Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 26, 2015

ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ Η «ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»

simaies_xrysh_augh
Γράφει ο Αντίοχος

Το πρώτο βήμα!
Σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων (κι όχι «ομοφύλων», όπως το λένε οι αγράμματοι που μας κυβερνούν και παπαγαλίζουν τα –επίσης αγράμματα- δημοσιογραφικά τους παπαγαλάκια), λοιπόν! Είναι το πρώτο βήμα για την διάλυση της ελληνικής οικογένειας. Το επόμενο βήμα θα είναι η καθιέρωση του πολιτικού γάμου και το τρίτο και τελευταίο, η υιοθεσία παιδιών (αφού ακόμα δεν έχει βρεθεί τρόπος να… γεννάνε οι τοιούτοι). Δεν το λέω εγώ, την προανήγγειλε σαφώς (την υιοθεσία) ο αρμόδιος υπουργός, σε συνέντευξή του στον Βήμα fm, όχι άμεσα, αλλά στο μέλλον, γιατί κρίνει πως το αίτημα δεν είναι ακόμα… ώριμο (ούτε… σύκο να ήταν): «Θα εξεταστεί από μια ειδική επιτροπή και τότε θα είναι ευκολότερο να πούμε το ναι και το πώς».

Τα γύρισαν ελαφροδεξιοί και ψοφοδεξιοί!
Οι γραμμές αυτές γράφονται την Δευτέρα και ως εκ τούτου δε γνωρίζω τι θα ψηφίσει τελικά το κάθε κόμμα. Προφανώς, ότι ψήφισαν και επί της αρχής, προ εβδομάδος. Δύο είναι τα....

Σιωνιστές πανηγυρίζουν για τον θάνατο βρέφους Παλαιστινίων! - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα σοκαριστικό βίντεο, που δείχνει νεαρούς εβραίους του Ισραήλ καλεσμένους σε κάποιο γάμο, αρκετούς εξ’ αυτών κραδαίνοντας όπλα, να εκδηλώνουν τη χαρά τους για τον τραγικό θάνατο από εμπρησμό ενός βρέφους Παλαιστινίων, δημοσιοποιήθηκε από κανάλι του Ισραήλ!

Οι εικόνες δείχνουν την αίθουσα γεμάτη νεαρούς που χορεύουν με τα όπλα στα χέρια και...

Τέλη Απριλίου τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς πωλούνται σε ιδιώτες και τα εισητήρια....αυξάνονται! "Πρώτη φορά Αριστερά" δεν ήθελες Έλληνα...;!


Η κυβέρνηση της αριστεράς ξεπουλάει και τις Συγκοινωνίες: Αναμένονται ανατιμήσεις φωτιά και τσεκούρι για τον κοσμάκη

Στη συγκρότηση επιτροπής για τα θέματα της απελευθέρωσης των αστικών συγκοινωνιών στο πλαίσιο εφαρμογής του ευρωπαϊκού κανονισμού 1370/2007, ο οποίος προβλέπει τη διενέργεια διεθνών διαγωνισμών για την ανάληψη των υπηρεσιών δημοσίων μεταφορών για τις περιπτώσεις όπου δεν υφίσταται ήδη δημόσιος συγκοινωνιακών φορέας, προχώρησε ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης.
Μέχρι την 30ή Απριλίου 2016 η επιτροπή θα υποβάλει στον υπουργό Υποδομών σχετικό πόρισμα «προς έγκριση, στο οποίο θα....

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ;

3ae035ace15afd286dc3110ea16fc730
Γράφει ο Αντίοχος

Πριν από δύο μήνες, εμφανίστηκαν στα ΜΜΕ διάφορα δημοσιεύματα εμφανώς κατευθυνόμενα από την κυβερνητική προπαγάνδα, που αναφέρονταν στα τέλη κυκλοφορίας που θα πληρώσουν φέτος οι κάτοχοι οχημάτων – δηλαδή σχεδόν όλοι οι Έλληνες.
Στην αρχή, εφαρμόστηκε η μέθοδος της τρομοκράτησης, ότι δηλαδή τα τέλη θα είναι πολύ αυξημένα σε σχέση με πέρυσι, έτσι ώστε όταν έρθουν και οι ιδιοκτήτες των οχημάτων δουν ότι είναι στις ίδιες τιμές με πέρυσι, να… ανακουφιστούν. Παλιό το κόλπο…
Έπειτα, κυκλοφόρησε η φήμη ότι....

Βαρύ πένθος για Συριζαίους και κουκουέδες: Σαν σήμερα καταρρέει η Σοβιετική Ένωση - Φωτορεπορτάζ


Βαρύ πένθος για Συριζαίους και κουκουέδες: Σαν σήμερα καταρρέει η Σοβιετική Ένωση - Φωτορεπορτάζ

Δεκαετίες ολόκληρες ένα βαθύ σκοτάδι είχε απλωθεί σε ολόκληρη την Ανατολική Ευρώπη, καταπιέζοντας τους Λαούς της. Ιδιαιτέρως στην περίοδο μετά τον Β’ Μεγάλο Πόλεμο, η μισή Ευρώπη βρισκόταν κάτω από την κυριαρχία των σχιζοφρενών κομμουνιστών.
Τεχνητοί λιμοί, μαζικές εκτελέσεις, αστυνομοκρατία και τρομοκρατία είχαν ως αποτέλεσμα εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρούς στο βωμό της «λαοκρατίας». Μίας «λαοκρατίας» που εν τέλει υπήρξε η τρομοκρατία μίας στενής κομματικής κλίκας και των συγγενών τους έναντι ολόκληρων λαών.
Στο θέμα της εσωτερικής ελληνικής πολιτικής, όμως, υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι που....

ΤΡΙΤΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ… ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!

maimoudimoskopisi
Γράφει ο Αντίοχος

Μια δημοσκόπηση –πιθανότατα η τελευταία του χρόνου που φεύγει- της εταίρας
MRB δημοσιεύει η RealNews του Χατζηνικολέτου.
Κι αυτή –όπως και οι δυο-τρεις προηγούμενες που δημοσιοποιήθηκαν τον Δεκέμβριο- δείχνουν την κατάρρευση των δύο βασικών πυλώνων του συστήματος, καθώς και των εν ισχύ και δυνάμει δεκανικιών τους, παρότι υπάρχει ένα τεράστιο ποσοστό αδιευκρίνιστης ψήφου, καθώς κι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό «λευκού, άκυρου, αποχής», το οποίο κανονικά αφαιρείται από τον υπολογισμό, εφόσον στα....

Έφθασαν τα πρώτα ραβασάκια των Τραπεζών στους ιδιοκτήτες σπιτιών...Έτοιμοι πλειστηριασμοί πρώτων κατοικιών με "πρώτη φορά αριστερά"


Στάλθηκαν τα «ραβασάκια» από τις τράπεζες: Μετά τις γιορτές έρχονται τα κοράκια να πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων!

Οι τράπεζες προετοιμάζονται για την έλευση των «κορακιών», ήτοι των λεγομένων distress funds, τα οποία θα αγοράσουν έναντι πινακίου φακής τα λεγόμενα «κόκκινα δάνεια» και θα επιχειρήσουν να τα εισπράξουν με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο.
Στα πλαίσια αυτής της «προετοιμασίας», λοιπόν, οι τράπεζες άρχισαν να στέλνουν στους «κόκκινους» δανειολήπτες τα χαρτιά, προκειμένου να τους καλέσουν να προβούν σε διακανονισμό των οφειλών τους, ώστε να θεωρηθούν «συνεργάσιμοι», όπως ορίζει ο πρώτος νόμος για τον ερχομό των «κορακιών».
Οι τράπεζες έστειλαν 1.000.000 ειδοποιητήρια προς τους δανειολήπτες που έχουν καθυστερήσει περισσότερο από τρεις μήνες (90 μέρες) να πληρώσουν τη δόση των δανείων τους.
Όσοι παραλάβουν τη....

Τέτοιες μέρες ο ρουμανικός λαός στέλνει στο εκτελεστικό απόσπασμα τον κομμουνιστή δικτάτορα Τσαουσέσκου...μια διδακτική ιστορία για τα εν Ελλάδι ορφανά του


Σαν σήμερα: Το τέλος των Τσαουσέσκου... μια διδακτική ιστορία για τα εν Ελλάδι ορφανά του

Σαν σήμερα, τα Χριστούγεννα του 1989, γράφτηκε ο επίλογος της κομμουνιστικής δικτατορίας του Νικολάε Τσαουσέσκου, με την εκτέλεση του δικτάτορα και της συμβίας του, της διαβόητης Ελένα.
Η αρχή του τέλους, ήταν στα μέσα του μηνός, στην πόλη Τιμισοάρα, όπου σημειώθηκε εξέγερση με πρωτοστάτες τους φοιτητές. Στις 17 Δεκεμβρίου, επενέβη ο στρατός και η απαίσια «Σεκιουριτάτε» (η μυστική αστυνομία του καθεστώτος), με δεκάδες νεκρούς. Ωστόσο, αντί να καταπνιγεί η εξέγερση επεκτάθηκε! Το απόγευμα της 20ης Δεκεμβρίου, ο κόκκινος δικτάτορας έβγαλε διάγγελμα προς το λαό, χαρακτηρίζοντας την εξέγερση «ξένη επέμβαση». Την επομένη, το καθεστώς διοργάνωσε διαδήλωση συμπαράστασης στον Τσαουσέσκου στο κέντρο του Βουκουρεστίου, η οποία κατέληξε σε οδομαχίες με οργισμένους αντιφρονούντες, ενώ το ζεύγος Τσαουσέσκου την κοπάνησε έντρομο και κρύφτηκε στο παλάτι του.
Ακολούθησαν μαζικές συγκρούσεις στους δρόμους του Βουκουρεστίου και....

Ελληνικές Παραδόσεις: το «Δωδεκαήμερο» και τα κάλαντα


Ελληνικές Παραδόσεις: το «Δωδεκαήμερο» και τα κάλαντα

Το «Δωδεκαήμερο» είναι λαογραφικός όρος, στον νεοελληνικό παραδοσιακό πολιτισμό,  που αναφέρεται στις δώδεκα μέρες από την παραμονή των Χριστουγέννων ως το πρωί των Φώτων. Είναι μια έννοια χρονική και δεισιδαιμονική, που την γνωρίζουν και τη χρησιμοποιούν τόσο οι Έλληνες από τα βυζαντινά χρόνια όσο και άλλοι χριστιανικοί λαοί από το μεσαίωνα.
Σημαντικότερο και πιο διαδεδομένο έθιμο του Δωδεκαημέρου είναι τα Κάλαντα. Στην ελληνική παράδοση οι μουσικές εκδηλώσεις και τα δρώμενα των ημερών του Δωδεκαημέρου αποτελούν μια ξεχωριστή ομάδα τραγουδιών που....