Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 06, 2012

«Η ΚΡΗΤΗ ΕΧΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ»

"Κάναμε ένα έγκλημα το 1997 όταν σταματήσαμε τις έρευνες. Το είπε και ο υφυπουργός", δήλωσε ο καθηγητής Α. Φώσκολος για τα κοιτάσματα πετρελαίου στην Ελλάδα και ειδικά στην Κρήτη, μιλώντας από τον Καναδά που βρίσκεται στο ραδιόφωνο ΒΗΜΑ FM.
Ο κ. Φώσκολος τόνισε ότι είμαστε πολύ πλούσια χώρα σε υδρογονάνθρακες και επεσήμανε ότι η περιοχή νοτίως της Κρήτης έχει 22 δισ. βαρέλια πετρέλαιο, ενώ εκεί που θα γίνει η έρευνα με βάση τα στοιχεία των Γάλλων θα δώσει, στη λεκάνη του Ηροδότου, 14-5 δισ. βαρέλια πετρέλαιο ενώ το κοίτασμα στον Πατραϊκό αγγίζει τα 400 εκατ. βαρέλια.
Παράλληλα, ο κ. Φώσκολος επεσήμανε ότι.....

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ; ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ!!

 Διαβάστε και αυτό

Αυτό έλειπε... Να είναι Ορθόδοξος Χριστιανός ο Παπαδήμας; Θεός Φυλάξοι..


Την ώρα που οι περισσότεροι εστιάζουν στις νέες αποδοκιμασίες κατά των πολιτικών - και ιδιαίτερα της "γλάστρας" των 30 χιλιάδων ευρώ μηνιαίως - εμείς στεκόμαστε σε κάτι άλλο: ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ "ΜΑΣ"; ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;

Αν δεν κάνουμε λάθος, ούτε τα Χριστούγεννα τον είδαμε σε κάποιον Ιερό Ναό: Αλλά σήμερα, πού βρίσκεται ο "σωτήρας" μας;

Όπως διαβάζουμε σε μέσο μόνιμης εξύμνησής του:

Το αρματικό "ισοζύγιο" Ελλάδας - Τουρκίας βαίνει προς ανατροπή


Η μεγάλη διαφορά στην φιλοσοφία χρήσης των αρμάτων μάχης μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας βρίσκεται παντού, ακόμα και στις παρελάσεις: Οι γείτονες ακολουθούν τα παλαιά πρωσικά και σοβιετικά πρότυπα, σύμφωνα με τα οποία οι μεγάλοι αριθμοί και οι άψογοι σχηματισμοί των μέσων και των ανδρών προσδίδουν μεγαλοπρέπεια και προκαλούν δέος.
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι τα άρματα και τα λοιπά μηχανοκίνητα μέσα παρελαύνουν σε τετράδες (!) ενώ τα αντίστοιχα ελληνικά, σε δυάδες. Και πάντα παρελαύνουν τα τελευταία αποκτήματα.
Τον Αύγουστο του 2007, παρήλασαν για πρώτη φορά τα.....

HAARP: Ένα όπλο στην υπηρεσία της Νέας Τάξης...


Για κάποιες τελευταίες "επιπτώσεις" του HAARP μπορείτε να διαβάσετε στο καταπληκτικό ιστολόγιο....

Πολεμώντας τον Λαϊκό Εθνικισμό, πολεμούν τη Φυσική Τάξη!


Πολλοί συμπατριώτες μας θα αναρωτιούνται για ποιον λόγο τα τσιράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων δεν επιθυμούν με κανέναν τρόπο την είσοδο ενός Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στο κοινοβούλιο, καθώς και για ποιο λόγο συνεχίζει να υφίσταται έναν ασταμάτητο πόλεμο καθετί που θυμίζει τις παρακάτω λέξεις: Έθνος-Φυλή-Παράδοση. Θα μπορούσαν να σκεφτούν ότι είμαστε αρκετά εγωκεντρικοί, ώστε να παρουσιάζουμε τους εαυτούς μας σαν τους μοναδικούς εχθρούς της Παγκοσμιοποίησης, κάτι τέτοιο όμως ισχύει;

  Γιατί είμαστε το απόλυτο κακό για όλους αυτούς που.....

Ο (κεμαλο)Μπουτάρης δήλωσε ότι δεν θα υπάρχξουν εορτασμοί για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης 100 χρόνια μετά...

Διαβάστε τη δήλωσή του...

"Εκείνο που ξέρω είναι ότι ο εορτασμός του 2012 πρέπει να ξεφύγει από το κλασικό μοτίβο των εθνικοαπελευθερωτικών ιαχών και να κάνει την πόλη γνωστή ανά τον κόσμο. Θεωρώ δηλαδή, πιο σημαντικό το ότι πήραμε τη διάκριση της πρωτεύουσας της νεολαίας της Ευρώπης για το 2014 ή ότι θα γίνει το μουσικό φεστιβάλ Womex στη Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο του 2012 από τις όποιες εορταστικές εκδηλώσεις δεν θα γίνουν, διότι δεν θα γίνουν, για την απελευθέρωση".

Έχει χρέος κάθε φορέας της Θεσσαλονίκης, εκκλησιαστικός-πολτικός-κοινωνικός, και κάθε κάτοικός της αυτόνομα να ......

Γιούχαραν τον Παπούλια στη Χαλκίδα...βίντεο

Τυχερός ήταν είχε την αστυνομία μαζί του...



Δεν ξέχνάμε και τιμάμε 16 χρόνια μετά....Ίμια 2012..Κανένας να μη λείψει

Και αν πέρυσι η πορεία είχε 10.000 άτομα.....φέτος πρέπει να έχει 30.000!

Τιμούμε Έλληνες Ήρωες

Αγωνιζόμαστε για Ανεξάρτητη Ελλάδα απαλλαγμένη από προδότες πολιτικούς

Ἐν Ἰορδάνῃ βαπτιζομένου σου, Κύριε, ἡ τῆς Τριάδος ἐφανερώθη προσκύνησις


Ἡ εἰκόνα τῶν Θεοφανείων προσφέρει τήν εὐαγγελική διήγηση ἀλλά προσθέτει µερικές λεπτοµέρειες πού ἔχουν χρησιµοποιηθεῖ στή λειτουργία τῆς ἑορτῆς καί δείχνει αὐτό πού ὁ Ἰωάννης θά µποροῦσε νά διηγηθεῖ. Ἐπάνω στήν εἰκόνα ἕνα τµῆµα ἑνός κύκλου παριστᾶ τούς οὐρανούς πού ἀνοίγουν, καί κάποτε ἀπό µιά διπλή πτυχή πού ὁµοιάζει µέ κροσσό ἑνός σύννεφου, βγαίνει τό χέρι τοῦ Πατρός πού εὐλογεῖ. Ἀπό αὐτό τόν κύκλο ἀναχωροῦν ἀκτῖνες φωτός, χαρακτηριστικό τοῦ Ἁγίου Πνεύµατος, καί πού φωτίζουν τό περιστέρι. Αὐτόµατη ἀνάµνηση τοῦ ἀρχικοῦ λόγου «καί ἐγένετο φῶς», ἡ ἐκδηλωτική ἐνέργεια τοῦ Πνεύµατος, ἀποκαλύπτει τόν τριαδικό Θεό: Ἡ Τριάδα, ὁ Θεός µας, µᾶς ἐκδηλώνεται χωρίς διαίρεση. Ὁ Χριστός ἦλθε γιά νά εἶναι τό φῶς τοῦ κόσµου, πού φωτίζει αὐτούς πού κάθονταν στά σκοτάδια (Ματθ. 4, 16) ἀπό ἐκεῖ δέ τό ὄνοµα τῆς «Ἑορτῆς τῶν φώτων». Ἐνῶ ὁ Χριστός κατέβαινε στά νερά, ἡ φωτιά ἄναψε µέσα στόν Ἰορδάνη, εἶναι ἡ Πεντηκοστή τοῦ Κυρίου καί ὁ προεικονισµένος Λόγος, µέ στύλο φωτός δείχνει ὅτι τό βάπτισµα εἶναι φωτισµός, γέννηση τῆς ὑπάρξεως στό θεῖο φῶς.
Ἄλλοτε τήν παραµονή τῆς ἑορτῆς γινόταν τό.....