Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 18, 2014

Για αυτό ξεπουλιούνται οι "πόρνες" του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής... 27% και πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

10' λεπτά αρκούν για να το καταλάβετε...

Δείτε το βίντεο..

Κασιδιάρης στην εκπομπή του Στέφανου Χίου: Με εκβιασμούς και ψευδομάρτυρες προσπαθούν να στοιχειοθετήσουν το σαθρό κατηγορητήριο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε στο "Μακελειό" του Στέφανου Χίου για τις βρώμικες τακτικές του καθεστώτος εναντίον της Χρυσής Αυγής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Καταιγίδα Χρήστου Παππά στα εμβρόντητα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς απολογήθηκε σήμερα στην επιτροπή Δεοντολογίας στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο Χρήστος Παππάς ζήτησε να τοποθετηθεί στην αρχή, αλλά τον διέκοψε ο Μαρκογιαννάκης για να του απαγγείλει την κατηγορία ως είθισται. Ο Μαρκογιαννάκης του είπε ότι κατηγορείστε για «ένα βιβλίο», για να πάρει την απάντηση από τον Χρήστο Παππά πως δεν πρόκειται για ένα βιβλίο, αλλά για το Ιερό Ευαγγέλιο. Ο Χρήστος Παππάς τόνισε...

Λυγερός: Οι βουλευτές που αθώωσαν τον Βενιζέλο, καταδικάζουν την Χρυσή Αυγή - Θα τσιμεντώσουν τα ποσοστά της! ΒΙΝΤΕΟ

Ο δημοσιογράφος Σταύρος Λυγερός, αν και αντίπαλος πολιτικά, με σχόλιο του σε ραδιοφωνική εκπομπή είπε ότι παρά την κλιμάκωση των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής δεν υπάρχει επί τους ουσίας κανένα πολιτικό αποτέλεσμα. 

Ομολογεί ότι παραβιάζονται οι δημοκρατικές αρχές με τις διώξεις και τις ολοκληρωτικού τύπου θεωρίες συλλογικής ευθύνης. Συνέχισε λέγοντας ότι με την αντιμετώπιση που υιοθετεί η κυβέρνηση, θα τσιμεντάρει ένα μεγάλο ποσοστό, ειδικά στην νεολαία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Το καθεστώς σε παράκρουση: Νέο "ντοκουμέντο" κατά της Χρυσής Αυγής ένα άσχετο χιουμοριστικό βίντεο του youtube! - ΔΕΙΤΕ ΤΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Θλιβεροί οι καθεστωτικοί και τα τσιράκια τους...

Η απελπισία και η απόγνωση στα υπόγεια του Μαξίμου και της Συγγρού, μετατρέπεται σε παράκρουση: ένα άσχετο -χιουμοριστικής διάθεσης- βίντεο, το οποίο υπάρχει εδώ και 5 χρόνια στο youtube, παρουσιάζεται από επίορκους δικαστικούς και από καλοπληρωμένα φερέφωνα των καθεστωτικών μέσων εξαπάτησης ως «συγκλονιστικό στοιχείο» της δικογραφίας!

Μάλιστα το βίντεο, το οποίο υπάρχει στο διαδίκτυο από το έτος 2009 και δεν έχει καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή, το έχουν δει πάνω από 1.200.000 άνθρωποι, γεγονός που εσκεμμένα αγνόησε η σταλινική επιτροπή που χειρίζεται την υπόθεση της πολιτικής σκευωρίας εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Για αυτό είναι Αρχηγός της Χρυσής Αυγής: Νικόλαος Μιχαλολιάκος προς Επιτροπή Δεοντολογίας: “Καλώς ήρθατε στον Κορυδαλλό... δεν αποκλείω πολύ σύντομα να ξανάρθετε!”


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στις φυλακές Κορυδαλλού η απολογία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής υποδέχτηκε τα μέλη της Επιτροπής με τα παρακάτω λόγια: "Καλώς ήρθατε στον Κορυδαλλό... δεν αποκλείω πολύ σύντομα να ξαναέρθετε"!

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος αρνήθηκε κάθε κατηγορία που του αποδίδεται από το διεφθαρμένο καθεστώς των επιόρκων. Τόνισε πως/.....

Μένουν όσοι Αντέχουν και Μπορούν: ΔΙΕΓΡΑΦΗ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

newego_LARGE_t_1101_54296410

Στον Αγώνα της Χρυσής Αυγής για την Ελλάδα μένουν όσοι μπορούν να φτάσουν μέχρι το τέλος

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε σχετικά με την διαγραφή Μπούκουρα:”Στον Αγώνα της Χρυσής Αυγής για την Ελλάδα και τους Έλληνες μένουν όσοι μπορούν να πάνε μέχρι το τέλος. Είμαστε πρώτοι στη συνείδηση των Ελλήνων, γι΄ αυτό μας πολεμούν με τόσο βρώμικα μέσα, με δωροδοκίες, απειλές προφυλακίσεων όλων των βουλευτών. Ο Μάιος όμως έρχεται και τότε θα μιλάμε με άλλους όρους με όλους αυτούς που προδίδουν την Ελλάδα“.

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή θέτει εκτός της Κοινοβουλευτικής του Ομάδος τον βουλευτή Μπούκουρα και τον καλεί να ......

Ο Λαός ζητά Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής... 27,1% και Πρώτο Κόμμα, μακράν από το δεύτερο η Χρυσή Αυγή!


Πρώτη η Χρυσή Αυγή με 27,1% στην μόνη έγκυρη δημοσκόπηση: Να γιατί λυσσά το ανθελληνικό καθεστώς!

Στην σημερινή εκπομπή Ζούγκλα του κου. Τριανταφυλλόπουλου παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της τελευταίας έρευνας για τις επερχόμενες εκλογές. Εδώ φυσικά οι άνθρωποι σέβονται τον εαυτό τους και δεν εμφανίζουν 50% αδιευκρίνιστη ψήφο. Όπως ήταν αναμενόμενο, η Χρυσή Αυγή σαρώνει, κάτι που γνωρίζουμε ήδη, όχι από τηλεφωνικές έρευνες, αλλά από την δημοσκόπηση της καθημερινότητας.
Στους παρακάτω πίνακες παρουσιάζεται η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής και η σαρωτική υπεροχή της σε ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές. Καταγράφεται επίσης η πολύ μεγάλη δημοφιλία του Νικόλαου Μιχαλολιάκου και η απίστευτη διαρροή της ΝΔ προς τον Λαϊκό Σύνδεσμο (1 στους 3 ψηφοφόρους φτύνει τον Σαμαρά και εμπιστεύεται την Χρυσή Αυγή).
Με τις… χούφτες παίρνουν τα χάπια εδώ και.......

Απόλυτη υποταγή Τσίπρα στους διεθνείς τοκογλύφους


Απόλυτη υποταγή Τσίπρα στους διεθνείς τοκογλύφους

Όσο πλησιάζουν οι κάλπες και όσο η ραγδαία καθοδική πορεία της ΝΔ συνεχίζεται, τόσο περισσότερο ο Σύριζα και δη ο πρόεδρός του, προβαίνουν σε δηλώσεις υποταγής στις επιταγές των διεθνών τοκογλύφων και της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου.
Οι παλαιότερες- προεκλογικές μεγαλόστομες διακηρύξεις του αριστερίστικου συνεταιρισμού περί «σκισίματος» των μνημονίων και διαγραφής του «απεχθούς» χρέους, έχουν πάρει ήδη τη θέση τους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Από κοινού, ο επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου του Σύριζα Σταθάκης και ο ίδιος ο Τσίπρας, φροντίζουν δια των δημοσίων δηλώσεών τους να καθησυχάζουν τα ξένα κέντρα εξουσίας, εις ότι αφορά την επόμενη μέρα στην Ελλάδα κάτω από την πιθανή εξουσία του Σύριζα.
Ακολουθώντας κατά γράμμα την.....

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ: ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ – ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΦΕΥΓΕΙ!

gerontas
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μπροστά στη λάμψη του Ήρωα που φωτίζει τον Αγώνα κάθε μιαρή και  γλοιώδη προδοτική παρουσία μένει για πάντα στη σκιά και χάνεται στο βόθρο της Ιστορίας

Μετά από 4,5 μήνες αδιάκοπης μάχης με το θάνατο, εξήλθε νικητής από το Νοσοκομείο «Γεννηματάς»  ο 29χρονος ΗΡΩΑΣ της εθνικής ιδέας Αλέξανδρος Γέροντας, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στην αιματηρή τρομοκρατική επίθεση παρακρατικών σκουληκιών στα γραφεία του Κινήματος στο Ν. Ηράκλειο. Ο Αλέξανδρος Γέροντας, ο οποίος δε δείλιασε ούτε για μια στιγμή, βρίσκεται τώρα στο σπίτι του όπου αναρρώνει και πολύ σύντομα θα είναι και πάλι κοντά μας. Αυτός άλλωστε είναι και ο διακαής του πόθος…
Την ίδια ώρα που ....

ΟΛΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΝΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

A89F0D6E89C5401C6A62DAFFC7219003
Έγινε χθες στη Θεσσαλονίκη η πορεία που ξεκίνησε από την πλατεία Ελευθερίας και κατέληξε στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, την οποία οργάνωσαν ο (απερχόμενος…) δήμαρχος Μπουτάρης, η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (του συριζαίου πρύτανη της «χρυσής λεκάνης»),  με αφορμή την επέτειο της αναχώρησης του πρώτου τραίνου με υπό εκτόπιση εβραίους, κατά την περίοδο της κατοχής.
Κατά μια τραγική ειρωνεία, ο «πρωτοστάτης» της πορείας Μπουτάρης δε μπόρεσε να συμμετάσχει γιατί άρπαξε ένα......

Eθνικισμός και Φύση: Μια αδιάρρηκτη ενότητα‏


Η ανθρωπότητα έχει φτάσει σε μια εποχή αξεπέραστων τεχνολογικών επιτευγμάτων όπου όλα δύνανται να πραγματοποιηθούν. Η τεχνολογία, η επιστήμη, η παγκοσμιοποίηση, ο άκρατος υλισμός, ο καταναλωτισμός βρίσκονται στο απόγειό τους. Μα η αλαζονεία έχει ήδη διαπραχθεί. Ο άνθρωπος πέρασε τα εσκαμμένα και υπερέβη τα όρια. Και η Φύση, όσο γενναιόδωρη και αν είναι, είναι σίγουρο ότι θα εκδικηθεί.
Η Τίσις πλησιάζει. Διότι ο άνθρωπος εγκατέλειψε τη μητέρα Φύση, και δημιούργησε μεγαλουπόλεις πάνω στα θεμέλια του υλικού οφέλους. Το χρήμα είναι πλέον ο κυρίαρχος των πάντων. Ο άνθρωπος αποποιήθηκε όλες εκείνες τις Αξίες της Φύσεως, απαρνήθηκε τον φυσικό τρόπο ζωής, και κατέληξε να αποτελεί έρμαιο των επιταγών της τεχνολογίας.

Για τον Εθνικισμό, η Φύση και οι Νόμοι της, είναι......