Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 18, 2015

ΑΣ ΠΕΙ Ο ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ «ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ» ΑΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ!

Γράφει ο Αντίοχος

Λάβαμε επιστολή αναγνώστη, στην οποία μας επισημαίνει ότι ο… επιτηδείως ομοιάζων με τον Λένιν, Μπογιόπουλος, λυσσομανάει -από τα «αστικά» ΜΜΕ, του Νικολάκη του Χατζηνικολέτου- κατά της Χρυσής Αυγής, και μας… μαλώνει (ο αναγνώστης μας) γιατί δεν του απαντάμε.

Η απάντησή μας:...

Επαγγελματίες ψεύτες: Το ΣΚΑΪ του Αλαφούζου έκοψε μισή μονάδα από την Χρυσή Αυγή! - Γιατί άραγε;

Ό,τι και να πούμε για τους επαγγελματίες συκοφάντες είναι πια λίγο, καθώς συνελήφθησαν για ακόμη μια φορά ψευδόμενοι!

Το μεγάλο και... σοβαρό ενημερωτικό κανάλι του Αλαφούζου έφτασε σήμερα στο εξευτελιστικό σημείο λόγω της εμπάθειας κατά της Χρυσής Αυγής να διαστρεβλώσει τα δημοσιευμένα στοιχεία της δημοσκόπησης της Pro Rata για την "Εφημερίδα των Συντακτών".

Οι "έγκυροι" δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ έκοψαν μισή μονάδα από το ποσοστό της Χρυσής Αυγής, μετατρέποντας το 6,5% σε 6% με σκοπό...

Νέα “αριστερή” δημοσκόπηση-φωτιά: Έρχεται συγκυβέρνηση Σύριζα-ΝΔ με Αξιωματική Αντιπολίτευση την Χρυσή Αυγή!

Γράφει ο Αντίοχος

Επιβεβαιώνεται και δημοσκοπικά η κατάρρευση των δύο πυλώνων του σάπιου πολιτικού συστήματος και των εν δυνάμει δεκανικιών τους απ’ τη μια, κι από την άλλη η μεγάλη άνοδος (ή μάλλον η αρχή της μεγάλης ανόδου, γιατί θα υπάρξει και συνέχεια…) της Χρυσής Αυγής. 

Έτσι, σε πανελλαδική δημοσκόπηση της εταίρας Prorata, για τη φυλλάδα των Ιών, η πρόθεση ψήφου χωρίς αναγωγή και μ’ ένα ποσοστό 31% να μην απαντά, είναι η εξής:...

ΟΙ ΕΞ’ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ, Η ΔΑΝΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ Η… ΠΑΡ’ ΟΛΙΓΟΝ ΔΑΝΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

solidarity
Γράφει ο Αντίοχος

Την ίδια ώρα που η μνημονιακή Μπανανία Τσιπροκαμμενιστάν (την οποία ο Jeffrey φιλοδοξούσε να μετατρέψει σε… «Δανία του Νότου») έχει ανοίξει διάπλατα πόρτες και παράθυρα (κατά το «ανοίξαμε και σας περιμένουμε»…) στους κάθε λογής εξ’ Ανατολών απρόσκλητους επισκέπτες μας, οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να τους αποτρέψουν να τις… προτιμήσουν.
Έτσι, η κυβέρνηση της Δανίας (του… Βορρά, για να μην τις… μπερδεύουμε) αποφάσισε να κατάσχει τα....

Παρέδωσε την Εθνική μας Κυριαρχία: Συμφώνησε ο Τσίπρας στην φύλαξη των ελληνικών συνόρων από τις δυνάμεις Ε.Ε. - τουρκίας!


Παρέδωσε την Εθνική μας Κυριαρχία: Συμφώνησε ο Τσίπρας στην φύλαξη των ελληνικών συνόρων από τις δυνάμεις Ε.Ε. - τουρκίας!

Τα πιο ζοφερά σενάρια για τους εθνικά σκεπτόμενους Έλληνες ζωντάνεψε η χθεσινή Σύνοδος Κορυφής για το λεγόμενο «προσφυγικό».

Συγκεκριμένα επί τάπητος τέθηκε το ζήτημα της δημιουργίας μίας ευρωπαϊκής – τουρκικής ακτοφυλακής, η οποία θα αντικαταστήσει την εθνική κυριαρχία των Ελλήνων και θα παραδώσει την φύλαξη των ελληνικών συνόρων σε μία υπερεθνική δύναμη, η οποία θα συνεργάζεται με την Τουρκία, όπως αναφέρει το κείμενο της προτάσεως, και θα μπορεί να επεμβαίνει χωρίς την άδεια της Ελλάδος.
Ο Τσίπρας χαιρέτησε αυτή την πρόταση, πιστός στο παλιό σύνθημα των αριστεριστών ότι «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του». Κάπως έτσι η Ελλάδα παύει να....

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ! ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ!


Από Ethnikismos.net

Δύο μόλις ημέρες πριν από τις κρίσιμες εκλογές στην νουδούλα –που κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί ότι θα γίνουν- και με το φάντασμα της διάσπασης να πλανάται πάνω από την Συγγρού, έγινε έκτακτη σύσκεψη των βαρόνων και κατόπιν εντόνων συζητήσεων, αντιπαραθέσεων, ωρίμων σκέψεων και εν τέλει επίκλησης του…

Η Χρυσή Αυγή για μισή ώρα στο Kontra Channel: "Η Ελλάδα πεθαίνει και η μόνη δύναμη που μπορεί να την αναστήσει είναι η Χρυσή Αυγή" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΕΜΠΡΟΣ» ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ Η «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

empros
Με χρήματα που προέρχονται απευθείας από την τσέπη του αγρίως φορολογουμένου Έλλη­να πολίτη επιχορηγείται η μόνιμη εγκατά­σταση των λαθρομεταναστών στην χώρα μας.
Οι διάφορες ΜΚΟ που αλωνίζουν με τις πλάτες των κυβερνώντων, έχουν κατορ­θώσει μέσω των υπόγειων διασυνδέσεων που διαθέτουν στο περιβάλλον πολλών υπουργών, να χρηματοδοτείται η δράση τους με κονδύλια αποκλειστικά του Ελλη­νικού λαού!
Όπως για παράδειγμα, το πρόγραμμα «Στέγη», που αφορά την στέγαση των τριτοκοσμικών που αιτούνται πολιτικού ασύλου.
Οι πόροι του συγκεκριμένου προγράμ­ματος, εδώ και 11 μήνες, δεν προέρχονται όπως είναι νόμιμο από το ΕΙΠΑ, αλλά α­πό το υπουργείο Ανάπτυξης.
Σύμφωνα με...

Η Ε.Ε. μαθαίνει τα αίσχη της Κυβέρνησης Τσίπρα από τη Χρυσή Αυγή;: Γ. Επιτήδειος: ""Η κυβέρνηση της Αριστεράς διώχνει τους Έλληνες από τα σπίτια τους και τα δίνει σε λαθρομετανάστες" ΒΙΝΤΕΟ

Η Χρυσή Αυγη είναι η φωνή που ενημερώνει όλη την Ευρώπη και τα λευκά Έθνη τι τους επιφυλάσσει η παγκοσμιοποίηση και η...πολιτισμική ενοποίηση των λαών...

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΟΙ… ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙ ΤΟΥ

kammenos-thumb-medium
Γράφει ο Αντίοχος

Παρά τα όσα είχε πει στην αρχή το παρδαλό ελαφροδεξιό μόρφωμα των συνοδοιπόρων του άθεου κομμουνισμού ΑΝΕΛ, ότι θα υπερψηφίσει το λεγόμενο «σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών» και εν συνεχεία ότι… επιφυλάσσεται, τελικά το καταψήφισε!

Πρόκειται βεβαίως για ένα από τα νούμερα του κακόγουστου θεάτρου που παίζεται εις βάρος του ελληνικού λαού! Καθώς, μόλις οι ψεκασμένοι ανακοίνωσαν ότι...

Νέα εξοντωτικά μέτρα εναντίον των Ελλήνων Αγροτών ετοιμάζει η κυβέρνηση


Νέα εξοντωτικά μέτρα εναντίον των Ελλήνων Αγροτών ετοιμάζει η κυβέρνηση

Είναι γνωστό το διαχρονικό μίσος που διακατέχει όλες τις εκφράσεις του μπολσεβικισμού προς τους Αγρότες, καθώς η άμεση σύνδεσή τους με την γη που καλλιεργούν αποτελεί σοβαρό εμπόδιο για την πρακτική εφαρμογή του κομμουνισμού και την κατάργηση κάθε είδους ιδιοκτησίας.

Οι «ροζ» μπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ, εκμεταλλευόμενοι την αναρρίχησή τους στην εξουσία, δείχνουν ξεκάθαρα την «εκτίμησή» τους (και) προς τον Αγροτικό κόσμο της Χώρας. Έτσι λοιπόν, 650.000 Αγρότες θα δουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές να αυξάνονται από 15 ως και 42 ευρώ τον μήνα, από φέτος μέχρι το 2018.
Οι Αγρότες ως ραχοκοκαλιά του Έθνους, αποτελούν ένα από τα....

Ο Στάλιν ως πρότυπο του “συνταγματικού τόξου”


Ο Στάλιν ως πρότυπο του “συνταγματικού τόξου”

Μπορεί ο Στάλιν να αποτελεί τον «αποδιοπομπαίο τράγο» της αριστεράς και των συνοδοιπόρων του «προοδευτικού χώρου», φορτώνοντας σ’ αυτόν όλες τις αμαρτίες και τις απάνθρωπες τακτικές των απανταχού κομμουνιστικών καθεστώτων, φαίνεται όμως ότι κατά βάθος οι πρακτικές του είναι περιζήτητες στους υποκριτές εκείνους του ψευτοανθρωπισμού και της δήθεν ελεύθερης διακίνησης των ιδεών. Ο σύγχρονος ολοκληρωτισμός έρχεται με τον πλέον ύπουλο και αθόρυβο τρόπο, στο όνομα πάντοτε της προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ασχέτως αν κάτω απ’ αυτήν την δήθεν προάσπιση προετοιμάζεται επί της ουσίας η κατάργηση των δικαιωμάτων πολύ μεγαλύτερου αριθμού ανθρώπων.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαμε δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα, τα οποία στο...