Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2013

Quiz για βουλευτή του "συνταγματικού τόξου"....με περίεργα γούστα!

Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή. Συνέβη πριν από αρκετά χρόνια, αλλά ο πρωταγωνιστής είναι ο ίδιος παρ' όλες τις οβιδιακές πολιτικές μεταμορφώσεις του. 

Ερώτημα λοιπόν.

Ποιος πολιτικός μεγάλου βεληνεκούς, αρχομανής και δεινός ρήτορας που αγορεύει με περισπούδαστο ύφος, ως νεαρός ηγήτωρ νεολαίας πολιτικού κόμματος είχε πει σε κλειστό κύκλο απευθυνόμενος σε νεολαίους του:

 «Ο καθένας κάνει την επανάστασή του. Πχ η Ελένη φοράει κοντές φούστες, η ....

Ο Μ. ΒΟΡΙΔΗΣ, ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ

image002-161
Τις 2-3 τελευταίες ημέρες, ο πολύ… σκληρός της ΝΔ Μάκης Βορίδης (ο οποίος παλαιότερα φωτογραφιζόταν αυτάρεσκα με φόντο ναζιστικές αφίσες…), περιδιαβαίνει τα αγαπημένα του ΜΜΕ (τα οποία πάντα τον υπερπρόβαλαν…) και αμφισβητεί ότι το ΚΚΕ (περισσότερο) και ο ΣΥΡΙΖΑ (λιγότερο) ανήκουν στα… άγια των αγίων του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος, δηλαδή στο… συνταγματικό τόξο. Ας δούμε κάποιες από τις τοποθετήσεις του:

«Θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – και το έχω πει πολλές φορές εντός Κοινοβουλίου – πολλές φορές με τη στάση του απέναντι σε.....

Με εντολή εισαγγελέα το αυτόφωρο “δεν πιάνει” τον Πρετεντέρη - Δήλωση Κασιδιάρη ΒΙΝΤΕΟ

Ο μόνιμος υβριστής του Εθνικιστικού Κινήματος Πρετεντέρης χθες στο δελτίο του mega παρομοίασε την Χρυσή Αυγή με την ... "μαφία και την καμόρα". Το νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής συνέταξε μήνυση που κατετέθη στο Α.Τ. Αμπελοκήπων, στην περιοχή ευθύνης του οποίου ανήκουν τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού. Την μήνυση κατέθεσε ο συναγωνιστής Κασιδιάρης και ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς ότι η διαδικασία θα κινηθεί άμεσα.

Τα περί Τύπου αδικήματα είναι διαρκή αυτόφωρα και η σύλληψη του εν λόγω υβριστή ήταν υποχρεωτική βάσει Νόμου. Λίγη ώρα αργότερα ο βουλευτής μας ενημερώθηκε ότι κατόπιν εντολής του εισαγγελέα υπηρεσίας δεν θα κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου για τον δημοσιογράφο Πρετεντέρη. Ο συγκεκριμένος προπαγανδιστής του μνημονίου και λασπολόγος της Χρυσής Αυγής θα βγει και σήμερα να πει τα ίδια ψέμματα και να υβρίσει ξανά ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα που εκπροσωπεί ένα εκατομμύριο Έλληνες. Όπως είπαμε και το πρωί στο περιστύλιο της βουλής, αφού το κράτος επιτρέπει την παρανομία εναντίον ενός νομίμου πολιτικού κόμματος, αποδεικνύει πως την υποθάλπει.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ...

Επικό ρεπορτάζ Χατζηνικολάου: Αθίγγανοι υποδεικνύουν χωματερή (!) σαν "στρατόπεδο εκπαίδευσης" της Χρυσής Αυγής! - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η γελοιότητα των ταλαίπωρων καθεστωτικών παπαγάλων ξεπερνά κάθε όριο.

Μόνο στην Ελλάδα του Χατζηνικολάου, του Star και των ανύπαρκτων εισαγγελέων ρομά υποδεικνύει χωματερή (!) σαν "στρατόπεδο εκπαίδευσης" της Χρυσής Αυγής και ο ίδιος πυροβολεί στον αέρα και ποζάρει καμαρωτός με την επαναληπτική καραμπίνα του, χωρίς κανείς να ασχολείται μαζί του. Φυσικά και κανένας εισαγγελέας δεν θα καλέσει το δημοσιογράφο να του υποδείξει πού και ποιος είναι ο συγκεκριμένος τύπος με την καραμπίνα.

Δείτε και το... επικό βίντεο του STAR:

Ο Παπαχελάς αποκαλύπτεται - Πρέπει να ξανακερδίσουμε τις ψήφους της Χρυσής Αυγής

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το αγαπημένο παιδί των αμερικανοσιωνιστών μεταφέρει την αγωνία της γνωστής πρεσβείας για τη διατήρηση του κλεπτοκρατικού τόξου, ενάντια στην απειλή της Χρυσής Αυγής.

Ο Αλέξης Παπαχελάς είναι ένας δημοσιογράφος, του οποίου οι «επαφές» είναι ομολογουμένως πολλές και αξιοσημείωτες. Μέλος της Τριμερούς Επιτροπής, στην οποία άνηκε ο Λ. Παπαδήμος, και επίσης έχει συμμετάσχει σε πολλές συναντήσεις της περιβόητης Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Από πολλούς θεωρείται ο γνήσιος εκφραστής της γραμμής που εκδίδει η αμερικανική πρεσβεία για τα ελληνικά πράγματα.

Σε άρθρο του στην «Καθημερινή» ο Παπαχελάς δείχνει να...

Ο «ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΤΗΝ… ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Karolos-Papoulias-Alexis-Tsipras (1)
Συνάντηση του mister Tsipra με τον πρόεδρο της δημοκρατίας (υποτίθεται «όλων των Ελλήνων») Κ. Παπούλια είχαμε και αφού το American boy έκανε αναφορά στο… φίδι που είχαμε για καιρό στον κόρφο μας» (εννοώντας βεβαίως την Χρυσή Αυγή…) και στην «πολιτική βούληση που απαιτείται για να αντιμετωπιστεί το φίδι του φασισμού», έλαβε την εξής… βαθυστόχαστη απάντηση από τον πρόεδρο: «Από μικρό παιδί πολέμησα τον φασισμό και τον ναζισμό. Υπέρτατο καθήκον μου είναι να υπερασπιστώ τον ελληνικό λαό από τη λαίλαπα που επέρχεται».
Πολύ σωστή η....

Κράτος και αριστερό παρακράτος συντονίζουν από κοινού επιθέσεις κατά γραφείων της Χρυσής Αυγής


Κράτος και αριστερό παρακράτος συντονίζουν από κοινού επιθέσεις κατά γραφείων της Χρυσής Αυγής

Οι φωτογραφίες οι οποίες τραβήχτηκαν από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Χίο, αποτελούν τον αδιάψευστο μάρτυρα της θέσης που έχει εκφραστεί από το Κίνημά μας και έχει πλέον συνειδητοποιηθεί από το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού Λαού: οτι δηλαδή, τις επιθέσεις των τελευταίων ημερών κατά Τοπικών Οργανώσεων της Χρυσής Αυγής και κατά μεμονομένων Ελλήνων πολιτών, όχι μόνο τις ανέχεται η αστυνομία (κατόπιν εντολών του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ.) αλλά και τις συντονίζει!
Στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, διακρίνονται οι......

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ “ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ”….;;; ΈΧΕΤΕ ΣΚΕΦΘΕΙ;

χρυσομαλάκας

Παρελαύνουν τις τελευταίες ημέρες η χολή και η μαυρίλα της ψυχής των δημοσιογράφων, των καναλαρχών και των εκδοτών μέσα από τις οθόνες! Πολλά “τα πρώην μέλη” που μιλούν “για όσα γνωρίζουν!”… Μέχρι και πακιστανοί που ΔΕΝ έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με το κίνημα έχουν επιστρατευθεί από κανάλια και εφημερίδες ως “πρώην” μέλη και στελέχη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Η δύναμη της εικόνας βλέπετε… 
Όχι άλλο κάρβουνο!!! Σκοτώστε μας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κατευθείαν!!!!… Αλλά φτάνει!

Με αφορμή το χθεσινό ρεπορτάζ, θα θέλαμε να......

Ο Βενιζέλος ζητά η 28η Οκτωβρίου να μετατραπεί σε.... αντιφασιστική εκδήλωση!!!!

Αντί να μπούμε στη διαδικασία να απαντήσουμε στον κάθε ανιστόρητο περί του λόγου της αντίστασης των Ελλήνων απέναντι στους Ιταλούς και όχι στους ναζί των Γερμανών την 28η Οκτωβρίου, θα θυμίσουμε απλά τι πρέσβευε το καθεστώς του Ιωάννη Μεταξά που υπερασπίστηκε τα ελληνικά εδάφη και έδωσε τον υπερ πάντων Αγώνα.

«Η Ελλάς από της 4ης Αυγούστου έγινε κράτος αντικομμουνιστικό, κράτος αντικοινοβουλευτικό, κράτος ολοκληρωτικό, κράτος με βάση αγροτική και εργατική και κατά συνέπειαν κράτος αντιπλουτοκρατικό. Δεν έχει βέβαια κόμμα ιδιαίτερο να κυβερνά. Αλλά κόμμα είναι όλος ο λαός, εκτός από τους αδιόρθωτους κομμουνιστάς και τους αντιδραστικούς παλαιοκομματικούς»

Ιωάννης Μεταξάς


Διαβάστε τις κατευθυντήριες γραμμές που δίνει ο Μπενι για την καταπολέμηση του...φασισμού!

Βενιζέλος προς Παπούλια: "Ακόμη και στο ΟΗΕ για τη Χρυσή Αυγή μιλούν..."

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όλο το παγκόσμιο σιωνιστικό κατεστημένο της παγκοσμιοποίησης και της πολτοποίησης των Εθνών απέναντι στη μοναδική ελπίδα της Ελλάδος και των Εθνών.. Μια μάχη του της Αυγής με της δύσης... 

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια επικοινώνησε τηλεφωνικά από την Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και του είπε ότι. ένα από τα βασικά θέματα που θέτουν οι συνομιλητές του στον ΟΗΕ είναι η … Χρυσή Αυγή!
Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ ζήτησε από.....

Ο "εκλεκτός" του 'συνταγματικού τόξου' για το Δήμος Θεσσαλονίκης...έχει περίεργα "γούστα"!

Ως είθισται το "συνταγματικό τόξο" και συγκεκριμένα η δικομματική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ αναμένεται να στηρίξει στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές κοινούς υποψηφίους υπό τον τρόμο να συντριβεί από τους υποψηφίους της Χρυσής Αυγής.

Στη Θεσσαλονίκη δε το "συνταγματικό" τόξο - πλην ΚΚΕ - αναμένεται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε έναν υποψήφιο με σκοπό να τον επανεκλέξει με κάθε τρόπο και τίμημα...

Δείτε λοιπόν ποιός θα είναι ο αντίπαλος των Εθνικιστών στην πόλη που φέρει το όνομα της αδερφής του Μεγίστου των Ελλήνων, Αλέξανδρου....

Ψαριανός αποκαλύπτει πως σκέφτονται ΣΥΡΙΖΑ - Αριστερά - Κατεστημένο: "Βαράνε οι αριστεροί με καδρόνια όλα μια χαρά...βαράνε οι Χρυσαυγίτες να μπούνε φυλακή"