Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 06, 2017

Τα Public του κομμουνιστή Παύλου Γερμανού άνοιξαν τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος ενάντια στην απόφαση της Περιφέρειας!

Μπορεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να αποφάσισε ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά χθες Δευτέρα, λόγω του 3ημέρου του Αγίου Πνεύματος, αλλά κάποιοι έκαναν «αντίσταση και πάλη» (που λέει και το… τιμημένο κουκουέ) και τα άνοιξαν, μη χάσουν κάνα ευρώ!

Ιδού η σχετική καταγγελία του εργατικού σωματείου «Αντεπίθεση Εργαζομένων»: «Πληροφορηθήκαμε ότι τα καταστήματα Public της Θεσσαλονίκης (Mediterranean Cosmos και Τσιμισκή) θα ανοίξουν τη Δευτέρα 5/6 παρά και ενάντια στην απόφαση υπ’ αριθμ. 22/19777/10-05-2002 του Περιφερειάρχη Θεσσαλονίκης. Αν τελικά πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο είναι παράνομο και κυρίως στρέφεται ενάντια στα δικαιώματα των εργαζομένων.

Βέβαια η συγκεκριμένη εταιρεία τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην καταπάτηση αυτών. Επωφελούμενη από τα Μνημόνια και τα αντεργατικά μέτρα δε διστάζει να προχωρά με κάθε ευκαιρία σε χειροτέρευση των συνθηκών εργασίας: μειώσεις μισθών και απολύσεις,...

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις Γ. Λαγού στην Βουλή: Καμμένος - τρομοκράτες - φυλακές Αυλώνα! ΒΙΝΤΕΟ

Το κύκλωμα που δρα στις φυλακές Αυλώνα και προστατεύει τους αριστερούς τρομοκράτες αποκάλυψε από βήματος Βουλής ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός.

Ο βουλευτής - μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου της Χρυσής Αυγής - κάλεσε τους αρμόδιους φορείς να σπάσουν το εν λόγω "απόστημα", από την στιγμή που υπάρχει κύκλωμα που παρέχει διευκολύνσεις σε ανήλικους και μη τρομοκράτες των "Πυρήνων της φωτιάς".

Αναφέρθηκε στην περίπτωση του διευθυντή Π. Δαμιανού, ο οποίος είναι 17 χρόνια στην ίδια θέση, απολαμβάνει της προστασίας του Σύριζα (ακόμα και του Προέδρου της Βουλής, Βούτση) και έχει δημιουργήσει ένα ιδιόμορφο καθεστώς εξυπηρετήσεων για τους τρομοκράτες.

Δείτε το βίντεο...

Τώρα ανακάλυψε το facebook την ισλαμική τρομοκρατία;

Μπορεί ο ιδρυτής του Facebook Ζούκερμπεργκ να ανακήρυξε προσφάτως τον εθνικισμό ως τον «υπ’ αριθμόν 1 εχθρό της εποχής μας» και οι υπεύθυνοι της εταιρείας να κυνηγούν μανιωδώς και να λογοκρίνουν τις εθνικιστικές απόψεις, αλλά μετά την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο… Λοντονιστάν, ανακάλυψαν την ισλαμική τρομοκρατία!

Έτσι, μιλώντας γι’ αυτήν ο διευθυντής πολιτικής της εταιρείας, Σάιμον Μίλνερ, ανακοίνωσε ότι στοχεύει να μετατρέψει την πλατφόρμα του σε «εχθρικό περιβάλλον» για τους τρομοκράτες: «Θέλουμε το Facebook να αποτελέσει εχθρικό περιβάλλον για τους τρομοκράτες. Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό τεχνολογικών (εργαλείων) και του ελέγχου από τον άνθρωπο, εργαζόμαστε επιθετικά για να διαγράψουμε...