Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 04, 2015

Αριστερός, με ολίγον "πατριωτικό" στοιχείο, ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ... Θα φορολογείται και το χαρτζιλίκι που δίνουν γονείς και παππούδες στα παιδιά!!!


Πρώτη φορά... αριστερά: Τεκμήριο φορολόγησης τα χρήματα που δίνουν οι γονείς στα παιδιά τους!!!

Μπορεί η κυβέρνηση να λέει στα πρόθυμα ΜΜΕ ότι «διαπραγματεύεται» με τους διεθνείς τοκογλύφους και ότι «δεν υποχωρεί», ούτε «λαμβάνει υφεσιακά μέτρα», όμως πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Η μόνη διαφορά είναι η στάση των ΜΜΕ, τα οποία δεν προβάλλουν τις μνημονιακές κωλοτούμπες του Σύριζα για να μην τον βλάψουν.
Την ίδια στιγμή που ο Σύριζα υποτίθεται ότι «μάχεται» ενάντια στην λιτότητα, διαβάζουμε ότι εκδόθηκε νέα εγκύκλιος για το έντυπο Ε1, σχετικά με την φορολόγηση των πολιτών. Εκεί αναγράφεται το εξής:
"Δαπάνη απόκτησης περιουσιακών στοιχείων λογίζεται η....

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή θα αναλάβει τα ηνία της Πατρίδας μετά την αποτυχία του μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος μίλησε για όλους και για όλα στη συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά στο Βεργίνα TV.

Δείτε τη συνέντευξη...

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ… (ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ) ΝΑΥΤΙΚΟ

Γράφει ο Αντίοχος

Όχι, δεν τον πήρανε στο… Ναυτικό (τώρα στα γεράματα…), ούτε γυρίζει… ταινία («Ο Καμμένος στο Ναυτικό»). Απλώς ο υπουργοπάνος υποδέχθηκε –όπως άλλωστε είχε πομπωδώς προαναγγείλει προ εβδομάδος- τον 6ο Στόλο, για λογαριασμό της κυβέρνησης («πρώτη φορά αριστερά» κι έτσι)! Πήρε δε τον ΑΓΕΝ Αποστολάκη κι ανέβηκαν μαζί στο...

Από το “Ούτε μια μέρα στον στρατό” στις στρατιωτικές παρελάσεις με τανκς! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Το προηγούμενο φύλλο της εφημερίδος μας κυκλοφόρησε μία ημέρα πριν την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου και ως εκ τούτου δεν ήταν δυνατόν να σχολιάσω και να αναφερθώ στα όσα έγιναν και ειπώθηκαν την 25η Μαρτίου 2015, πρώτη χρονιά κατά την οποία ο Εθνικός εορτασμός πραγματοποιήθηκε με μία κυβέρνηση της αριστεράς.

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια και συγκεκριμένα από την μεταπολίτευση και μετά, γνωστές οργανώσεις της αριστεράς, οι οποίες σήμερα ευρίσκονται μέσα στην στοργική αγκάλη του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία χωρά το ίδιο και οπαδούς του Στάλιν και οπαδούς του Τρότσκι, κάθε εθνική επέτειο και συγκεκριμένα στην διάρκεια της παρελάσεως δημιουργούσαν επεισόδια ενάντια στο στρατοκρατικό χαρακτήρα της εκδηλώσεως. Αυτήν την χρονιά όμως δεν έγινε τίποτε… Τα ξέχασαν όλα όσα έλεγαν γιατί φαίνεται η εξουσία λειτουργεί στην περίπτωσή τους ωσάν ναρκωτικό και τους έχει κάνει να έχουν λησμονήσει όσα έλεγαν εδώ και δεκαετίες.

Δεν είναι όμως μόνον οι συνιστώσες, είναι και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε εκδώσει και σχετικές ανακοινώσεις, στις οποίες τόνιζε ότι πρέπει να καταργηθούν οι παρελάσεις ωσάν κατάλοιπο...

Συνάντηση των ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής με συγγενείς πεσόντων Αγωνιστών της ΕΟΚΑ στον Αχυρώνα Λιοπετρίου



Τον Αχυρώνα Λιοπετρίου επισκέφθηκαν οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής
Επόμενος σταθμός των Ευρωβουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, κ. κ. Στρατηγό Γιώργο Επιτήδειο, Στρατηγό Ελευθέριο Συναδινό και Λάμπρο Φουντούλη, το κυπριακό Χάνι της Γραβιάς.
Οι Ευρωβουλευτές συνοδευόμενοι από αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), έφθασαν πριν από λίγο στον Αχυρώνα Λιοπετρίου  όπου έτυχαν θερμής υποδοχής. Να σημειώσουμε πως ανάμεσα στους παρευρισκομένους είναι ο αδελφός του ήρωα Χρίστου Σαμάρα, κύριος Ανδρέας Σαμάρας, καθώς και η σύζυγος του ήρωα κυρία Μαρία.
Ο Χρίστος Σαμάρας μαζί με τους συναγωνιστές του, Ανδρέα Κάρυο, Ηλία Παπακυριακού και Φώτη Πίττα, αρνούμενοι να παραδοθούν, έπεσαν....

Σήμερα στην Τ.Ο. Αθηνών: Η πρώτη ομιλία του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά μετά την αποφυλάκισή του

Σήμερα στην Τ.Ο. Αθηνών: Η πρώτη ομιλία του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά μετά την αποφυλάκισή του
Το Σάββατο 4 Απριλίου και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών ομιλία του Συναγωνιστή, Χρήστου Παππά, με θέμα "Χρυσή Αυγή: Πιο Δυνατή από ποτέ". Πρόκειται για την πρώτη ομιλία του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά μετά την αποφυλάκισή του.
ΑΘΗΝΑ:  
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη και Σάββατο: 19:00-21:00


Ο Χρυσόγονος (ΣΥΡΙΖΑ) ομολόγησε: "Η διαπραγμάτευση γίνεται με βάση το e-mail Χαρδούβελη"

Γράφει ο Αινείας

Και πάλι όλο το Σαββατοκύριακο θα "σκεπάσουν" οι διφορούμενες δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την ελληνική οικονομία. Από τη μια ο Μαρδάς, αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών να διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ότι "λεφτά υπάρχουν" για να πληρώσουμε τους τοκογλύφους και από την άλλη ο Ευρωβουλευτής Χρυσόγονος να αναφέρει ότι η Κυβέρνηση είναι έτοιμη για εκλογές ή δημοψήφισμα αν δεν υπάρξει η θεμιτή εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις.

Ένα "κοκτέιλ" αμφίσημων δηλώσεων που απλά κάνει για τον ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟ ένα ακόμη "ενδιαφέρον" Σαββατοκύριακο ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο από το συνεχιζόμενο θέατρο του παραλόγου και της προπαγάνδας.

Δε θα αναφέρω παρά μονάχα τη δήλωση Χρυσόγονου σε τηλεοπττική εκπομπή:
"Εάν τελικώς οι δανειστές ακολουθήσουν μια αδιάλλακτη γραμμή επιμένοντας στο....

Η Δύναμη των Πιστών...Χιλιάδες Ορθόδοξοι διαδήλωσαν κατά βλασφημης παράστασης στη Ρωσία και ο Πούτιν απέπεμψε τον διευθυντή του κρατικού θεάτρου

ROSSIA
Μια βλάσφημη παράσταση της κρατικής όπερας του Νοβοσιμπίρσκ της Ρωσσίας, που προκάλεσε τις σφοδρές αντιδράσεις των πιστών, οδήγησε στην καρατόμηση του διευθυντή της όπερας από το υπουργείο Πολιτισμού της Ρωσσίας.
Πιο συγκεκριμένα,  ο σκηνοθέτης της Όπερας του Νοβοσιμπίρσκ είχε βάλει στους ρόλους και έναν «Χριστό», που ερωτοτροπούσε με την Αφροδίτη, σύμφωνα με το Russia Today, ενώ σκανδαλώδης ήταν και η αφίσα της παράστασης.
Έτσι, μετά από ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας χιλιάδων πιστών της πόλεως, που ζητούσαν παρέμβαση του προέδρου της χώρας για να....

Αυτοί είναι οι "φίλοι γείτονες"...Αλβανός πρέσβης: "Ισχυρή Τουρκία, σημαίνει ισχυρή Αλβανία και 'Μακεδονία'"


Ετοιμάζονται οι “καλοί γείτονες” - Αλβανός πρέσβης: Ισχυρή Τουρκία θα πει ισχυρά Βαλκάνια!

Δηλώσεις με νόημα για τις προθέσεις των Τούρκων στον χώρο των Βαλκανίων έκανε ο πρέσβης της Αλβανίας στην Τουρκία. Συγκεκριμένα, ο αλβανός πρέσβης Genci Mucaj δήλωσε ότι όσο ενδυναμώνεται η Τουρκία, τόσο περισσότερο θα αυξηθεί η σταθερότητα στην περιοχή. Ισχυρή Τουρκία θα πει ισχυρά Βαλκάνια είπε, προσθέτοντας ότι όσο ενισχύεται η Τουρκία, αυτό θα επηρεάσει θετικά και τα Βαλκάνια και η σταθερότητα στην περιοχή θα αυξηθεί περαιτέρω. Για την ακρίβεια, ο  Mucaj είπε ότι «Ισχυρή Τουρκία θα πει ισχυρή Αλβανία, ισχυρό Κόσσοβο, ισχυρή "Μακεδονία", δηλαδή ισχυρά Βαλκάνια».
Δεν μπορεί να θεωρηθεί καθόλου τυχαία αυτή η αναφορά του αλβανού πρεσβευτή, για το τρίγωνο Αλβανία - Κόσσοβο - «Μακεδονία» και η έλλειψη οποιασδήποτε αναφοράς στην.....

Κυριακή 5 Απριλίου, 11:00 στο Γραμματικό: Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης των ανδρών του Σταθμού Χωροφυλακής Μαραθώνος


Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή  θα τιμήσει την μνήμη των ανδρών του Σταθμού Χωροφυλακής Μαραθώνος, οι οποίοι σφαγιάστηκαν από ενέδρα ανάνδρων κομμουνιστών την νύχτα της 6ης προς 7η Απριλίου 1944.
Την Κυριακή 5 Απριλίου 11.00 π.μ.  σας καλεί στην....

Οι γεωπολιτικές εξελίξεις της επόμενης δεκαετίας


Οι γεωπολιτικές εξελίξεις της επόμενης δεκαετίας

Ποια είναι η υφιστάμενη γεωπολιτική κατάσταση σήμερα; Ποιες γεωπολιτικές εξελίξεις έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια, ποιες εστίες κρίσης και αντιπαράθεσης υφίστανται σήμερα;
Έχουμε εστίες κρίσης και σύγκρουσης και αντιπαράθεσης στην Ευρώπη (Ουκρανία), στην Μέση Ανατολή (Συρία, Ιράκ), στην Βόρεια Αφρική (Λιβύη, Νιγηρία, Σουδάν), στην Νοτιοανατολική Ασία (Κίνα, Ταϊβάν Ιαπωνία) και στην Ανατολική Ασία (Βόρειος-Νότιος Κορέα). Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι όλες αυτές οι εστίες κρίσης και αντιπαράθεσης αποτελούν μια και μοναδική γεωπολιτική σύγκρουση με έπαθλο την....