Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 29, 2011

Η τριάδα της καταστροφής…


http://wp.me/pWOiz-giX
Πέρυσι , τέτοιες μέρες, από αυτό το βήμα πάλι γράφαμε για το κατάντημα του εκπαιδευτικού συστήματός μας που επιβραβεύει το απόλυτο μηδέν, αφού με τις “πρωτοποριακές” εκπαιδευτικές εφαρμογές, οι τρεις κυρίες της εθνικής μας καταστροφής (φωτό), κατάφεραν να εισάγουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μαθητές που έγραψαν μηδέν και στα έξι μαθήματα των πανελληνίων εξετάσεων!!! Βέβαια μην ξεχνάμε και την καταλυτική συμβολή και του τότε υφυπουργού Παιδείας κ. Πανάρετου..
Φέτος για άλλη μια χρονιά κατάφεραν το ακατόρθωτο. Επειδή έτσι αποφάσισαν μια...

Προσλήψεις made by ΠΑΣΟΚ... Ο πιο "πράσινος" τίθεται επικεφαλής νέων φορέων του Δημοσίου

Ο Καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου κύριος Κ. Αναγνωστόπουλος αναλαμβάνει το νέο φορέα του Υπουργείου Εργασίας "Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού".
Ο εν λόγω κύριος που υπηρετεί από το 2009 ως Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρεία "Επαγγελματική Κατάρτιση Α.Ε." του Υπουργείου Εργασίας και ένα επιδείξει ένα πρωτότυπο αρνητικό ρεκόρ. 
Από τα δημοσιοποιημένα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας φανερώνεται πως τελεί υπό κατάσταση χρεοκοπίας όσο και αν αυτό φαίνεται περίεργο.
Καθώς δεν είναι απλά μια ΔΕΚΟ αλλά έχει και τη διαχείριση εκατομμυρίων ευρώ, ενταγμένη στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, ωστόσο διαπιστευμένα φαίνεται ότι από τα κονδύλια του ΕΣΠΑ, ΔΕΝ έχει απορροφήσει ούτε ευρώ από το 2009 (επί 2 συναπτά έτη δηλαδή!!!!!!).
Ενώ και το προσωπικό της είναι απλήρωτο μήνες τώρα, "αποκλεισμένοι" από την ηγεσία του Υπουργείου.
Άραγε θα μπορούσε να μας εξηγήσει ο....

Αρχή Προστασίας Εγκληματιών (από την σύλληψη)?


www.adena.gr
Για πολλοστή φορά ιδιοκτήτης κάβας πέφτει θύμα ένοπλων ληστών. Οι κάμερες ασφαλείας καταγράφουν καρέ καρέ την "διαδικασία", τα πρόσωπα, και τα "εργαλεία" του εγκλήματος. Για οποιαδήποτε Αστυνομία του κόσμου θα ήταν...
θέμα χρόνου ο εντοπισμός των ενόπλων ληστών, ειδικά αν ήταν σεσημασμένοι .Ακόμη όμως κι αν επρόκειτο για καινούργιους στην πιάτσα κακοποιούς , η δημοσιοποίηση των προσώπων των καταζητούμενων από τις Αρχές, θα οδηγούσε αργά η γρήγορα στην σύλληψη τους, και την παραπομπή τους στην Δικαιοσύνη. Στη συνέχεια, κι εφόσον είχε πιστοποιηθεί η γνησιότητα του Βίντεο, και η ταυτοποίηση των καταγεγραμμένων ως δραστών, θα ακολουθούσε (ταχύτατα) η σίγουρη καταδίκη τους (όσο καλούς δικηγόρους κι αν προσλάμβαναν με τα κέρδη από την ληστεία).
Στην Ελλάδα όμως υπάρχει μια "Ανεξάρτητη" Αρχή Προστασίας προσωπικών Δεδομένων, που συμπεριλαμβάνει στο περίεργο πέπλο της, και την "κάλυψη" των προσώπων ενόπλων ληστών. Μια παγκόσμια πρωτοτυπία , που έχει αποθρασύνει σκληρούς κακοποιούς στην διάπραξη κακουργημάτων, μια και οι μόνοι που μπορούν να τους ταυτοποιήσουν ως δράστες, είναι οι Διωκτικές Αρχές που (με εξαίρεση την Αθήνα) τα ελάχιστα εγκληματολογικά τους εργαστήρια, θεωρούνται πρωτόγονα (συγκρινόμενα με τα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά).
Το κωμικοτραγικό φαινόμενο να αναπαράγονται τα βίντεο ληστειών (που μερικές φορές συμπεριλαμβάνουν τραυματισμούς η εκτελέσεις θυμάτων) στην Τηλεόραση με "προστατευμένα τα χαρακτηριστικά των δραστών, γελοιοποιεί την χώρα σε παγκόσμια κλίμακα.
Κι όμως δεν έχει βρεθεί ένας "Πολιτικός" άντρας η γυναίκα , να προτείνει την αλλαγή αυτής της

Φτου και από την αρχή... Το σενάριο της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας και πάλι πρό των πυλών!

Ο Ψυχάρης το γράφει, το "Πρώτο Θέμα" το προωθεί μέσω Α. Λοβέρδο και ο Χατζηνικολάου δίνει... αγώνα διάσωσης του πολιτικού συστήματος με την συγκυβέρνηση των "υγειών" δυνάμεων του τόπου...
Μέσα σε όλα αυτά ο Βαρδινογιάννης μέσω του Star και του Μαλέλη κατάφερε να φέρει σε "επαφή" τον αγαπημένο του κατεστημένου της Ελλάδας Φώτη Κουβέλη, με τον Γιάννη Δημαρά...
Ο Καρατζαφέρης παραμένει ο υπ. αριθμ. 1 "λαγός" της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, ενώ και οι "δεξιούληδες" της ΝΔ, Χατζηδάκης, Αβραμόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Δένδιας θα πέταγαν τη σκούφια τους σε ένα τέτοιο σενάριο, καθώς θα... αξιοποιούνταν άμεσα!
Γίνεται φανερό λοιπόν ποιό θα είναι το σενάριο του επόμενου τριμήνου...
Η Ελλάδα μέσα στη...

Ζημιές για τον "Ταρζάν" που δεν θα πληρώσει εφορία, αλλά διατηρεί τα κότερα και τις βίλες...!


Αφιλόξενη επιχειρηματικά αποδεικνύεται η Ελλάδα, για τους "επώνυμους", οι οποίοι δηλώνουν πάντα ζημίες και δεν πληρώνουν ποτέ εφορία. Το πώς καταφέρνουν βέβαια, να έχουν κότερα, θηριώδη τζιπάκια, βίλες και Αρμάνι, αυτό το ξέρει ο εκάστοτε Υπουργός Οικονομικών. Ρωτήστε τον.
Πτώση τζίρου κατά 16,28%, σημείωσε η εταιρεία ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΖΙ ΑΡ Α.Ε. σύμφωνα με τον τελευταίο ισολογισμό της χρήσης 2010. Αναλυτικά, ..

Τη φωτιά στον Έβρο έβαλε το ίδιο άτομο που απειλούσε τη Χαρά Νικοπούλου; Τυχαίο; Δε νομίζω....

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ"


Ας σταματήσει το παραμύθι, ότι η πυρκαγιά που κατέστρεψε 70.000 στρέμματα στον Έβρο, ήταν δήθεν τυχαίο γεγονός και προκλήθηκε από τους σπινθήρες εξάτμισης τρακτέρ

Κάντε πραγματογνωμοσύνη στο “τρακτέρ της φωτιάς”

Στα 66 χρόνια εκδοτικής της ζωής η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ, ποτέ δεν μάσησε τα λόγια της. Και ειλικρινά σήμερα είμαστε τουλάχιστον εξοργισμένοι ακούγοντας τα διάφορα ΜΜΕ να μιλούν για τον καημένο, τον ΑΓΝΩΣΤΟ αγρότη, που αγόρασε ένα παλιό τρακτέρ, από κάποιον άλλο ηλικιωμένο αγρότη, και ύστερα το πήγε βόλτα στο δάσος (;) το τρακτέρ, αλλά εκείνο έβγαζε σπίθες και γι' αυτό δημιουργήθηκαν δέκα εστίες πυρός που είχαν ως αποτέλεσμα να καταστραφούν περιουσίες και να καούν 70.000 στρέμματα στον Έβρο...»

Αυτή είναι η ιστορία που σερβίρεται σε μια προσπάθεια συσκότισης (γιατί άραγε;) των γεγονότων και να φανεί ότι η μεγάλη πυρκαγιά που κατέκαυσε την περιοχή μας, ήταν τυχαίο συμβάν και όχι μελετημένος εμπρησμός.

Γιατί όπως είναι γνωστό, από την φωτιά απειλήθηκαν και εγκαταστάσεις ΡΑΝΤΑΡ της Πολεμικής Αεροπορίας και χρειάσθηκε μάλιστα η...

Μπορεί να μην προσλαμβάνονται καθηγητές και πυροσβέστες αλλά μια personal trainer για τον Χρυσοχοΐδη είναι απαραίτητη....!


gym@ministry (όπως gym at home) 
and summer happy moves

Είναι της μόδας η γυμναστική να τίθεται στη υπηρεσία των πολιτικών για να στήσουν ένα δυναμικό προφίλ: ο Κλίντον με το τζόκινγκ, ο Πούτιν με τα extreme sports, ο ΓΑΠ με γυμναστήρια, ποδήλατα, μαραθώνιους και κανό. Ένα επίδοξος δελφίνος μπορεί να υστερεί; Όχι βέβαια. Έτσι ο Χρυσοχοίδης, επειδή δεν μπορεί να μείνει πίσω από τις εξελίξεις, πρέπει να υπερέχει των υπολοίπων δελφίνων.
Άλλωστε η γυμναστική είναι φάρμακο που βελ­τιώνει την υγεία και ανεβάζει τη διάθεση. Κατά τη γνωστή ρήση: Mens sana in corpore sano...
Οι ειδικοί συνιστούν γυμναστική δια πάσα... νόσο!
Μπορεί, όμως, να...

Πολιτικοί και εντιμότητα: Η περίπτωση του Πέτρου Πρωτοπαπαδάκη


Ας μιλήσουμε για πολιτική, εντιμότητα και τους πολιτικούς του σήμερα, οι οποίοι είναι πασίγνωστο ότι στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν έχουν γίνει φτωχότεροι ασχολούμενοι με τα κοινά και ας θυμηθούμε μία παλαιά ιστορία και έναν παλαιό πολιτικό. Υπήρξε πρωθυπουργός της Ελλάδος, καθώς επίσης και υπουργός οικονομικών την κρίσιμη εκείνη περίοδο του 1922 όταν η Ελλάς αναζητούσε χρήματα σε κάθε γωνιά της Ευρώπης για τον πόλεμο κατά του Κεμάλ και εύρισκε παντού πόρτες κλειστές. Δεν έχω τον χώρο στο άρθρο αυτό να επεκταθώ στο πως η Ελλάς βρισκότανε όντας νικήτρια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου σε τόσο δεινή οικονομική θέση. Για το θέμα είχε γράψει σχετικό άρθρο ο διδάκτωρ οικονομολόγος κ. Χεκίμογλου με τίτλο «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ», στο οποίο με στοιχεία αποδεικνύει την κυριολεκτική λεηλασία της Ελλάδος από την Αντάντ.

Και τώρα που συγχωνεύονται οι τράπεζες εμείς σωθήκαμε;

 
Αύριο αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της συγχώνευσης ALFA BANK και ΕUROBANK με την συμμετοχή κατά 20% κεφαλαίων του Κατάρ, η οποία θα δημιουργήσει έναν τραπεζικό κολοσό στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Ευρώπη.
Τα τραπεζικά και χρηματοπιστωτικά θέματα δεν είναι ο τομέας μου αλλά κάποιες απορίες δημιουργούνται μοιραία και δεν παίρνουν απάντηση από τα ΜΜΕ.
Κατ’ αρχήν μια ματιά να ρίξει κανείς στα δελτία ειδήσεων καταλαβαίνει αμέσως ποια από αυτά έχουν συμφέροντα στις συγκεκριμένες τράπεζες και ποια όχι. Κάποια το είχαν σαν πρώτο θέμα και ο ενθουσιασμός της παρουσίασής του μου θύμισε τα πανηγύρια για την συμφωνία των ηγετών στην Σύνοδο Κορυφής στις 21 Ιουλίου… Ελπίζω να...