Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 16, 2014

Σεισμός στο Νότιο Αιγαίο στην παρουσίαση του Περιφερειάρχη της Χρυσής Αυγής (Φωτογραφίες - ΒΙΝΤΕΟ)

Κοσμοσυρροή στην παρουσίαση της “Ελληνικής Αυγής για το Νότιο Αιγαίο” - Φωτορεπορτάζ
Στην γεμάτη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Ρόδου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της "Ελληνικής Αυγής για το Νότιο Αιγαίο".

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μίχος, Δημήτρης Κουκούτσης και Αντώνης Γρέγος που.......

Βερναρδάκης (Public Issue): "Τρέμουμε τα ποσοστά της Χρυσής Αυγή που είναι τεράστια λόγω.... αδιευκρίνιστης ψήφου"



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο εν λόγω δημοσκόπος αποκάλυψε και τον μεγαλύτερο φόβο του καθεστώτος: Ότι η Χρυσή Αυγή έχει διψήφια σφυρηλατημένα ποσοστά που γιγαντώνονται σε επίπεδα δυσθεώρητα (άνω του 25%) με την "αδιευκρίνιστη ψήφο" που έχει ταυτότητα και μάλιστα Χρυσαυγίτικη σε συντριπτικά ποσοστά!
 
Ο Χριστόφορος Βερναρδάκης της Public Issue σε συνέντευξη του στο tvxs.gr προσπαθεί να καλύψει τα νώτα του ενόψει της πανωλεθρίας που θα υποστούν οι εταιρίες δημοσκοπήσεων το βράδυ των εκλογών.
Η δικαιολογία για τα αλλοπρόσαλλα ποσοστά που δίνουν οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις βασίζεται σε τρεις άξονες: 1) Το πολιτικό σκηνικό είναι ρευστό και δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις 2) Οι έρευνες δεν λαμβάνουν υπόψη μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, τον "λαουτζίκο", που δεν συμμετέχει στις έρευνες και 3) Πολλοί ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν.....

Ηλίας Κασιδιάρης στο extra: "Όσο θα υπάρχουν εφιάλτες τόσο θα μεγαλώνει η Αρετή και θα ηρωποιείται ο Αγώνας των Σπαρτιατών και των Θεσπιέων" - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απαντά στους δημοσιογράφους του Extra3 για την αποστασία και τη σημασία που προσδίδει μια τέτοια πράξη στον Αγώνα που κάνουν αυτή τη στιγμή εκατομμύρια Έλληνες που στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή...

Σημαντικό μερίδιο ευθύνης φυσικά έχουν και οι ανάλγητες εισαγγελείς που συνεχίζουν τις πολιτικές διώξεις ενός νόμιμου κόμματος με εντολές από ξένα κέντρα εξουσίας...

Δείτε το βίντεο..

Υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο της Αθήνας: "Θα νομιμοποιήσουμε το παρεμπόριο - λαθρεμπόριο και κλείσουν όλες οι ελληνικές επιχειρήσεις..."

Στη συνέντευξη που έδωσε στην «Καθημερινή της Κυριακής», ο εκλεκτός της Κουμουνδούρου για τον Δήμο της Αθήνας, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, άναψε φωτιές, προαναγγέλλοντας ούτε λίγο ούτε πολύ τη νομιμοποίηση του παρεμπορίου, προκαλώντας αίσθηση και έντονες αντιδράσεις.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το τι πιστεύει ότι είναι απλό να λυθεί στην καθημερινότητα της πόλης ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει πως «η χωροθέτηση του σημερινού παρεμπορίου σε ελεγχόμενες συνθήκες και σημεία, εισπράττοντας ένα ανταποδοτικό τέλος μπορεί να γίνει εύκολα».

Δηλαδή ο υβριστής των αστυνομικών ("μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι έγραφε παλαιότερα στο facebook) και "πελάτης" των Εξαρχείων ούτε λίγο, ούτε πολύ μας είπε ότι....

Άγριο κράξιμο στον Θεοδωράκη από Κρητικό: "Εκτός από..μπλα, μπλα θα μας πεις τίποτα ουσιαστικό;" (ΒΙΝΤΕΟ)

Είμαστε δυό, ειμάστε τρεις, άντε καμιά δεκαριά το πολύ!
Από την Κρήτη επέλεξε να ξεκινήσει την..... "περιοδεία" του ο Θεοδωράκης και συγκεκριμένα από τα Χανιά.
Στην πόλη λοιπόν της οικογένειας Μητσοτάκη και Μαρκογιαννάκη ο τηλε-πολιτικός επιχείρησε να πραγματοποιήσει και την πρώτη του ανοιχτή συγκέντρωση μιλώντας με τους πολίτες.
Έκανε όμως ένα σημαντικό λάθος.

Τους έδωσε λόγο να κάνουν τις ερωτήσεις τους. Και αυτό στο σημερινό κοινωνικό γίγνεσθαι, που ο Έλληνας δεν είναι πια ένα πρόβατο που καταπίνει αμάσητη την προπαγάνδα του συστήματος, είναι ένα ολέθριο σφάλμα.

Πήρε το λόγο ένας κρητικός και τον ρώτησε πολύ απλά:
"Για τους.....

Λεφτά υπάρχουν και τα "τρώνε" οι δημοσκόποι... 5 εκ. ευρώ σε 3 χρόνια έδωσε η χούντα ΝΔ - ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπικές εταιρείες!

Υπάρχει λόγος που η ΝΔ είναι πρώτη ή δεύτερη με ελάχιστη διαφορά από το ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να μπαίνει στη...Βουλή!!

Εκατομμύρια ευρώ από το ελληνικό δημόσιο στα χρόνια του μνημονίου

Τη χρονική περίοδο 2010-2013 εταιρείες δημοσκοπήσεων όπως οι ALCO, GPO, ΚΑΠΑ RESEARCH, MARC, METRON ANALYSIS και MRB, έλαβαν εκατομμύρια ευρώ από το ελληνικό δημόσιο, σε μία συγκυρία σκληρής λιτότητας. 

"Πρωταθλήτρια" στα έργα και στις εισπράξεις εμφανίζεται η ....

Ο εμετικός ανθέλληνας Νίκος Δήμου του "Ποταμιού" δηλώνει ευθαρσώς: "Το Ποτάμι χρηματοδοτείται από ξένα κέντρα" (Ποιούς "περιούσιους" να εννοεί άραγε;)

Η "αγάπη" του για την Ελλάδα:
"Να μην επιστρέψουν ΠΟΤΕ τα μάρμαρα του Παρθενώνα στην Ελλάδα" (εδώ)
Από το 1994 δήλωνε πώς τα Σκόπια δεν θα τον ενοχλήσει να ονομαστούν "Μακεδονία"
(Συνέντευξη ΕΔΩ)

Μέσα στις "προσωπικότητες" που υπέγραψαν υπέρ του Σχεδίου Ανάν

Δηλώσεις για του περί Χριστιανισμού και Θεού:
"Δεν υπάρχει Θεός και καμιά απόδειξη περί Αυτού."
"Δεν καταλαβαίνω γιατί οι Χριστιανοί τιμούν ένα σωρό από ξύλα - αναφερόμενος στο Τίμιο Ξύλο - και τα λείψανα νεκρών"
(Αυτά είναι μόνο μερικά από τα...."σωζόμενα έργα" του... φιλοσόφου)

Από συνέντευξή του
-Για ποιο πράγμα μετανιώνεις περισσότερο;
-Που επέστρεψα στην Ελλάδα μετά τις σπουδές μου

Δείτε το βίντεο με την παραδοχή αυτού του ανθρωπάκου ότι ξένα κέντρα στηρίζουν χρηματικά το εγχείρημα του ανθελληνικού "ποταμιού"...

Επικοί διάλογοι του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μ. Αρβανίτη με τους καθεστωτικούς βουλευτές του "συνταγματικού τόξου" και πώς τους ξεφτύλισε...

2012112902348_121160664
Χωρίς πολλά λόγια και περιττολογίες, σας παρουσιάζουμε τους πλήρεις διαλόγους του συναγωνιστή-βουλευτή Αχαΐας της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Αρβανίτη, με τους εγκάθετους του αντισυνταγματικού τόξου στην επιτροπή της (δήθεν) δεοντολογίας, για να νιώσετε (για μια ακόμα φορά…) υπερήφανοι για την επιλογή σας να είστε στελέχη, μέλη, φίλοι, ή και απλοί ψηφοφόροι ενός Κινήματος που δε μασάει τα λόγια του και δεν προσκυνάει το κατεστημένο! Ιδού το πλήρες ξεμασκάρεμα των εκπροσώπων του σάπιου καθεστώτος:
Β. ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ: «Να ακούσουμε τα πράγματα που αφορούν την υπόθεση σας και όχι για τον κ. Παπακωνσταντίνου»
Μ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ: «Είστε νομικός και δεν αντιλαμβάνεστε ότι αυτά αφορούν την υπόθεση μου;»
Β. ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ: «Δεν το αντιλαμβάνομαι»
Μ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ: «Δεν φταίτε εσείς, φταίει η......

Το Έθνος, το κράτος, οι πολύτεκνοι και οι μουσουλμάνοι - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Το Έθνος, το κράτος, οι πολύτεκνοι και οι μουσουλμάνοι - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την εθνική εφημερίδα "Εμπρός"
Στο στόχαστρο του κράτους του Μνημονίου οι πολύτεκνοι. Μετά από το κόψιμο των φορολογικών ελαφρύνσεων και των πάσης φύσεως προνομίων, μετά από την ανακήρυξη σε ΤΕΚΜΗΡΙΟ φορολογικό το να έχει μία οικογένεια πολλά παιδιά, ήλθε και το κόψιμο της ευνοϊκής μεταχειρίσεως των τέκνων μίας πολύτεκνης οικογενείας στις εισαγωγικές εξετάσεις του Πανεπιστημίου.
Την ίδια ώρα που κόβεται το προνόμιο αυτό στους πολύτεκνους εξακολουθεί να ισχύει για τους... μουσουλμάνους. Είναι προφανές ότι......

Ανατριχίλα και Δέος... Είναι η στιγμή που ο ΗΡΩΑΣ Αλέξανδρος Γέροντας όρθιος και δυνατός παίρνει εξιτήριο...από το νοσοκομείο - ΒΙΝΤΕΟ

Θα είσαι το πρότυπο της ελληνικής νεολαίας για ΠΑΝΤΑ, Αλέξανδρε..

122 ημέρες Αγώνα, όσες περίπου έμειναν και για την Ανάσταση του Έθνους μας.

Να είσαι πάντα γερός και δυνατός και πρωτοπόρος στην πορεία προς τη Νίκη.

Δείτε το βίντεο...

Θα παρέμβει η Κλάπα και η "ανέξαρτητη" δικαιοσύνη...;! Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ δηλώνει ότι επιδιώκει "τη βίαιη ανατροπή του πολιτεύματος και επιβολή δικτατορίας"


Αφιερωμένο στους διώκτες: Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ μιλά για βίαιη ανατροπή του πολιτεύματος και επιβολή δικτατορίας

Στην (άλλοτε «μαμά»…) Μόσχα βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Γ. Τούσσας, όπου συμμετέχει στο «Στρογγυλό Τραπέζι», που διοργανώνει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ρωσικής Ομοσπονδίας (ΚΚΡΟ) στις 14 – 15 Μαρτίου 2014, με θέμα: «Οι κομμουνιστές στα κοινοβούλια και η ταξική πάλη». O "σύντροφος" Τούσσας μίλησε στη σύναξη και επανέλαβε τις γνωστές θέσεις του ΚΚΕ περί της βίαιης ανατροπής του πολιτεύματος και της εγκαθίδρυσης δικτατορίας (του προλεταριάτου). Ιδού τι κάνουν πως δε βλέπουν οι ανακρίτριες της… τυφλής «ανεξάρτητης δικαιοσύνης» του προτεκτοράτου Ελλαδιστάν, που κυνηγάνε μανιωδώς την Χρυσή Αυγή:
«Σχετικά με το θέμα της σημερινής εκδήλωσης «Οι κομμουνιστές στα κοινοβούλια και η ταξική πάλη», θέλουμε να σημειώσουμε πως αντιμετωπίζουμε το κοινοβούλιο ως......