Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 30, 2012

Εξι πόλεις της Ελλάδος, «κοσμούσαν» τη σκηνή των αλβανών στην 100η επέτειο του κράτους τους!!! Βίντεο!!

Η έκκριση του εθνικισμού, το κιτσαριό των εκδηλώσεων και η αναβολή συμμετοχής (σε ένδειξη διαμαρτυρίας) των γειτόνων, είναι αυτά που θα μείνουν από τις εκδηλώσεις για την 100η επέτειο της δημιουργίας του κράτους της Αλβανίας. Με αυτές τις τρεις αναφορές μεταφέρθηκε η είδηση και από τα μεγάλα διεθνή δίκτυα ενημέρωσης.

 Αξίζει να πούμε εδώ πως η δημιουργία αυτού του κράτους δεν ήταν αποτέλεσμα κάποιας εθνικής επανάστασης αλλά σχέδια επί χάρτου, στις αρχές του προηγούμενου αιώνα από τους τότε ισχυρούς, και συγκεκριμένα της Αυστροουγγαρίας, της Ιταλίας και την ανοχή των Οθωμανών που έβλεπαν την Αλβανία ως ένα χρήσιμο απομεινάρι τους στα Βαλκάνια. Οι εκδηλώσεις είχαν δύο κορυφώσεις:.....

Όταν η προπαγάνδα και το ψέμα επιστρέφουν με τις ίδιες τακτικές εναντίον των Εθνικιστών 19 χρόνια μετά

Χθες κάναμε αναφορά σε ακόμη ένα προβοκατόρικο δημοσίευμα του MEGA και την εφημερίδας του συγκροτήματος ΔΟΛ, "Τα ΝΕΑ" για υποτιθέμενους Χρυσαυγίτες που....χάραξαν τα αρχικά του Κινήματος στην πλάτη ενός αλλοδαπού...(ΕΔΩ)

Όμως επειδή η τακτική αυτή είναι γνωστή και πολυφορεμένη το site της Χρυσής Αυγής μας υπενθύμισε ένα παρόμοιο περιστατικό που έλαβε χώρα πριν από 19 χρόνια, με τους ίδιους "θύτες" και με την ίδια "καταιγίδα" προπαγάνδας των ΜΜΕ και των χρήσιμων ηλιθίων όπως οι αναρχικοί...

Η αλήθεια όμως δίεψευσε για ακόμη μια φορά τους ελεϊνούς συκοφάντες

διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ και τα σχόλια ΕΔΩ

Ας τολμήσουν: Η τρόικα ζητά την κατάργηση της υποχρεωτικής θητείας!!!

Η τρόικα προφανώς δεν ενδιαφέρεται ποσώς για την άμυνα της χώρας, και ούτε λίγο ούτε πολύ μας ζητάει να την καταργήσουμε αφού με έγγραφό της ζητά την κατάργηση της υποχρεωτικής θητείας ως κοστοβόρας!
 Τις τελευταίες ημέρες έχουν κυκλοφορήσει δυο (2) σχέδια (draft) αναφορών του προγράμματος της τρόικας για την χώρα μας, με τίτλο: "The Second Economic Adjustment Programme for Greece – First Review, November 2012, DRAFT"
Η μια με ημερομηνία 10/11/2012 και η δεύτερη με ημερομηνία 27/11/2012. Και οι δυο αναφορές έχουν διαρρεύσει και δημοσιευθεί.. Μάλιστα η τελευταία η προχθεσινή δημοσιεύτηκε από το ΒΗΜΑ. Προσέξτε τώρα τι έχει συμβεί οι δυο αυτές αναφορές έχουν αρκετές διαφορές...

Ο τρόμος του καθεστώτος...Η συμπόρευση της ΕλληνοΟρθοδοξίας με τον Εθνικισμό για τη Αναγέννηση του Έθνους μας..!

Εις ό,τι αφορά, όμως, τα γραφόμενα γύρω από την στάση της Εκκλησίας απέναντί μας και ειδικότερα μια εκδήλωση με θέμα "Νεοναζιστικός παγανισμός και Ορθόδοξη Εκκλησία", στην οποία θεολόγοι και ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως ασχολούνται, εμμέσως πλην σαφώς, με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το μόνο, το οποίο έχουμε να πούμε είναι ότι η Εκκλησία, και πολύ περισσότερο η Ορθοδοξία, δεν κινδυνεύουν από τον Εθνικισμό. Κινδυνεύουν από τον.....

DAILY MAIL: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ’30!


Από το φιλικό Ethnikismos.Net

Για πολλοστή φορά, μια εγγλέζικη εφημερίδα του κατεστημένου των Άγγλων λόρδων, η Daily Mail, ασχολείται εκτενώς με το τεράστιο πρόβλημα που έχει προκύψει τελευταία για το ελληνικό και διεθνές πολιτικό σύστημα, που δεν είναι άλλο από την Χρυσή Αυγή. Το άρθρο έχει τίτλο «The new dark age: Across Europe, free speech and democracy face their biggest threat since the Thirties» («Ο νέος μεσαίωνας: Σε όλη την Ευρώπη, η ελεύθερη έκφραση και η δημοκρατία αντιμετωπίζουν την μεγαλύτερη απειλή από την δεκαετία του ’30») και αναφέρει τα εξής… τρομολαγνικά:

Ανάχωμα στην αθεϊστική προπαγάνδα των Μ.Μ.Ε. το πόνημα του Σεβασμιωτάτου Σεραφείμ

Σχόλιο του βουλευτή Λαρίσης της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου για το σύγγραμμα του Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ.
 
"Προσφάτως είχα την τύχη να....

Ελαφροδεξία...Τράγκας: "Δεν θέλω να δω τη Χρυσή Αυγή στο 25%!!!"

Δείτε το βίντεο....

ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Εξοντώνουν την Ελληνική Φυλή με φόρους στα ... παιδιά - 7,5 εκατ. οι Έλληνες το 2050!

H τρόϊκα πέρα από όλα τα δεινά που έχει προκαλέσει στη χώρα, τώρα κτυπά "στην καρδιά" και το ελληνικό Έθνος, οδηγώντας το σε πληθυσμιακή συρρίκνωση μέσω της φορολόγησης των παιδιών που θα κάνει η κάθε οικογέναια. Οταν σε όλες τις χώρες του κόσμου που αντιμετωπίζουν δημογραφικό πρόβλημα, υπάρχουn πρόσθετα κίνητρα και φοροαπαλλαγές για να τεκνοποιούν οι πολίτες τους, στην Ελλάδα, πλέον η γέννηση κάθε Ελληνόπουλου θα συνοδεύεται από βαριά φορολόγηση, βάσει του νομοσχεδίου που συνέταξαν οι τροϊκανοί (αυτοί συντάσσουν τα νομοσχέδια και οι υπάλληλοί τους στο υπουργείο Οικονομικών απλά τα "σφραγίζουν").
Ειδικά για.....

ΗΠΑ: Αποκηρύξτε το γεγονός ότι είστε «Αμερικάνοι, λευκοί, αρρενωποί και ετεροφυλόφιλοι», λέει Κολέγιο σε φοιτητές




Μια καθηγήτρια πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο Butler ζητά από τους φοιτητές να αγνοήσουν το γεγονός ότι είναι "Αμερικάνοι, αρρενωποί, λευκοί, ετεροφυλόφιλοι και ανήκουν στη μεσαία τάξη" στις γραπτές και στις προφορικές εξετάσεις - μια πρακτική που η καθηγήτρια υπερασπίστηκε ως ένα τρόπο για να αμφισβητηθούν οι «εγγενείς προκαταλήψεις» των φοιτητών.
Η εξεταστέα ύλη του μαθήματος στο Butler, ένα.....

Ποιές χώρες ψήφισαν ενάντια στη δημιουργία επίσημου κράτους στην Παλαιστίνη..;

Προφανώς εκτός των Εβραίων...;

Οι άλλες δύο πιο σημαντικές χώρες είναι οι ΗΠΑ και η.......

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στο Kontra στην εκπομπή του Τράγκα..

Δείτε το βίντεο...

74 χρόνια από τη θυσία ενός Εθνικιστή...74 χρόνια μετά τη δολοφονία του Κορνήλιου Κοντρέανου. Ο άνθρωπος - σύμβολο - ηγέτης του Εθνικιστικού Κινήματος της Ρουμανίας

"Θα δημιουργήσουμε μια πνευματική κοινωνία, μια ηθική κοινωνία, όπου ο Ηρωικός άνδρας θα γεννηθεί και θα ευημερήσει. Ο ήρωας αυτός, θα οδηγήσει το λαό μας στο δρόμο της δόξας του."

Κορνήλιος Κοντρεάνου

Δίχως να έχει καλά καλά ξημερώσει το πρωινό της 9ης Οκτωβρίου 1923, έξι άνδρες κάθονταν στις καρέκλες του αρχηγείου της αστυνομίας στο Βουκουρέστι. Η αστυνομία τους είχε συλλάβει μερικές ώρες νωρίτερα. Ένας πληροφοριοδότης μέσα από τις τάξεις τους, τους είχε κατηγορήσει ότι σκοπεύανε να δολοφονήσουν, πάνω από είκοσι σημαίνοντα μέλη της ρουμανικής κοινωνίας.
Ο αρχηγός των κατηγορούμενων, ο 24χρονος Κορνήλιος Κοντρεάνου, περίμενε σκεπτικός, ενώ οι σύντροφοί του έμπαιναν ένας ένας στο ανακριτικό γραφείο. Προσπαθούσε να σκαρφιστεί τρόπους για να αντιμετωπίσει τις ερωτήσεις που θα του έκαναν. Έπειτα, ήρθε και η σειρά του.
Ο εισαγγελέας ζήτησε να του ....

Εκπληκτικό ντοκιμαντέρ...Η πολιορκία της Τύρου(βλέπε σημιτοφοίνικες) από τον Μέγα Αλέξανδρο


συγχαρητήρια στο φίλο Θοδωρή για το ντοκιμαντέρ και προτρέπουμε όλους τους αναγνώστες να μπουν στο κανάλι του στο youtube για να δουν και τα υπόλοιπα βίντεο που είναι γεμάτα με Ελλάδα και την Ιστορία της...
http://www.youtube.com/user/Keraunoforos12?feature=watch