Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015

Ο φόβος ως πολιτικό εργαλείο διαχείρισης του Λαού από τον Σύριζα


Ο φόβος ως πολιτικό εργαλείο διαχείρισης του Λαού από τον Σύριζα

Ποιος δεν θυμάται την περιβόητη φράση του Τσίπρα «Ο μόνος μας φόβος είναι ο φόβος», που του έγραψαν οι λογογράφοι, στο τηλεοπτικό του διάγγελμα πριν το δημοψήφισμα της 5ηςΙουλίου; Πριν αναφερθούμε στα τωρινά δεδομένα, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η συγκεκριμένη φράση αποτελεί εκδήλωση πολιτικής αγυρτείας και εκμετάλλευσης. Γιατί ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και προσωπικά ο ίδιος ο Τσίπρας, όχι μόνον έπαιξαν στο παρελθόν με τον φόβο, αλλά τον χρησιμοποίησαν για να μπορέσουν να αναρριχηθούν στην εξουσία.
Το 2012 διαπίστωσαν ότι ο φόβος της πλειοψηφίας των ψηφοφόρων για έξοδο από το ευρώ στέρησε τη νίκη από τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, και την έδωσε στον Σαμαρά και δευτερευόντως στους....

ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ «ΟΧΙ» ΣΤΑ ΠΕΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΟΪΠΛΕ 251 ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ

mnhmonio

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Την περασμένη βδομάδα, τούτος ο τόπος δεν υπέκυπτε!
Ίσα, ίσα…! Έβραζε από αντίδραση και επανάσταση και έλεγε «ΟΧΙ» αδιαφορώντας για τους φόβους αν θα μας βγάλουν από την Ευρώπη ή την Ευρωζώνη ή να μην πω καμια κακή κουβέντα!…
Σήμερα, μια εβδομάδα μετά, παρακαλάμε να πάνε όλα καλά στο Εurogroup, για να φορτωθούμε τα αριστερά μνημόνια, τα τεράστια χρέη, τα αδιέξοδα και τς αυτοκτονίες (που είναι δολοφονίες τελικά) με ηθικό αυτουργό τον Σύριζα και τον Τσίπρα και το μπουλούκι του, τους Αν.Ελ. και το «κούγκι» των γραφικών, αλλά και με υπογραφή 251 βο(υ)λευτών του ΑΝΤΙ – συνταγματικού τόξου.
Όλα πάντως δείχνουν, πως οι 251 που πρόθυμα θέλησαν να....

Τα "παραπολιτικά" της σύσκεψης των πολιτικών Αρχηγών... Ο μάνα Φώφη που δεν ελέγχει τα παιδιά της και ο συνεργάτης - κατηγορούμενος για σύσταση συμμορίας της ΝΔ!!!

Γράφει ο Αινείας

Σταχυολογώντας την ειδησιογραφία και τα παρασκήνια της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών της περασμένης εβδομάδος, όπου ο τρανός Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έφτυσε στα μούτρα καθώς ορθότατα δεν καταδέχθηκε να συνομιλήσει, κρυφά, υπό τον όρο ότι...παραχωρείται de facto η εθνική μας κυριαρχίας, έμεινα σε δύο σημαντικάς παραλειπόμενα.

"Ανθρωπάκια" γαρ, που σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να ορίσουν την τύχη ενός Έθνους, οι πολιτικοί αρχηγοί αναλώθηκαν να συνομιλούν και για... τα παιδιά τους. Η νέα Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μάλιστα είπε με καμάρι ότι ο γιός της ψήφισε για πρώτη φορά. Όταν τη ρώτησαν τι ψήφισε η.... απάντηση ήταν η...

Το Μνημόνιο και η δίωξη της Χρυσής Αυγής ενώνει το..."αντισυνταγματικό τόξο"! Διαλέξτε στρατόπεδο...


Δύο πράγματα ενώνουν το αντισυνταγματικό τόξο: Το Μνημόνιο και η παράνομη δίωξη της Χρυσής Αυγής

Το σύνθημα "Χρυσή Αυγή εναντίον όλων" είναι ένα διαχρονικό εθνικιστικό σύνθημα το οποίο επιβεβαιώνεται από την πολιτική πραγματικότητα καθημερινά. Το Σάββατο τα ξημερώματα το Σύνταγμα, οι νόμοι, οι κανονισμοί της Βουλής και κάθε έννοια δικαίου έγιναν κουρέλι, όταν 251 "εθνοπατέρες" έδωσαν λευκή επιταγή στον Τσακαλώτο να βάλει φαρδιά - πλατιά την υπογραφή του στο νέο αριστερό Μνημόνιο.
Η συγκέντρωση 251 ψήφων από τους βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Το "δημοκρατικό τόξο" ξέρει καλά να αφήνει τις δήθεν διαφορές του στην άκρη και να συντάσσεται όταν είναι να....

ΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΙ ΔΕΞΙΑ – ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ Η ΧΑΡΑ!

Τι αριστερά, τι δεξιά – των τοκογλύφων η χαρά!

 
Άρθρο του Τσακίρη Μιχάλη, μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή

41 χρόνια πέρασαν από την μεταπολίτευση και τον ερχομό της «δημοκρατίας» τους, 41 χρόνια αλλεπάλληλων εναλλαγών μεταξύ των «δεξιών» και «αριστερών» επιλογών του συστήματος. Η Πατρίδα μας το 1974 είχε ένα απολύτως βιώσιμο χρέος, βιώσιμο διότι μέσω της εγχώριας παραγωγής μπορούσε να εξυπηρετηθεί.
Ήρθαν τα χρόνια του «Τσοβόλα δώσ’τα όλα», τα χρόνια της εικονικής ευμάρειας, του εύκολου χρήματος, των δανεικών, αλλά όχι αγύριστων, τα χρόνια της κατακόρυφης αύξησης της επίπλαστης κατανάλωσης, πάντα ευρωπαϊκών προϊόντων!.
Είδαμε τα...

Ετοιμάζεται η “μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση των προθύμων” για να αποτελειώσει τον Ελληνικό Λαό


Ετοιμάζεται η “μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση των προθύμων” για να αποτελειώσει τον Ελληνικό Λαό

Ακυρώθηκε πριν από λίγο η προγραμματισμένη Σύνοδος του Συμβουλίου των 28. Η Σύνοδος αυτή θεωρούταν από σύσσωμο τον καθεστωτικό τύπο ως προεόρτιο «κακών νέων», αν γινόταν, αφού θα σήμαινε αποτυχία στην συνεδριαση του Eurogroup.
Τελικώς, όπως μεταδόθηκε χθες, το Eurogroup παρότι χαιρέτισε τις ελληνικές προτάσεις δεν κατάφερε να φτάσει έως το τέλος, δηλαδή στη συμφωνία για το Μνημόνιο της Αριστεράς. Παρόλα αυτά, ο Donald Tusk ανακοίνωσε την ακύρωση του Συμβουλίου των 28 και είπε ότι θα πραγματοποιηθεί Σύνοδος Κορυφής των 19 στις 16:00, ώρα Βρυξελλών.
Παρά τις διάφορες ειδήσεις περί πεισματικής στάσεως του νέου Πατσίφικο, δηλαδή του Σόιμπλε, κομβικό ρόλο στις χθεσινές συζητήσεις είχε το πολιτικό τοπίο στην Ελλάδα, μετά την ψήφιση της εξουσιοδότησης προς την κυβέρνηση και την απώλεια της δεδηλωμένης. Αυτό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των Υπουργών Οικονομικών ήταν ποιος ακριβώς θα εφαρμόσει τη συμφωνία, αν αυτή τελικώς επικυρωθεί.
Όλα δείχνουν ότι...

ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ CAPITAL CONTROL: ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ!

ypourgeio_dikaiosynhs
 Εξαιτίας της κατάστασης που ζει η χώρα και ενώ χιλιάδες πολίτες κρατούν τις οικονομίες τους στα σπίτια τους, δεκάδες κατηγορούμενοι ανά την επικράτεια, οι οποίοι έχουν συλληφθεί ακόμη και για βαριά αδικήματα, αφήνονται ελεύθεροι χωρίς καν να καταβάλλουν εγγύηση! Αιτία για την κατάσταση που διαμορφώνεται, μετά την τραπεζική αργία, αποτελεί σχετική απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης. Όπως ανακοίνωσε, από προχθές ισχύει προσωρινή παύση κάθε πληρωμής που σχετίζεται με τα δικαστήρια. Έτσι, πλέον δεν καταβάλλονται ούτε οι εγγυήσεις που επιβάλλονται για να...

Ο Καμμένος, ο τράγος και ο Πήλιο Γούσης...

Νέα πολιτική παρέμβαση μέσω... twitter έκανε ο Καμμένος αναφορικά με το χθεσινό eurogroup και τις αποφάσεις του για το μνημονιακό δάνειο της Ελλάδος.

Βέβαια το tweet του εκτός από  ανορθόγραφο απέδειξε πόσο ψεύτης και κλωτούμπας είναι ο...στρατάρχης του νέου "Κούγκι"!

Σχολιάσε λοιπόν ο Καμμένος;
«Οσοι εχθές με κρίνατε σκληρά ελπίζω να καταλάβατε σήμερα ποιος θα ήταν ο αποπομπαίος και ο υπεύθυνος για την μη συμφωνία σήμερα...» 

Ο Καμμένος προσπάθησε να....

Ο Τσίπρας, τα λουλούδια, ένα Μνημόνιο και τα....Μάταλα

Γράφει ο Αινείας

Κατά τη δεκαετία του 60', ένα νέο κίνημα εμφανίζεται στις ΗΠΑ και μεταφέρεται στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Είναι το κίνημα των "χίπις". Θέλγει ιδιαίτερα τη νεολαία, που τη μπολιάζει με την κοσμοθεωρία μιας ζωής, "άυλης", χωρίς "εξαρτήσεις" από εργασία τείνοντας προς την... προϊστορική περίοδο.

Βασικό της γνώρισμα, τα ρούχα - κουρέλια και τα... λουλούδια στα μαλλιά, τα χέρια κτλ. Είναι τόσο ιδιαίτερα ευδιάκριτα σε αυτές τις ομάδες που εξελίσσεται γρήγορα το κίνημα των "χίπις" σε κίνημα των "λουλουδιών".

Όπως αποδεικνύεται είναι ο προάγγελος του "νέου σοσιαλισμού" ή αλλιώς των "εξελιγμένων κομμουνιστών", αν κρίνουμε από ποιοί "ηγήθηκαν" στα κίνημα αυτά στην Ευρώπη.
Έτσι είναι λογικό και στην Ελλάδα να συγκινεί τους εγχώριους νέας κοπιάς κομμουνιστές.

Ένας από αυτούς είναι και ο....

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΟΙΜΗΘΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ
Άρθρο στην εφημερίδα "Εμπρός"

«Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι πρόγονοί μας από τους τάφους. Εκεί­νοι υπέφεραν τόσα για την πατρίδα και εμείς τί κάνουμε γι αυτήν; Η Ελλάδα, η Ορθοδοξία, με την παράδοσή της, τους Αγίους και τους ήρωές της, να πολε- μείται από τους ίδιους τους Έλληνες και εμείς να μη μιλάμε! Είναι φοβερό!»

Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης

Ο νεοφανής όσιος Παΐσιος γεννήθηκε στα Φάρασα της αγιοτόκου Καππα­δοκίας το 1924 και το κοσμικό του όνομα ήταν Αρσένιος Εζνεπίδης. Βαπτίσθηκε από τον άγιο Αρσένιο τον Καππαδόκη, του οποίου πήρε και το όνομα. Ενάμιση μήνα μετά τη γέννησή του, η οικογένειά του ακολούθησε μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες τον δρόμο της προσφυγιάς στα πλαίσια της ανταλλαγής των πληθυσμών.
Μεγάλωσε στην Κόνιτσα, όπου τέλειωσε το δημοτικό σχολείο και εργάστηκε ως...

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ

MNHMONIO
Γράφει ο Σ. Παιδάκος 

Πριν ξεκινήσω την ανάλυση για τα χθεσινοβραδινά θα κάνω μία μικρή αναφορά στον κ. Βαρουφάκη. Μεταφέρω αυτολεξεί από το κύριο άρθρο της σημερινής «καθημερινής» : «Είναι όμως εντυπωσιακό το γεγονός ότι προκαλεί το κοινό αίσθημα, ακόμη και τώρα. Χθες ήταν μία ιστορική μέρα και το Ελληνικό Κοινοβούλιο έλαβε σημαντικές αποφάσεις. Όταν ο βασικός υπεύθυνος της σημερινής κατάστασης επικαλείται «οικογενειακούς λόγους» για να μην παρευρεθεί στη συζήτηση και να μην αναλάβει τις ευθύνες του, οι πολίτες δικαιούνται να οργίζονται.». Διαφεύγει του αρθρογράφου η εξής σημαντική λεπτομέρεια, ότι ο πρώην υπουργός είχε πολιτικό προϊστάμενο, και ουδείς δύναται να....