Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 13, 2015

Λαγός, Παναγιώταρος, Μίχος και Ζαρούλια προς τους "κομμουνιστές της φάπας": "Αρκετά σας ανεχθήκατε σκουπίδια..." - 3 ΒΙΝΤΕΟ


Τον τρόπο που θα πρέπει να αντιμετωπίζονται όλοι οι κομμουνιστές και λοιποί κλακαδόροι του "συνταγματικού τόξου" που ανέξοδα χρησιμοποιούν όρους για να χαρακτηρίσουν τους Χρυσαυγίτες και τους Εθνικιστές, έδειξαν προ μερικών ωρών οι Χρυσαυγίτες βουλευτές εντός του Κοινοβουλίου.


Σε συζήτηση επιτροπής για τον λαθρονόμο - περί απόδοσης της ελληνικής ιθαγένειας - οι Λαγός, Παναγιώταρος και Μίχος, έδωσαν να καταλάβουν οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ πως από εδώ και πέρα, τώρα που έχει ξεσκεπαστεί ο συστημικός τους ρόλος, θα ντρέπονται να μιλούν για τη Χρυσή Αυγή και τους Εθνικιστές, και αν τον κάνουν θα... τους απαντάμε αναλόγως...

Λαγός: "Αρκετά σας ανεχθήκαμε... Ως εδώ..."
Παναγιώταρος: "Θα ζητάτε συγγνώμη κάθε φορά που χωρίς ντροπή ψεύδεστε αριστεροί της φάπας"
Ζαρούλια: "Από κομμουνιστικά μορφώματα δε δεχόμαστε καμιά υπόδειξη..."

Παράδειγμα προς μίμηση λοιπόν τα παρακάτω βίντεο και εντολή να πράττουμε το ίδιο όλοι μας που σεβόμαστε τον Αγώνα αυτών των Ηρώων του Εθνικισμού...

ΙΔΟΥ ΠΩΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ» ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ

Γράφει ο Αντίοχος

Ως γνωστόν, το κόμμα Καμμένου έκατσε στα… τέσσερα μπροστά στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και τους διεθνείς αφέντες, υπερψηφίζοντας επί της αρχής τον λαθρονόμο για την ιθαγένεια. Ωστόσο, οι αντιδράσεις των ψηφοφόρων που έχουν απομείνει στο προεδροπανικό μόρφωμα των συνοδοιπόρων του κομμουνισμού, το ανάγκασαν σε πλήρη στροφή (το λένε και… κωλοτούμπα) και στην καταψήφιση τεσσάρων άρθρων του λαθρονομοσχεδίου.
Το ενδιαφέρον δεν είναι σ’ αυτή καθ’ αυτή την κωλοτούμπα (μιας και ο λαθρονόμος δεν χρειάζεται τις ψήφους των ψεκασμένων για να περάσει), όσο στη στάση των ΜΜΕ, τα οποία με περισσή θρασύτητα καταγγέλλει κάθε τόσο ο υπουργοπάνος, ότι τον… πολεμούν.
Κατά… διαβολική σύμπτωση, λοιπόν, το 99% των ΜΜΕ (που… πολεμούν τον υπουργοπάνο) δημοσίευσαν την είδηση της κωλοτούμπας, αλλά χωρίς να....

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ – ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟΥ ΝΕΩΡΙΟΥ ΣΥΡΟΥ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

syros

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διανομή τροφίμων από συναγωνιστές της Σύρου στο κάλεσμα που έκανε προς όλο τον Συριανό λαό το σωματείο εργαζόμενων ναυπηγείου Νεώριο Σύρου για είδη πρώτης ανάγκης.
Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τον ‘Ελληνα εργάτη, έτσι λοιπόν πραγματοποίησε διανομή τροφίμων στο ναυπηγείο Νεώριο Σύρου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συναγωνιστές είχαν θερμή υποδοχή από τα μέλη του σωματείου εργαζομένων του ναυπηγείου αλλά και τους εργαζόμενους τους οποίους συνομίλησαν μαζί τους.
 
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ...

Αυτή είναι η "δημοκρατία" τους... ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ ΚΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΥΘΕΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΠΩΣ ΠΗΡΕ 14.000.000 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥΜΗΝΗ ΔΙΚΗ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ… ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ;!

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Τι πουτ@ν@ δημοκρατία είναι αυτή; Gay parade, κλέφτες, απατεώνες πολιτικοί, ανώμαλοι παιδόφιλοι και χασισοπότες, ένας αχταρμάς… 


Και τι δικαιοσύνη είναι αυτή που ζούμε; Όλοι οι κλέφτες και οι τρομοκράτες ελεύθεροι, και διώκονται ΜΟΝΟΝ οι Έλληνες Εθνικιστές…!


Ποιος επίτρεψε και γιατί αφήσαμε και κατάντησε έτσι η πατρίδα μας; 

Αποφυλακίζεται και ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών, επί θητείας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου που είχε κριθεί προφυλακιστέος μετά την....

Όχι Χασάν, δεν είσαι Έλληνας...

Όχι Χασάν, δεν είσαι Έλληνας. Κι ούτε θα γίνεις ποτέ σου...

Και δεν στο λέω αυτό  επειδή υποτιμώ τον δικό σου πολιτισμό. Ότι κι αν είσαι, άραβας ή λίβυος ή ασσύριος ή ινδομογγόλος ή σλάβος, φέρνεις κι εσύ μέσα σου κάποιον ιδιαίτερο τρόπο να ερμηνεύεις την παρουσία σου μέσα στον κόσμο.
Κάθε άνθρωπος φέρνει μέσα του ένα συλλογικό κώδικα αξιών και ερμηνειών, ακόμα κι αν η φυλή του ή η ορδή του, δεν έχει φτάσει ακόμα στο επίπεδο του γραπτού λόγου [αυτούς που ονομάζουμε εδώ στην Ελλάδα: μη-ιστορικούς πολιτισμούς]

Όχι, δεν στο λέω διόλου επειδή υποτιμώ τον.....

Σαν σήμερα το 1958, Μια ακόμη μαύρη σελίδα της Ελληνικής Ιστορίας της Κύπρου... Όταν οι "σύμμαχοι" Βρετανοί προσέφεραν Έλληνες σε τούρκους σφαγείς, με αποτέλεσμα τη δολοφονία 8 Ηρώων


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Απέναντι σε όλους τους ενορχηστρωτές της λυκοφιλίας μεταξύ Ελληνισμού και οθωμανών, την οποία πριμοδοτούν οι "σύμμαχοί" μας, θα στέκει πάντα αμείλικτη η Ιστορία που θα διαχωρίζει τις φυλετικές ψυχές και θα οδηγεί σε μόνιμη αντιπάθεια και μίσος. Μέχρι την Τελική επικράτηση της μιας ή της άλλης πλευράς.
 
Πέμπτη 12 Ιουνίου 1958, η πλήρης σύμπραξη των Τούρκων και των Βρετανών αποκαλύπτεται σε όλη την έκτασή της. Την ημέρα εκείνη διαπράχθηκε ένα από τα φρικιαστικότερα εγκλήματα στην Κύπρο με θύματα οκτώ Κοντεμενιώτες που σφαγιάστηκαν σαν αρνιά από τους Τουρκο"κύπριους" του Κιόνελι.

Ήδη η περίοδος εκείνη ήταν τεταμένη. Λίγες μέρες νωρίτερα, τα μεσάνυκτα της 7ης Ιουνίου, Τουρκο"κύπριοι" εξτρεμιστές, αφού αρχικά έριξαν αυτοσχέδια βόμβα στο τουρκικό προξενείο της Λευκωσίας ( η κλασική μέθοδος της προβοκάτσιας ), ξεσήκωσαν τον τούρκικο όχλο των βορείων συνοικιών. Ακολούθησε λουτρό αίματος, βανδαλισμών και καταστροφής μέχρι και το πρωί της επόμενης μέρας. Φονεύθηκαν εν ψυχρώ δύο Ελληνοκύπριοι, ενώ περιουσίες καταστράφηκαν ολοσχερώς. Από την άλλη πλευρά, οι δυνάμεις καταστολής των Βρετανών όταν επρόκειτο για Ελληνοκύπριους, έλαμπαν διά τους απουσίας τους.
Την επόμενη μέρα ακόμη δύο Ελληνοκύπριοι φονεύθηκαν από.....

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Σε αδιέξοδο ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνον…


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Σε αδιέξοδο ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνον…

Μια συζήτηση για το τίποτε στην Βουλή!
Άρθρο στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί

Ο πρωθυπουργός της χώρας συγκάλεσε την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 έκτακτη ολομέλεια προκειμένου να συζητηθεί το θέμα των διαπραγματεύσεων με τους περίφημους δανειστές. Τι έννοια είχε αυτή η συζήτηση ουδείς αντελήφθη!
Επί της ουσίας, ο Αλέξης Τσίπρας, ήλθε στη Βουλή για να ερωτήσει και να ζητήσει την τοποθέτηση των πολιτικών αρχηγών για το εάν συμφωνούν ή όχι με την πρόταση Γιούνκερ. Πρόταση την οποία χαρακτήρισε ο ίδιος απαράδεκτη. Ταυτόχρονα από το πρωί της ίδιας ημέρας είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο ένα κείμενο, το οποίο περιείχε την.....

Είναι ο Καπιταλισμός-Διεθνισμός...Οι Έλληνες επιχειρηματίες επενδύουν στην.... Αλβανία!!

Διαβάζουμε ότι ο Νο1 επενδυτής στον καιρό της κρίσης στην Αλβανία είναι ο.... Έλληνας.
Ναι καλά ακούσατε. Οι Έλληνες επιχειρηματίες ανά 3 ημέρες ανοίγουν μια επιχείρηση στην Αλβανία σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα κρατικός οικονομικός φορέας της γείτονας χώρας.

Τη στιγμή λοιπόν που οι "φίλοι γείτονες" κάνουν συστηματική προσπάθεια ενίσχυσης των στρατιωτικών εξοπλισμών τους, με ευεργέτες και βοηθούς τους άλλους "φίλους" τούρκους.
Τη στιγμή που προκαλούν με θέματα "τσαμουριάς", ακόμη και μέσω του Πρωθυπουργού της χώρας.
Τη στιγμή που....

Με βρισιές και χειροδικίες εκδιώθηκε ο Μηταράκης από διαμαρτυρία κατά της Κυβέρνησης ΣΑΝΕΛ, ο βουλευτής της ΝΔ, Μηταράκης - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Έμποροι και επαγγελματίες της Χίου συγκεντρώθηκαν προχθές στην κεντρική πλατεία της πόλης για να διαδηλώσουν κατά της μελλοντικής αύξησης του ΦΠΑ, που ετοιμάζει η Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ, και θα οδηγήσει τετελεσμένα στο θάνατο αρκετούς μικρο-επιχειρηματίες, που θα δουν τα έσοδά τους να μειώνονται δραματικά.

Στην εκδήλωση προσπάθησε ωστόσο να παρεισφρήσει και να την...καπελώσει και ο Νότης Μηταράκης, βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, που κυριολεκτικά ρήμαξε οικονομικά τον τόπο και εγκαθίδρυσε μια για πάντα τις τοκογλυφικές πολιτικές, μέσω άμεσης και έμμεσης φορολογίας, είχε το θράσος να μιλήσει στους διαδηλωτές για τους "κακούς" της Κυβέρνησης ΣΑΝΕΛ.

Όμως ο κόμπος έχει φθάσει πια στο χτένι και οι ημέρες ασυλίας που τύγχαναν λόγω... θέσης οι βουλευτές έχει περάσει ανεπιστρεπτί, και έτσι όταν αποπειράθηκε να πάρει το μικρόφωνο και να...

Ο Σύριζα καταρρέει κάτω από το βάρος του Μνημονίου - Η Χρυσή Αυγή έρχεται!


Ο Σύριζα καταρρέει κάτω από το βάρος του Μνημονίου - Η Χρυσή Αυγή έρχεται!

Ευρισκόμενοι στην αναμονή για την επικύρωση της συμφωνίας, αυτό το οποίο δεν πρέπει να ξεχνάμε σε καμία περίπτωση και χωρίς να παίζουμε με τις λέξεις, είναι ότι η συμφωνία αυτή θα έχει τον χαρακτήρα ενός ακόμη Μνημονίου, πολύ πιο σκληρού σε περιεχόμενο. Ήδη, υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα δεδομένα, τα οποία δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.
α) Η κυβέρνηση έχει αποδεχτεί την λήψη κι άλλων επώδυνων μέτρων (ΦΠΑ, κατάργηση πρόωρων συντάξεων κλπ), τα οποία και θα δρομολογήσει.
β) Οι μεγάλες και βασικές υποσχέσεις (κατώτατος μισθός, κατάργηση ΕΝΦΙΑ, 13η σύνταξη), με τις....

Ο αγώνας των Εθνικιστών Εκπαιδευτικών για τον επανελληνισμό της Παιδείας συνεχίζεται….

Η 10η Ιουνίου 2015 αποτελεί για την ελληνική παιδεία μία πολύ σημαντική ημερομηνία. Είναι η μέρα που, για πρώτη φορά στην ιστορία του εκπαιδευτικού συνδικαλιστικού κινήματος, ένα εθνικιστικό ψηφοδέλτιο διεκδίκησε την ψήφο των εκπαιδευτικών για την ανάδειξη των αντιπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας της Ελλάδας, στις εκλογές του Συλλόγου Δασκάλων/Νηπιαγωγών Υπαίθρου Ν. Θεσσαλονίκης. Για πρώτη φορά σε παρόμοιες εκλογές, οι Έλληνες Εθνικιστές εκπαιδευτικοί αντιπαρατέθηκαν ευθέως με το καρκινοπαθές μόρφωμα του κρατικού, κρατικοδίαιτου και συστημικού αριστεροδέξιου εκπαιδευτικού συνδικαλισμού και έδωσαν την ευκαιρία σε δασκάλους και νηπιαγωγούς να εκφραστούν εθνικά, μέσα από το ψηφοδέλτιο του ΕΜΕ. 
Η βασική θέση του Εθνικιστικού Μετώπου Εκπαιδευτικών ήταν και αυτονόητη και αναγκαία: «ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ». Με άλλα λόγια, ζητούμε να ....