Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 18, 2013

Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: "Δεν βρήκαμε τίποτα που να συνδέει ΧΑ και φονιά"

Μεγάλες δυσχέρειες αντιμετωπίζει η προσπάθεια σύνδεσης του δολοφόνου του 34χρονου ράπερ Παύλου Φύσσα από τον 45χρονο εργαζόμενο στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, Γιώργο Ρουπακιά με το κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία, κανένα στοιχείο, ούτε καν αποχρωσες ενδείξεις δεν υπάρχουν που να δίνουν στο έγκλημα πολιτική χροιά ή ότι το αίτιο του εγκλήματος ήταν...

Eπίθεση στο Α.Τ. Κερατσινίου και καταστροφές από αναρχοκουκουλοφόρους - Έλληνες κάτοικοι του Κερατσινίου τους κατεδίωξαν!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι βιαιότητες των αριστερών είναι πάντα καλές για το σύστημα και κανείς δεν "αποτροπιάζεται".

Έλληνες κάτοικοι του Κερατσινίου κατεδίωξαν τους κουκουλοφόρους που κατέστρεφαν τις περιουσίες τους

Πέτρες, μολότοφ και δακρυγόνα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Κερατσινίου αυτήν την στιγμή. Τα επεισόδια προκλήθηκαν από ομάδες κουκουλοφόρων που ξεπήδησαν από...

Επιθέσεις του αριστερού παρακράτους στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, με συνοδεία αστυνομίας, σε Πάτρα και Χανιά - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όπως θα δείτε στο βίντεο, οι αστυνομικοί κοιτάζουν τα γραφεία να καίγονται! Αλλά οι επιθέσεις εναντίον των Εθνικιστών είναι καλές, ενώ η παραμικρή υπόνοια ότι δήθεν επιτίθενται Χρυσαυγίτες διώκεται συλλήβδην.

Μετά τις παράνομες έρευνες και προσαγωγές στα γραφεία της Χρυσής Αυγής κατόπιν εντολών του Σαμαρά και της πολιτικής ηγεσίας του Προ - Πο, συνεχίζει την βρώμικη δουλειά το...

Defencenet.gr: Πάνε να φορτώσουν στη Χρυσή Αυγή το έγκλημα στο Κερατσίνι για πολιτικές σκοπιμότητες

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το καθεστώς ρίχνει τα "βαριά" όπλα στο παιχνίδι, προβοκάτσιες και δολοφονίες, μήπως και μπορέσουν να ανακόψουν την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο της ιστοσελίδας Defencenet σχετικά με τις πολιτικές σκοπιμότητες, την εκμετάλλευση και τις μεθοδεύσεις αναφορικά με το τραγικό συμβάν της δολοφονίας στο Κερατσίνι.

Επιχειρούν να εμπλέξουν τη Χρυσή Αυγή στο έγκλημα που έγινε στο Κερατσίνι για καθαρά πολιτικές σκοπιμότητας. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος έσπευσε να καταδικάσει το τραγικό συμβάν και χαρακτήρισε...

Δίνουν εντολές οι διεθνείς τοκογλύφοι: Βγάλτε εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή!


Δίνουν εντολές οι διεθνείς τοκογλύφοι: Βγάλτε εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή!

Στον χορό της προβοκάτσιας και των επιθέσεων κράτους και παρακράτους εναντίον της Χρυσής Αυγής μπήκαν τώρα και οι εντολοδότες των Βρυξελλών. Με αφορμή το καταδικαστέο γεγονός της δολοφονίας του 34χρονου στο Κερατσίνι - που δεν εμπεριείχε καμία πολιτική χροιά, αλλά ήταν μια τραγική κατάληξη μιας οπαδικής αντιδικίας - ο αυστριακός ευρωβουλευτής και επικεφαλής των Σοσιαλδημοκρατών Χανς Σβόμποντα προτρέπει τον Αντώνη Σαμαρά και την Νέα Δημοκρατία να λάβει "αυστηρά μέτρα" κατά της Χρυσής Αυγής.
Προειδοποίησε ακόμη την ελληνική κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό πως.....

Ιστορική Δήλωση Χρήστου Παππά: "Ο Αγώνας εναντίον των ανθελλήνων και της χούντας των προσκυνημένων του Μνημονίου συνεχίζεται...Ο ωραίος Αγώνας συνεχίζεται"

ΟΙ δυνάμεις καταστολής του μνημονιακού κράτους (βλέπε Δένδιας) μαζί με τις δυνάμεις της «ανεξάρτητης» δικαιοσύνης ( βλέπε Αθανασίου) υπό την καθοδήγηση των αρχισυμμοριτών του μνημονίου (βλέπε Σαμαράς-Βενιζέλος) μπουκάρουν ως κοινοί κλέφτες στα γραφεία ενός πολιτικού κόμματος. Αυτή είναι η μνημονιακή ψευτοδημοκρατία τους και ο εθισμός τους στην κλεψιά. Όπως κλέβουν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού, έτσι θέλουν να κλέψουν την πολιτική του συνείδηση και την πολιτική του ελευθερία απεργαζόμενοι σενάρια εμφυλιοπολεμικά που τους εξυπηρετούν στην εφαρμογή του ανθελληνικού τους σχεδίου της υποδούλωσης του λαού μας, εξαπολύοντας βρώμικο πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής.
 Ο ελληνικός λαός θα τους σαρώσει και θα τους θέσει στο περιθώριο.
 Οι Ελληνες Εθνικιστές δεν λυγίζουν. 
Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό του λαού συνεχίζει τον ωραίο πολιτικό της αγώνα για την ελευθερία της Πατρίδος μας.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player


Υ.Γ. Προς τον «συγκλονισμένο» υπουργό ΠΡΟΠΟ και κόντε κ. Δένδια. 
Δεν είστε μόνο πολιτικά επικίνδυνοι, εξαρτώμενοι από ξένα κέντρα, εντολοδόχοι μνημονιακοί. Αλλά έχετε και μια ανήκεστο πλέον πολιτική βλάβη. Με περισπούδαστο ύφος και επίπλαστη σοβαρότητα προβήκατε σε δηλώσεις για την καταστολή του «νεοναζιστικού μορφώματος». Με τις γνωστές ύβρεις και τα γνωστά χαριτωμένα που δεν πιάνουν σε κανέναν πια.
 Το περί «ναζιστικού μορφώματος» το διαπιστώσατε το τελευταίο πενθήμερο;
 Διότι υπάρχουν οι απαντήσεις σας στις ερωτήσεις του νόμιμου κοινοβουλευτικού μας έργου (2100 ερωτήσεις έως σήμερα) με ημερομηνία 12 Σεπτεμβρίου 2013
Είστε υποκριτές , φαιδροί και λίγοι.
Δεν θα μας ενδιαφέρατε αν δεν ήσασταν τόσο επικίνδυνοι για την Πατρίδα μας και το μέλλον της.


ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΞΕΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΘΛΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ!!


Παράνομες εισβολές σε γραφεία της Χρυσής Αυγής πραγματοποιούνται αυτή την στιγμή σε ολόκληρη την Αττική και προσαγωγές μελών του κόμματος στην κρατική ασφάλεια. Μία άνευ προηγουμένου επιχείρηση τρομοκράτησης των Εθνικιστών εξελίσσεται με αφορμή ένα συμβάν, το οποίο η Χρυσή Αυγή καταδίκασε από την πρώτη στιγμή. Οι παράνομες έρευνες, προσαγωγές και ανακρίσεις ανθρώπων που δεν έχουν καμία σχέση με το έγκλημα του Κερατσινίου συνεχίζονται. Ήδη έχουν ελεγχθεί τα γραφεία μας στην λεωφόρο Μεσογείων και στον σταθμό Λαρίσης και δεν έχει προκύψει κανένα απολύτως στοιχείο.
Την ίδια ώρα τα τσοντοκάναλα κάνουν λόγο για…

Δείτε τα βίντεο από Παππά - Κασιδιάρη στη ΒΟΥΛΗ που διαλύουν το

Επιτέλους ακούγονται και "ΟΧΙ" εντός της Βουλής...

Και οι ανθέλληνες προσφωνούνται όπως τους αξίζει και αρμόζει!

ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Συντριβή του καθεστώτος εντός της Βουλής...Οι Παππάς - Κασιδιάρης "τελειώνουν" το καθεστώς των τουρκοπροδοτών και τουρκοπροσκυνημένων


Πλήγμα στους προδότες και τους τουρκοπροσκυνημένους μέσα στη βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Σήμερα στη βουλή είχε προγραμματιστεί τιμητική αναφορά στην γενοκτονία του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας με τοποθετήσεις από εκπροσώπους όλων των κομμάτων. Όλη αυτή η διαδικασία ήταν τουλάχιστον υποκριτική από την στιγμή που ΝΔ, Σύριζα και Πασόκ έχουν στις τάξεις τουςπροδότες βουλευτές που προσκυνούν τον Κεμάλ. Αυτό το γεγονός κατήγγειλε στην ομιλία του ο συναγωνιστής Παππάς και προκάλεσε την αντίδραση των τουρκοπροσκυνημένων της βουλής.
Χατζηοσμάν Αχμέτ,  βουλευτής του ΠΑΣΟΚ φωτογραφίζεται με την τουρκική σημαία και τον κεμάλ ατατούρκ

Η αναλγησία και η αχαριστία του καθεστώτος... Το ΠΑΣΟΚ και ο Βενιζέλος πετά στο δρόμο τους υπαλλήλους που κάποτε του φιλούσαν τα χέρια...


Οι Πασόκοι διώχνουν χωρίς αποζημίωση αυτούς που κάποτε τους φιλούσαν τα χέρια

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όταν η κοσμοθεωρία σου είναι  η"ύλη" και το "χρήμα", η ηθική, η αρετή και η τιμή είναι λέξεις απαγορευμένες...
 
Συνεχίζοντας τον πολιτικό (και περισσότερο τον ηθικό) κατήφορο το απομεινάρι του ΠΑΣΟΚ καλεί σε παραίτηση χωρίς αποζημίωση (!) τους υπαλλήλους του στις Νομαρχιακές Επιτροπές του (από)κόμματος. Όμως, την πρόταση αυτή φέρονται να την απορρίπτουν αρκετοί από τους υπαλλήλους του ΠΑΣΟΚ, έχοντας μάλιστα αποφασίσει να προσφύγουν στην Επιθεώρηση Εργασίας και να κινηθούν νομικά, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους. Η «σοσιαλιστική» αυτή πρόταση, η οποία διατυπώθηκε από τον....

Κάτοικοι Πατρών: “Οργιάζει το εμπόριο ναρκωτικών! Θα καλέσουμε την Χρυσή Αυγή”


 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οσονούπω οι κραυγές αγωνίας των πολιτών θα σταματήσουν καθώς ανατέλλει η... Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού και κράτος/δήμοι θα διοικηθούν από τους Εθνικιστές.

Οι Έλληνες πολίτες των Πατρών καταγγέλλουν την απόλυτη ανυπαρξία των κρατικών αρχών. Έμποροι ναρκωτικών διακινούν ηρωίνη μέρα μεσημέρι και μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών και δεν επεμβαίνει κανείς. Αγανακτισμένοι δηλώνουν πως θα καλέσουν την Χρυσή Αυγή να επέμβει άμεσα. Είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να λύσει το πρόβλημα.
Μεταφέρουμε το σχετικό ρεπορτάζ, χωρίς σχόλια, από ενημερωτική ιστοσελίδα της Αχαΐας: ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ: «ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» Το τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομίας έχει πάρει φωτιά από την περιοχή της Εγλυκάδας αλλά... κανείς δεν παρεμβαίνει! Και οι κάτοικοι έρχονται αντιμέτωποι με εμπόρους ναρκωτικών και πρεζόνια που «χτυπούν» ενέσεις ακόμη και μπροστά στα μάτια παιδιών!
Πολλά περιστατικά συμβαίνουν στην.....