Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 27, 2013

“Δυστυχώς γι΄ αυτούς είμαστε ζωντανοί” - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την εφημερίδα "Εμπρός"

Μας εκήρυξε «νεκρούς» ο Μεϊμαράκης και οι λοιποί του προεδρείου της Βουλής
Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στο Κοινοβούλιο ονομαστική ψηφοφορία επί συγκεκριμένων τροπολογιών, οι οποίες κατατέθηκαν σε άσχετο νομοσχέδιο. Ανάμεσα σε αυτές και η γνωστή «φωτογραφική» διάταξη, η οποία αποκλείει τη Χρυσή Αυγή από την κρατική χρηματοδότηση.
Πραγματικά χρειάζεται πολύ.....

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΝΔ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Όπως έχει γίνει πλέον σαφές σε όλους τους Έλληνες, οι πρωτοφανείς στα χρονικά διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, έγιναν επειδή σάρωνε στις δημοσκοπήσεις και απειλούσε το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα. Πίστευαν, λοιπόν, οι εμπνευστές τους ότι δια της τρομοκρατίας θα οδηγήσουν μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων της Χ.Α. στην ΝΔ. Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Ας αφήσουμε να μας το ομολογήσει, σε άρθρο με τίτλο «Υπό την ομηρία των εκλογών», ένας δημοσιογράφος της καθεστωτικής ναυαρχίδας «Καθημερινής», ο οποίος -εκ της θέσεώς του- προφανώς έχει γνώση των «κρυφών» δημοσκοπήσεων που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία:...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ «ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» ΚΑΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για λύπηση είναι η θλιβερή μαριονέτα των σιωνιστών που παριστάνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας...

Ξαναχτύπησε, με στόχο την Χρυσή Αυγή, ο πρώην αντάρτης του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, πρώην μόνιμος υπουργός Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ (την οκταετία που τέθηκαν οι βάσεις της οικονομικής καταστροφής της χώρας), πρώην «δανειστής» του Α. Παπανδρέου για την ροζ βίλα της Εκάλης και νυν πρόεδρος της δημοκρατίας, Κάρολος, η υπογραφή του οποίου «κοσμεί» όλους τους αντιλαϊκούς νόμους της ανελέητης συγκυβέρνησης, που έχουν προκαλέσει αφάνταστη δυστυχία στον ελληνικό λαό.

Αυτή τη φορά από την Θεσσαλονίκη και την Λέσχη Αξιωματικών, στο γεύμα που παρέθεσε ο διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού.

Ιδού τι είπε ο πρόεδρος Κάρολος, ο οποίος κανονικά οφείλει να είναι πρόεδρος «όλων των Ελλήνων» χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς:...

Newsbomb (Χαρδαβέλας): Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής παραμένουν ακλόνητα - Υπό κατάρρευση η ΝΔ

Αναδημοσιεύουμε αυτούσιο το άρθρο από το καθεστωτικό Newsbomb: 

Δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά τα μηνύματα που φτάνουν στο επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά απ' την ανάλυση κυλιόμενων δημοσκοπήσεων της τελευταίας περιόδου.

Και αυτή η διαπίστωση έχει εμβάλει σε προβληματισμό και ανησυχία τον πρωθυπουργό και τους στενούς συνεργάτες του. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsbomb.gr, πριν λίγες μέρες στελέχη του πρωθυπουργικού επιτελείου είχαν σύσκεψη με δημοσκόπους και αναλυτές ερευνών με τους οποίους συνεργάζονται, για να μελετήσουν τα στοιχεία από έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί αυτή την περίοδο και ειδικότερα μετά τις συλλήψεις του ηγετικού πυρήνα της Χρυσής Αυγής.

Αναφερόμαστε σε δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει και πανελλαδικά και σε ορισμένες μεγάλες περιοχές ή «καίριους» δήμους, δεδομένου ότι τέτοιες έρευνες έχουν ήδη ξεκινήσει και ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του επόμενου Μάη.

Τα στοιχεία που κατατέθηκαν και αναλύθηκαν, τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά...

Ο ΤΡΟΜΟΣ του καθεστώτος: έκλεισαν το μετρό, μας απέκλεισαν με ΜΑΤ, αλλά απέτυχαν παταγωδώς

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η χθεσινή συγκλονιστική συγκέντρωση ήταν η απάντηση του Ελληνικού λαού στις διώξεις και στις απαγορεύσεις κατά των Εθνικιστών. Η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται καθημερινά και το σύστημα δείχνει τον πανικό του!

Το χρονικό όσων προηγήθηκαν της χθεσινής συγκέντρωσης: Η Χρυσή Αυγή νίκησε ένα παράνομο και ανθελληνικό κράτος

Όσες παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις κι αν μεταχειριστεί η κυβέρνηση των ανδρείκελων της Τρόικα, όσα ψεύδη και συκοφαντίες κι αν διασπείρουν οι εργολάβοι της καθεστωτικής προπαγάνδας, η μεγαλειώδης συγκέντρωση 10.000 Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στις πολιτικές διώξεις του Αρχηγού και βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, έσπασε κατά τρόπο θριαμβευτικό...

Μύηση παιδιών στη Νέα Τάξη Πραγμάτων μέσω των παιδικών - ΒINTEO

Τα κινούμενα σχέδια είναι ένας ύπουλος τρόπος για να διαφθείρουν οι σιωνιστές τις παιδικές ψυχές και να προωθήσουν τα σχέδιά τους για την Νέα Τάξη Πραγμάτων όπως την ονομάζουν, όπου οι σιωνιστές θα κυβερνούν μέσω της μασονίας μια πολυφυλετική μάζα καταναλωτικών ατόμων, χωρίς εθνικές αξίες και ανώτερα ιδανικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΌΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ 4Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…

«Τέσσερα άστρα γύρω-γύρω
Κι είναι στη μέση ήλιος λαμπρός
Τέσσερα χρόνια όλο μύρο
Κι ο ήλιος ο Αρχηγός».
«Έχω πίστη στον Χριστούλη
Σεβασμό στον Βασιλιά
Σαν μεγάλο πατερούλη
Αγαπώ τον Μεταξά».

Τα παραπάνω ποιήματα, το 1ο αφιερωμένο στα 4 χρόνια διακυβερνήσεως της χώρας από το Εθνικό Καθεστώς της 4ης Αυγούστου και το 2ο αφιερωμένο στον Εθνικό Κυβερνήτη Ι. Μεταξά, είναι γραμμένα από τον Μίκη Θεοδωράκη, μέλος τότε της νεολαίας Μεταξά.

Η επιβολή του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου το 1936, ήρθε ως επιστέγασμα της παρατεταμένης αδυναμίας του κοινοβουλευτισμού να δώσει βιώσιμες κυβερνήσεις. Και μάλιστα χωρίς να χυθεί ούτε μία σταγόνα ελληνικού αίματος! Την 10η βραδινή της 4ης Αυγούστου 1936, ο τότε πρωθυπουργός παραδίδει δύο διατάγματα στον Βασιλέα. Ο Βασιλεύς τα υπογράφει. Η εθνική μεταβολή έχει ήδη συντελεσθεί! Τόσο απλά! Η αποφασιστικότητα  του Μεταξά απέτρεψε την εμφύλια διαμάχη και τον κομμουνιστικό κίνδυνο. 

Ο Μεταξάς υπήρξε άνθρωπος του πνεύματος και της δράσεως. Ακόμα και ιδεολογικοί του αντίπαλοι αναγνωρίζουν τις ανώτερες στρατιωτικοπολιτικές του ικανότητες, αλλά κυρίως την ύπαρξη ιδεολογίας νέας και ελληνικής η οποία έχοντας ως βάση...

6.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΔΙΝΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ… ΚΑΜΜΕΝΟ (Ο ΓΙΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ, ΩΣ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑΤΟΣ)

CD46E73A0905882630B99A015E652881
Μετά από έντονο επεισόδιο που είχε προχθές στη βουλή με τον υιό Ψυχάρη, ο πρόεδρος Πάνος εδέχθη ένα νέο γερό χτύπημα επί πολιτικού και πολύ προσωπικού-οικογενειακού επιπέδου. 

Σύμφωνα, λοιπόν, με έγγραφα που παρουσίασαν τα «Νέα», προκύπτει ότι το κόμμα Καμμένου πλήρωνε στο πατέρα του προέδρου Πάνου, Ηλία, 6.000 ευρώ το μήνα ως νοίκι για τα κεντρικά γραφεία του στη Συγγρού!
Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα «Νέα»: «Την ίδια ώρα ανοίκιαστα γραφεία της γύρω περιοχής διατίθενται με...............

Η καπηλεία του «ΟΧΙ» από τους ραγιάδες του «ΝΑΙ»

Οι ανιστόρητοι κόλακες της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων ασχημονούν εις βάρος της Ελληνικής Ιστορίας, όχι μόνο επειδή είναι στην πρωτοπορία της υποταγής, αλλά και επειδή φροντίζουν να καπηλεύονται τα ιερά και τα όσια, προκειμένου να κάνουν κακομονταρισμένη πολιτική σπέκουλα. Είναι ύβρις εναντίον του μεγαλείου των Ελλήνων η επίκληση της Ιστορίας του αδούλωτου Έθνους μας από φερέφωνα του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου. Ακόμα μεγαλύτερη ύβρις είναι η συνειδητή διαστρέβλωση της Ιστορίας μας, προκειμένου να ταιριάξει στα στενά κομματικά τους συμφέροντα.

Σύμφωνα με την ιστοριογραφία που επέβαλλαν από την αρχή της μεταπολίτευσης οι δήθεν «δημοκράτες» του αντι-συνταγματικού τόξου, ο Ιωάννης Μεταξάς υπήρξε ένας...