Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 14, 2016

Έρευνα για τους (κρατικοδίαιτους) συνέδρους του ΣΥΡΙΖΑ: Το 47,1% δηλώνουν ακροαριστεροί - εξ' αυτών 27,3% κομμουνιστές και 19,8% «αντιεξουσιαστές»

Γράφει ο Αντίοχος

Μεγάλη έρευνα, που έγινε μέσω διαδικτυακού ερωτηματολογίου, για την «ταυτότητα» των συνέδρων του ΣΥΡΙΖΑ κατά το πρόσφατο συνέδριό του, παρουσίασε σε εκτενές αφιέρωμά της η «Αυγή», με τίτλο «Πολύχρωμος, αριστερός και κινηματικός ο κόσμος των μελών του ΣΥΡΙΖΑ».

Σύμφωνα μ’ αυτό, η πλειοψηφία των συνέδρων αυτοπροσδιορίζονται...

H "ανοιχτόμυαλη" και πολυπολιτισμική ΟΝΝΕΔ αναζητά στελέχη - Δεκτοί και οι λαθρομετανάστες!

Δε φτάνει κανείς να είναι… ανοιχτόμυαλος και… πολυπολιτισμικός, πρέπει και να το δείχνει.

Έτσι, η ΟΝΝΕΔ του Κούλη, δημιούργησε μια διαδικτυακή πλατφόρμα με την ονομασία «θα μείνεις αμέτοχος;», επιδιώκοντας «την περαιτέρω διείσδυση της στους νέους, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να στελεχώσουν τις γραμματείες της».

Κι όπως παρατηρούμε στην σχετική αφίσα που έβγαλε, δεν ενδιαφέρεται η νεολέρα της ψοφοδεξιάς αν οι ενδιαφερόμενοι θα είναι Έλληνες, μιας και...

Το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών και η πανωλεθρία της συστημικής προπαγάνδας

Η ανακοίνωση του Λαϊκού Συνδέσμου για τον χαιρετισμό της εκλογικής νίκης του Ντόναλντ Τράμπ αναπαράχθηκε αυτούσια σε όλα τα κύρια διεθνή Μέσα Ενημέρωσης. Αυτό το γεγονός επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά ότι η Χρυσή Αυγή μεσουρανεί πια στα πολιτικά δρώμενα στην Ελλάδα. Παράλληλα, καταδεικνύει ότι το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών έχει αποκτήσει αδιαμφισβήτητα και μια παγκόσμια πολιτική δυναμική.

Περισσότερο όμως αποδείχθηκε ότι τα προπαγανδιστικά όπλα και τις τακτικές δίωξης που εφαρμόζει το σύστημα κατά της Χρυσής Αυγής, προσπάθησε να τα εφαρμόσει και κατά της υποψηφιότητας του Ντόναλντ Τράμπ. Όμως οι ίντριγκες, η διαφθορά και ο νεποτισμός του παγκόσμιου πολιτικοοικονομικού συστήματος που ελέγχεται κυρίως από σιωνιστικά κέντρα εξουσίας ξεσκεπάστηκε χωρίς καμία αμφιβολία μπροστά στα μάτια όλων των Εθνών του κόσμου. Ας δούμε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα.

ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΛΑΕ, ΡΟΥΒΙΚΟΝΕΣ, ΠΥΡΗΝΕΣ, ΑΝΤΑΡCIA ΚΑΙ ΣΙΑ: ΔΕΝ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ!

Γράφει ο Αντίοχος

Εκτός από τα γνωστά πρακτοράκια που υποδύονται τους τρομοκράτες και απειλούν Θεούς και δαίμονες, αγωνιώδεις προσπάθειες να κάνουν διαδηλώσεις (και επεισόδια…) κατά τον ερχομό του Ομπάμα στην Ελλάδα, για να διασώσουν την… τιμή της διακορευθείσης αριστεράς, κάνουν οι κουκουέδες, οι λαφαζανίστας και οι Ρουβίκονες. 

Μάλιστα, οι τελευταίοι, μαζί με άλλα πατενταρισμένα παρακρατικά μαντρόσκυλα εξέδωσαν και μια μαύρη αφίσα μ’ έναν… πάνθηρα, με την οποία καλούν σε συγκέντρωση στο Πολυτεχνείο το απόγευμα της Τρίτης και δήθεν έχουν… θορυβήσει την Αστυνομία.  

Το’ χουμε ξαναπεί και το επαναλαμβάνουμε: ροζ σκυλιά-κόκκινα σκυλιά, όλοι οι σκύλοι μια γενιά! Είναι όλοι ίδιοι! Και παίζουν στημένο παιχνίδι με την κυβερνώσα αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, διαδηλώνοντας δήθεν εναντίον...