Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 22, 2014

Οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής - Τα πρώτα ονόματα

Το ευρωψηφοδέλτιο του Λαϊκού Συνδέσμου - σε αντίθεση με το τσίρκο των μνημονιακών και συστημικών κομμάτων - απαρτίζεται από έντιμους Έλληνες, που έχουν διαπρέψει στους τομείς ενασχολήσεώς τους.

Ιατροί, καθηγητές, επιστήμονες κύρους, αλλά και Έλληνες αγρότες, επαγγελματίες, φοιτητές ενωμένοι συμμετέχουν στην μεγάλη πολιτική μάχη της 25ης Μαΐου. Μία μάχη από την έκβαση της οποίας θα κριθεί εν πολλοίς και το πολιτικό μέλλον της χώρας.

Ακολουθούν τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής:


Μη χάσετε τον Ηλία Κασιδιάρη στην πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής με θέμα τις Ευρωεκλογές

Στη σημερινή εκπομπή, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών, Ηλίας Κασιδιάρης θα μιλήσει για τις Ευρωεκλογές και τις πολιτικές εξελίξεις, με προσκεκλημένο υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Τι έγραφε ο δημοσιογραφικός όμιλος Λαμπράκη εκείνες τις μέρες του 67;

Ότι και να κάνει η Χρυσή Αυγή, οι διάφοροι καθεστωτικοί δημοσιογραφίσκοι θα μιλήσουν για «πρόκληση», «σοκ», «αίσχος» και τα τοιαύτα. Η στάση αυτή των δημοσιογραφίσκων δεν εδράζεται στις όποιες πράξεις του Λαϊκού Συνδέσμου, αλλά στο γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή δεν επιθυμεί την συνέχεια του καθεστώτος της κλεπτοκρατίας, των απευθείας αναθέσεων δημοσίων έργων, της μίζας, της ρεμούλας και της κλεψιάς που αυτές οι συγκεκριμένες εφημερίδες προωθούν νυχθημερόν.

Κατηγορούν την Χρυσή Αυγή, τα μισθαρνά όργανα του καθεστώτος, ως «νοσταλγούς της χούντας» και «ναζιστές», όμως αποφεύγουν να μιλήσουν για τους πραγματικούς συνεργάτες των συγκεκριμένων καθεστώτων. Είχαμε προβεί στο παρελθόν σε ειδικό αφιέρωμα περί των εφημερίδων που συνεργάστηκαν κατά τη διάρκεια της κατοχής με τους κατακτητές. Πάμε τώρα να δούμε μερικά εξώφυλλα εφημερίδων του γνωστού «ομίλου» την περίοδο της επταετίας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ...

Ο Σαμαράς κατάφερε να διασυρθεί μπροστά στις κάμερες ακόμα και την Ανάσταση! - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σαμαράς στην αγωνιώδη προσπάθειά του μπας και μαζέψει καμιά ψήφο, πηγαίνει στην εκκλησία την Ανάσταση, όμως είναι παντελώς άσχετος. Απ'ότι φαίνεται του είναι πιο οικείες οι τελετές στις στοές που συχνάζει.

Αρχικά στο βίντεο από τον Alpha κάνει ανάποδα τον σταυρό του και έπειτα, βαδίζοντας στα χνάρια του Τζέφρι, εύχεται μπροστά στις κάμερες και στον κόσμο "Χριστός Ανέστη σε όλους"! Ο άνθρωπος αγνοεί ότι το "Χριστός Ανέστη" δεν είναι ευχή, αλλά χαρμόσυνη είδηση!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Antinews: "Υπάρχει τεράστια οργή στον κόσμο για ΝΔ - ΠΑΣΟΚ... Οι Έλληνες καταφεύγουν στη Χρυσή Αυγή"

Οι γιορτινές ημέρες ενδεικνύονται για κοινωνική συναναστροφή ακόμη και για τους πλέον ράθυμους και λαομίσητους δημοσιολόγους - μέχρι και οι Σαμαράς - Βενιζέλος πήγαν σε εκκλησία (με συνοδεία 100 αστυνομικούς) -.
Έτσι λοιπόν οι καναπεδάτοι αρθρογράφοι σαμαροφρουροί του Antinews βγήκαν στον κόσμο και τις Άγιες Μέρες του Πάσχα και έκαναν τη δική τους πραγματική δημοσκόπηση. Αλλά ας μην σας τα αφηγούμαστε, αφήνουμε να μας τα γράψουν οι ίδιοι..

Τι πιστεύει ο κόσμος για ΝΔ - ΠΑΣΟΚ;
Και πολλοί είναι εκείνοι που βρίζουν –και δικαιολογημένα- το πολιτικό σύστημα, τα δύο μεγάλα κόμματα (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ)

Αυτή η οργή πώς θα εκφραστεί στις ευρωεκλογές; Η Χρυσή Αυγή χάνει τελικά από τις διώξεις των στελεχών της;

Ωστόσο υπάρχει ακόμα συσσωρευμένη μεγάλη οργή. Γι αυτό και......

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΝΙΚΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ

10155971_1463367570547747_353620382_n
Είναι τέτοια η κατάρρευση του καθεστώτος που και το απατηλό και παραπλανητικό εκλογικό του ντεκόρ έχει χάσει κάθε ικανότητα χειραγώγησης, έχει αποσαθρωθεί τελείως…
Δικαιολογημένος, συνεπώς, ο πανικός των δωσίλογων ανδρεικέλων. Γνωρίζουν καλά ότι και τα «οχυρά» της εκλογικής απάτης και χειραγώγησης δεν μπορούν να αναχαιτίσουν τη συντριβή τους…
Γνωρίζουν ότι.....

ΨΥΧΑΡΗΣ: ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ – ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΦΑΖΑΝΑΙΟΥΣ, ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ

patriarxis_-_Psixaris
Γράφει ο Αντίοχος.
Από παλιά, υπήρχε για το ΔΟΛ-ιο συγκρότημα Λαμπράκη η φήμη ότι «ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις». Σήμερα οι εποχές έχουν αλλάξει, έχουν γίνει πιο… δημοκρατικές –υπό την έννοια ότι το «ανεβοκατέβασμα κυβερνήσεων» δεν είναι πλέον υπόθεση 2-3 ολιγαρχών, αλλά περισσότερων- αλλά όσο να’ ναι, ο ΔΟΛ παραμένει… σταθερή αξία του εν Ελλάδι κατεστημένου. Έχουν, λοιπόν, ξεχωριστή πολιτική σημασία τα άρθρα –ειδικά του διευθυντή του-, διότι δείχνουν που το πάει το σύστημα…
Πολύ ενδιαφέρον, λοιπόν, έχει το άρθρο υπό τον τίτλο «ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ», που δημοσιεύεται στο κυριακάτικο «Βήμα». Ιδού:
«Όσο πληθαίνουν οι διαμάχες στον λεγόμενο χώρο της Κεντροαριστεράς τόσο περισσότερο στεριώνει στην κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ενός......

Η Πόλη μας Ανήκει.. Μεγάλη δράση του Μετώπου Νεολάιας της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα

Την Τρίτη, 15 Απριλίου 2014, το Μέτωπο Νεολαίας και η Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποίησαν μεγάλη ενημερωτική δράση σε ολόκληρο τον δήμο των Αθηνών. Ομάδες συναγωνιστών μοιράστηκαν σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου και διένειμαν χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια, σχετικά με το πρόγραμμα της «Ελληνικής Αυγής» για την Αθήνα.
Τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας επισκέφτηκαν την ευρύτερη περιοχή των Αμπελοκήπων, και συγκεκριμένα τις γειτονιές του Ερυθρού και των Ελληνορώσων. Δεκάδες έντυπα μοιράστηκαν σε......

Οι οικονομικοί προϋπολογισμοί της Χούντας 1967 - 1973

“O KOΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΙΩΞΕΩΝ"


KOLOKOTRONIS1

“Στις 16 Απριλίου του 1834, ξεκίνησε η δίκη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και του Δημήτριου Πλαπούτα με την κατηγορία της συνωμοσίας εναντίον του βασιλιά Όθωνα.
Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που φυλακίστηκε. Στη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου, μετά από ένοπλες συγκρούσεις, ο ίδιος και ο γιος του είχαν συλληφθεί και φυλακιστεί στο Ναύπλιο.
Αν και πρωτοστάτησε στα γεγονότα για την εκλογή του Όθωνα, με την έλευση του τελευταίου το 1832, ο Κολοκοτρώνης έγινε στόχος συκοφαντιών εκ μέρους των πολιτικών του αντιπάλων κυρίως του Ι. Κωλέττη. Συν τοις άλλοις, η βαυαρική αντιβασιλεία (ο Όθων ήταν ακόμη ανήλικος) δυσανασχετούσε έντονα εξαιτίας της φιλοκαποδιστριακής και φιλορωσικής του τοποθέτησης.
Ο Κολοκοτρώνης ήταν κατά τη δεκαετία του 1830 μία....

Η Ρωσία αναγνώρισε την Ιστορία, τις διώξεις και την ελληνική μειονότητα στην Κριμαία


Η Ρωσία αναγνώρισε την Ιστορία, τις διώξεις και την ελληνική μειονότητα στην Κριμαία

Ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα πως έχει υπογράψει ένα διάταγμα με το οποίο αποκαθίστανται οι Έλληνες κάτοικοι της Κριμαίας και άλλες εθνικές μειονότητες που είχαν υποφέρει επί των ημερών του σοβιετικού δικτάτορα Ιωσήφ Στάλιν.
Kατ'αυτό τον τρόπο αναγνωρίζεται η ύπαρξη και η ιστορία της ελληνικής μειονότητας στην περιοχή, ένα πραγματικά κοσμοϊστορικό γεγονός για μια περιοχή που κατοικήθηκε για πρώτη φορά από ελληνικά φύλα κατά τον Α' Αποικισμό.
«Έχω υπογράψει ένα διάταγμα για να.....

47 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ 1967: ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ Ή ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;

752CB9CE88B635657FEC6EFC92F07250
Σαν σήμερα πριν από 47 χρόνια, η κυβέρνηση της Εθνικής Ριζοσπαστικής Ένωσης (ΕΡΕ) με πρωθυπουργό τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο ανατρέπεται από της Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, με επικεφαλής μια ομάδα στρατιωτικών υπό την καθοδήγηση τριών εν ενεργεία αξιωματικών, του διοικητή του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων Στυλιανού Παττακού και των συνταγματαρχών Πυροβολικού Γεώργιου Παπαδόπουλου και Νικόλαου Μακαρέζου που τότε υπηρετούσαν στην Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΚΥΠ), μετέπειτα Εθνική Πληροφοριών (ΕΥΠ).
Αναμφισβήτητος ηγέτης του κινήματος ήταν ο ήρωας του ελληνοϊταλικού πολέμου και του εμφυλίου (από τις τάξεις του Ελληνικού Στρατού) Γ. Παπαδόπουλος
Οι κινηματίες αξιωματικοί του ελληνικού Στρατού βασίστηκαν στο επιτελικό σχέδιο «Προμηθέας» που αναφέρεται στην.....