Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 28, 2014

Ο (Κου)Κούλογλου δημοσιεύει δημοσκόπηση που δείχνει τη Χρυσή Αυγή 3ο κόμμα, αλλά αρνείται πεισματικά να το.... αναφέρει από Τρόμο και Φόβο!

Άλλη μία δημοσκόπηση είδε το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από την Palmos Analysis, με εντολέα τον γνωστό αντιχρυσαυγίτη - υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ και φαιδρό, Κούλογλου.
Δεδομένης της υπηκοότητας της εκάστοτε εταιρείας στον εντολέα, ελέω των χρημάτων που δίνει για την εν λόγω δημοσκόπηση, ευκόλως συμπεραίνουμε ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι «κουτσουρεμένα» και τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ «φουσκωμένα». Με αυτά ως γνώμονα, σας παραθέτουμε τα ποσοστά της δημοσκοπήσεως της Palmos Analysis, που επιβεβαίωνουν αυτό που λένε όλοι: Η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη δύναμη του τόπου παρά τις διώξεις και την τρομοκρατία.

Και εδώ είναι που αρχίζει η γελοιότητα, η ανείπωτη. Ο Κούλογλου, έχοντας προφανώς σοβαρό συμπλεγματικό ζήτημα, αρνείται να γράψει ότι η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα, καταντώντας ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΕΛΟΙΟΣ.
Ιδού τι γράφει σχετικώς: «Με 10 μονάδες διαφορά προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου. Συγκεκριμένα ....

Χαρδούβελης: Οι διεθνείς τοκογλύφοι δεν ενδιαφέρονται ποιος θα είναι στην εξουσία - Γιατί άραγε;

Γράφει ο Αντίοχος

Την πάσα αλήθεια στους βουλευτές της πασοκονεοδημοκρατίας, που είχαν… αγωνία για το ναυάγιο των Παρισίων κι αν θα τους σώσουν οι ξένοι προστάτες τους, είπε ο υπουργός Οικονομικών Χαρδούβελης: «Το πιο σκληρό και αδιάλλακτο ήταν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Δεν κάνουν βήμα πίσω και δεν τους ενδιαφέρει ποιος είναι στην εξουσία και αν θα έχουμε εκλογές τον Μάρτιο».

Τι σημαίνουν όλα τούτα; Ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι...

Περίγελως ο Δένδιας - Οι Τούρκοι αναχαίτησαν το ελικόπτερο που μετέφερε τον Αρχηγό ΓΕΣ, τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τον ίδιο τον Δένδια!

Η επικοινωνιακού τύπου επίσκεψη του Δένδια στη ζώνη ευθύνης της 95ης Ανωτέρας Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής, σε Καστελλόριζο, Στρογγύλη και Ρω, εξελίχθηκε σε πρωτοφανές φιάσκο.

Ενώ λοιπόν ο υπουργός της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές κάμερες από τα Δωδεκάνησα ως άλλος «Μέγας Ναπολέων», κάνοντας λόγο για «αποφασιστική προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας αλλά και της εθνικής αξιοπρέπειας», οι Τούρκοι φρόντιζαν να τσακίσουν την αυταρέσκειά του, στήνοντάς του ένα σκηνικό το οποίο εκθέτει τον ίδιο και μόνο.
Τα γεγονότα έχουν ως εξής: κατά την μετάβαση του Δένδια στο Καστελλόριζο, τουρκικό ραντάρ...

Συμβαίνει τώρα: Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες στέλνουν μήνυμα αντίστασης στην μαρξιστική τρομοκρατία - Θα ακολουθήσει πορεία


Κατάμεστα είναι αυτήν την στιγμή τα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος όπου τα ξημερώματα επιχειρήθηκε τρομοκρατικό χτύπημα, το οποίο ευτυχώς δεν πέτυχε. Ενοχλήθηκε το καθεστώς από την αυξανόμενη απήχηση της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα και την ίδρυση του σωματείου "Άγιος Νικόλαος" στην Ναυπητοεπισκευαστική Ζώνη. Έτσι έστειλε τους αριστερούς παρακρατικούς, τα πραγματικά τσιράκια των πλουτοκρατών, να βάλουν βόμβα στα γραφεία.

Εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές στέλνουν ηχηρό μήνυμα στην Χούντα Σαμαρά και τους αριστερούς παρακρατικούς...

Βόμβα Ραγκούση που παίζει το παιχνίδι του Τζέφρυ: Ρίξτε τώρα την συγκυβέρνηση!


Βόμβα Ραγκούση που παίζει το παιχνίδι του Τζέφρυ: Ρίξτε τώρα την συγκυβέρνηση!

Νέα βόμβα εναντίον της κυβέρνησης αποτελούν τα όσα έγραψε στο Facebook ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης.

Συγκεκριμένα, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή τις δηλώσεις Βενιζέλου μετά τη συνάντηση του με τον Σαμαρά, ο Ραγκούσης ουσιαστικά παρακινεί τους βουλευτές να ρίξουν την κυβέρνηση, γράφοντας τα εξής: «Ποια χώρα, ποια δημοκρατία και ποιο κοινοβούλιο που θέλει να αυτοπροστατευτεί από την επέλαση του λαϊκισμού δεν θα άλλαζε τώρα έναν, πλέον τεκμηριωμένα, αποτυχημένο Πρωθυπουργό και Αντιπρόεδρο;».
Με δεδομένο ότι ο Ραγκούσης κινείται στο περιβάλλον του Γιωργάκη Παπανδρέου, έχει......

Απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 18:00

Απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 18:00
Τους «έτσουξε» η δράση της Χρυσής Αυγής και του σωματείου «Άγιος Νικόλαος» στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη

Σακίδιο με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό βρέθηκε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα. Η πυροδότηση του μηχανισμού απέτυχε και έτσι δεν υπήρξαν ούτε υλικές ζημιές, ούτε τραυματισμοί στην πυκνοκατοικημένη αυτή περιοχή.
Όμως είναι ενδεικτικό του τρόμου που προκαλείται στο καθεστώς τόσο από την δράση της Χρυσής Αυγής, όσο και ειδικότερα από την δράση του Σωματείου της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, «Άγιος Νικόλαος», το οποίο ανθεί σε πείσμα της.....

Ακόμα και οι «ποταμίσιες» δημοσκοπήσεις ομολογούν: Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή σε έρευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

9,6% με αναγωγή σε μία έρευνα παραδοσιακά εχθρική για τη Χρυσή Αυγή

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας προεκλογικά είχε πληγεί ανεπανόρθωτα από την δράση ενός στελέχους του μπομπολικού αποκόμματος, το οποίο είχε παρεισφρήσει στην ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου, αλλοιώνοντας τις έρευνες και φτάνοντας να δίνει στο «Ποτάμι» μέχρι και 15,5%! Εν τέλει το εν λόγω συνονθύλευμα απάτριδων γκρουπούσκουλων και υπηρετών των καναλαρχών κατάφερε μετά βίας και άπειρης προπαγάνδας να πάρει μόλις 6,6%.
Δεν γνωρίζουμε αν τελικά το εν λόγω κομματικό στέλεχος απομακρύνθηκε από..... την συγκεκριμένη θέση, όπως θα έπρεπε, όμως η τελευταία δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου της Μακεδονίας, ομολογεί κάποια πολύ σημαντικά πράγματα, παρά το γεγονός ότι είναι και πάλι προφανώς χαλκευμένη. Η ομολογία της δημοσκόπηση συνοψίζεται στα εξής σημεία:
  1. Ο Σαμαράς καταρρέει
  2. Ο Τσίπρας δεν πείθει
  3. Η Χρυσή Αυγή είναι.......

ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ JEFFREY…

samaras-venizelos

Γράφει ο Αντίοχος

Όλοι πλέον συμφωνούν, πως μετά το απερίγραπτο φιάσκο των Σαμαροβενιζέλων στο Παρίσι, έρχεται η ώρα της οριστικής και αμετάκλητης απόσυρσής τους, το πολύ μέχρι τον Φεβρουάριο, οπότε και αρχίζουν κανονικά οι ψηφοφορίες για την εκλογή προέδρου, αν δε γίνει επίσπευση, όπως φημολογείται εντόνως…
Ωστόσο, καθόλου δεν αποκλείεται το προδιαγεγραμμένο τέλος των Σαμαροβενιζέλων και της θλιβερής παρέας τους να έρθει πολύ πιο γρήγορα… Ακόμα και την μεθεπόμενη Κυριακή, στις 7 Δεκεμβρίου!
Τις τελευταίες ώρες, λοιπόν, κυκλοφορούν εντονότατες φήμες, ότι.....

Σκηνές απείρου κάλλους μεταξύ δημοκρατών: Γιακουμάτος σε Οικονομέα (MEGA) : "Εσύ άμα τον παίρνεις από πίσω... είναι άλλη ιστορία" - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Ο Μάκης ο...."λαϊκός" - ο Μυκονιάτης, που τώρα είναι Υπουργός του...."καταναλωτή" αλλά τα πάντα.. ακριβαίνουν, ήταν καλεσμένος στο MEGA, που τόσο πολύ τον αγαπά (οικογενειακώς).
Όμως ο κυρ Μάκης έχει... μεγάλο στόμα και πετάει πολλά..μαργαριτάρια, ασχέτως αν πολλά από αυτά είναι αλήθεια.

Τον ρώτησε ο... ευγενής -sic- κομμουνιστής δημοσιογράφος του MEGA, αν θα πάρει πίσω τη φράση με την οποία "έστελνε στο διάολο" τους δανειστές για να πάρει την.. απάντηση του κυρ-Μάκη, που είναι λίγο... κατσαπλιάς και δεν δέχεται και πολλά, πολλά από..."λουκρητίες" - όπως αποκαλεί τους.. ελαφρούς σε κατ' ιδίαν συζητήσεις.

"Εγώ δεν παίρνω τίποτα πίσω... Εσύ άμα....

Ανθελληνική - ωμή πρόκληση από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Καραγιουσούφ που ζήτησε η πρώτη γλώσσα της "μειονότητας" να είναι τα.... τουρκικά!

Γράφει ο Αινείας



"Πρωτάκουστο", "προκλητικό" και άλλα τέτοια.... λεκτικά πυροτεχνήματα χρησιμοποιούν τις τελευταίες ώρες τα ΜΜΕ για μια πρόταση ενός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που αφορά την εκμάθηση της "τουρκικής γλώσσας" από τη "μειονότητα".


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αιχάν Καραγιουσόφ, ένας εκ των βουλευτών που έχουν φωτογραφηθεί πολλάκις κάτω από τη σημαία της "ανεξάρτητης Θράκης" και του Κεμάλ, στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση για ένα νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, ανέφερε τα εξής εξωπραγματικά:
"Η παιδεία και οι υπηρεσίες που θα παρέχονται στα νηπιαγωγεία θα πρέπει να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της μειονότητας και να είναι δίγλωσσες, δηλαδή στη μητρική γλώσσα και την ελληνική......Σε κάθε περίπτωση η...

ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ-ΔΕΞΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟ ΣΑΜΑΡΑ;

ithageneia1

Σιγήν ιχθύος τηρούν τα σουπερ-δεξιά (και συνήθως… λαθρομεταναστευτοφάγα) παπαγαλάκια της πιάτσας Συγγρού, σχετικά με το νέο νόμο περί Ιθαγένειας που σκοπεύει να περάσει ο εκλεκτός τους, φον Αντωνάκης, ελληνοποιώντας έτσι με τη μία εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς «δεύτερης γενιάς» (και εξασφαλίζοντας έτσι και στους οικείους τους νόμιμη παραμονή στη χώρα εφ’ όρου ζωής, εφόσον θα είναι γονείς ή αδέρφια Έλληνα πολίτη!). Ούτε λέξη δεν έχουν γράψει για το σχέδιο νόμου, παρότι είναι.....

Προδότες και ριψάσπιδες στα ηνία της χώρας


Προδότες και ριψάσπιδες στα ηνία της χώρας

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί

Οι συμβιβασμένοι και προσεταιρισμένοι πολιτικάντηδες που ασκούν σήμερα την εξουσία στην χώρα μας είναι ανίκανοι ή δεν θέλουν να κατανοήσουν ότι η δεκαετία που διανύουμε θα είναι η πλέον καθοριστική του 21ου αιώνα για την ύπαρξη της Ελληνικής επικράτειας και για την διασφάλιση των Εθνικών συμφερόντων. Είναι ανίκανοι διότι αναλώνονται σε παρασιτικές πρακτικές και σε ιδεολογικές συζητήσεις που στερούνται θεμελιωδών επιστημονικών υποστάσεων, ενώ παράλληλα δεν θέλουν να κατανοήσουν ότι οι προϋποθέσεις που συγκροτούν ένα ανεξάρτητο και ελεύθερο Ελληνικό κράτος δεν μπορεί να εξαρτώνται από την στρατηγική και την πολιτική του αμερικανοσιωνιστικού κέντρου, δηλαδή των ΗΠΑ, και του υποκατάστατου τους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η Ελλάδα σήμερα αμυντικά βρίσκεται σε «δίνη θανάτου», με ένα....