Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 24, 2013

Απίστευτο και όμως αληθινό...Συνέλαβαν αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ επειδή...έκαναν τη δουλειά τους!!

 defence-point.gr.. Στο προσκήνιο έρχεται εκ των πραγμάτων το ζήτημα του ανεπαρκούς θεσμικού πλαισίου που δεν αφήνει τις δυνάμεις ασφαλείας να κάνουν τη δουλειά τους και προωθεί τον ωχαδερφισμό... καθότι είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην κάνει κάποιος τη δουλειά του εάν υπάρχει ενισχυμένη πιθανότητα να συλληφθεί από τους… συναδέλφους του, μόνο και μόνο επειδή εκτέλεσε την αποστολή που του έχει ανατεθεί από την πολιτεία… Η είδηση που έρχεται από την Κρήτη είναι ασφαλώς τραγική. Σε.......

ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ: ΕΠΕΣΕ Η ΟΡΟΦΗ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.. (Ούτε για...να βάζουν τούβλα δεν είναι ικανοί οι κατσαπλιάδες)

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Που να δείτε τι θα συμβεί το βράδυ της Δευτέρας 28/1/2013 με τη συνέντευξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά στην αλβανική τηλεόραση..
Εκεί δεν θα πέσουν μόνο οι....σοβάδες στα κεφάλια των αλβανοκατσαπλιάδων.

Άρον – άρον έληξε χθες η συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών της Αλβανικής Βουλής.
Σύμφωνα με τον αλβανικό τύπο κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος από το ταβάνι και αμέσως άρχισαν να πέφτουν....
σοβάδες στα κεφάλια των βουλευτών.
«Κάποιοι βουλευτές σοκαρίστηκαν ενώ .....

Σύμβουλος του Ομπάμα: "Μειώστε τον πληθυσμό στο 1 δις μέσω χημικών σε τροφές και νερό"

Όταν ο Τζων Χόλντρεν ο επιστημονικός σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, υποστηρίζει τη μείωση του πληθυσμού στο ένα δισεκατομμύριο, και για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να εισάγωνται χημικές ουσίες στην τροφή και στο νερό μας, για να μας "ξεκάνουν" πριν την ώρα μας, θα πρέπει να αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει με την πολιτική ελίτ ανά τον πλανήτη.
Ο κύριος αυτός ζητάει άδειες για γεννήσεις (!), και την ίδρυση ενός πλανητικού καθεστώτος! Και περιφέρεται ελεύθερος στον Λευκό Οίκο.

Δείτε το βίντεο..

Θλιβερή κυβερνητική ομολογία σε ερώτηση Χρυσής Αυγής: Να ξεχωρίσουμε την Μακεδονία της Ελλάδας

Η συνέχεια του ρεπορτάζ.......ΕΔΩ

ΗΠΑ: Μέχρι να τελειώσει το 2013 οι λευκοί δεν θα είναι πλέον πλειοψηφία στην Καλιφόρνια. (Το να μιλάς όμως για «γενοκτονία των λευκών» είναι ο μεγαλύτερος «ρατσισμός», λέει η Washington Post)



Σε πρόσφατο άρθρο της η βρετανική Daily Mail αναφέρει ότι φέτος ο (ως επί το πλείστον Μεξικάνικος) ισπανόφωνος πληθυσμός που τώρα ζει στην Καλιφόρνια θα ξεπεράσει τον λευκό πληθυσμό της αμερικάνικης πολιτείας.
Σύμφωνα με το άρθρο ο ισπανόφωνος πληθυσμός της Καλιφόρνιας πρόκειται να γίνει η πλειοψηφία της πολιτείας μέχρι το τέλος αυτού του έτους, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το γραφείο του κυβερνήτη, Jerry Brown.
Η έκθεση που.....

Όλο και πιο.....Καμμένος. "Δεν μιλώ με τους Χρυσαυγίτες..", αλλά συνομιλεί με τον..ΣΥΡΙΖΑ ο "πατριώτης"

 Για γέλια και για κλάματα η συνέντευξη του Καμμένου στον....Κωστόπουλο

Ο "ηγέτης" των Αν.Ελ. επεξηγεί για το πώς θα μπορούσε να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα σε θέματα....Μνημονίου, αλλά αποκλείει από κάθε συζήτηση τους Έλληνες Εθνικιστές γιατί είναι....αντιδημοκράτες!!!

Ποιός τα λέει όλα αυτά..
Ο άνθρωπος που σφάζεται για το...μαμωνά με τον Δημαρά, κατηγορεί τη Χρυσή Αυγή, και γλύφει τον ΣΥΡΙΖΑ..
Εξαιρετική επιλογή..."πατριώτες"!

Δείτε το βίντεο:

Αγαπημένο θέμα του Alexis μα τον ΑμερικανοΣιωνισμό..."Οι Ναζί και η Χρυσή Αυγή"

 Διαβάστε το απόσπασμα από την ομολία του Alexis στο ινστιτούτο Levy..

"Λοιπόν, κυρίες και κύριοι, στέκομαι μπροστά σας και ντρέπομαι βαθιά αλλά θα πω ότι κανένα από αυτά τα μαθήματα δεν το έχει πάρει η Ευρώπη. Ένα άλλο πράγμα που µας έχει διδάξει η κρίση του 1929 είναι ότι, εάν η πολιτική τάξη αποτύχει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες αυτής της κατάρρευσης, και η οικονομική κάμψη μετατραπεί σε ύφεση, οι Ναζί θα βρεθούν σύντομα στο Κοινοβούλιο. Και στο Κοινοβούλιο της χώρας µου, είμαστε υποχρεωμένοι κάθε μέρα να.....

Το καθεστώς ψελλίζει το αυτονόητο...Μόνο ο Εθνικισμός έχει άνοδο στην Ελλάδα

Νέα δημοσκόπηση της Pulse για το "Ποντίκι" φανερώνει τη δυναμική που αναπτύσσει στην κοινωνία το Εθνικιστικό Κίνημα, παρά την ολοκληρωτική φίμωση του από το σύστημα.
Η διαφορά μεταξύ των 2 κομμάτων (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ) και της Χρυσής Αυγής είναι κάτω από διψήφιο νούμερο με συνεχείς τάσεις περαιτέρω μείωσης.

Αναλυτικά η πρόθεση ψήφου και τα ποσοστά της δημοσκόπησης καταγράφονται ως εξής:
ΝΔ 20%
ΣΥΡΙΖΑ 21,5%
ΠΑΣΟΚ 6,5%
ΑΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ 5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 12%
ΔΗΜΑΡ 4%
ΚΚΕ 5%

Με αναγωγή επί των εγκύρων, χωρίς άκυρο/λευκό/αποχή, η εκτίμηση των ποσοστών των κομμάτων είναι:

Ίδρυση συνδικαλιστικού φορέα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης

Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές, μαχόμενοι Δικηγόροι μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, διά της παρούσης δε  ΙΔΡΥΟΥΜΕ την ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ (Κ.Ε.Δ.) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ τα εξής:
ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ είναι να αντισταθούμε στην ηθική, πνευματική και πολιτιστική κατάπτωση των συμπατριωτών μας, στην έκπτωση και ισοπέδωση των Εθνικών Αξιών και Ιδανικών, που αποτελούν φυσικά επακόλουθα της οικονομικής εξαθλίωσης του λαού μας και απειλούν και αυτήν ακόμη την ύπαρξή μας ως Έλληνες. Το σχέδιο αυτό εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού  πραγματοποιείται τις τελευταίες δεκαετίες, ειδικά δε τα....

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Μ.ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ > "Η δήθεν "αριστερή τρομοκρατία" ... Made in CIA"

Το είχαμε πει από την αρχή όπως και πολλοί άλλοι ότι η τρομοκρατία στην Ελλάδα είναι "γιαλαντζί" , όπως και σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου όπου ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ και "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ" δημιουργούσαν την απαραίτητη ατμόσφαιρα και τα απαραίτητα συναισθήματα για την προώθηση τεράστιων συμφερόντων που σχετίζονται είτε με πετρέλαια, είτε με εξοπλιστικά προγράμματα. Η "τρομοκρατία" είναι ΑΚΡΙΒΟ χόμπυ και ο σκοπός της είναι συγκεκριμένος και είναι φυσικά η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΟΜΟΥ ώστε μετά να έρθουν οι "ΣΩΤΗΡΕΣ" τους οποίους ευχαριστούμε και μέσω της Βουλής αλλά και αγορές πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Είναι λογικό όπου.....

Το εβραϊκό λόμπυ (AJC) έρχεται Ελλάδα για......"επενδύσεις" με την..ευλογία Σαμαρά!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Έχει τους λόγους του που ήρθε ο "εκλεκτός" στην Ελλάδα...

Και βέβαια γίνονται επενδύσεις - ξεπούλημα Ελληνικών επιχειρήσεων...Όλες "περιούσιας" χροιάς

Ποιός λέτε να ήταν ο πρώτος πρωθουργός που δηλώσε συμμετοχή στο παγκόσμιο ιουδαϊκό συνέδριο;


Ο Ντέιβιντ Χάρις, επικεφαλής ενός από τα ισχυρότερα εβραϊκά λόμπυ των ΗΠΑ έρχεται στην Ελλαδα και στη διάρκεια της επίσκεψής του Πέμπτη και Παρασκευή, ο κ. Χάρις θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλο, τους υπουργούς Εξωτερικών, Εθνικής Άμυνας, Δημόσιας Τάξης, Παιδείας, με την εβραϊκή κοινότητα και άλλους παράγοντες της πολιτικής και κοινωνικής ζωής.

Τον σκοπό της επίσκεψής του εξηγεί ο ίδιος με δηλώσεις του στο ΑΠΕ:
«Εδώ και δεκαετίες η American Jewish Committee πραγματοποιεί επισκέψεις στην Ελλάδα, όπου ....