Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 25, 2012

Τα αναρχοάπλυτα μετά την απόδοση τιμών στους Οθωμανούς ετοιμάζονται να προσκυνήσουν και τους άλλους χρηματοδότες τους...τους Εβραίους

Δεν έχουν περάσει παρά μερικές ημέρες από την εκδήλωση των αναρχοάπλυτων για την...λαίλαπα που μας βρήκε από την κατάρρευση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και αύριο ετοιμάζουν νέα εκδήλωση...

Αυτή τη φορά αποδίδουν τιμές τα εκτρώματα στους Εβραίους με την εκδήλωση
«Η ιστορία της Ελλάδας από εβραϊκή σκοπιά»
φυσικά "χορηγός επικοινωνίας" είναι το... ησυχαστήριο του indymedia

Εμείς απλά θα θυμίσουμε στους ΕΛΛΗΝΕΣ ποιοί είναι αυτοί οι ανθέλληνες...και για ποιούς δουλεύουν...

Συγκλονιστική μαρτυρία γνωστού Αναρχικού αποκαλύπτει όλα αυτά που τόσα χρόνια φωνάζουμε οι "συνωμοσιολόγοι"..."Οι Αναρχικοί είναι πράκτορες μυστικών υπηρεσιών Τουρκίας-Εβραίων-ΗΠΑ και ΜΑΣΩΝΩΝ"..



Υ.Γ.
Μαθαίνουμε ότι το nosotros είναι ιδιοκτησίας μεγαλο-ΕΒΡΑΙΟΥ...
Μόλις....

«ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ» ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΣΕ 11ΧΡΟΝΟ!!

Δεν τους φτάνει που κλέβουν τα λεφτά μας, τώρα ασελγούν και στα παιδιά μας… Η παρακάτω είδηση, από το αστυνομικό δελτίο, είναι πραγματικά ανατριχιαστική: Δικογραφία εις βάρος 33χρονου «κακόμοιροι οικονομικού μετανάστη» από το Αφγανιστάν, για ασέλγεια σε ανήλικο και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, σχημάτισε το Αστυνομικό Τμήμα Μήλου Κυκλάδων.


Πιο συγκεκριμένα,

Καταπέλτης Σεραφείμ προς Παπαρήγα..."Σταματήστε να είστε όργανα του Σιωνισμού"

Πρός τήν Ἐξοχωτάτη Κυρία Ἀλέκα Παπαρήγα

Γεν. Γραμματέα Κομμουνιστικοῦ Κόμματος Ἑλλάδος

Εξοχωτάτη κ. Παπαρήγα,

Ὡς Ποιμενάρχης τοῦ ἐπινείου τῆς Πρωτευούσης τῆς Χώρας ἡμῶν καί πνευματικός διάκονος τῆς ἐν Πειραιεῖ Ἐκκλησίας τοῦ Θεοῦ, μετ’ αἰσθημάτων συνοχῆς καρδίας καί πολλῆς θλίψεως διά τήν ὄχλησι τῆς Ὑμετέρας πολυευθύνου Ἐξοχότητος ἐν καιροῖς δυσχειμέροις κατά τούς ὁποίους ἀγωνίζεσθε γιά τήν διάσωσι τῆς φιλτάτης Πατρίδος ἐκ τῶν ἁρπακτικῶν διαθέσεων τῶν δανειστῶν καί πιστωτῶν Αὐτῆς πού πραγματούμεναι ἀναποδράστως θά ὁδηγήσουν εἰς τήν ἀπώλεια τῆς ἐθνικῆς κυριαρχίας καί ἀνεξαρτησίας, καθηκόντως προάγομαι ὅπως παρακαλέσω Ὑμᾶς νά ἐμποδίσητε τήν στοχευμένην ἐπίθεσιν τοῦ καταρρέοντος κόμματος τῆς τέως συμπολιτεύσεως, τό ὁποῖο διά τῶν Ἐξοχωτάτων Ὑπουργῶν του κ.κ. Εὐαγγέλου Βενιζέλου καί Μιλτιάδου Παπαϊωάννου ἐπιχειρεῖ τήν ψήφισι ὑπό τῆς Βουλῆς τῶν Ἑλλήνων νομοσχεδίων σαφῶς ἀντικειμένων εἰς τήν Συνταγματική νομιμότητα καί τά δημοκρατικά αἰσθήματα. Σημειωτέον ὅτι διά τάς συγκεκριμένας νομοθετικάς ρυθμίσεις οὐδεμία πολιτική ἐξουσιοδότησι κέκτηνται καί ὡς ἐκ τοῦ ἀποτελέσματος δύναται νά κριθῇ στοχοποιοῦνται διά τῆς πρωτοβουλίας τῶν κινήσεών των αἱ Συνταγματικῶς κατοχυρωμέναι ἀρχαί τῆς ἀνθρωπίνης ὀντολογίας, τῆς ἐλευθερίας τῆς συνειδήσεως καί ἐκφράσεως, τῆς δημοσίας τάξεως καί τῶν χρηστῶν ἠθῶν.

Τά πρός ψήφισι νομοσχέδια πού....

Έρχεται δημοσκόπηση ΑΝΑΤΡΟΠΗ για τους φαύλους και τους γραικύλους...

Η VPRC αύριο στα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" δημοσιεσει δημοσκόπηση που είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει σε πάρα πολλούς ημικρανίες και εγκεφαλικά επεισόδια...

Και μπορεί πολλοί να εντοπίσετε πρώτα ότι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην 5η θέση!!!!!, πίσω από ΚΚΕ, ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. και Κουβέλη(που δεν μαζεύει σε συγκεντρώσεις του ούτε 10 άτομα), αλλά το καλύτερο το άφησαν προς το τέλος....

Οι Εθνικιστές και η Χρυσή Αυγή παίρνουν ποσοστό 2,5%...
Και για όσους δεν το κατάλαβαν, να το πούμε πιιο απλά...
2,5% σε δημοσκόπηση του "κατεστημένου" σημαίνει ότι η επόμενη Βουλή θα έχει και τη φωνή του Έθνους...
Θα έχει εκπροσώπους ΕΛΛΗΝΕΣ που θέλουν πατρίδα ΛΕΥΤΕΡΗ και ΔΥΝΑΤΗ..

Εις αύριον τα σπουδαία λοιπόν....
Για όσους θέλουν να δουν τα αποτελέσματα της πρόθεσης ψήφου..παρακάτω...

Πλούταρχος για τους ΔυΝάσΤες...

«Φεύγε πολέμιον και τύραννον δανειστήν, ου γην αιτούντα και ύδωρ ως ο Μήδος, αλλά της ελευθερίας απτόμενον και προσγράφοντα την επιτιμίαν.» 
(Να ξεφεύγεις από τον εχθρικό και τυραννικό δανειστή, ο οποίος δε ζητάει γη και ύδωρ όπως οι Μήδοι, αλλά βάζει χέρι στην ελευθερία σου και προσημειώνει τα πολιτικά σου και περιουσιακά σου δικαιώματα).

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ- ΗΘΙΚΑ

Μια ερώτηση προς τους...."πατριώτες";!

Το Σάββατο η ΕΛΛΑΔΑ και οι ΕΛΛΗΝΕΣ τιμούν τους Αθάνατους Ήρωες που "έπεσαν" στα Ίμια πριν 16 χρόνια...

Μια ημέρα που θα έπρεπε όλοι οι Έλληνες να θυμούνται και να έχει χαραχθεί βαθιά μέσα τους το γεγονός της θυσίας 3 παληκαριών για το Έθνος και τη Χώρα τους...

Η μέρα αυτή τιμάται από την Επιτροπή Εθνικής Μνήμης με μια μεγαλειώδη πορεία το Σάββατο 28/01/2012 μπροστά από τη Λέσχη Αξιωματικών στη Ρηγίλλης..

Η κινητοποίηση και τα μηνύματα από τον κόσμο δείχνουν ότι η συγκυρία είναι τέτοια, που οι συμμετέχοντες θα ξεπεράσουν σε αριθμό την περυσινή αντίστοιχη πορεία!(Για όσους ξεχνούν πάνω από 10.000 ΕΛΛΗΝΕΣ έδωσαν το παρών..βίντεο-αφιέρωμα)

Εντούτοις μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως κάποιοι "όψιμοι" πατριώτες από διάφορα ιστολόγια και sites που κόπτονται για την...Ελλάδα, προκλητικά αδιαφορούν...
Σα να μην πρόκειται να συμβεί κάτι...
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η ανακύκλωση οικονομικών θεωριών, αρθρογραφία του κάθε καναπεδάκια-βολεμένου για την οικονομική σωτηρία της Πατρίδας και η....Αριστερά!

Για τέτοιους "πατριώτες" μιλάμε...
Που εσκεμμένα φιμώνουν τους Εθνικιστές και προβάλλουν την ανθελληνική Αριστερά...

Τους 'κόφτει' ας πούμε που....

Μην έχετε αυταπάτες..Η ανθελληνική μαρξιστική Αριστερά κυριεύει τα ΜΜΕ..

 Γιώργος Μπόμπολας: Ο ΕΠΟΝίτης που έγινε βαρόνος. Δε χρειάζονται πολλές συστάσεις. Καναλάρχης, μεγαλοεκδότης, κατασκευαστικές εταιρείες, τα πάντα όλα. Έχει ακόμα μεγάλη αδυναμία στο ΚΚΕ.

Σταύρος Ψυχάρης: Κληρονόμος-Πρόεδρος του ΔΟΛ (Λαμπράκη), Πρόεδρος του Δ.Σ. του mega κ.τ.λ. Από κομμουνιστική οικογένεια, έκανε τα πρώτα του βήματα στο ΚΚΕ.

Μάνια Τεγοπούλου: Εκδότρια Ελευθεροτυπίας, MEGA κ.τ.λ. Κόρη του καπετάνιου του ΕΛΑΣ, Κίτσου Τεγόπουλου, θεωρείται ακροαριστερή.

Κώστας Γιαννίκος: Γνωστός κομμουνιστής, προερχόμενος από την πρώην ΕΣΣΔ. Για ένα φεγγάρι είχε αγοράσει την διεθνούς φήμης κομματική εφημερίδα «Πράβντα». Είναι βασικός μέτοχος (και διευθύνων σύμβουλος) του καναλιού Alter, ιδιοκτήτης των ραδιοφωνικών σταθμών John Greek, Oasis, Captain Jack, ιδιοκτήτης της εκδοτικής εταιρείας Modern Times, των τηλεοπτικών περιοδικών Tivo και Avanti, των δισκογραφικών εταιρειών Legend, MBI, Eros, Κίνησις, ΛΥΡΑ κ.λπ.

Αναστασιάδης Θέμος:

Μια φορά αριστερός-μπολσβείκος-ανθέλληνας, για πάντα τέτοιος...Αφιέρωμα στον αισχρό Καζάκη.."Δεν υπάρχει Έθνος..Υπάρχει λαός"

Βελόπουλος και τοκογλύφοι...Μια σχέση στοργής και αγάπης!




Πληθαίνουν τα ερωτηματικά για τις διασυνδέσεις βουλευτών του ΛΑΟΣ με ηγετικά μέλη της «μαφίας της Θεσσαλονίκης» , ύστερα κι από τον νέο κύκλο φωτογραφιών που αποκαλύπτει «Το Βήμα».
Σε μία από αυτές εικονίζεται ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Κυριάκος Βελόπουλος να σφιχταγκαλιάζει -μετά τους Μάρκο Καραμπέρη και Δημήτρη Λαμπάκη - και τρίτο....

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ; ΠΑΡΩΝ! ΒΛΑΧΑΚΟΣ; ΠΑΡΩΝ! ΓΙΑΛΟΨΟΣ; ΠΑΡΩΝ! ... ΕΣΥ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙΣ;;;

Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στις 28 Ιανουαρίου 2012 συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από την αποδημία του Μεγάλου Έλληνα Ιεράρχη, του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κυρού Χριστοδούλου. Ο Μεγάλος αυτός αγωνιστής της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, είχε βρει ένα μαγικό τρόπο επικοινωνίας με τους συνέλληνες.
Με τους τρυφερούς αλλά συνάμα πύρινους λόγους του, κέρδιζε την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους και τα μηνύματα του κηρύγματός του φώλιαζαν βαθειά μέσα στην καρδιά τους.

Χαρισματική και μοναδική η....