Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 07, 2015

Συμβαίνουν και εις τας Ευρώπας: Κόκκινα σκυλιά μαζί με υπουργούς της Μέρκελ στις αντισυγκεντρώσεις κατά των πατριωτών στην Γερμανία

Γράφει ο Αντίοχος

Αν νομίζετε ότι η δράση του κόκκινου παρακράτους κατά οτιδήποτε εθνικού είναι καθαρά ελληνική πατέντα, σίγουρα κάνετε λάθος. Το μαρξιστικό παρακράτος, λειτουργεί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, με τους ίδιους τρόπους. Σε κάποιες μάλιστα, εναγκαλιζόμενο ολοφάνερα με το κράτος!
Όπως για παράδειγμα στην Γερμανία της φράου Μέρκελ. Είδαν κι απόειδαν, λοιπόν, οι συστημικοί, ότι οι διαδηλωτές κατά της ισλαμοποίησης της Ευρώπης όχι μόνο δεν κάνουν πίσω, αλλά συνεχώς γίνονται...

Κομισιόν: στο δίλημμα «Τσίπρας ή Σαμαράς» είμαστε ουδέτεροι, διότι «τι Τσίπρας τι Σαμαράς»!

Γράφει ο Αντίοχος

Δηλώσεις σχετικά με την στάση της Κομισιόν στις επικείμενες εκλογές στην Ελλάδα, έκανε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών, Πιέρ Μοσχοβισί, σχολιάζοντας τη δήλωση που είχε κάνει στις 29 Δεκεμβρίου, όταν είχε πει ότι θεωρεί «σημαντική μία ευρεία υποστήριξη εκ μέρους των Ελλήνων ψηφοφόρων και των μελών της πολιτικής ηγεσίας προς την αναγκαία διαδικασία των ευνοϊκών προς την οικονομική ανάπτυξη μεταρρυθμίσεων». Και διευκρίνισε, ότι τα λεγόμενά του δεν συνιστούν επέμβαση στα εσωτερικά της χώρας, καθώς η Κομισιόν είναι ουδέτερη στο δίλημμα «Τσίπρας ή Σαμαράς», γιατί προσβλέπει σε συνεργασία με τον mister Tsipra, που «έχει εξελιχθεί», όπως είπε. Εννοώντας, πως έχει εξελιχθεί σε μνημονιακό ον, όπως ακριβώς «εξελίχθηκε» παλαιότερα ο κάποτε «αντιμνημονιακός» (για τα μάτια του κόσμου…) φον Αντωνάκης. Ιδού η επίμαχη δήλωση:...

Οι “νταβατζήδες” εγκαταλείπουν τον Αντωνάκη: Ομαδική άρνηση συστημικών δημοσιογράφων να είναι υποψήφιοι με τον Σαμαρά


Οι “νταβατζήδες” εγκαταλείπουν τον Αντωνάκη: Ομαδική άρνηση συστημικών δημοσιογράφων να είναι υποψήφιοι με τον Σαμαρά

Μπαράζ από «χυλοπίτες» εισέπραξε ο Σαμαράς από μια σειρά δημοσιογράφους, στην προσπάθειά του να τους πείσει να συμμετάσχουν στους εκλογικούς συνδυασμούς της Ν.Δ. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία», ο Σαμαράς συνεχίζοντας την παράδοση που εγκαινίασε τον Μάιο στις ευρωεκλογές (όταν έκανε προτάσεις και εισέπραξε ισάριθμες αρνητικές απαντήσεις από Αλέξη Παπαχελά, Μαρία Χούκλη, Νότη Παπαδόπουλο), αυτή τη φορά έσπευσε να ζητήσει να στρατευθούν στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. η Σία Κοσιώνη (!), ο Γιάννης Πρετεντέρης (!!) και ο Άρης Ραβανός.
Και αυτή τη φορά, οι εν λόγω δημοσιογράφοι απέρριψαν την.....

ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ «ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ»: ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ! ΒΙΝΤΕΟ


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η μόνη πολιτική δύναμη στην Ευρώπη που μπορεί να διώξει το φάντασμα της ισλαμοποίησης και του εκφυλισμού και να εμπνεύσει τους λαούς να αγωνιστούν για τη σωτηρία τους είναι η Χρυσή Αυγή... Και εσύ είναι ο άνθρωπος που μπορεί να τη σώσει αρχικά με την ψήφο σου και στη συνέχεια με τη δράση. Τώρα, περισσότερο από ποτέ η Ευρώπη και τα Έθνη σε χρειάζονται. Απέναντι στους "άοπλους αστυνομικούς" του ΣΥΡΙΖΑ και τους "αστυνομικούς - όμηρους των αθρομεταναστών και των αντιρατσιστών/αναρχικών του Σαμαρά" απαντάμε με ψήφο στη μόνη Εθνική Δύναμη 

Τουλάχιστον 12 είναι οι νεκροί από τρομοκρατική επίθεση που πραγματοποιήθηκε από φανατικούς ισλαμιστές στα γραφεία γαλλικού περιοδικού.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από τον τόπο του μακελειού, δύο ή τρεις κουκουλοφόροι με καλάσνικοφ εισήλθαν στο κτήριο και σκόρπισαν το θάνατο. Η επίθεση ήρθε σε συνέχεια σατυρικού σκίτσου που είχε εκδοθεί εναντίον των τζιχαντιστών. Το 2011 το εν λόγω περιοδικό είχε δεχτεί επίθεση με μολότωφ και είχε εκδοθεί φετφάς από....

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ «ΜΑΪΜΟΥ» ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ, ΜΕ «ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ»!

samaras-amfipoli-kentrinews
Πριν από καιρό, όταν οι έρευνες στην Αμφίπολη κατέληξαν σε αδιέξοδο, είχαμε γράψει ότι υπάρχουν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, τα αδίσταχτα σαμαρόσκυλα θα παρουσιάσουν τα οστά που βρήκαν στον τάφο, ως την σορό του Μεγάλου Αλεξάνδρου, για να δημιουργήσουν ντόρο και προεκλογικές εντυπώσεις. Χθες, διαβάσαμε σε πληθώρα καθεστωτικών ΜΜΕ το παρακάτω πολύ ύποπτο δημοσίευμα:
«Στις 20 Ιανουαρίου αναμένονται τα αποτελέσματα από τη....

Οι “καλοί” μας γείτονες... Σημαία της μεγάλης Αλβανίας στο πρωθυπουργικό μέγαρο και στο facebook του Ράμα


Οι “καλοί” μας γείτονες... Σημαία της μεγάλης Αλβανίας στο πρωθυπουργικό μέγαρο και στο facebook του Ράμα

Σεμινάρια ανθελληνικής παραφροσύνης παραδίδει ο Αλβανός πρωθυπουργός
Ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, δημοσίευσε μεταξύ πολλών φωτογραφιών στο λογαριασμό του στο μέσω κοινωνικής δικτύωσης Facebook, την εικόνα του λαβάρου που προκάλεσε τις ταραχές και τα επεισόδια κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Σερβίας - Αλβανίας. Μάλιστα η εικόνα αυτή της μεγάλης Αλβανίας προβλήθηκε και στην πρόσοψη του πρωθυπουργικού μεγάρου όπου κατα την διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι πολίτες μπορούσαν να στείλουν sms με ευχές από τα κινητά τους και έπειτα το μήνυμα προβαλλόταν εκεί.
Η εμφάνιση του λάβαρου με τον......

Τι Σημίτης, τι Τσίπρας... Ίδια συνθήματα με σκοπό την κοροϊδία του ελληνικού λαού!


«Το μέλλον ξεκίνησε»: όταν στον Σύριζα αναβιώνει το σημιτικό ΠΑΣΟΚ!

Ο διάσημος μίμος της πολιτικής ζωής Αλέξης Τσίπρας, αφού επί δυόμιση χρόνια μεταλλάχτηκε σε Τζέφρυ Παπανδρέου υιοθετώντας τόσο το στήσιμο και την ομιλία όσο και τις κινήσεις του ανθρώπου που έσυρε τη χώρα στο ΔΝΤ, θεωρεί πλέον αναγκαίο να εντάξει στο επικοινωνιακό μέρος της προπαγάνδισης του Σύριζα, συνθήματα του ΠΑΣΟΚ από την περίοδο που πρόεδρός του υπήρξε ο Κώστας Σημίτης!
Μετά το πέρας της τρίτης, αποτυχημένης για τη Χούντα Σαμαρά ψηφοφορίας για την...

Το "συνταγματικό τόξο" παρακαλά για υποψηφίους. Η Χρυσή Αυγή έχει έτοιμα τα ψηφοδέλτιά της από το 2014

Συμβαίνει το εξής παράδοξο αυτές τις ημέρες...

Διαβάζοντας τα site και τα υπόλοιπα ΜΜΕ παρουσιάζεται μια τρομερή αδυναμία όλων των κομμάτων του "συνταγματικού τόξου" να βρουν υποψηφίους για τις εκλογές.
Η ΝΔ παρακαλά κουμπάρους, μπατζανάκηδες, αδερφές κτλ μήπως και συμπληρώσει τα ψηφοδέλτια με καθωσπρέπει υποψηφίους αφού τα μεγαλοστελέχη (Παυλόπουλος, Ιωαννίδης, Σπηλιωτόπουλος κ.α.) συνταξιοδοτούνται πρόωρα λόγω... εκλογικού στραπάτσου.
Στο ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Οι μαζικές αποχωρήσεις για...

Παραδοχή Θεοδωράκη στο ΣΚΑΪ: "3ο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή" - ΒΙΝΤΕΟ

Η αμηχανία της Σίας Κοσιώνη στην παραδοχή του Θεοδωράκη είναι ένα πολύ απολαυστικό σημείο...Ενώ όταν το επαναλαμβάνει, η ίδια η παρουσιάστρια του πετάει αμέσως άλλη ερώτηση για να μην ακουστεί ξανά..

Το "κακό" όμως έχει γίνει..

Δείτε το βίντεο..

ΟΙ NEW YORK TIMES ΥΜΝΟΥΝ ΤΟΝ «ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ» MISTER TSIPRA. ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!

tsipras_america
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μετά τους ύμνους του μεγαλύτερου Ευρωπαϊκού περιοδικού Spiegel στον mr Alexis σειρά παίρνουν και οι πέρα τον Ατλαντικό "φίλοι" μας... Τυχαίο;Δε νομίζουμε.

Γράφει ο Αντίοχος

Μ’ ένα άκρως εγκωμιαστικό δημοσίευμα, η παραδοσιακή ναυαρχίδα του αμερικανοσιωνιστικού κατεστημένου New York Times, υμνεί τον… αντισυστημικό mister Tsipra και ζητά αναβολή αποπληρωμής των δόσεων του ελληνικού χρέους, για το χατίρι του… καλού τους! Ιδού:

«Δεν είναι καθόλου συγκλονιστικό το γεγονός ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι ψηφοφόροι είναι πιθανόν να....

Ο πατέρας του Ήρωα Γιώργου Φουντούλη και Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής στέλενει το μήνυμα: "Ο Αγώνας μας θα είναι νικηφόρος" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Η έλλειψη αυτοδυναμίας θα είναι το μνημονιακό άλλοθι του Mr Tsipra


Η έλλειψη αυτοδυναμίας θα είναι το μνημονιακό άλλοθι του Mr Tsipra

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Αυτοδυναμία ζήτησε ο mister Tsipras, αφού θεωρεί τη νίκη βέβαιη «όπως σας βλέπω και με βλέπετε», ανοίγοντας τις εργασίες του «Διαρκούς Προγραμματικού Συνεδρίου» του παρδαλού συνονθυλεύματος, το βράδυ του Σαββάτου: «Ζητάμε εντολή διαπραγμάτευσης. Ζητάμε τη δύναμη για να κάνουμε την Ελλάδα αυτοδύναμη».
Αυτοδυναμία, λοιπόν. Την οποία ξέρει πολύ καλά, πως δε θα πάρει… Αλλά τη ζητάει και θα ...