Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 06, 2012

Μια εικόνα χίλιες λέξεις για τον γραικύλο που υπόθαλπτε "εργοδοτικά" το ισλαμογουρούνι της Πάρου..

Δείτε την εικόνα και οπλιστείτε με υπομονή και αυτοσυγκράτηση..

Έχουν ξεφύγει οι τουρκοπράκτορες στη Θράκη...Έφτασαν στο σημείο να μας απειλούν!!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Καιρός δεν είναι να εξετάσουμε και μερικές άλλες λύσεις για το συγκεκριμένο...πρόβλημα;

Γράφει ο Τύπος των τουρκοφρόνων στη Θράκη: «Ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτισμού και Αλληλεγγύης Τούρκων Ελλάδας (YUNTÜRK) Φερούχ Οζκάν, απάντησε στις δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας.

«Πίσω από την Τουρκομουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα, υπάρχουν όλοι οι πολίτες της Τουρκικής Δημοκρατίας και ο μουσουλμανικός κόσμος. Εάν δεν αποδοθούν τα δικαιώματα μας στην Ελλάδα, θα γίνει χαμός».
Ο Φερρούχ Οζκάν τονίζει πως...

Η ΝΕΤ ξεπέρασε την αθλιότητα, ακολουθώντας το πνεύμα… Ρεπούση!! Μαντέψτε ποιός ήταν ο ''ιστορικός'' αναλυτής...!!

Κυριακή νωρίς το μεσημέρι, στην κρατική τηλεόραση (ΝΕΤ) έπαιξε η ιστορική εκπομπή «Ανταλλαγές πληθυσμών στον 20ο αιώνα». Και αυτή ακριβώς η εκπομπή, ήταν ένα ακόμη λιθαράκι στην λειτουργία της προπαγάνδας υπέρ της Ελληνοτουρκικής φιλίας αφού ξεδιάντροπα παρουσιάστηκαν «απόψεις» μέσα από τις οποίες επιχειρήθηκε ακόμη μία στρέβλωση της αλήθειας, ενώ υλοποιήθηκε ακόμη μία ύβρις για όλους εκείνους τους Έλληνες της Μικράς Ασίας, που έγιναν διαχρονικά θύματα της Ελληνοτουρκικής προσέγγισης και φιλίας.
Η αισχρότητα του γνωστού καθηγητή Βερέμη, αποτυπώθηκε όταν στην εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης, ισχυρίσθηκε –με απολύτως φυσιολογικό ύφος- πως.....

Η Χρυσή Αυγή για τον εβραίο Πέρες, τα νέα μέτρα και την επιχείρηση “Ξένιος Ζευς”

 Μετά τον Κλίντον ο Πέρες. Εβραίοι και αμερικανοί εποφθαλμιούν τον ορυκτό μας πλούτο, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο της ελληνικής ΑΟΖ, που η γελοία ελλαδική κυβέρνηση αρνείται να αναγνωρίσει. Ας μελετήσει τουλάχιστον την πολιτική του Ισραήλ στους τομείς της άμυνας, της ενέργειας και της παραγωγής.

Προωθούνται νέα μέτρα αφαίμαξης του λαού κατόπιν εντολής του ξένου παράγοντα. Η ....

Διαβάστε τι διδάσκουν στα σχολεία της Αλβανίας για την Ελλάδα και φρίξτε...!!

Μίσος, φανατισμό αλλά και πλαστογραφημένη Ιστορία που καμία σχέση δεν έχει με την πραγματική, διδάσκει η αλβανική κυβέρνηση στους μαθητές των σχολείων. Οι νεαροί Αλβανοί μέσα από τα νέα επίσημα σχολικά βιβλία τους μαθαίνουν την Ιστορία της «Μεγάλης Αλβανίας» και διδάσκονται, μεταξύ άλλων, ότι «η Βορειοδυτική Ελλάδα, από τη Φλώρινα έως την Πρέβεζα, είναι αλβανικό εθνικό έδαφος στο οποίο "αιμοσταγείς" Έλληνες πραγματοποίησαν "εθνοκάθαρση" στους Τσάμηδες που πλειοψηφούσαν στα χώματα αυτά».
Η νέα γενιά Αλβανών μαθαίνει, μεταξύ άλλων, πως...

Ένα ανέκδοτο με...σημασία!

Ένας Καθολικός, ένας Προτεστάντης, ένας Μουσουλμάνος κι ένας Εβραίος συζητούν κατά τη διάρκεια ενός δείπνου.

Καθολικός: "Έχω μεγάλη περιουσία....Θ’ αγοράσω τη Citibank!"

Προτεστάντης: "Είμαι πολύ πλούσιος και
θ’ αγοράσω τη General Motors!"

Μουσουλμάνος: "Είμαι ένας τρομερά πλούσιος πρίγκιπας.... Σκοπεύω ν’ αγοράσω τη Microsoft!"

Μετά περιμένουν όλοι τον Εβραίο να μιλήσει....

Ο Εβραίος ανακατεύει τον καφέ του, βάζει το....

Μια ιστορία αφελληνισμού και δοσιλογισμού...Τι βλέπουν στην TV οι τούρκοι και τι εμείς

Κάποτε ο Οζάλ είχε πει ότι δεν θα χρειαστεί πόλεμος για να κατακτήσουμε την Ελλάδα αλλά θα πέσει μόνη της σαν ώριμο φρούτο στις αγκαλιές μας. Που να το φαντάζονταν ότι είκοσι σχεδόν χρόνια με τα τον θάνατο του, (δολοφονία ), η Ελλάδα θα είχε πραγματικά κατακτηθεί σαν «χαζό φρούτο» από μια τουρκική τηλεοπτική επέλαση που έχει καθηλώσει τους Έλληνες μέσα στην μεγάλη τους κρίση, καθώς τα ελληνικά κανάλια σου δίνουν πλέον την εντύπωση ότι… δεν βρίσκεσαι σε κάποια ελληνόφωνη επικράτεια, αλλά κάπου στην Κωνσταντινούπολη, στην Άγκυρα, στον Ντιαρμπακίρ και δεν… συμμαζεύετε. Τρίβουν τα χέρα τους οι Τούρκοι καθώς οι τηλεοπτικές τους σειρές έχουν….

Περίεργες καταστάσεις στο Καστελόριζο...Στο ακριτικό οχυρό του Ελληνισμού

Η Μεγίστη, γνωστότερη με την ονομασία Καστελλόριζο (κόκκινο φρούριο), αποτελεί το νοτιανατολικότερο άκρο της Ευρώπης. Απέχει μόλις 2 ναυτικά μίλια από τις τουρκικές ακτές και οι 450 κάτοικοί της (μαζί και οι στρατιώτες) νιώθουν καθημερινά την «καυτή ανάσα» της γείτονας από πάνω τους.

Την ώρα, δε, που η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζεται να υπογράψει ένα νέο μνημόνιο, εν μέσω έντονων αντιδράσεων κοινωνίας και εργαζομένων, ώστε η χώρα μας να.....

Δεν έχει τέλος η υποταγή των εθνοπατέρων στους Σιωνιστές...Συμπορεύεται η Ελλάδα με τα ισλαμογουρούνια-εξεργεμένους της Συρίας

Σήμερα ο Υπ.Εξ., Αβραμ-όπουλος απαντώντας σε ερώτηση του Λοβέρδου υποστήριξε τα εξής εξωφρενικά σε σχέση με τον πόλεμο στη Συρία...

Η Συρία πρέπει να πάρει το δρόμο του εκδημοκρατισμού» ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος στη Βουλή, ξεκαθαρίζοντας ότι....

Η ιδεολογία χτίζεται με τέτοια κείμενα... Το Εγώ εναντίον της Λαϊκής Κοινότητας

Το Εγώ εναντίον της Λαϊκής Κοινότητας
Ο Δυτικός πολιτισμός φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του. Ο προσεκτικός αναγνώστης των ημερών θα μπορεί να αφουγκραστεί με βεβαιότητα αυτή την αλήθεια, πικρή ή γλυκιά, όπως το δει κανείς. Ο άνθρωπος διαφέρει από τα ζώα ως προς την δημιουργία πολιτισμών, δηλαδή την δημιουργία στόχων και ερωτημάτων και εν συνεχεία την επιδίωξη επίτευξης και απάντησης τους, αντίστοιχα. Στο πλαίσιο αυτό ο πολιτισμός, τον οποίο η Ελλάδα εγκαινίασε με φιλοσόφους, όπως ο Πλάτων και ο Σωκράτης, βασιλείς, όπως ο Λεωνίδας και ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, επιστήμονες και πανεπιστήμονες, όπως ο Δημόκριτος, αλλά και πολλοί σύγχρονοι όπως ο καθηγητής Παπανικολάου και ο Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής, φαίνεται να βρίσκεται στην γεροντική του ηλικία, έχοντας περάσει ήδη το στάδιο του παλιμπαιδισμού και προχωρόντας γοργά προς τον Θάνατο. Τα συμπτώματα της ασθένειας που κατατρώγει το σώμα του πολιτισμού αυτού είναι εμφανή πλέον και στον πιο άσχετο από αυτά τα ζητήματα. Τα χαρακτηριστικά της σημερινής μας κοινωνίας, αυτής που.....

Ντροπή και Αίσχος: Η εργοδότρια του πακιστανού - τέρατος λέει πόσο "καλό παιδί" ήταν και δουλευταράς...

Δείτε το βίντεο με μεγάλη υπομονή.....

Άπραγη η ελληνική δικαιοσύνη 15 μήνες - Αυξάνονται οι πιθανότητες να αποφυλακιστούν οι δολοφόνοι των παιδιών της ΔΙΑΣ!!!


Προς φιάσκο οδεύει η υπόθεση της δολοφονίας δύο αστυνομικών στου Ρέντη τον Μάρτιο του 2011, καθώς είναι πιθανό οι δολοφόνοι να... αποφυλακιστούν. 
 
Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Έθνος", η παρέλευση του 18μήνου, ίσως οδηγήσει τους φονιάδες εκτός φυλακής, καθώς έχουν περάσει 15 μήνες και η υπόθεση δεν έχει προχωρήσει ούτε βήμα. Εξελίξεις αναμένεται να έχουμε από Σεπτέμβρη, λόγω των καλοκαιρινών διακοπών, κάτι που σημαίνει ότι τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ στενά.
Στις τάξεις της αστυνομίας, αλλά και στις οικογένειες των δύο νεκρών αστυνομικών επικρατεί ....

Αν και οι μεγαλοκαθηγητές μας λένε ότι πρέπει να ανατραπεί το σύστημα εξουσίας....τότε φταίμε εμείς που..κοιμόμαστε

Δείτε το βίντεο.....