιάκος, Παππάς και Λαγός. Ο αρχηγός και υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής έκαναν αίτηση για να μείνουν στο ίδιο κελί κάτι που έγινε δεκτό από το συμβούλιο των φυλακών. Επίσης λόγω του κρύου τους έδωσαν μια επιπλέον κουβέρτα και σόμπες. Οι Μιχαλολιάκος και Παππάς ζήτησαν να προσευχηθούν σε εκκλησία την Κυριακή αλλά επειδή υπάρχει μόνο στις ανδρικές φυλακές για λόγους ασφαλείας η διοίκηση το απαγόρευσε."

Υ.Γ.
Τόσο δύσκολο ήταν άραγε ενώ....

ΜΠΙΣΤΗΣ: Ο ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!

Κανένας από τους θιγόμενους πολιτικάντηδες (Αντωνάκης, Βορίδης, Δένδιας, Ντούτσε κ.λπ.)  δεν τόλμησε μέχρι τώρα να διαψεύσει τον δημαραίο Ρουπακιώτη, που υποστήριξε πως οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής έγιναν κατόπιν διαταγής του εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ.

Αυτόκλητος συνήγορος όμως, εμφανίστηκε και είναι ο (επίσης δημαραίος, αυτή την εποχή) Μπίστης, ο οποίος έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook:...

Οι Έλληνες δεν τρώνε την προπαγάνδα και απαντούν: "Ο κόσμος όλος θα πάει στη Χρυσή Αυγή για να βρει στήριγμα" - ΒΙΝΤΕΟ

Οργισμένοι πολίτες, πρώην νεοδημοκράτες, κατακεραυνώνουν τη ΝΔ για τους κλέφτες πολιτικούς που κυκλοφορούν ελεύθεροι, για τη φτώχεια και τις κατασχεσεις σπιτιών και τις μνημονιακές πολιτικές που έχουν οδηγήσει στην απόγνωση χιλιάδες Έληνες.

Καταιγισμός από τους πολίτες: "Ο Σαμαράς είναι η ντροπή της Νέας Δημοκρατίας", "Μας στείλατε στη Χρυσή Αυγή", "Θα έρθει τσουνάμι", "Θα πάω κατευθείαν στη Χρυσή Αυγή", "Είναι άδικα μέσα κλεισμένοι", "Είναι Εθνικιστές, στηρίζουμε τους Έλληνες", "Ο Σαμαράς μας πρόδωσε, δεν έχουμε ούτε να φάμε, είμαστε αξιοπρεπής λαός". Και ο Ντινόπουλος προς το τέλος λέει "να μου πείτε να πάτε κάπου αλλού να το δεχτώ, αλλά όχι στη Χρυσή Αυγή"!

Παρά τον ανελέητο πόλεμο λάσπης και προπαγάνδας κατά της Χρυσής Αυγής από τα κανάλια τις διαπλοκής, παρά τις παράνομες διώξεις και τις αντισυνταγματικές προφυλακίσεις των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου οι Έλληνες δίνουν την απάντησή τους αποστομώνοντας τα παπαγαλάκια και τους πολιτικάντηδες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Ο Καρατζαφέρης επέστρεψε "πατριώτες"...."Θα σκουπίσω και σκάλες στο Μαξίμου αν μου το ζητήσει ο Σαμαράς"


Ο πολιτικός τσαρλατάνος σε μία ακόμη γλοιώδη επίδειξη πίστης και υπακοής στο...καθεστώς παραδέχεται στον ΣΚΑΙ (που κάποτε κατηγορούσε μέσω εφημερίδων πώς είναι επικίνδυνο για το Έθνος)

"Είμαι έτοιμος να καθαρίζω σκάλες στου Μαξίμου αν με φωνάξει ο Σαμαράς" με την προϋπόθεση βεβαίως να κάνει και αυτός το....καθήκον του.
"Να κοροϊδέψει ορισμένους πατριώτες και εθνικιστές που τώρα έχουν βρεθεί στη.....φασιστκή Χρυσή Αυγή και να τους βάλει στον 'ίσιο δρόμο'"

ΠΟΣΟ ΛΥΠΗΡΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ....

Ν. Γ. Μιχαλολιάκου - Οι τελευταίοι Πιστοί


Ναι, όλα μοιάζουν χαμένα μέσα στον νέο κόσμος της
«παγκοσμιοποίησης» και για την Ελλάδα, αλλά και για την
Ανθρωπότητα ολόκληρη. Ένας Πολιτισμός, έργο
χιλιάδων ετών τελειώνει μέσα σε μια ατελείωτη
βαρβαρότητα, βαρβαρότητα «εκλεπτυσμένη» από τις
πολύχρωμες...

"Περιούσια" Υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ: "ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ!" ΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΑΦΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΗΣ

ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥσ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Πατριώτες" της ΝΔ....Δείτε ποιοί μας κυβερνούν με την ανοχή σας..

Γράφει ο Αντίοχος.
 
Εδώ και τόσες ημέρες, το σύστημα και οι παπαγάλοι του προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής δεν είναι… πολιτικές (διώξεις φρονήματος), αλλά αφορούν μόνο την «παραβατική συμπεριφορά» της «εγκληματικής οργάνωσης». Όμως, μέσα στη λύσσα και τη μανία τους για την εθνικιστική αφύπνιση του ελληνικού λαού –και ιδιαίτερα της νεολαίας- αποκαλύπτονται μόνοι τους.
Συνέντευξη, λοιπόν, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real fm» έδωσε η....

Επιστολή καταπέλτης του Ηλία Παναγιώταρου για τα συμβαίνοντα και τα μελλούμενα...."Πιστοί μέχρι την Τελική Νίκη"

panagiotaros
Ένα σαπισμένο κράτος Ηθικά – Εθνικά – Οικονομικά και Κοινωνικά προσπαθεί να εξοντώσει την μοναδική ελπίδα αυτού του Τόπου, τον τελευταίο φάρο αντίστασης για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.
  • Οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί για την καταστροφή τα Πατρίδος μας, σιωνιστές (εγχώριοι και εξαγόμενοι), μεγαλοεργολάβοι – μεγαλοκαναλάρχες καθώς και οι κατευθυνόμενοι από αυτούς πολιτικοί του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» έχουν βάλει στο στόχαστρο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Στοχοποιούν τουλάχιστον το 1/5 του Ελληνικού Λαού (σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ακόμη και μετά το τραγικό συμβάν του Κερατσινίου).
  • Αυτοί που....

Και όμως ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε προβλέψει ήδη τη δίωξη των Εθνικιστών και την προφυλάκιση του Αρχηγού μας...

Απλά δείτε το βίντεο...