Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 11, 2015

Καλή Ανάσταση σε όλους του Έλληνες και Καλή Λευτεριά στην Πατρίδα

Το μήνυμα μας για την Ανάσταση του Κυρίου Ιησού Χριστού, είναι ο τίτλος της ανάρτησης.

Μια ευχή που αν πραγματοποιηθεί θα πάρουν σάρκα και οστά όλες οι υπόλοιπες που θα σκεφτείτε...

Ανησυχεί ο Πανούσης ότι η διαρκής ανομία θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής

Απευθυνόμενος στον Σαμαρά δηλώνει πως η ΝΔ δεν πρόκειται να αυξήσει ποσοστά επενδύοντας πολιτικά στις καταστροφές των κουκουλοφόρων γιατί η ελληνική κοινωνία θα στραφεί αναπόφευκτα στην Χρυσή Αυγή.

Ο Πανούσης σε συνέντευξη του στον κυριακάτικο Τύπο στέλνει διπλό μήνυμα σε Τσίπρα και Σαμαρά. Αφού κάλεσε τον Τσίπρα να αποκηρύξει το 4% των «έξαλλων» του Σύριζα που κατακαίνε καθημερινά την Αθήνα προειδοποιεί τον Σαμαρά να σταματήσει να «χαίρεται» για τους βανδαλισμούς των μπαχαλάκηδων διότι δεν πρόκειται να κερδίσει ούτε μία ψήφο.

Σε συνέχεια λοιπόν των δηλώσεών του στην Real News ο υπουργός Προ-Πο Πανούσης προειδοποιεί τον «κίνδυνο» η Χρυσή Αυγή να ενισχύει εκ νέου τα ποσοστά της. «Κάνει λάθος ο Σαμαράς και θέτει κατά τον τρόπο που θέτει το θέμα της ασφάλειας. Μόνο ένας τυφλός δεν βλέπει πως από τη συγκεκριμένη ατζέντα δεν θα κερδίσει το κόμμα του, ούτε το τοξικό ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά...

Συνεχίζονται οι "κόκκινες γραμμές" του συγΚυβερνήτη Καμμένου...Λεηλατούνται τα αποθεματικά των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά αυτός ετοιμάζει τις.... σούβλες και τα αρνιά!

ypetha
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Καμμένος εντούτοις συνεχίζει τις δηλώσεις για "αυξήσεις στους μισθούς των στρατιωτικών" και για"υπερήφανη πολιτική του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας σε σχέση με τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων". Ενώ ταυτόχρονα δεν μπορεί ή δεν θέλει καλύτερα να ελέγξει ούτε τι γίνεται εντός του Υπουργείου του.
 
Την ίδια ώρα που οι τσιπροκαμμενικοί παπαγάλοι έχουν στήσει επικοινωνιακό παιχνίδι για τη… μεγαλειώδη επίσκεψη του δικού τους στη Μόσχα, ένα… ραβασάκι κατέφτασε στη ζούλα στα Γενικά Επιτελεία, με αποστολέα το υπουργείο Οικονομικών.
Τι έλεγε το ραβασάκι; Ότι όλα τα ....

Τρομακτικό αλλά αληθινό... Η Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ νοίκιασε με λεφτά Ελλήνων ξενοδοχεία για τους λαθρομετανάστες!

Πληρώστε Έλληνες: Ο Σύριζα νοικιάζει ξενοδοχεία για τους λαθρομετανάστεςσ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το' παν και το έκαναν οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ, με τη συμπαράσταση και τη σύμπραξη του "πατριώτη" Καμμένου... Οι λαθροέποικοι σε ξενοδοχεία, με φαγητό - ασφάλεια - ζέστη και περίθαλψη και οι Έλληνες στην ανέχεια και στα συσσίτια.


Η Τασία Χριστοδουλοπούλου θα μείνει αλησμόνητη στους Έλληνες όταν εκπνεύσει η ανοχή που δείχνει ο κόσμος προς την συγκυβέρνηση Σανέλ. Η εν λόγω συριζαία έχει τοποθετηθεί αρμόδια υπουργός για την λαθρομετανάστευση και το σπίτι της είναι η πρώτη περίπτωση στην πολιτική ιστορία της χώρας, όπου μπαίνουν δύο υπουργικοί μισθοί, μιας και ο σύντροφός της είναι επίσης υπουργός. Προφανώς σκανδαλώδες το να συμβαίνει αυτό, ιδιαιτέρως την στιγμή που ο μέσος Έλληνας δοκιμάζεται από την κρίση.
Ξεπερνώντας αυτό το προφανές σκάνδαλο, θα περίμενε κανείς ότι ....

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ – ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΙΜΕ

time
Χαίρετε συναγωνιστές, κοιτάζοντας σήμερα τα νέα, είδα μια συλλογή από φωτογραφίες του ΤΙΜΕ που τραβήχτηκαν για να δούνε οι εκατομμύρια αναγνώστες του σε όλο τον κόσμο την άθλια κατάσταση που επικρατεί στην όμορφη μας χώρα. Το άρθρο φέρει τον τίτλο “Μια Ματιά στην Ελλάδα της Κρίσης” και δείχνει φωτογραφίες από διαδηλώσεις, πορνεία και ναρκομανείς. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι είναι μια συλλογή με φρικτές φωτογραφίες που ανάμεσα τους έχουν βάλει και 2 φωτογραφίες από συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής. Για να δείτε πως διαδίδεται η προπαγάνδα. Από τις δύο φωτογραφίες της Χρυσής Αυγής, η μια είναι με τον Αρχηγό σε μια ομιλία και η άλλη είναι με ένα ελληνόπουλο να κρατάει την σημαία της Ελλάδας ανάμεσα στο...

Τα έχουν χαμένα οι Επικυρίαρχοι με την Άνοδο του Ελληνικού Εθνικισμού... Αλλάζουν τον εκλογικό νόμο στην Κύπρο για να αποτρέψουν την είσοδο του Ε.ΛΑ.Μ. στην βουλή



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τρέμουν την άνοδο του Ελληνικού Εθνικισμού και προσπαθούν με.... νομοθετικά - εκλογικά τερτίπια να την εμποδίσουν...  Ο Εθνικισμός όμως είναι έμφυτος στους Έλληνες και τώρα πια εμφανίστηκε και έτσι το ΕΛΑΜ θα είναι στην επόμενη Βουλή της Κύπρου, ως γνήσιοι εκφραστές της φυσικής Ένωσης Ελλάδος - Κύπρου.

Ξανά επί τάπητος η αύξηση του 1,8% για εισδοχή στη Βουλή, υπό τον φόβο του Ε.ΛΑ.Μ.

Αναδημοσιεύουμε αυτούσια την είδηση όπως δημοσιεύθηκε στα κυπριακά μέσα και στην ιστοσελίδα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου
Το ΕΛΑΜ και νέα σχήματα τους υποχρεώνουν να αλλάξουν τον εκλογικό νόμο - Κοινή συναίνεση όλων των κομμάτων για αύξηση του 1.8%
Πάγωσαν κυριολεκτικά οι κομματικοί μηχανισμοί όταν οι εσωκομματικές δημοκοπήσεις που διενήργησαν πρόσφατα, κατέδειξαν ότι το ΕΛΑΜ μπαίνει σίγουρα στην Βουλή με...

Τον Ιούνιο πέφτει η αυλαία για τον Σαμαρά - Στις επόμενες εκλογές το ίδιο θα συμβεί στη Νέα Δημοκρατία


Τον Ιούνιο πέφτει η αυλαία για τον Σαμαρά - Στις επόμενες εκλογές το ίδιο θα συμβεί στη Νέα Δημοκρατία

Η επικείμενη συμφωνία της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με την τρόικα, που έγιναν «θεσμοί» και θα επιφέρει την έλευση του τρίτου Μνημονίου, θα δημιουργήσει αναταράξεις και στη Ν.Δ.
Ο Ιούνιος, λοιπόν θα είναι ο μήνας κατά τον οποίο θα φανεί το όποιο μέλλον του Σαμαρά εντός της Ν.Δ ως επικεφαλής της. Η μέχρι στιγμής απουσία οριστικής συμφωνίας μεταξύ Τσίπρα και δανειστών είναι που κρατάει ακόμη τον Σαμαρά στην ηγεσία του κόμματος, κάτι το οποίο άλλωστε γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος. Μέχρι τότε επιχειρεί με κάθε τρόπο να....

Ολόκληρη η συνέντευξη του Γιάννη Λαγού στην εφημερίδα “Μακελειό”: “Εμείς δεν σκύψαμε ποτέ το κεφάλι!”


Γιάννης Λαγός στην εφημερίδα “Μακελειό”: “Εμείς δεν σκύψαμε ποτέ το κεφάλι!”

Συνέντευξη στην εφημερίδα "Μακελειό" παραχώρησε ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Β' Πειραιά, Γιάννης Λαγός, λίγες μέρες μετά την αποφυλάκισή του και τον εκ νέου παράνομο περιορισμό του κατ' οίκον. 
  • Ας ξεκινήσουμε με το πώς νιώθετε μετά την έξοδό σας από τις φυλακές Κορυδαλλού
Δεν έχει και πολύ διαφορά, αφού αν και αποφυλακιστήκαμε μετά την παράνομη κράτησή μας, παραμένουμε εγώ και ο Αρχηγός υπό περιορισμό, κάτι που είναι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα. Μετά από 18μηνη κράτηση να υπάρχει κατ’ οίκον περιορισμός, δεν έχει ξαναγίνει!
  • Είστε έτοιμοι για την δίκη που ξεκινάει στις 20 Απριλίου;
Είμαστε έτοιμοι εδώ και πολύ καιρό. Θα είναι μια....

10 Απριλίου 1821 - Ο μαρτυρικός θάνατος του Πατριάρχη Γρηγορίου του Ε΄


10 Απριλίου 1821 - Ο μαρτυρικός θάνατος του Πατριάρχη Γρηγορίου του Ε΄

«Μη λησμονείτε το σχοινί, παιδιά του Πατριάρχη!»
«Το μάρμαρο μένει βουβό. Και θε να μείνη ακόμα ποιος ξέρει ως πότ’ αμίλητο το νεκρικό του στόμα. Κοιμάται κι’ ονειρεύεται. Και πότε θα ξυπνήση, όταν στα δάση , στα βουνά, στα πέλαγα βροντήση, το φοβερό ας κήρυγμα: «Χτυπάτε ,πολεμάρχοι! Μη λησμονείτε το σχοινί, παιδιά του Πατριάρχη!»
Λαμπρή του 1821 και ολόκληρος ο Μωριάς και η Ρούμελη συγκλονίζονται από τον Αναστάσιμο λόγο της Επαναστάσεως του Γένους. Λαμπρή του 1821, 22 Απριλίου (10 Απριλίου με το νέο ημερολόγιο) και αυτήν την Κυριακή της Λαμπρής, στην πόλη των Κωνσταντίνων δεν υπάρχει ανάσταση ,παρά μονάχα θάνατος. Σε μια πύλη του Πατριαρχείου με διαταγή σουλτάνου ο Πατριάρχης Γρηγόριος ο Ε’ απαγχονίζεται. Η είδηση κάνει.....

ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ… ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΕΝΟΣ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ

Πως μπορεί να την πατήσει ένας δημοσιογραφικός παπαγάλος; Αν γράφει από νωρίς το άρθρο του για την επομένη!
Κάπως έτσι, λοιπόν, την πάτησε κι ένας σεσημασμένος παπαγάλος των… «νέων Καραϊσκάκηδων» Τσιπροκαμμένων, που βιάστηκε να… μαγκέψει (από του… φοβερού «Βήματος») για την επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα, ανακατεύοντας και τον (αντιπαθέστατο…) Σουλτς. Ιδού η… ελληνοπρεπής τσαρουχιά:

«Ισχυρός Τσίπρας στη Μόσχα
Είναι ένα ερώτημα: με τι αρρώστησαν περισσότερο στο Βερολίνο και στις Βρυξέλλες; Με τα όσα ειπώθηκαν χθες στο Κρεμλίνο, ή με την εικόνα και μόνον της....

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ!


Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ

“…και μην έχοντας πιο κάτου άλλο σκαλί
να κατρακυλήσει, πιο βαθειά
στου κακού τη σκάλα,
για τ` ανέβασμα ξανά, που σε καλεί,
θα αισθανθείς να σου φυτρώσουν, ω χαρά!,
τα φτερά,
τα φτερά τα πρωτινά σου τα μεγάλα!”.
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

Πριν λίγες ημέρες στην Βουλή ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στην Ν.Δ., τόνισε με έμφαση ότι δεν πρέπει να χαίρεται το κόμμα του Σαμαρά για πιθανή πτώση της κυβερνήσεως, αφού από την πτώση αυτή δεν πρόκειται να ωφεληθεί. “Δεν έρχεστε εσείς, έρχονται άλλοι”, είπε χαρακτηριστικά. Ποιοι είναι αυτοί οι άλλοι; Εάν δεν το είπε ο πρωθυπουργός στην Βουλή το έχουν πει και το έχουν γράψει πολλοί διεθνείς αναλυτές. Έρχεται η ώρα των Εθνικιστών, έρχεται η ώρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
Από την πλευρά της η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τόσο με...