Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 26, 2014

Η Ελλάδα σαρώνεται από την εγκληματικότητα των ξένων - Φρικτά εγκλήματα και λεηλασίες καθημερινά

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος
 
Σαρώνει την χώρα η εγκληματικότητα των αλλοδαπών οι οποίοι έχουν καταλάβει την χώρα και κάτι πρέπει επιτέλους να γίνει. Σήμερα είχαμε "επίδειξη" υψηλής τεχνικής στο μαχαίρι, όταν δύο Αλβανοί μαχαίρωσαν δύο Έλληνες μαθητές στο Καματερό.
 
Το περιστατικό συνέβη έξω από το 1ο τεχνικό λύκειο του Καματερού.Ο καβγάς, που σύμφωνα με πληροφορίες προκλήθηκε για προσωπικούς λόγους, έγινε έξω από τα κάγκελα του σχολείου, με τους δυο Αλβανούς να μαχαιρώνουν τους δυο από τους τρεις Έλληνες.
 
Aιτία του καβγά, μεταξύ Αλβανών και Ελλήνων μαθητών, ήταν πιθανότατα μία κοπέλα.Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, στην οποία συμμετείχαν δύο Αλβανοί ηλικίας 17 και 19 ετών και τρεις Έλληνες, ηλικίας 16, 17 και 18 ετών, ένας από τους Αλβανούς  τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο -πιθανόν μαχαίρι- δύο από τους Έλληνες μαθητές.
 
Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ, ενώ οι.....

Κασιδιάρης με Λύρη και Σωτηρόπουλο σήμερα στην πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής

O Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με τον Συναγωνιστή Αλέξανδρο Λύρη, εκπρόσωπο Μετώπου Νεολαίας και τον Μενέλαο Σωτηρόπουλο, καθηγητή φυσικής αγωγής θα σχολιάσουν απόψε όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Νέες υποσχέσεις Σαμαρά στους εντολοδότες σιωνιστές: «Πολεμάω τη Χρυσή Αυγή για να επιβάλλω το μνημόνιο»

Πού τον χάνεις, πού τον βρίσκεις τον Σαμαρά, σε κάποιο σιωνιστικό συνέδριο μόνιμα να παραληρεί εναντίον του «εξτρεμισμού», του «ρατσισμού», του «λαϊκισμού» και άλλων εννοιών – λάστιχο, που κατασκεύασε για αυτόν το επικοινωνιακό του επιτελείο. Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το άθροισμα των ομιλιών του πρωθυπουργού σε σιωνιστικά συνέδρια είναι μεγαλύτερο από το άθροισμα των ομιλιών του σε εκδηλώσεις που αφορούν τους Έλληνες.
Αυτή τη φορά ο Σαμαράς ξεκίνησε για να πάει στην συνέλευση του ΕΛΚ, του Γιούνγκερ, και κατέληξε να μιλάει σε σιωνιστικό συνέδριο της AJC, του γνωστού και μη εξαιρετέου Δαυίδ Χάρις. Αυτό βέβαια δεν εκπλήσσει καθόλου τον μέσο Έλληνα, αφού είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο Σαμαράς ενδιαφέρεται πρωτίστως για την ικανοποίηση του Δαυίδ Χάρις και του σιωνιστικού λόμπι των ΗΠΑ, παρά για την ικανοποίηση του Ελληνικού Λαού, του Συντάγματος και των Νόμων του Ελληνικού Κράτους.

Ως «λύση» δε στον γόρδιο δεσμό της ανόδου της Χρυσής Αυγής, ο Σαμαράς...

Διάσημος βρετανός ηθοποιός καταγγέλλει την (σιωνιστική) «πολιτική ορθότητα» στο Χόλιγουντ

Ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός Γκάρυ Όλντμαν σε συνέντευξή του σε αμερικανικό περιοδικό είπε πράγματα τα οποία δεν συνηθίζονται στον καλλιτεχνικό κόσμο. Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τον συνάδελφό του Μελ Γκίμπσον και το τι πιστεύει γι’ αυτά που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια απάντησε ότι «Απλά πιστεύω ότι η πολιτική ορθότητα είναι μια αηδία. Έτσι που το βλέπω… Δεν ξέρω για τον Μελ. Μέθυσε και είπε μερικά πράγματα, αλλά όλοι έχουμε πει αυτά τα πράγματα. Είμαστε όλοι γ……οι υποκριτές. Έτσι νομίζω. Ο αστυνομικός που τον συνέλαβε ποτέ του δεν χρησιμοποίησε την λέξη “αράπης” ή “γ……ος Εβραίος”; Θα είμαι σκληρά ειλικρινής εδώ. Είναι...

Επανεμφανίστηκε ο Ξηρός... άρα πάμε για νέο Μνημόνιο και εκλογές;!



Σάλος έχει προκληθεί ξανά στα ΜΜΕ με την επανεμφάνιση Ξηρού και το γεγονός ότι εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο Π. Φάληρο και τελικώς τους… «διέφυγε» . Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι ότι δίνονται στοιχεία για το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ο Ξηρός και το γεγονός ότι το γνώριζαν οι αρχές καθώς είχε συμμετοχή και σε άλλες τρομοκρατικές ενέργειες των… τρομοκρατών (Αμερικάνικη Πρεσβεία κα.).
Η είδηση προφανώς… ξενίζει. Ο μαζάνθρωπος θα μιλήσει για ανίκανους αστυνομικούς και για ανειδίκευτους, χωρίς εκπαίδευση σε παρόμοιες περιπτώσεις.
Η αλήθεια όμως είναι ότι κάποιοι άλλοι επέτρεψαν και έδωσαν στον Ξηρό τον πολύτιμο χρόνο να… χαθεί. Οι άθλιοι πολιτικάντηδες που του έδωσαν «άδεια» ενώ γνώριζαν ότι ήταν έτοιμος να για νέα τρομοκρατικά χτυπήματα, ενώ το ρεπορτάζ αποκαλύπτει ουσιαστικά ότι τα ανώτερα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζουν τα ΠΑΝΤΑ, κυριολεκτικά, για τους τρομοκράτες – ακόμη και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούν -.
Το ερώτημα που βασικά τίθεται δεν είναι γιατί δεν ....

Ο Δ. Κουκούτσης βγήκε από το σπίτι του και κατακεραύνωσε το καθεστώς στη Βουλή: "Όσα "δωράκια" και να κάνετε στη δικαιοσύνη ο Τελικός Κριτής - Λαός- θα σας καταδικάσει" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Bankingnews: Η Χρυσή Αυγή δεν αντιμετωπίζεται ισότιμα. Ο ελληνικός λαός είναι ανώτερος από 2 ανακρίτριες και έναν εισαγγελέα!


Bankingnews: Η Χρυσή Αυγή δεν αντιμετωπίζεται ισότιμα. Ο ελληνικός λαός είναι ανώτερος από 2 ανακρίτριες και έναν εισαγγελέα!

Άρθρο από το έγκυρο bankingnews για την μεροληπτική και άνιση αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής από την δικαστική εξουσία.
"Δικαιοσύνη σημαίνει δίκαιη δίκη, αμερόληπτη εφαρμογή των νόμων - Στην Ελλάδα ισχύει; Πολλές φορές έχουμε επισημάνει τον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο η δικαιοσύνη αντιλαμβάνεται την απονομή δικαιοσύνης. Μέρος της δικαιοσύνης η καθοδηγούμενη και όχι η ελεύθερη δικαιοσύνη φαίνεται ότι λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Ο Λαυρεντιάδης που εμπλέκεται σε υπόθεση 850 εκατ. ευρώ κοντά 1 δισ. αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους καθώς παρήλθε το 18μηνο. Ο Λαυρεντιάδης δεν γνωρίζουμε αν είναι ένοχος ή αθώος αλλά σίγουρα μπορεί να επικαλεστεί  το τεκμήριο της αθωότητας.
Ο Δ. Κοντομηνάς γνωστός ....

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

BrDFMzXIEAAAdN5

Διαμαρτυρία πραγματοποιούν αυτή την ώρα καθηγητές σε διαθεσιμότητα, σχολικοί φύλακες και καθαρίστριες έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟκ στη Χαριλάου Τρικούπη.

Είδαν κι αποείδαν οι......

Φυλακή άμεσα ο Μπόμπολας και κλείσιμο του Έθνους... Το «Έθνος» του Μπόμπολα προτρέπει μικρά παιδιά να παίρνουν κυνηγετικές καραμπίνες!

Η εφημερίδα «Έθνος» του Μπόμπολα πρωτοστατεί στην λασπολογία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η φυλλάδα αυτή, η οποία «ανατριχιάζει» επειδή υπάρχουν φωτογραφίες με μικρά παιδιά που παρίστανται σε εκδηλώσεις του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, «διαπαιδαγωγεί» τα Ελληνόπουλα μ’ άλλους τρόπους. Στο ένθετο περιοδικό «κυνήγι» της 23ης Απριλίου 2014, το οποίο συνόδευε την συγκεκριμένη εφημερίδα, απεικονίζεται στο εξώφυλλο η εικόνα ενός ανήλικου παιδιού να κρατά κυνηγετική καραμπίνα!
Φαίνεται ότι.....

Οι αλήτες του ΠΑΣΟΚ "φάγανε" μέχρι και τα λεφτά από που είχαν δοθεί στη μνήμη των παιδιών που χάθηκαν στο δυστύχημα των Τεμπών..


Εγκληματική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ: Φάγανε μέχρι και τα χρήματα που είχαν δοθεί στη μνήμη των παιδιών που χάθηκαν στο δυστύχημα των Τεμπών

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και εσύ ΜΑΛ@ΚΑ Έλληνα τους ψηφίζεις ή ακούς δίπλα σου να δηλώνουν ψηφοφόροι του και να μην αντιδράς...

Μόνο ως ειδεχθής μπορεί να χαρακτηριστεί η στροφή των πασόκων προς τα οικονομικά εγκλήματα εξόχου απαξίας. Μέχρι τώρα ξέραμε το ΠΑΣΟΚ ως την εγκληματική οργάνωση που δρα υπό τον μανδύα πολιτικού κόμματος, με σκοπό την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, την μίζα, την ρεμούλα και την κλεψιά. Τώρα με το συγκεκριμένο περιστατικό που θα σας αναφέρουμε, το ΠΑΣΟΚ περνά σε μία νέα εποχή, αποτελώντας πλέον όχι μόνο ντροπή για τον τόπο, αλλά ντροπή για την ανθρωπότητα.
Σας μεταφέρουμε την είδηση όπως αυτή μεταδόθηκε από το «Έθνος» του Μπόμπολα:
«Στη φυλακή πρώην δήμαρχος Ημαθίας για υπεξαίρεση 1,3 εκατ. ευρώ
Στη φυλακή οδηγείται πρώην δήμαρχος της Ημαθίας, που.......

Τρομερή ομιλία Η. Κασιδιάρη στη Βουλή: "Βιώνουμε τη χούντα που στερεί το λόγο στους εκπροσώπους του Έθνους... Εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε βήμα πίσω" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Ισίδωρος Ντογιάκος: Ο εισαγγελέας που "ρουφούσε" κρατικό χρήμα και είχε θέσεις δίπλα σε Υπουργούς κάνοντας τη... "βρόμικη δουλειά"!


Ισίδωρος Ντογιάκος: Ο πολυθεσίτης σύµβουλος του Αναστάση Παπαληγούρα

Το 2007 ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Περδικάρης είχε αποκαλύψει τις διασυνδέσεις και τον ρόλο του Εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου ως όργανο της εκτελεστικής εξουσίας, ο οποίος σήμερα ζήτησε επιτακτικά - και σε διαφωνία με τις ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου - την προφυλάκιση της Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια.
Αναδημοσιεύουμε αυτούσιο το αποκαλυπτικό άρθρο:
Σύµβουλος του υπουργού ∆ικαιοσύνης κ. Αναστάση Παπαληγούρα-αποσπασµένος στο υπουργείο- διατέλεσε επί δύο, περίπου, χρόνια ο αντιεισαγγελέας Εφετών κ. Ισίδωρος Ντογιάκος, συµµετέχοντας παράλληλα σε τέσσερις διαφορετικές έµµισθες νοµοπαρασκευαστικές επιτροπές και ασκώντας τα καθήκοντά του στο δικαστικό σώµα!
Η νέα αυτή αποκάλυψη εγείρει σοβαρές υποψίες για ευθείες επιρροές της πολιτικής ηγεσίας στη ∆ικαιοσύνη, καθώς ο κ. Ντογιάκος συνέταξε το......

Γκρεμίστε

Ο γκρεμιστής
Ακούστε. Εγώ είμαι ο γκρεμιστής, γιατί είμ' εγώ κι ο κτίστης,
ο διαλεχτός της άρνησης κι ο ακριβογιός της πίστης.
Και θέλει και το γκρέμισμα νου και καρδιά και χέρι.
Στου μίσους τα μεσάνυχτα τρέμει ενός πόθου αστέρι.
Κι αν είμαι της νυχτιάς βλαστός, του χαλασμού πατέρας,
πάντα κοιτάζω προς το φως το απόμακρο της μέρας.
εγώ ο σεισμός ο αλύπητος, εγώ κι ο......