Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 02, 2013

Επίθεση κκεδων και αριστεριστών σε Εθνικιστές - Η αστυνομία συνέλαβε τους Χρυσαυγίτες!

Οργανωμένη επίθεση κκεδων και αριστεριστών κατά μελών της Χρυσής Αυγής σε κεντρικό σημείο των Χανίων σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα. Πάνω από 50 κοπρόσκυλα των προδοτικών και αφελληνισμών συμμοριών (κκε - ανταρσύα) εισέβαλαν σε καφετέρια που καθόταν μικρή ομάδα Συναγωνιστών. Παρά την αριθμητική τους υπεροχή, παρά την αναίτια και ξαφνική επίθεση, οι μπολσεβίκοι έγιναν σύντομα καπνός και ακόμα τρέχουν. Όταν είδαν ότι απέτυχαν με τη βία και την τρομοκρατία, κάλεσαν την αστυνομία! Λίγο αργότερα έφτασαν στο...

Η Ελληνική Νεολαία της Κύπρου τιμά την ΕΟΚΑ με πυρσούς!

Σε κύμα εθνικής έξαρσης και εθνικιστικής ανάτασης βρίσκεται η Κύπρος μετά και την οικονομική επίθεση των αιώνιων τοκογλύφων. Το ρεύμα προς τον εθνικισμό διευρύνεται, σύμφωνα και με ρεπορτάζ της "Βρετανικής" φυλλάδας Independent. Νέοι στην Κύπρο με αναμμένους πυρσούς και συνθήματα όπως "Λευτεριά ή Θάνατος, Όρκος Απαράβατος", ψέλνοντας τον Εθνικό Ύμνο τιμούν την ΕΟΚΑ.

Η Ελληνική Νεολαία της Κύπρου αυθόρμητα ή ενταγμένη στο ΕΛΑΜ βρίσκει το δρόμο προς τον εθνικισμό.

Δείτε το βίντεο...

ΠΕΠΕ ΓΚΡΙΛΟ: "ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ"...!!!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι λαοί της Ευρώπης αφυπνίζονται. Ο σιωνισμός στήνει κόμματα αναχώματα για να αναχαιτίσει τον εθνικισμό. Όμως η φλόγα φαίνεται ότι έχει ανάψει και φέρνει το μήνυμα της Ευρώπης των Εθνών!

Την ώρα που ο ηγέτης της Κεντροαριστεράς Πιέρ Λουίτζι Μπερσάνι αρνείται να συνεργαστεί με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και απειλεί ότι το ίδιο θα συμβεί και μετά από νέα προσφυγή στις κάλπες, η «Λα Ρεπούμπλικα» δημοσιεύει σχόλια για τον απρόβλεπτο Μπέπε Γκρίλο.

Η ιταλική εφημερίδα προβάλλει δήλωση του απρόβλεπτου Ιταλού πολιτικού ηγέτη σύμφωνα με την οποία...

Guardian: “Παγκόσμια επέκταση της Χρυσής Αυγής!”

"Δυναμικός πυρήνας Ελλήνων Εθνικιστών στην Αστόρια των ΗΠΑ - Φόβοι για ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής και σε Αυστραλία, Γερμανία, Καναδά" προειδοποιεί η Νο1 ανθελληνική φυλλάδα της Αγγλίας

Η γνωστή ανθελληνική φυλλάδα Guardian παίρνει την σκυτάλη για να επιτεθεί εναντίον της Χρυσής Αυγής. Ο τίτλος της εν λόγω φυλλάδας είναι...

Εκτός από άθλιοι είναι και άχρηστοι οι δημοσιογράφοι των βρωμοφυλλάδων!

Η αναποτελεσματικότητα των συκοφαντικών άρθρων των αργυρώνητων δημοσιογράφων του μνημονίου, τους έχουν κάνει να έχουν χάσει την μπάλα. Ένα ακόμη αηδιαστικό ξέσπασμα είχαμε από την μνημονιακή φυλλάδα της Ελευθεροτυπίας για την Χρυσή Αυγή.

Σε αυτό το έμεσμα, η δημοσιογράφος αποδεικνύει και πόσο άχρηστη είναι αφού ονομάζει ως Νίκο Παππά τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, ο οποίος λέγεται ΧΡΗΣΤΟΣ Παππάς και είναι ένας εκ των πλέον προβεβλημένος λόγω και της ιδιότητας του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου καθώς και της δραστηριότητάς του. Με τέτοια φυντάνια είναι...

Πώς ο "πατερούλης" Στάλιν αφάνισε τον ελληνισμό του Πόντου..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το ΚΚΕ πάντως συνεχίζει να τον υμνεί

Δείτε το βίντεο...

Πρώτοι οι πιλότοι της ΠΑ στο ΝΑΤΟ: "Πάτησαν" Αμερικανούς, Βρετανούς, Ιταλούς κλπ


Υπάρχουν ακόμα κάποιοι που μας κάνουν περήφανους σε αυτοί την χώρα και αυτοί δεν είναι άλλοι από τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων: Για άλλη μία φορά οι Έλληνες διέπρεψαν και αυτοί την φορά ήταν οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας που πήραν μέρος από την 4 έως την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013, συμμετείχε στη 2η Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος για το 2013 του Tactical Leadership Programme (TLP), στην Αεροπορική Βάση Albacete στην Ισπανία.
Στο συγκεκριμένο TLP (το ιστορικό των TLP από την εποχή του ψυχρού πολέμου μέχρι σήμερα και όλες τις ελληνικές συμμετοχές μπορείτε να τα διαβάσετε στο τεύχος της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ Απριλίου που κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα) συμμετείχε η 331 Μοίρα της 114 Πτέρυγας Μάχης (ΠΜ) από την Αεροπορική Βάση Τανάγρας με 4 Mirage 2000-5.

Και φυσικά θριάμβευσε και......

Κοπτοραπτική από τη GPO του MEGA αλλά και πάλι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3η πολιτική δύναμη

Νέα δημοσκόπηση παρουσίασε χθες το MEGA και η εκπομπή του Γ. Πρετεντέρη "Ανατροπή" από την εταιρεία GPO με...αμφιλεγόμενα αποτελέσματα!
Αποτελέσματα χωρίς αναγωγή
Θέλετε λίγο ο φόβος που επικράτησε στο megalο κανάλι από την οργισμένη αντίδραση των Εθνικιστών την 25η Μάρτιου και την ογκώδη διαδήλωσή τους έξω από το κτίριο που στεγάζονται οι εγκαταστάσεις του.
Λίγο ο ακραίος αντι-εθνικιστικός λόγος του Πρετεντέρη, συνεπικουρούμενα από την κατεστημένη, καθεστωτική προπαγάνδα που επιβάλλει το καθεστώς για να τιθασεύσει την Εθνικιστική αφύπνιση των Ελλήνων και να τα αποτελέσματα..

Δημοσκοπήσεις για....γέλια!

Αν κάνουμε μια σύγκριση με τις δύο προηγούμενες μετρήσεις παρατηρούμε τα εξής:

Φανατικός τουρκόφιλος ο νέος υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ


Φανατικός τουρκόφιλος ο νέος υπουργός Αμύνης των ΗΠΑ

Εδώ και χρόνια, από τις ημέρες που όλοι οι πολιτικάντηδες, από τον Τσίπρα μέχρι και την ΝΔ, τασσόντουσαν υπέρ της «ιστορικής ευκαιρίας» να ταχθεί η Ελλάδα στο πλευρό του Ισραήλ, η Χρυσή Αυγή έλεγε ότι όλα αυτά είναι επικοινωνιακά παίγνια του Ισραήλ, προκειμένου να καταφέρει να «βάλει χέρι» στα ενεργειακά κοιτάσματα της Πατρίδος μας. Το ίδιο συνέβη και στην Κύπρο, όπου οι.....

Μεθοδικά ισλαμοποιείται η Ελλάδα..Ο Μπουτάρης επέστρεψε την προσευχή μουσουλμάνων στο Γενί Τζαμί (Φωτό-Βίντεο)

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μεθοδικά οι "προοδευτικοί" δήμαρχοι εφαρμόζουν την ισλαμοποίηση της Ελλάδος...
 Την ίδια ώρα βέβαια στην Αγιά Σοφιά οι Έλληνες επισκέπτες απαγορεύεται μέχρι και να προσευχηθούν

Ενενήντα χρόνια πέρασαν, από την τελευταία φορά που ο ιμάμης κάλεσε σε προσευχή τους μουσουλμάνους της Θεσσαλονίκης στο Γενί Τζαμί.

Στις 30 Μαρτίου όμως, η προσευχή του Ιμάμη ξανακούστηκε, στο πρώην (πλέον) Γενί Τζαμί της Θεσσαλονίκης, το οποίο σήμερα αποτελεί .....

Το Κυπριακό έπος (1955-1959) – Μία κρυμμένη σελίδα της ιστορίας μας (Μέρος 1ον)


Ένας στρατάρχης, τρεις στρατηγοί και σαράντα χιλιάδες Βρετανοί στρατιώτες δεν αποδείχθηκαν ικανοί να νικήσουν την ΕΟΚΑ». («Ημερήσιος Κήρυκας» Λονδίνου).
«Μπορεί σε κάποια μάχη γραμμένο η μοίρα να’ χει να μη γυρίσουμε. Μα πάμε με καμάρι και λέμε “όποιον πάρει” και ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!». (Ποίημα του Εθνομάρτυρα Ευαγόρα Παλληκαρίδη).
«
Σαν σήμερα, την 1η Απριλίου του 1955, κάποια ξεχωριστά παλληκάρια ξεκίνησαν τον επικό αντιαποικιακό αγώνα της ΕΟΚΑ στην Κύπρο. Πόσα γνωρίζει ο ελληνικός λαός –με πρώτα τα παιδιά μας- για αυτήν την ιστορία και τους αγώνες του κυπριακού ελληνισμού; Σχεδόν τίποτα! Βλέπετε, η διδακτέα ύλη της Ιστορίας στα σχολεία μας επικεντρώνεται σε άλλους «αγώνες», όπως στο «έπος» του Πολυτεχνείου και στους ψεύτικους νεκρούς του, στην «εθνική μας αντίσταση» και σε άλλα μαρξιστικά παραμύθια. Επί τη ευκαιρία, λοιπόν, της....