Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 15, 2015

Επικός Κασιδιάρης προς Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ: "Τα γελάκια με τους αρχιτοκογλύφους δεν είναι διαπραγμάτευση είναι εμπαιγμός των πολιτών..." - ΒΙΝΤΕΟ

Καταπληκτικός Κασιδιάρης ακόμη μια φορά στη Βουλή υπενθύμισε σε όλο τον ελληνικό λαό, σε πείσμα της προπαγάνδας των ΜΜΕ, ότι η Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ συνδιαλέγεται με τους τοκογλύφους γελώντας και κάνοντας πλακίτσα, την ίδια ώρα που ταΐζει "κουτόχορτο" τον ελληνικό λαό για δήθεν "σκληρή διαπραγμάτευση"...

Δείτε το βίντεο που άφησε για άλλη μια φορά... άναυδους τους ΣΥΡΙΖαίους...

Δήλωση Ηλία Κασιδιάρη για την νέα άρση ασυλίας του


Δήλωση Ηλία Κασιδιάρη για την νέα άρση ασυλίας του

Μέσα σε τρία χρόνια κοινοβουλευτικής παρουσίας έχουμε σπάσει όλα τα ρεκόρ άρσεων ασυλίας, μας έχουν κλείσει παράνομα στη φυλακή με άνωθεν πολιτικές εντολές και οι διώξεις εις βάρος μας συνεχίζονται, παρ' όλα αυτά το διεφθαρμένο, μνημονιακό καθεστώς αδυνατεί να περιορίσει τον αληθή, πολιτικό λόγο της Χρυσής Αυγής.
Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι  η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε στη Βουλή δικογραφία προκειμένου να αποφασίσει, άλλη μια φορά για την άρση ή μη της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη που αντιμετωπίζει την κατηγορία απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης για....

Τα άκουσε ο Κατρούγκαλος από τις καθαρίστριες των Δημοσίων σχολείων..."Είστε ψεύτες και απατεώνες" - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Η επικοινωνιακή φούσκα με την επαναπρόσληψη των καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομίας, αποδείχθηκε τελικά πολύ... σύντομη καθώς υπάρχουν και άλλες απολυμένες καθαρίστριες εξίσου... δυναμικές και αρκετά περισσότερες που χαλάνε το image της "πρώτης φοράς Αριστεράς".

Σήμερα ο Κατρούγκαλος το ένιωσε για τα καλά, καθώς στην είσοδο του Υπουργείου του τον περίμεναν καθαρίστριες από Δήμοσια σχολικά συγκροτήματα που και αυτές έχουν απολυθεί, και ζήτησαν την επαναπρόσληψή τους...

Μάλιστα τα άκουσε τόσο χοντρά που αναγκάστηκε να τους ζητήσει εκ νέου συνάντηση για να αποφύγει το επικοινωνιακό φιάσκο, αφού όλες οι κάμερες ήταν συγκεντρωμένες στο σημείο.Οι καθαρίστριες του δήλωσαν ότι θα... ξαναέρθουν και το συντονιστικό τους εξέδωσε ανακοίνωσε στην οποία ανέφερε:
«Παραμένουμε σε καθεστώς ομηρίας εκβιασμών ψεύτικων υποσχέσεων και....

Εμετός και Αηδία... Λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι στη Λέσβο βεβήλωσαν εικόνες της εκκλησίας με τα περιττώματά τους!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτά τα εκτρώματα έχουν βαλθεί κάποιοι να φυτέψουν στην Ελλάδα με σκοπό την πλήρη... μόλυνση και καταστροφή της γης, ώστε να μην ανθίσει πότε ξανά ο πολιτισμός.

Μουσουλμάνοι »κατατρεγμένοι» σαν αυτούς που μας κουβαλήθηκαν χθες στον Πειραιά (και πόσοι θα έρθουν ακόμη…) , καταπατώντας κάθε έννοια σεβασμού σε Νόμους και Σύνταγμα, έκαναν την ανάγκη τους (και μάλιστα δεν μιλάμε για το ψιλό τους, αλλά για το… χοντρό τους!) μέσα σε εκκλησία στον Μόλυβο και αμέσως μετά τα ΠΑΣΑΛΕΙΨΑΝ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!
Να σημειώσουμε ότι το γεγονός αναπαρήγαγε και το Σκάι Αιγαίου με το σχόλιο ότι  οι λαθροεισβολείς  ευτυχώς »πιάστηκαν στα πράσα»  και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης…
Ας τα δει αυτά η κυρα-Τασία και οι φίλοι της, λοιποί ανθρωπιστές της δεκάρας, Μ.Κ.Ο και συναφείς οργανώσεις, που.....

Ο Σακελλαρίδης το είπε ωμά... Υπάρχει το κόμμα των... ψευτών πολιτικάντηδων και η...Χρυσή Αυγή!!!


Σακελλαρίδης: Εμείς μιλάμε μόνο με τους πολιτικάντηδες - Σε όποιον δεν αρέσει, υπάρχει η Χρυσή Αυγή!

Το ποιόν της συγκυβερνήσεως έδειξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μιλώντας προς τους δημοσιογράφους. Σε ερώτηση περί της ανάγκης ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για τα τεκταινόμενα της «διαπραγμάτευσης», ο Σακελλαρίδης είπε ότι τόσο το τηλέφωνο του Τσίπρα, όσο και πύλες του Μεγάρου Μαξίμου, είναι ανοιχτά για τους πολιτικούς αρχηγούς, «πάντα στα πλαίσια του δημοκρατικού τόξου», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.
Στη συνέχεια προσδιόρισε επακριβώς τι εννοεί, λέγοντας ότι «ο πρωθυπουργός πήρε τηλέφωνο τη νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, για να τη συγχαρεί». Συνεπώς, τόσο ο Σακελλαρίδης, όσο και ο Τσίπρας οριοθετούν το «δημοκρατικό τόξο», συμπεριλαμβάνοντας το Πασόκ, τη ΝΔ, το ΚΚΕ, τους πάσης φύσεως παρακρατικούς της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και....

Η ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ, Ο ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΤΟΥ “ATHENS GAY PRIDE”

Γράφει ο Αντίοχος

Πέρα από το χαζοχαρούμενο σώου της γραφικής προέδρου της βουλής, τα πλατιά χαμόγελα της Δούρου και του Καμίνη, και την εμφάνιση του ποταμίσιου Θεοδωράκη, υπάρχει και μια… μικρή λεπτομέρεια που αφορά το διαβόητο “Athens Gay Pride” του Σαββάτου και… διήλθε της προσοχής των διαφόρων «έγκριτων ενημερωτών» μας.

Κι αυτή η… μικρή λεπτομέρεια, ήταν η κοινή ανακοίνωση των πρεσβειών 13 χωρών στην Ελλάδα, στην οποία δήλωσαν ότι στηρίζουν την «Παρέλαση Υπερηφάνειας» της Αθήνας. Προφανώς και ως χορηγοί της…  Πρόκειται για ...

Η Πιερία βραβεύει την Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής για το έργο της...



Την Κυριακή 14 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας, στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, βραβεύτηκαν οι εθελοντές αιμοδότες της Πιερίας είτε ατομικά είτε σε επίπεδο συλλόγων. Ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν και η....

Κραυγή αγωνίας λιμενικού: Είμαστε στο έλεος των λαθρομεταναστών


Άρθρο στην εφημερίδα "Εμπρός", 

Απροστάτευτοι απέναντι στις ορδές των λαθρομεταναστών και τις μεταδοτικές ασθένειες που αυτοί φέρουν, είναι οι Έλληνες λιμενικοί οι οποίοι υπηρετούν στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου, που δέχονται κατά κύματα την εισβολή των τριτοκοσμικών. Χωρίς εξοπλισμό και προστασία από την επίσημη Πολιτεία, που με τις αποφάσεις της εκτρέφει το τέρας της λαθρομετανάστευσης και της αλλοίωσης του πληθυσμού της χώρας, αγωνίζονται να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους, αμειβόμενοι με μισθούς πείνας.
Το ΕΜΠΡΟΣ φιλοξενεί την συνέντευξη ενός άνδρα του Λιμενικού Σώματος (για ευνόητους λόγους διατηρούμε την ανωνυμία του), ο οποίος αποκαλύπτει τα προβλήματα που...

ΠΡΩΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ… ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΓΕΝΝΑΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ!

amvloseis
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η προσπάθεια βιολογικής εξαφάνισης του Έθνους μας στο ζωτικό του χώρο που λέγεται Ελλάδα είναι η προσπάθεια του διεθνούς κατεστεημένου σε αγαστή συνεργασία με τους γηγενείς ελληνόφωνους ανθέλληνες πολιτικούς... Όλοι πρέπει να πούμε ΟΧΙ στην απόπειρα εξόντωσης του Έθνους μας.
 
Την πρώτη θέση πανευρωπαϊκά στις διακοπές κυήσεων καταλαμβάνει η Χώρα μας, καθώς το 22% των Ελληνίδων δηλώνει ότι έχει κάνει τουλάχιστον μία έκτρωση. Το 44% των γυναικών που έχουν κάνει έκτρωση εμφανίζει νευρικές διαταραχές και 25% επισκέπτεται ψυχίατρο. Ως κύριες αιτίες για την έξαρση του φαινομένου εμφανίζονται παράγοντες που επηρεάζονται από την οικονομική κρίση, την αβεβαιότητα και την ανεργία.
Η συρρίκνωση τού εργατικού εισοδήματος, η εγκατάλειψη τής....

Τα "κατορθώματα" της συγκυβέρνησης ΣΑΝΕΛ... Ξανά γκέτο λαθρομεταναστών και η πλατεία Ομονοίας...

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένου δημιούργησε ένα άκρως ανυπόφορο θέαμα και καταθλιπτικό στο κέντρο της Αθήνας...
Οι ορδές των λαθρομεταναστών που εισρέουν καθημερινά στο κέντρο της Αθήνας, μέχρι να τους δώσει ο Καμίνης δωμάτια σε ξενοδοχεία και κτίρια που ανήκουν στο Δήμο της Αθήνας, έχουν δημιουργήσει κυριολεκτικά γκέτο ακόμη και πάνω στην πλατεία Ομονοίας, όπου έχουν στήσει τσαντίρια και σκηνές.

Το φωτογραφικό οδοιπορικό του makeleio.gr δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας... Η πόλις της Αθήνας... Εάλω και σε αυτό Έλληνα έχεις τεράστιο μερίδιο ευθύνης...

Πρώτον γιατί ψήφισες Καμίνη και όχι Κασιδιάρη.. και
Δεύτερον γιατί....

Και τώρα "πατριώτη δεξιέ" της ΝΔ τι κάνεις...;! Ο Γεωργιάδης ζητά συγκυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ με Πρωθυπουργό τον.... κομμουνιστή Τσίπρα

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και ο Άδωνις έγινε.... κομμουνιστής για το καλό της χώρας! Τι άλλο θα ανεχθείς "δεξιέ, πατριώτη" ψηφοφόρε για να φτύσεις στα μούτρα την ψοφοδεξία του Σαμαρά.
 
Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί ο γνωστός φωνακλάς «Μπουμπούκος» να βρίσκεται στη Μύκονο, για ολιγοήμερες διακοπές, αλλά ούτε αυτές τις λίγες ημέρες που θα λείψει θα τον… χάσουμε.
Καθότι, φρόντισε να δώσει συνέντευξη στην εφημερίδα «Αγορά» και μάλιστα με περιεχόμενο τέτοιο, που να μην μπορούμε να τον αγνοήσουμε!
Παρότι, λοιπόν, ο εν λόγω πολιτικάντης το παίζει πολύ… σκληρός, δε δίστασε να προτείνει να κάτσουν σ’ ένα τραπέζι οι ψοφοδεξιοί με τους συριζαίους ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και τους λοιπούς προθύμους μνημονιακούς (Ποτάμι, ΑΝΕΛ, κλεφτο-ΠΑΣΟΚ) και να φτιάξουν στο τάκα-τάκα μια.....

Το "συνταγματικό" τόξο ΠΑΡΩΝ στο Gay - Pride.... Δείτε τον "πολιτισμό" που στηρίζει και συναναστρέφεται! - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γράφει ο Αινείας 

Αν και η κυρίαρχη είδηση της χθεσινής ημέρας ήταν τα Εθνικιστικά "διόδια" που συνάντησαν οι αναρχομπολσεβίκοι στον Ασπρόπυργο, με αποτέλεσμα να γυρίσουν στην Αθήνα με τα πόδια, χθες είχαμε και το περίφημο φεστιβάλ - εκφυλισμού - στην Αθήνα. Το γνωστό Gay - Pride.

Φυσικά και από ένα τέτοιο γεγονός δε θα μπορούσε να λείψει το "συνταγματικό τόξο" που στηρίζει ανιδιοτελώς τα δικαιώματα των...gay.



Ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης

Η ....

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (356-323 Π.Χ.) – ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ

  • Ο Μέγας Αλέξανδρος γεννήθηκε το 356 π.Χ. στην Πέλλα. Πατέρας του ήταν ο Βασιλιάς της Μακεδονίας Φίλιππος Β΄ και μητέρα του η Ολυμπιάδα, πριγκίπισσα από τον ηπειρωτικό οίκο των Αιακίδων.
  • Μεγάλη επιρροή άσκησε στην παιδική του ηλικία η μητέρα του, καθώς και οι δάσκαλοί του, ο Αναξιμένης από την Λάμψακο και ο Αριστοτέλης από τα Στάγιρα της Χαλκιδικής. Ιδιαίτερα ο τελευταίος εισήγαγε στον Αλέξανδρο ποικίλες γνώσεις για τον Ελληνισμό και την παιδεία του, αλλά προπάντων τον εξοικείωσε με τον Όμηρο, για την Ιλιάδα του οποίου ο πρίγκιπας έτρεφε φλογερή αγάπη.
  • Είχε ιδιαίτερη λατρεία για τον.....