Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 01, 2016

Έτσουξε το Μega η μεγαλειώδης εκδήλωση των Ιμίων - ΒΙΝΤΕΟ

Εμφανές το άγχος των υπαλλήλων του Μπόμπολα να βγάλουν χολή εναντίον των Εθνικιστών. Αρχικά ανακάλυψαν "ναζιστικό" χαιρετισμό, ενώ ο Μιχαλολιάκος απλά χαιρετάει το πλήθος. Μετέπειτα, έπαιξαν την γνωστή κασέτα για "προκλήσεις" και "μίσος", εφόσον δεν έχουν τίποτα άλλο να του προσάψουν για τις αλήθειες που λέει. Μάλιστα χαλάστηκαν ιδιαίτερα όταν ο Μιχαλολιάκος είπε ότι υπάρχει μια κόκκινη χούντα που απαγορεύει τις εθνικές εκδηλώσεις.

Δείτε το ρεπορτάζ...

Εκνευρισμός στο «Έθνος» για την απήχηση της Χρυσής Αυγής στους Έλληνες Αγρότες

Χοντρά ζόρια» τραβάει το «Έθνος» με την αμέριστη συμπαράσταση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προς τους Έλληνες Αγρότες και την αντίθεσή της στην επιχειρούμενη εξόντωσή τους άμεσα από την κυβέρνηση και έμμεσα από την υπόλοιπη αντιπολίτευση (ιδίως της ΝΔ), η οποία κρατάει αποστάσεις απέναντί τους. Τόσο την Κυριακή όσο και τη Δευτέρα η φυλλάδα του Μπόμπολα προσπάθησε να κρούσει τον… κώδωνα του κινδύνου για το όλο θέμα.

Την Κυριακή γράφτηκαν τα εξής: «Αγρότες από το μπλόκο του Προμαχώνα πρωτοστάτησαν στα σοβαρά επεισόδια που έγιναν πριν από 10 ημέρες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες. Χέρι χέρι με...

Δείτε πώς διαστρεβλώνουν τις δηλώσεις του Ντόναλντ Τράμπ εναντίον της λαθρομετανάστευσης!


Αλήθειες που ενοχλούν λέει ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ. Έτσι, σε ερώτηση που του έγινε, κατά την διάρκεια συνέντευξης στο κανάλι Fox Business για το προσφυγικό θέμα στην Ευρώπη απάντησε: «Πηγαίνετε στις Βρυξέλλες, πηγαίνετε στο Παρίσι, σε άλλα μέρη… Δεν υπάρχει ενσωμάτωση… Αν πάτε στις Βρυξέλλες, εγώ πήγα παλιότερα, πριν από είκοσι χρόνια, ήταν όμορφο μέρος, πολύ όμορφο. Τώρα μοιάζει με...

Ένα υπέροχο βίντεο - αφιέρωμα στη μεγαλειώδη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο....

Η επιτομή του πολιτικαντισμού: Για τα ψηφαλάκια ο άθεος ακόμα και το χέρι ιερέα θα φιλήσει!


Η επιτομή του πολιτικαντισμού: Για τα ψηφαλάκια ο άθεος ακόμα και το χέρι ιερέα θα φιλήσει!

Πριν από λίγες μόλις ημέρες ο Φίλης δικαιολογούσε την άρνηση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, λέγοντας ότι δεν είναι πολιτικάντης για να αλλάζει απόψεις. Τώρα, όπως βλέπουμε και στην φωτογραφία, προκάλεσε την απορία ενός Ιερέα, όταν έσκυψε να του φιλήσει το χέρι για τα ψηφαλάκια.

Από τη μία, λοιπόν, προκρίνει την....

Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΔΥΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ… ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ… ΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΦΩΤΙΑ

propaganda5
Γράφει ο Αντίοχος 

Έναν νέο «μάρτυρα- κλειδί», υποστηρίζει ότι βρήκε ο καθεστωτικός οργανισμός του Big Boss Μπόμπολα, «για να καταθέσει στοιχεία-φωτιά» για την Χρυσή Αυγή -τώρα το θυμήθηκε!
Διαβάζοντας το… συγκλονιστικό ρεπορτάζ (που φέρει τις υπογραφές των μεγάλων… ντετέκτιβ Λευτέρη Μπιντέλα και Μαρίας Ψαρά), διαπιστώνουμε ότι αποτελεί μια κουραστική επανάληψη των γνωστών τερατολογικών ψευδολογιών-συκοφαντιών, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος σχολιασμού τους.
Αλλά, για να καταλάβετε τη… βαρύτητα της μαρτυρίας, σας μεταφέρουμε το εξής χαρακτηριστικό απόσπασμα: «…Πιστεύω ότι ο....

Τραγική ομολογία αποτυχίας Τσίπρα: “Οι άλλοι απλώς ήταν χειρότεροι από εμάς”


Τραγική ομολογία αποτυχίας Τσίπρα: “Οι άλλοι απλώς ήταν χειρότεροι από εμάς”

Παρότι ο ΣΥΡΙΖΑ  έχει συμπληρώσει έναν χρόνο παραμονής στην εξουσία, εν τούτοις, εστιάζει περισσότερο στην εκλογική νίκη του περασμένου Σεπτεμβρίου. Τόσο ο Τσίπρας όσο και οι συνεργάτες του τονίζουν συνεχώς το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου ενώ είχε ήδη υπογράψει το τρίτο (αριστερό) Μνημόνιο. Τα ότι εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι του τον εγκατέλειψαν προφανώς και δεν σημαίνει τίποτα.
Πέρα απ΄αυτό, όμως, το συγκεκριμένο επιχείρημα το έχουν επικαλεστεί στο παρελθόν όλες οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις, γαλάζιες, πράσινες και γαλαζοπράσινες. Κάθε φορά που ξεσπούσε μια λαϊκή διαμαρτυρία και κινητοποίηση και τα πράγματα οξύνονταν, το επιχείρημα της εκάστοτε κυβέρνησης – ιδιαίτερα αν η εκλογή της ήταν σχετικά φρέσκια – ήταν πως αυτή ψηφίστηκε από...

ΙΔΟΥ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΣΦΑΞΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!


Μια νέα ρατσιστική δολοφονία Έλληνα από «κατατρεγμένο οικονομικό μετανάστη», που έγινε τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή, στη συμβολή των οδών Σταδίου και Κολοκοτρώνη, έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των εγκλημάτων αυτού του είδους.
Πιο συγκεκριμένα, ένας 43χρονος Έλληνας κι ένας 27χρονος Αλβανός διαπληκτίστηκαν για την προτεραιότητα σ’ ένα ταξί κι ο αδίστακτος Αλβανός έβγαλε τα κλειδιά του, τα προσάρμοσε στα δάχτυλά του και άρχισε να χτυπά με μανία τον 43χρονο στο λαιμό και το στήθος.
Από τα....

Οι... ναζιστικοί χαιρετισμοί του αντισυνταγματικού τόξου - Φωτογραφικό αφιέρωμα



Πανικός έπιασε τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας με τη νέα μεγαλειώδη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο κέντρο των Αθηνών, όπου παρά τις σταλινικού τύπου απαγορεύσεις χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές συγκεντρώθηκαν να αποτίσουν φόρο τιμής στους Ήρωες των Ιμίων.
Το αποτέλεσμα του πανικού τους ήταν να δουν και πάλι... ναζιστικό χαιρετισμό κατά την άφιξη, στο χώρο της εκδηλώσεως, του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Θυμίζουμε ότι το ίδιο είχαν πάθει και στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2013 στην θεαματική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για τους Ήρωες των Θερμοπυλών.
Τότε οι παραισθήσεις τους είχαν οδηγήσει στην απαρχή της σκευωρίας εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου. Τώρα πάλι έχουν παραισθήσεις από...

Ο «ΑΚΡΑΙΦΝΗΣ ΔΕΞΙΟΣ» ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ… ΚΕΝΤΡΩΟΣ!

GEORGIADHS

Γράφει ο Αντίοχος

Πριν από τις εσωκομματικές εκλογές της νουδούλας, ο… ξακουστός Μπουμπούκος εμφανιζόταν –και τον εμφάνιζαν- ως «ακραιφνής δεξιός», «εκπρόσωπος της παραδοσιακής δεξιάς», «σκληρός» και άλλα παρόμοια. Τώρα, ο «ακραιφνής» κ.τ.λ., μας προέκυψε… κεντρώος.
Σε συνέντευξή του, λοιπόν, στην εφημερίδα «Αγορά» ο «ακραιφνής» Μπουμπούκος ανέφερε τα εξής:
«Προς τα δεξιά δεν βλέπω κάποια άλλη διεύρυνση. Η διεύρυνση θα γίνει προφανώς προς την πλευρά την άλλη και καλώς θα γίνει, υπό την έννοια ότι μας ενώνουν η ευρωπαϊκή και η μεταρρυθμιστική ατζέντα».
Παράλληλα, εξέφρασε τη γνώμη, ότι θα.....

"Παρδουλεύτρα" των λαθροεποίκων κατάντησε τον ένδοξο Ελληνικό στρατό ο Καμμένος....Παραχωρούνται στρατόπεδα για τη στέγασή τους και προσωπικό (δλδ υπηρέτες) για τη φιλοξενία τους..


Παραδουλεύτρες των λαθρομεταναστών θα κάνει τους Στρατιωτικούς ο Καμμένος: Παραχωρούνται στρατόπεδα για την στέγασή τους!

Μπορεί σε πολλές και διάφορες περιπτώσεις τα καταλύματα που φτιάχτηκαν για Στρατιωτικούς να έχουν ήδη παραδοθεί στους λαθρομετανάστες, όπως αποκαλύφθηκε από επιστολή Στελέχου των Ένοπλων Δυνάμεων. Μπορεί επίσης να συνεχίσουν να περικόπτονται οι μισθοί και οι συντάξεις των ενστόλων, όπως και τα κονδύλια για την Εθνική Άμυνα. Όμως η προσβολή στο πρόσωπο των ανθρώπων που υπερασπίζονται την Εθνική μας Κυριαρχία φαίνεται ότι δεν έχει τέλος από την ουρά του Σύριζα, τον Πάνο Καμμένο.
Σύμφωνα, λοιπόν, με....

Όπου τρέμει να πάει το "δημοκρατικό τόξο" πηγαίνει η Χρυσή Αυγή. Στεφάνι στο σημείο που...άφησαν την τελευταία τους πνοή οι 3 Ήρωες των Ιμίων από Χρυσαυγίτες



Εκ μέρους της Χρυσής Αυγής Δωδεκανήσου ο υπεύθυνος πολιτικής οργάνωσης Αττιτής Νικόλαος με τον συναγωνιστή της Τ.Ο. Ρόδου Σωτήρη Αγγέλου, με τους συναγωνιστές από την Κάλυμνο Τυρίκο Στέλιο, Πέρο Δημήτρη και Τροικίλη Μαρία και με την βοήθεια του καπετάν Αναστάση τόλμησαν χθες το μεσημέρι και βρέθηκαν στην θαλάσσια περιοχή των Ιμίων έριξαν δάφνινο στεφάνι στην θάλασσα ως ελάχιστο φόρο τιμής προς τους τρείς ‘Έλληνες αξιωματικούς που έχασαν την ζωή τους μετά την πτώση του ελικοπτέρου τους από τουρκικά πυρά υπερασπιζόμενοι τα θαλάσσια σύνορα της χώρας μας.
Αξίζει να σημειωθεί πως....