Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 30, 2013

Νέα διαδικτυακή (Youtube) φίμωση της Χρυσής Αυγής...Μπλοκάρει το λογαριασμό του βουλευτή Π. Ηλιόπουλου!!!!

Ο λόγος;
Ότι ανέβασε στο λογαριασμό του ένα από τα πλέον δημοφιλή βίντεο της εβδομάδας που δεν είναι άλλο από την τρίτη πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής.

Το χρονικό της πρωτοφανούς αυτής φίμωσης έχει ως εξής: Προσπαθώντας να σπάσουμε τη συνωμοσία της σιωπής που μας έχουν επιβάλλει τα τηλεοπτικά δίκτυα πανελλαδικής εμβέλειας, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μια ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή στην πλατφόρμα του youtube και ,μάλιστα, μέσω του επίσημου καναλιού του βουλευτή του Κινήματος Συναγωνιστή Ηλιόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της.....

Αναρχικοί και Λεσβίες/Gay/Τρανσέξουαλ και όποια άλλη ανωμαλία σκεφτείτε, απειλούν τους "φασίστες" με...πνιγμό!

Αν και άλλοι το "πνίγουν το κουνέλι..." εμείς απαντάμε:

"Σιγά μη σας φύγει κανένας πόντος από το καλτσόν "σύντροφοι"..."

Μια εικόνα χίλιες λέξεις.......

ΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Ο “ΔΗΜ(Ι)ΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ” ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΠΑΜΕ;;;;Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ!

hjjk
Έχουν αποθρασυνθεί τελευταία – και με αφορμή της επίσκεψη του αφέντη τους – τα αναρχικά στοιχεία!

Προσπαθώντας να δείξουν στο μεγάλο τους αφεντικό πως οι εντολές (και τα λεφτά, και τα λεφτά, αλλίμονο!) που δίνει πιάνουν τόπο, έχουν ξεμυτίσει από τις φωλιές τους και προσπαθούν με κάθε τρόπο να δείξουν την αποτυχημένη παρουσία τους, εκμεταλλευόμενοι και την αδράνεια του κόντε Δένδια, που κατα τα άλλα “θα ξερίζωνε την ρίζα του κακού”. Στην προσπάθειά τους λοιπόν να.....

Νέα "επτιυχία" του CHE-pras στα Χανιά....Μάζεψε 200 άτομα σε κεντρική πλατεία της πόλης!

Παρά τη διαφήμιση από όλα τα τοπικά ΜΜΕ εδώ και περίπου μια εβδομάδα, και τις αφίσες που κυριολεκτικά γέμισαν οι αναρχοαριστεροί σε ολόκληρη την πόλη των Χανίων, ακόμη και στις παραλίες, η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με κεντρικό ομιλητή τον Τσίπρα ήταν μια παταγώδης αποτυχία.

Στην κεντρική πλατεία της πόλης συγκεντρώθηκαν λίγο παραπάνω από 200 άτομα και αφού ο "επαναστάτης", κολαούζος του Soros, μίλησε για περίπου μισή ώρα (η ομιλία ήταν προγραμματισμένη στις 8μ.μ. αλλά ξεκίνησε στις 9 μήπως και έρθει περισσότερος κόσμος αλλά μπα...) εξαφανίστηκαν σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Δείτε το σχετικό φωτορεπορτάζ

Δημοσκόπηση Alco: “Δεν κρύβεται η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής"

12,5% μας δίνει σήμερα η εταιρία που πριν τις εκλογές του Ιουνίου μας προέβλεπε... 3,6% (και τελικά λάβαμε 7%). Κάντε την αναγωγή και θα δείτε τα πραγματικά ποσοστά μας. Ακόμα και o ΟΝΝΕΔίτης Παναγόπουλος, που θάβει κατά σύστημα την Χρυσή Αυγή και μέχρι σήμερα έδινε μονοψήφιες προβλέψεις (!) καταγράφει την ραγδαία εξάπλωση του Εθνικιστικού Κινήματος.

Η έρευνα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της δικομματικής συγκυβέρνησης. Εξαφανίζει για πρώτη φορά τη ΔΗΜΑΡ, παρ' όλο που....

Κώστας Τσάκωνας: "Για τη Χρυσή Αυγή μιλά όλη η Ελλάδα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματικά απολαυστικός ήταν ο γνωστός κωμικός Κώστας Τσάκωνας στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου. Εμφανώς καταπτοημένος από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ο πολύ καλός ηθοποιός μίλησε μέσω skype στην τηλεοπτική ζούγκλα και είπε πολλές αλήθειες που πονάνε. Μερικές από αυτές μεταφέρουμε αυτούσιες:

- Όπου πάω όλοι μου λένε για την Χρυσή Αυγή!

- Αν η Χρυσή Αυγή είναι νεοναζί, τότε ο Σαμαράς τι είναι; νεοναζιάρης...;

- Μία μέρα ήθελαν να αλλάξουν τα έπιπλα της βουλής και κάλεσαν τους υπαλλήλους. Μία καθαρίστρια λοιπόν είπε: "Εγώ πριν έρθω εδώ δούλευα σε οίκο ανοχής. Όταν το μαγαζί δεν πήγαινε καλά, δεν αλλάζαμε τα έπιπλα. Τις π...νες αλλάζαμε!"

Δεν είναι τυχαίο ότι.....

ΣΟΚ (για τον μαζάνθρωπο)..Αντιπροσωπεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό του αναρχικού τρομοκράτη δολοφόνου Κ. Σακκά (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενη από τους βουλευτές Βασιλική Κατριβάνουκαι Σταύρο Κοντονή, καθώς και μέλη του Τμήματος Δικαιωμάτων, επισκέφθηκαν σήμερα τον απεργό πείνας Κώστα Σακκά στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Οι βουλευτές ενημερώθηκαν από τους γιατρούς του νοσηλευόμενου για.....

Στη Βρετανία εβραίοι ανέλαβαν να περιφρουρήσουν τα τζαμιά από το μένος των κατοίκων....!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "τυχαίο" θα είναι...;! Απλά νοιώθουν μια συμπάθεια προς τους μουσουλμάνους καθώς ασπάζονται τις ίδιες γαστρονομικές συνήθειες (όπως το χοιρινό...)

Μια ομάδα περιπολίας αποτελούμενη από ορθόδοξους Ιουδαίους στο Λονδίνο, δήλωσε ότι θα προστατεύσει ένα τζαμί καθώς υπάρχει τελευταία, αύξηση «εγκλημάτων μίσους» κατά των μουσουλμάνων.
Η ομάδα περιπολίας με το όνομα ‘Shomrim’ έκανε αποδεκτό το αίτημα για.....

Να και οι "δημοκράτες" των ΗΠΑ....Φωτογραφίες - ΣΟΚ από βιασμό Ιρακινής από Αμερικάνους στρατιώτες!

Οι φωτογραφίες που αποκάλυψε το αμερικανικό δίκτυο CBS είναι συγκλονιστικές .

Οι φωτογραφίες δείχνουν τέσσερις αμερικανούς στρατιώτες να βιάζουν μια ιρακινή . Οι φωτογραφίες είναι μία ακόμη απόδειξη των όσων είχαν καταγγελθεί ότι γίνονταν στις φυλακές Abu Ghraib .

Όλα αυτά τα χρόνια φωτογραφίες σαν κι αυτές έμεναν κρυμμένες στα συρτάρια του Πενταγώνου παρά τις συνεχείς προσπάθειες για την δημοσιοποίησή τους.

Τον Απρίλιο, ο Ομπάμα δήλωσε ότι.....

Λέτε να ήταν "ρομά"...;!;! 23χρονος μπούκαρε σε σπίτια με καλάσνικοφ και απειλούσε πώς θα σκοτώσει τον κόσμο αν δεν του δώσουν όλα τους τα λεφτά...

Συνελήφθη, στο Ζεφύρι ένας 23χρονος, ο οποίος μαζί με έναν σχεδόν συνομήλικό του, ο οποίος αναζητείται, πήγαν έξω από το σπίτι ενός 60χρονου, στην ίδια περιοχή και με την απειλή Καλάσνικοφ απαίτησαν να τους δώσει χρήματα, για να μην σκοτώσουν το γιό του και τον εγγονό του.

Στη συνέχεια επιβιβάσθηκαν σε αυτοκίνητο και αφού πυροβόλησαν προς το μέρος του 60χρονου, προξενώντας φθορές στο σπίτι του και ....