Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 30, 2015

Συνεχίζει να τρέμει την Χρυσή Αυγή ο αρχισκευωρός Σαμαράς


Συνεχίζει να τρέμει την Χρυσή Αυγή ο αρχισκευωρός Σαμαράς

Οριστικά και αμετάκλητα κομπάρσος της πολιτικής ζωής του Τόπου, ο χειρότερος πρωθυπουργός που θήτευσε κατά την μεταπολίτευση έχει το θράσος να συνεχίζει να κάνει υποδείξεις, αντί να σιωπά για το κακό που προξένησε στην Χώρα ως επικεφαλής της για 2,5 χρόνια. Ο λόγος, φυσικά, για τον υπό προθεσμία αρχηγό της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος σε μια ακόμη επίδειξη της προσωπικής απελπισίας που τον διακατέχει και του πολιτικού αδιεξόδου στο οποίο βρίσκεται, δήλωσε ότι «η υπευθυνότητα των πολιτών θα υπερισχύσει της ανευθυνότητας Τσίπρα-Καμμένου-Μιχαλολιάκου».
Θρασύς μέχρι εκεί που...

ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ «ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΪΚΑ» ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ «ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟ» ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ; ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ;

samaras-theodwrakis-kai-gennimata-oloi-stis-brukselles.w_l
Γράφει ο Αντίοχος

Σαν «ζαριά που μπορεί να φέρει την απόλυτη καταστροφή» παρουσιάζουν τα τρία παλαιομνημονιακά κόμματα (νουδούλα, κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι) και τα παπαγαλάκια τους, το δημοψήφισμα που έχει εξαγγελθεί για την Κυριακή. Εφόσον όμως θεωρούν ότι πρόκειται για τέτοιο, γιατί δε φρόντισαν να το αποτρέψουν ή έστω να το απαξιώσουν και να το ευτελίσουν;
Και βέβαια, δεν αναφέρομαι στην απλή καταψήφισή του στη βουλή, αλλά σε… άλλον τρόπο. Ποιος ήταν αυτός; Όπως είναι γνωστό, για να είναι έγκυρο το δημοψήφισμα, πρέπει να...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ

xrysh aygh
Γράφει ο Αντίοχος

Ομιλία στην κοινοβουλευτική ομάδα της νουδούλας, έκανε ο φον Αντωνάκης και επιχείρησε να ταυτίσει την Χρυσή Αυγή με την… συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων!!! Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για «δημοψήφισμα ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ-Χρυσής Αυγής» και για την «υπευθυνότητα των πολιτών», που  «θα κερδίσει την ανευθυνότητα Τσίπρα-Καμμένου-Μιχαλολιάκου».
Βρε τον Αντωνάκη, πως τα λέει! Με την ευκαιρία, να ξεκαθαρίσουμε κάποια πραγματάκια, για να μην υπάρχουνε σκόπιμες παρεξηγήσεις: 1ον) Η Χρυσή Αυγή έχει πάγια θέση την διενέργεια δημοψηφισμάτων σε όλα τα μεγάλα θέματα, 2ον) Δεν έχει αλλάξει ούτε κατά....

Κυβέρνηση σαλτιμπάγκων: Πρώτη ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά Αριστερά


Κυβέρνηση σαλτιμπάγκων: Πρώτη ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά Αριστερά

Τις τελευταίες παραστάσεις του τσίρκου που ονομάζεται κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ παρακολουθεί από τα ξημερώματα του Σαββάτου, οπότε και αναγγέλθηκε από τα χείλη του πρωθυπουργού η διενέργεια δημοψηφίσματος, ο Ελληνικός Λαός.
Από την προεκλογική ακόμη περίοδο, η Χρυσή Αυγή είχε προειδοποιήσει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες πως η κυβέρνηση που θα σχηματιζόταν μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και η οποία θα είχε ως βασικό πυλώνα τον Σύριζα, επρόκειτο να έλθει σε συμφωνία με τους δανειστές παρά τις περί του αντιθέτου προεκλογικές εξαγγελίες και διακηρύξεις.
Ακολούθησαν πέντε μήνες πολιτικής «αγρανάπαυσης», ακατάσχετης....

«ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ» ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΦΟΒΟΥ

oxi_koinonikos_ethnikismos
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Τις προάλλες αποφασίστηκε στη βουλή η διεξαγωγή δημοψηφίσματος. Τα κόμματα πήραν θέση απέναντι στην πρόταση των δανειστών, κάτι που με μαεστρία μεταφράζουν αυτή τη στιγμή, ντόπιοι και ξένοι καλοθελητές, ως παραμονή ή όχι στο ευρώ. Σκόπιμη βέβαια αυτή «μετάφραση», για να μπορέσει να ολοκληρωθεί το κλίμα εκφοβισμού και προπαγάνδας που ραντίζουν τον Ελληνικό λαό. Ως και οι ξένοι τιτλούχοι των Βρυξελλών εξέφρασαν τη γνώμη τους για το τι πρέπει να ψηφίσουμε, πράγμα που όπως όλοι ξέρετε αποτελεί ευθεία παρέμβαση στα εσωτερικά της Χώρας μας.
Χθες βράδυ ο πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης είπε μεταξύ άλλων: «αν οι ....

Η Εθνική παραγωγή, ο καθηγητής Κονδύλης και η Χρυσή Αυγή


Η Εθνική παραγωγή, ο καθηγητής Κονδύλης και η Χρυσή Αυγή

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται πολύς λόγος για την τεράστια ζημιά που προξενεί στον τουρισμό της Χώρας η παρατεταμένη αδιέξοδος στην οποία οδήγησε το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων. Διάφοροι αναλυτές επεξηγούν πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα, επειδή (κατ’ αυτούς) ο τουρισμός αποτελεί «τον κινητήριο μοχλό της οικονομίας», όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζουν.
Για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, σ’ αυτές τις τόσο κρίσιμες για την Πατρίδα μας στιγμές και στο ανάλογο νεφελώδες σκηνικό, η πρώτη σημαντική κίνηση που αυξάνει τις πιθανότητες επιβίωσης για το Έθνος μας είναι η....

Τιτάνιος Γιάννης Λαγός.. "Όχι σε όλους σας... Η Χρυσή Αυγή και η Ελλάδα θα Νικήσει" - ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο από τη σημερινή ομιλία του διωκόμενου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού, που δίνει το σύνθημα της Αντίστασης: "Ο Ελληνικός λαός θα πει ΟΧΙ στους τοκογλύφους και ΟΧΙ στις μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, για μνημόνιο από την πίσω πόρτα"

Δείτε το...

Τα "ΝΕΑ" ομολογούν: "Δεν πάμε σε εκλογές για να μην πάρει εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης η Χρυσή Αυγή..."


Ομολογία από τα “Νέα”: Δεν πάμε σε εκλογές, για να μην πάρει διερευνητική εντολή ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος

Σε αδιέξοδο έχει βρεθεί ο Τσίπρας από την ανικανότητά του. Από την μία εγκλωβίστηκε στην αντιμνημονιακή ρητορεία που τον έκανε πρωθυπουργό και την οποία δεν είχε το θάρρος ή την γνώση για να την πραγματώσει με ειλικρίνεια.
Από την άλλη είχε την υπογραφή της 20ης Φεβρουαρίου, η οποία έθετε σαφέστατες μνημονιακές δεσμεύσεις, τις οποίες δεν μπορούσε να πραγματώσει υπό τον φόβο της βροχής ζαρζαβατικών, που θα επακολουθούσε.
Δεν μπορούσε να υπογράψει το μνημόνιο, αλλά δεν είχε και.....

ΨΗΝΕΤΑΙ Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ;

kolotoumpa-tsipras

Το λοιπόν, οι μέχρι αυτή την ώρα εξελίξεις είναι οι εξής:

Ο mister Tsipras, στη χθεσινοβραδινή συνέντευξή του στην ΕΡΤ, εμφανίστηκε πρόθυμος να επιστρέψει στο τραπέζι των «διαπραγματεύσεων» (αλλά χωρίς τελεσίγραφα…), ενώ αποκάλυψε -εμμέσως πλην σαφώς- ότι γίνονται παρασκηνιακές συνεννοήσεις…
Αργά το βράδυ, ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλωντ Γιούνκερ κατέθεσε νέα πρόταση, με σκοπό τη...

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ... Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα ήθελε να καταγγείλει την ανθελληνική στάση της Κυπριακής Κυβέρνησης του ΔΗΣΥ, που αντί να βρίσκεται στο πλευρό της Ελλάδος προτίμησε να παραμείνει πιστό φερέφωνο και στενός συνοδοιπόρος των διεθνών τοκογλύφων.
Φαίνεται η τακτική του «GOODBOY», δεν είναι μόνο στα Εθνικά μας θέματα και στο Κυπριακό αλλά σε όλες τις πτυχές τις πολιτικής της, ενώ αποδεικνύουν περίτρανα ότι η κατάπτυστη δήλωση του Ανανστασιάδη προ ολίγων ημερών για να αποκόψουν τον ομφάλιο λώρο από την μητέρα πατρίδα, παίρνει σάρκα και οστά.
Θα ήταν καλό να αναλογιστούν μερικά εκ των οποίων προσέφερε η μάνα Ελλάς στον...

Στα τέσσερα και ο μαρξιστής (Κου)Κούλογλου ζητά από τον Τσίπρα να...συμβιβαστεί και να επιστρέψει στις διαπραγματεύσεις!!!

Γράφει ο Αινείας

Τελικά έστω και αυτή η μίνι "επαναστατική" κίνηση της διεξαγωγής δημοψηφίσματος, με τις αντίστοιχες "παρενέργειες" που επέφερε (κλειστές τράπεζες, capital controls κτλ), είχε ως αποτέλεσμα οι διάφοροι "μπολσεβίκοι του γλυκού νερού" να ξεβρακωθούν και να ξεχάσουν όλες τις μαρξιστές θεωρίες τους, προστρέχοντας να δεθούν στο άρμα των μνημονιακών Ευρωλιγούρηδων και της τυραννικής Ε.Ε..

Τελευταίο παράδειγμα ο "ακραίος" κομμουνιστής (Κου)Κούλογλου ο οποίος με επιστολή - άρθρο - παρέμβαση ζητά ΤΩΡΑ από τον Τσίπρα να.....

ΖΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΜΑΥΡΗΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ

xrysh aygh

 
Μην ξεγελιέστε – και μην τσιμπάτε – και μην στεναχωριέστε – και μη γυρνάτε δεξιά και αριστερά λέγοντας τον καημό σας, πως δήθεν «η Χρυσή Αυγή έγινε δεκανίκι του Συριζα», γιατί δεν το επιτρέπει ούτε το αμέτρητο ιδεολογικό χάος που υπάρχει ανάμεσα στο μόρφωμα του Σύριζα και στην Χρυσή Αυγή αλλά και δεν τιμάτε τους ανθρώπους που βρίσκονται στην φυλακή διωκόμενοι από ένα καθεστώς το οποίο αμαρτωλό μέρος είναι και ο Σύριζα… Έστω κι αν η φυλακή τους απόκτησε μερικά τετραγωνικά παραπάνω, όπως του Αρχηγού και άλλων συναγωνιστών που αποφυλακίζονται με όρους την κατ’ οίκον απομόνωση, αφού το κατηγορητήριο – που συνυπέγραψε τότε και ο Σύριζα – είναι διάτρητο! 
«Λυπάστε», λέτε, «που η Χρυσή Αυγή έγινε «δικαιολογητής του Τσίπρα στο θέμα του ....

Για τους… “ινδιάνους” της Ελλάδος! Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Για τους… “ινδιάνους” της Ελλάδος! Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

«Το ελληνικόν εόν όμαιμόν τε και ομόγλωσσον και θεών ιδρύματα κοινά και θυσίαι ήθεά τε ομότροπα» (Ηρόδοτος, Ουρανία 144)

Ακατάλυτο εγώ και δεν πεθαίνω
τ'ανέσπερο είμαι πνεύμα της φυλής
καιρούς και χρόνους μ'έλεγες χαμένο
με γύρεψες; Στα στήθια σου με κλείς.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΗΜΗΡΙΩΤΗΣ

Συνεχίζεται από το πολιτικό κατεστημένο η πολιτική διώξεων και τρομοκρατίας κατά της Χρυσής Αυγής. Ήταν 28η Σεπτεμβρίου του 2013 όταν προφυλάκισαν εμένα όσο και τους συναγωνιστές μου, με μία κατηγορία περί “εγκληματικής οργανώσεως”, η οποία δεν είχε και δεν έχει καμμία νομική βάση.
Επί έναν σχεδόν χρόνο, τα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών αφιέρωναν το....

Ηλίας Κασιδιάρης στην πολιτική εκπομπή: "Γκρεμίζουμε το μνημόνιο ξεκινώντας από το ΟΧΙ στους τοκογλύφους.. Ακολουθεί το ΟΧΙ στο τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ" - ΒΙΝΤΕΟ

Εκπομπή, πολιτικό - μανιφέστο της Χρυσής Αυγής με τον Ηλία Κασιδιάρη να δίνει το σύνθημα στους απανταχού Εθνικιστές:

"Λέμε ΟΧΙ σε τοκογλύφους και ψεύτες μπολσεβίκους"

Δείτε την εκπομπή...