Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 13, 2011

Κυρά της Ρω: Εις τα βάθη της καρδιάς μου των ματιών σου η Βολή.

Την είδα να σκίζει το σήμερα σαν ελπίδα να δίνει φως

Σαν να ‘ναι μες το πουθενά προορισμός
Σαν οδηγός, σαν αδελφή, σα μητέρα
Γέννηση νέου αστέρα κάνει τη νύχτα μέρα

Η κυρά της Ρω, στέκει εκεί ολοζώντανη όπως οι γυναίκες του οδοφράγματος, οι γυναίκες της Ηπείρου, η αέναος Μητέρα που εμπνέει τα παιδιά της. Σαν την Υπέρμαχο στρατηγό, την κόρη Αθηνά που έρχεται να εμφυσήσει το μήνυμα της Τιμής και της Αντίστασης ενάντια στους σχεδιασμούς αυτών που ανοίγουν την κερκόπορτα και θέλουν να φέρουν το σκοτάδι αντί να εξάγουν το φως όπως ορίζει η Φύση.
Και είδα στα πόδια μου να μπλέκονται φίδια
Να θέλουν να...

Οι ‘Έλληνες στο τέλος θα γελάνε...

«Θέλω να βγω να ουρλιάξω , να διαδηλώσω ,να αποτρέψω, να καθηλώσω, να στείλω τους πραγματικούς υπεύθυνους εκεί που πρέπει……..Αλλά δεν έχω ηγέτη…….»
Αυτό ήταν ένα σχόλιο που διάβασα πρόσφατα σε γνωστό site για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών…..
Και συμφωνώ απολύτως…..
Ηγέτης….. βαριά λέξη……. Κι εμείς τι έχουμε εδώ ;……..
Άλλος απόγονος πρωθυπουργού….. άλλος απόγονος υπουργού…. άλλος απόγονος δικτάτορα…. άλλος δοσίλογου… άλλος αρχαιοκάπηλου…..
Γεμίσαμε σκατά….

Στο Όσλο για την προώθηση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης ο ΓΑΠ!

Είναι επικίνδυνος πρέπει να φύγει !!!!
Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο ΓΑΠ το βιολί του…
Στο Όσλο όπου βρίσκεται συζήτησε, όπως δήλωσε, την περίπτωση εφαρμογής μιαπαγκόσμιας διακυβέρνησης(!!), ενώ την Κοινή Διάσκεψη που διοργάνωσαν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας, με θέμα: «Οι προκλήσεις της Ανάπτυξης, Απασχόληση και Κοινωνική Συνοχή».
Δεν ξέρω τί μπορεί κανείς να σχολιάσει γι’ αυτήν την αλλοπρόσαλλη, επικίνδυνη προσωπικότητα πλέον…
Είτε ζει στον κόσμο του, είτε κάνει πως ζει εκεί.
Δεν μένει καμία αμφιβολία ότι...

Μάρτιος 2000. -Σημίτης, το 20% των διαθεσίμων των Ταμείων στο «βωμό» του ΧΑΑ !

EΛΕΥΘΕΡΟΣ , Δευτέρα  2-5-2011   σελίδα  19

Του Στεφ. Β. Αναγνώστου
 
 Πανικόβλητος ο Σημίτης  ξαναχορηγεί δάνεια στους εγκλωβισμένους στο ΧΑΑ

Η  προσπάθεια της Κυβέρνησης Σημίτη να κατευνάσει τα πνεύματα και να ελέγξει τις διαμαρτυρίες  των χιλιάδων μικροεπενδυτών, που είχαν μπεί στο χρηματιστήριο όταν βρισκόταν σε υψηλά επίπεδα οι τιμές των μετοχών απέτυχε πλήρως. Οι δηλώσεις του Γιάννου Παπαντωνίου ότι  για...

Τελικά ποιός είναι ο κύριος Διώτης, ο νέος επικεφαλής του ΣΔΟΕ;

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο...

Ο Καστανίδης τοποθετεί στο κάδρο της διαπλοκής και της Siemens τον Σημίτη

Ευθύνες στον Κώστα Σημίτη για τη διαιώνιση του καθεστώτος αδιαφάνειας στις κρατικές προμήθειες επέρριψε από το βήμα της Βουλής ο Χάρης Καστανίδης,κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί του πορίσματος της εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο Siemens. Αιτιολόγησε τη θέση του επικαλούμενος την αλληλογραφία που είχε με τον πρώην πρωθυπουργό την περίοδο 1996-1997, όταν ο ίδιος ήταν υπουργός Μεταφορών. Την αφορμή για την επίθεση του υπουργού Δικαιοσύνης έδωσε κείμενο που διένειμε χθες στους βουλευτές ο Κ. Σημίτης, με το οποίο υπερασπίζεται τους χειρισμούς του σχετικά με τις συμβάσεις που σύνηψε το Δημόσιο με τη Siemens. Μεταξύ άλλων,

Ιδού οι φονιάδες: Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΑΣΠΡΑ ΚΑΙ ΕΣΦΑΖΕ ΣΑΝ ΣΑΤΑΝΑΣ

ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ. ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΤΟΝ ΜΩΧΑΜΕΝΤ (κλικ στην εικόνα που ακολουθεί για μεγένθυση)

Αποκάλυψη από τον Στέφανο Χίο
 Ένα καρέ από βίντεο από κάμερα ασφαλείας, είναι μέχρι ώρας το μοναδικό συγκεκριμένο «καθαρό» οπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους αστυνομικοί(απ’ όσα τουλάχιστον εγώ γνωρίζω)για να ψάξουν με αυτό ως μπούσουλα τους δύο ή τρεις φονιάδες που σκότωσαν τον 44χρονο έλληνα πατριώτη Μανώλη Καντάρη στην οδό Γ’Σεπτεμβρίου 57. Στο μέρος της ανθρωποθυσίας.
Το καρέ που βλέπετε είναι αυτό που προβάλλεται στην εικόνα, όσο καθαρό μπορεί να είναι. Διακρίνεται αυτό το κάθαρμα με...

Πυροβολισμοί στο σπίτι του Βαρδινογιάννη!!

Άγνωστοι πυροβόλησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα εναντίον του σπιτιού του εφοπλιστή Γιάννη Βαρδινογιάννη, του Ιωσήφ, στο Μαρούσι.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, οι δράστες πυροβόλησαν δύο φορές στο παράθυρο του σπιτιού όπου λίγο αργότερα οι αστυνομικοί βρήκαν μία βολίδα.
Από την Ασφάλεια γίνεται έρευνα προκειμένου να διευκρινιστούν τα κίνητρα της επίθεσης, καθώς και για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
dexiextrem.WORDPRESS.com

Απίστευτο περιστατικό φρίκης και αηδίας με θύμα ένα μικρό παιδί

 Είναι από τις φορές που σκεφτόμαστε πως η θανατοική ποινή είναι η μόνο απόδοση δικαιοσύνης για αυτά τα ζώα
Πρόκειται για ένα απο τα πιο σκληρά περιστατικά κακοποίησης ανηλίκων. Μια είδηση που έσκασε σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία της Άρτας και συγκλονίζει τους κατοίκους της Πάτρας και σιγά-σιγά ολόκληρο το Πανελλήνιο.

Θύμα ένα 8χρονο παιδί από την Άρτα, που...