Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 06, 2015

Αμετανόητοι! ΚΚΕ: Ο Κεμάλ αντιμαχόταν την ιμπεριαλιστική διείσδυση των Ελλήνων! Γι' αυτό τον στήριξε ο Λένιν!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ως πότε ο Ελληνικός λαός θα ανέχεται τους αριστερούς και ψοφοδεξιούς υμνητές του Κεμάλ;

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Ένα άρθρο υπό τον τίτλο «O Λένιν, ο Κεμάλ και ο Πόντος: Η προπαγάνδα του «Κεμαλομπολσεβικισμού», που είχε γραφτεί πέρυσι, αναδημοσιεύει η ανεπίσημη ιστοσελίδα του –κατά Γεώργιον Παπανδρέου- «κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας», “Revol-now” (σιγά συντρόφια να μη σκίσετε κανένα… καλτσόν – κι αν είναι από κείνα τα σοβιετικά σκίζονταν με την πρώτη!), για να αντικρούσουν την «αντικομμουνιστική προπαγάνδα του «Κεμαλομπολσεβικισμού».

Επειδή όμως είναι αμετανόητοι προδότες –και μάλιστα με… περικεφαλαία!- το μόνο που κατορθώνουν είναι να την… επιβεβαιώσουν! Κι όχι μόνο την «προπαγάνδα» του «Κεμαλομπολσεβικισμού», αλλά και τη δική τους προδοσία της Μικρασιατικής Εκστρατείας, που «όχι μόνο την χάρηκαν, αλλά και την επιδίωξαν» (όπως έλεγαν τότε). Και ιδού οι πομπές τους: 

«Μα ο Λένιν έδωσε στον Κεμάλ όπλα!» αναφωνούν ορισμένοι. Η σοβιετο-τουρκική προσέγγιση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια...

Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ, Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Παρά τα ευχολόγια των δελφίνων, περί ενότητας της νουδούλας μετά τις εσωκομματικές εκλογές, η διάσπαση του αμαρτωλού κόμματος της ψοφοδεξιάς είναι προ των πυλών! Μάλιστα, ένας εκ των υποψηφίων, ο… φωνακλάς Μπουμπούκος, ουσιαστικά την προανήγγειλε: «Η διαδικασία της εσωκομματικής εκλογής απειλεί την ΝΔ με διάσπαση». Σα να λέμε, άμα θα χάσω θα καταγγείλω τη διαδικασία και θα προκαλέσω διάσπαση!  

Και βέβαια, δεν είναι ποτέ δυνατόν να ξεκινήσει από μόνος του τέτοιο πανηγύρι ένας τύπος σαν τον Μπουμπούκο. Άλλος κρύβεται πίσω από τα παρασκήνια! Ποιος; Σας υπενθυμίζουμε...

Μονοήμερη εξόρμηση της Εθνικιστικής Νεολαίας και πεζοπορία την Κυριακή 8 Νοεμβρίου

Η επαφή με την ελληνική φύση, η άσκηση του σώματος και η καλλιέργεια του πνεύματος είναι στοιχεία απαραίτητα για την ολοκλήρωση της προσωπικότητας κάθε Έλληνα Εθνικιστή.

Με βάση αυτή την αρχή, η νεολαία του εθνικιστικού κινήματος διοργανώνει μία σειρά δραστηριοτήτων, στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν ελεύθερα όλοι οι φίλοι και οι φίλες.

Αυτή την Κυριακή 8 Νοεμβρίου πραγματοποιούμε μονοήμερη εξόρμηση στην Αττική, που θα συνδυαστεί με...

"Αλλάχ ουα Άκμπαρ" σε κοινή προσευχή Μουσουλμάνων και Χριστιανών ιερωμένων στη Μυτιλήνη - ΒΙΝΤΕΟ

Οι αριστεροί προύχοντες της Λέσβου την Τετάρτη 4/11 ενέπλεξαν σε …«κοινή προσευχή» Μουσουλμάνους και Χριστιανούς ιερωμένους, τους Μητροπολίτες της Λέσβου, Μυτιλήνης Ιάκωβο και Μηθύμνης Χρυσόστομο, (δήθεν) για τους πνιγμένους, που ο δήμαρχος ονόμασε «συμβολική κίνηση», όλων ενωμένων ανεξαρτήτως θρησκεύματος.

Εντάξει, οι αριστεροί, είναι μεν άθεοι, αλλά μπρος στον αφελληνισμό της χώρας, υποστηρίζουν φανατικά τους μουσουλμάνους. Γιατί όμως οι χριστιανοί ιερωμένοι στη Μυτιλήνη συμμετέχουν σε κοινή προσευχή με Μουσουλμάνους, ενώ αυτό απαγορεύεται από τους ιερούς κανόνες;

Όσοι αντέχουν ας διαβάσουν την απάντηση...

Τι θα ψηφίσουν οι βουλευτές του “μνημονιακού τόξου” στην άρση ασυλίας του Φίλη;


Τι θα ψηφίσουν οι βουλευτές του “μνημονιακού τόξου” στην άρση ασυλίας του Φίλη;

Όλοι αυτοί οι «γιαλαντζί» υπερασπιστές της ελευθερίας της γνώμης, οι οποίοι διαφωνούν με τις μηνυτήριες αναφορές κατά του Φίλη, θα γινόντουσαν ίσως πιστευτοί για την αγνότητα και την ειλικρίνεια των προθέσεών τους αν έπρατταν το ίδιο και στις πολλαπλές περιπτώσεις όχι μόνο παρεμπόδισης και απαγόρευσης εκφοράς λόγου για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά και για τις αντίστοιχες μηνυτήριες αναφορές που έγιναν για την έκφραση απόψεων σε ομιλίες και άρθρα.
Από εκεί και πέρα, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το γεγονός ότι η μήνυση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τις αντεθνικές δηλώσεις Φίλη διαβιβάστηκε και στην Βουλή. Αυτό σημαίνει ότι θα διεξαχθεί και ψηφοφορία για την άρση ή μη της βουλευτικής ασυλίας του Φίλη. Το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έγκειται στο ποια στάση θα κρατήσουν τα υπόλοιπα κόμματα του Κοινοβουλίου.
Μπορεί όλα να...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Κουμουτσάκος μετά το επεισόδιο: “Δεν έχω ιδέα ποιοι με χτύπησαν”! Τι έγινε μετά; του ήρθε η επιφοίτηση και αναγνώρισε Χρυσαυγίτες; ΒΙΝΤΕΟ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Κουμουτσάκος μετά το επεισόδιο: “Δεν έχω ιδέα ποιοι με χτύπησαν”! Τι έγινε μετά; του ήρθε η επιφοίτηση και αναγνώρισε Χρυσαυγίτες; ΒΙΝΤΕΟ

Η Χρυσή Αυγή δημοσιεύει ένα αποκαλυπτικό βίντεο - απάντηση στους συκοφάντες και τους ψεύτες της βουλής.
Ο Γιάννης Κουμουτσάκος, αμέσως μετά την στιγμή της επίθεσης, δηλώνει στις τηλεοπτικές κάμερες ότι δεν έχει ιδέα ποιοι τον χτύπησαν. Στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την ταυτότητα των ατόμων που του επιτέθηκαν, απαντά σε έντονο ύφος και επαναλαμβανόμενα: "Δεν το ξέρω! Δεν το ξέρω!"
Λίγα λεπτά αργότερα, το ίδιο πρόσωπο εμφανίστηκε στη βουλή με σκισμένο σακάκι και συκοφάντησε την Χρυσή Αυγή. Τι συνέβη στο ενδιάμεσο; του ήρθε η θεία επιφοίτηση; ή μήπως άρχισαν το... μασάζ οι...

Δένδιας ομολογεί: Δεν την γλιτώνουμε την διάσπαση...

Απαρηγόρητος είναι ο φίλος των μασόνων, Δένδιας, ο οποίος βλέπει το παραμάγαζο της ψοφοδεξιάς να βαίνει ολοταχώς προς την διάλυση.

Μιλώντας στο "Παραπολιτικά Fm" ο βουλευτής της ΝΔ εξέφρασε τους καημούς του και την μεγάλη ανησυχία για τον εμφύλιο μέσα στο κόμμα που οδηγεί μαθηματικά στην διάσπαση:"Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω λάθος και το κόμμα με την παρούσα διαδικασία να ξεπεράσει την κρίση και να οδηγηθεί σε ένα καλύτερο μέλλον".

Ενώ για το αν φοβάται την διάσπαση δήλωσε με τρεμάμενη φωνή:...

Ηλίας Παναγιώταρος: Οι ανθελληνικές δηλώσεις Φίλη πάνε παρέα με τις προδοτικές κινήσεις της ΝΔ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Παναγιώταρος σχολιάζοντας στην Ολομέλεια τις ανυπόστατες κατηγορίες Κουμουτσάκου, θύμισε στο σώμα τις πλείστες προδοτικές κινήσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα, επισήμανε πως ο ανιστόρητος Φίλης εμμένει στις ανθελληνικές του θέσεις και θα έπρεπε άμεσα να αποπεμφθεί.

Τόνισε τέλος ότι πρόσφατα αφαιρέθηκε από την διδακτέα ύλη της Γ΄ Λυκείου η γενοκτονία των Ποντίων, γεγονός που αποδεικνύει ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από την ανθελληνική αριστερά για την διαστρέβλωση της Εθνικής Μνήμης.

Δείτε το βίντεο...

19 Μαΐου 1981: Όταν η κυβέρνηση της ΝΔ, ανήμερα της επετείου γενοκτονίας των Ποντίων, τιμούσε τον Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη!


19 Μαΐου 1981: Όταν η κυβέρνηση της ΝΔ, ανήμερα της επετείου γενοκτονίας των Ποντίων, τιμούσε τον Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη!

Αναφερθήκαμε πρόσφατα στην υποκριτική στάση των υποψηφίων αρχηγίσκων της ΝΔ, οι οποίοι έσπευσαν να καταδικάσουν τις κατάπτυστες δηλώσεις Φίλη, ενώ όταν πριν από λίγο καιρό ήταν στην κυβέρνηση πραγματοποιούσε εκδηλώσεις τίμησης του σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ.
Το ακόμη χειρότερο για τους πατριδοκάπηλους του κόμματος-τερατουργήματος του ψευτοεθνάρχη Καραμανλή είναι ότι και πριν από αρκετά χρόνια τίμησαν και πάλι ως κυβέρνηση τον αιμοδιψή αυτόν γενοκτόνο. Η αθλιότητα της ΝΔ έφτασε σε τέτοιο μέγεθος, ώστε ανήμερα της επετείου της γενοκτονίας των Ποντίων, στις 14 Μαΐου 1981, έσπευσαν στο τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης για να γιορτάσουν την μνήμη του Κεμάλ!
Εκατοντάδες νέοι Εθνικιστές και Πατριώτες κίνησαν εκείνη την ημέρα απ’ όλες τις μεριές της πόλης για να....

ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ Η «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ» ΚΑΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ;

Γράφει ο Αντίοχος

Φίλος της ιστοσελίδας από την Μεσσηνία, έθεσε υπόψη μας το παρακάτω δημοσίευμα:

«Το Αντιφασιστικό Μέτωπο Πύλου στη Λέσβο
Η Ομάδα Αλληλεγγύης του Αντιφασιστικού Μετώπου Πύλου θα βρεθεί από τις 15 ως τις 23 Νοέμβρη στη Λέσβο, όπου σε συνεργασία με τις υπόλοιπες αλληλέγγυες ομάδες του νησιού, θα σταθεί στο πλευρό των προσφυγικών οικογενειών που δοκιμάζονται…».

Εδώ προκύπτουν κάποια ερωτήματα:
1ον) Για να πάει η «ομάδα» αυτή στην Λέσβο, πρέπει πρώτα...

Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τις κινητοποιήσεις των Ελλήνων αγροτών στην Κόρινθο - Βίντεο, φωτορεπορτάζ

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος και Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης έδωσαν δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση των Ελλήνων αγροτών.
Ξεσηκώθηκαν οι αγρότες της Κορινθίας και κατέκλυσαν το κέντρο της πόλης με τα τρακτέρ τους, αντιδρώντας στην δυσβάστακτη φοροεπιδρομή που τους επιβάλλεται.

Η πρώτη δυναμική κινητοποίηση των Κορίνθιων αγροτών πραγματοποιήθηκε σήμερα με επιτυχία. Οι αγρότες διεμήνυσαν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στα κυβερνητικά μέτρα.

Το σύνθημά τους όπως είχαν γράψει και στην ανακοίνωση τους είναι:...

Εκπροσωπώντας τη φωνή όλων των Ποντίων ο βουλευτής Γ. Σαχνίδης απαντά στον Φίλη: "Είσαι ανιστόρητος και επικίνδυνος" ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΠΤΟΥ

Γράφει ο Σ. Παιδάκος
  • Με τις ντομάτες πήραν τους Έλληνες καθηγητές ξένων πανεπιστημίων, φοιτητές του ΕΚΠΑ, όταν οι πρώτοι ήρθαν για την εξωτερική αξιολόγηση του παραπάνω ιδρύματος. Πάλι καλά που δεν τους διαπόμπευσαν ημίγυμνους δημοσίως.
  • Με κάθε είδους επισημότητα παρουσία Τσιπραίων, Αβραμοπλαίων και Σουλτσαίων, αν και έλειπαν οι μπάντες να παιανίζουν θούριους αναχώρησαν για Λουξεμβούργο και Ισλαμαμπάντ 30 και 70 λαθρομετανάστες αντίστοιχα. Φαίνεται ότι οι παραπάνω κυβερνώντες χρησιμοποιούν την αριθμητική του Καραγκιόζη μιας και μόλις χθες κάπου 300 λαθρομετανάστες αποβιβάστηκαν σε νησί του ανατολικού Αιγαίου.
  • Ως ρατσιστική πρωτοβουλία χαρακτηρίστηκε η κίνηση του...