Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 31, 2013

ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΟΥ 2014 ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

DCSD

Στην αυγή του 2014… Στους πραγματικούς Έλληνες, όπου γης, ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Στους διεθνείς τοκογλύφους, στους ντόπιους υπευθύνους της δυστυχίας μας και σ’ όλους τους εχθρούς του ελληνικού έθνους, ντόπιους και ξένους, ευχόμαστε ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ!
πηγή

Και οι σαμαροφρουροί "κράζουν" τον Σαμαρά για το πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του.... "Τα όμορφα λόγια, όμορφα καίγονται Πρόεδρε... Αυτοκτονείς με αυτά που λες"

Δε γνωρίζουμε και πολλούς Έλληνες που ακούγοντας τον Πρωθυπουργό στο διάγγελμά του να αισθάνθηκαν έστω και λίγο.... αισιόδοξοι.
Το πιθανότερο είναι ότι εξοργίστηκαν περισσότερο ακούγοντας έναν Σαμαρά που... μιλούσε λες και βρισκόταν σε κάποια... κρύπτη με τους οικονομικούς ολιγάρχες και τους απαριθμούσε τα... "θαύματα" του.

Είναι εντελώς άθλιο να τολμάς να αναφέρεις ότι "τα δύσκολα πέρασαν" όταν προ ημερών ο νέος προϋπολογισμός και ο Υπουργός Οικονομικών, που με τόση θέρμη στηρίζει ο Σαμαράς, δηλώνουν πώς αναζητούν extra 1,5 εκ φόρους το νέο έτος, η ανεργία να φθάνει το 35% και το ποσοστό χρέους να ανέρχεται στο 175% του ΑΕΠ!!

Είναι τρομακτικά αντεθνικό να τολμάς να αναφέρεις τη λέξη... ανάπτυξη και επίσης είναι εξόχως ντροπιαστικό να "συμπονείς" τους Έλληνες δοκιμαζόμενους εργαζομένους όταν ο μισθός βρίσκεται αυτή τη στιγμήστα 400 ευρώ και εσύ ειρωνικά, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να εκλάβουμε, μιλάς για...αυξήσεις μισθών.

Αλλά επειδή εμείς είμαστε "κακοί φασίστες" ας αφήσουμε τους ορκισμένους "πιστούς" του (antinews.gr) να του... απονείμουν τα "εύσημα" για το μήνυμά του και να του επισημάνουν πως μπορεί απλά με αυτό τον τρόπο να έγραψε τον..... επικήδειό του.

Είναι αναμφισβήτητο ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει και φιλότιμο και είναι από τη φύση του αισιόδοξος άνθρωπος. Και φυσικά σέβεται τις μέρες που.....

Από τον Πρετεντέρη μέχρι τους σαμαροφρουρούς όλοι την ίδια ευχή κάνουν για το 2014.... "Να αντέξει η κυβέρνηση άλλους 5 μήνες γιατί έρχεται η.... Χρυσή Αυγή"

Διαβάζοντας τις.... τελευταίες, για το 2013, αράδες των υποτακτικών του Μνημονίου και της κυβέρνησης κατανοούμε ότι περισσότερο από ποτέ το σύστημα αντιλαμβάνεται τον ατέρμονο αγώνα που δίνει ενάντια στη.. φυσική επιλογή του Έθνους - που δεν είναι άλλη από την απαλλαγή του από τους... υποτακτικούς του Μνημονίου -.

Από τον Πρετεντέρη λοιπόν που στα "ΝΕΑ" αναφέρεται στους "5 μήνες διορίας της Κυβέρνησης", μέχρι στους σαμαροφρουρούς του antinews.gr που με "το γράμμα" τους παρακαλούν για... "καλά μυαλά" καθώς... σε 5 μήνες έρχεται ο .... Μιχαλολιάκος από τη φυλακή να γίνει Αξιωματική Αντιπολίτευση όλοι συνηγορούν στο.. ίδιο!

Ο "πολιτικός χρόνος" του Σαμαρά... τελείωσε, όπως και.....

ΣΟΚ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΑ! ΕΚΡΥΒΕ ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΝΚ. ΡΟΛΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ…

aivasilis11
Οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν οι επίμονες έρευνες τους για τη Χρυσή Αυγή τους οδήγησαν στον Αϊ Βασίλη!
Οι πληροφορίες ενέπλεκαν ενεργά τον γνωστό Άγιο στην εγκληματική οργάνωση γι’ αυτό και το τελευταίο διάστημα τον παρακολουθούσαν. 
Σήμερα το πρωί σε μία καλά οργανωμένη επιχείρηση με....

Όταν οι άστεγοι νιώθουν τη "συμπόνοια" του..... ΣΥΡΙΖΑ!!!

Δέκα άστεγοι ζουν μόλις μερικά μέτρα από το στρατηγείο του Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο ισχυρίζονται ότι οι άνθρωποι της Αριστεράς δεν έχουν δείξει την παραμικρή αλληλεγγύη στον αγώνα τους για επιβίωση - Ούτε ένα γλυκό για τα Χριστούγεννα

Μια μαγική εικόνα με δύο τελείως διαφορετικές όψεις είναι η πλατεία Κουμουνδούρου: στη μία πλευρά υπάρχει μια μίνι παραγκούπολη με εξαθλιωμένους άστεγους και στην απέναντι ο ΣΥΡΙΖΑ που φιλοδοξεί να γίνει κυβέρνηση ώστε να.....

Τυχαίο; Δε νομίζω.... Την ώρα που ο Πρωθυπουργός έκανε το διάγγελμά του για το 2014 η ΔΤ μας υπενθύμισε....ποιός είναι ο "ρόλος" του σήμερα...

Bcv-7FRCMAAcjbY1Μια απίστευτη σημειολογία περιλάμβανε το διάγγελμα του Πρωθυπουργού Σαμαρά και μάλιστα δια χειρός "ΕΡΤ - ΔΤ".
 
Την ώρα που ο Σαμαράς μας διαβεβαίωνε και ευχόταν ένα νέο καλύτερο έτος με... ανάπτυξη κτλ οι υπεύθυνοι της ΔΤ μας θύμισαν το "ποιόν" του Πρωθυπουργού..
 
Δείτε το crowl κάτω από την εικόνα και θα καταλάβετε τι εννοούμε......

Ο Χρήστος Παππάς σε συγκλονιστική συνέντευξη στην εφημερίδα "Ακρόπολις": "Όσες διώξεις και να γίνουν η Χρυσή Αυγή δε θα πεθάνει...Η Ελλάδα θα νικήσει γιατί βάλαμε το σπόρο της ελευθερίας και ο Θεός δεν τον παίρνει πίσω"

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής έδωσε στην ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" και στον δημοσιογράφο Άρη Σπίνο μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη. Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς από τις φυλακές Κορυδαλλού δηλώνει χαρακτηριστικά: 

"Η δίωξη είναι πολιτική και μοναδικός στόχος αυτής μέσω της προφυλάκισης και της λασπολογίας των ΜΜΕ, είναι ο πολιτικός αποκλεισμός της έκφρασης του 15% και άνω του εκλογικού σώματος.
Θέλουν να με καταδικάσουν για μία φωτογραφία που έφτιαξα πριν 35 χρόνια;
Ο πρωθυπουργός είναι ένας στυγνός πολιτικός και οι υπηρεσίες που εποπτεύει και κατευθύνει δρουν ανάλογα. Ένας προδότης της παρατάξεώς του είναι, και προδότης των όποιων ιδεών μπορεί να είχε στο παρελθόν.
Εκτελεστική, Νομοθετική και Δικαστική  Εξουσία αγκαλιασμένες χορεύουν....

Συνέντευξη Ηλία Καισιδιάρη: "Ο Έλληνας ξύπνησε και αντιστέκεται..."

Δυναμική συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη σε τοπικό μέσο ενημέρωσης της Πρέβεζας με αφορμή το νέο εθνικιστικό κάστρο που εγκαινιάστηκε στην Πρέβεζα...

Ξεκινάμε με μια ευχή-σύνθημα για το έτος που... κλείνει: ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Και ας ακούσουμε τον Πρόεδρο της Μουσουλμανικής κοινότητας στην Ελλάδα να παραδέχεται ότι το... μισητό, αντεθνικό, ρατσιστικό και πλήρως αιμοδιψές Κοράνι είναι "πιο πάνω από τη Δημοκρατία" και αφήστε τους τραγικούς ανθέλληνες - όργανα του παγκόσμιου σιωνιστικού κατεστημένου να σας δείχνουν ταινίες - μικρού μήκους (όπως και ο.... εγκέφαλός τους) για το "Τζαφαρ"....

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΟΡΟΙΔΑ Έλληνες με σύνταξη 300 ευρώ... Για δείτε πόσα παίρνουν Κανέλλη και Παπαρήγα από το ΙΚΑ και το Ταμείο Δημοσιογράφων αντίστοιχα.... ΚΟΡΟΙΔΑ!!!


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για το ...."καλό του λαού" το κάνουν οι... κομμουνιστές της Εκάλης!
Πέστε απ’ τα σύννεφα: Δείτε τι σύνταξη παίρνει η Λιάνα Κανέλλη και προπάντων η Αλέκα Παπαρήγα από το ΙΚΑ και το Ταμείο των δημοσιογράφων!

Για να μη το παιδεύουμε παραβλέπουμε, την παράπλευρη απώλεια ότι οι βουλευτές παράλληλα με τη βουλευτική αποζημίωση, παίρνουν κανονικά και τις συντάξεις τους γιατί μπορεί στο μεταξύ να έχει αλλάξει κάτι (μην ξεχνάμε ότι στο προχώ ελληνικό κράτος τα πόθεν έσχες που βγήκαν αφορούν εισοδήματα του 2011), για να δούμε τι συντάξεις παίρνουν η Αλέκα και η Λιάνα. Το εντυπωσιακό βέβαια δεν είναι τόσο η συνταξάρα της Λιάνας Κανέλη που παίρνει…

Υπαρχούν και αυτοί οι εκκλησιαστικοί ηγέτες... «Η αύξηση του αριθμού των μεταναστών αυξάνει τον κίνδυνο εθνοτικών συγκρούσεων» λέει ο Πατριάρχης της Ρωσικής εκκλησίας

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι "δικοί" μας πάντως συνεχίζουν αμετανόητοι τον αγώνα τους για το ιδανικό της... πολυπολιτισμικότητας και της... ισότητας με προεξέχοντες τους Ιερώνυμο και Πειραιώς Σεραφείφ (ο καθένας για διαφορετικούς λόγους βέβαια).
Θα τον "καταδικάσουν" άραγε το Ρώσο Πατριάρχη για.... "ναζιστική ρητορεία μίσους";!

Interfax / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Ο Πατριάρχης Μόσχας και Πάσης Ρωσίας Κύριλλος έχει εκφράσει ανησυχίες σχετικά με τις δραστηριότητες των ισλαμιστών στη Μόσχα.
«Η αύξηση του αριθμού των μεταναστών, κυρίως εκείνων που προέρχονται από την Κεντρική Ασία και τον Καύκασο, στη Μόσχα, έχει αυξήσει τον κίνδυνο εθνοτικών συγκρούσεων», είπε ο Πατριάρχης στη συνέλευση της Επισκοπής της Μόσχας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Πατριαρχείου Μόσχας.
Πολλοί μετανάστες έχουν....

Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ

1463640_10201293249872425_1580851072_n

Παραμονές Πρωτοχρονιάς στην Ελλάδα εν έτη 2013 , στην χώρα την οποία βάση στατιστικών αυτοκτονεί ένας άνθρωπος κάθε 18 ώρες, η ανεργία έχει φτάσει στα ύψη και τα πεζοδρόμια έχουν γεμίσει άστεγους .  Άνθρωποι που μέχρι πρότινος είχαν μια αξιοπρεπέστατη ζωή και οι δολοφόνοι των Μνημονίων τους στέρησαν τα προς το ζην , τους στέρησαν το δικαίωμα να είναι γονείς, σύζυγοι, φίλοι ,Άνθρωποι.. 

Γιατί με την λέξη άστεγος δεν χωράει τίποτα άλλο, μπαίνει μόνο μια δυνατή τελεία σαν το κρότο μιας πόρτας  που σφραγίζει για να κρατήσει μακριά το κακό. 
Τα συναισθήματα ποίκιλα και οι καταστάσεις τραγελαφικές .
Δημαρχίσκοι ντύνουν τα....

Η "δημοκρατία" στις ΗΠΑ... Φοιτητής συλλαμβάνεται και ακινητοποιείται με ηλεκτροσοκ από τους αστυνομικούς επειδή τόλμησε να ρωτήσει τον Υπουργό Κέρυ για τη μασωνική λέσχη Skulls&Bones στην οποία και συμμετέχει..

Δείτε την βίαιη σύλληψη ενός φοιτητή που συνελήφθη με ειδεχθή τρόπο επειδή η ερώτηση του δεν άρεσε στον Κέρυ για τη μασωνική λέσχη των SKULL & BONES στην οποία ο ΕΒΡΑΙΟΣ Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ έχει παραδεχθεί ότι είναι ενεργό μέλος...