Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 31, 2014

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 8… «ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ» ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ HUFFINGTONPOST

Γράφει ο Αντίοχος

Εκτενές αφιέρωμα στην εθνικιστική νίκη στην Ευρώπη κάνει η αμερικανική (ας πούμε καλύτερα που έχει έδρα την Αμερική…) Huffington Post. Η… μαύρη λίστα του εδρεύοντος στην Αμερική ΜΜΕ, περιλαμβάνει εννιά ευρωπαϊκά κόμματα, τα οποία χαρακτηρίζει… «τρομακτικά» (προφανώς εννοεί «τρομακτικά» για τα συμφέροντα που υπηρετεί…). Φυσικά, εξέχουσα θέση στα… «τρομακτικά» κόμματα έχει η Χρυσή Αυγή.

Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ιδού ο… τρομακτικός πρόλογος:

«Αυτή είναι και η πρώτη φορά που ανοιχτά και απροκάλυπτα θα...

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΣΙΩΠΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ;

Γράφει ο Αντίοχος.

Από την επομένη των εκλογών, τα καθεστωτικά ΜΜΕ μας έχουν… ζαλίσει με τη μία και μοναδική ψήφο που πήρε η Χρυσή Αυγή στα Ανώγεια του Ρεθύμνου. Αλλά τουμπεκιάζονται οι κάργιες, για τη φοβερή άνοδο των ποσοστών του Κινήματος σε Δίστομο και Καλάβρυτα!

Σας πληροφορούμε, λοιπόν, ότι στο μαρτυρικό Δίστομο...

Νέα παραδοχή Δένδια: "Οι διωξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής είχαν μοναδικό σκοπό τη μείωση των ποσοστών της που έφθανε το 15%!!!!" - ΒΙΝΤΕΟ


Ομολογία Δένδια: Με τις διώξεις θέλαμε να μειώσουμε την εκλογική δύναμη της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η συνέντευξη που έδωσε χθες στον Ραδιοσταθμό «Άλφα 9,89 FM» ο υπουργός Προ-Πo, Δένδιας. Μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι με τις δικές του ενέργειες, η Χρυσή Αυγή δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 10% στις πρόσφατες Ευρωεκλογές, ενώ οι κρυφές δημοσκοπήσεις την έδειχναν πάνω από το 15%!

Μεταφέρουμε απόσπασμα της συνέντευξης όπως δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ:
“Kατέγραφε ποσοστά που άγγιζαν ή υπερέβαιναν το 15%... Όταν ξεκίνησε η ιστορία μετά την αποστολή των δικογραφιών η Χρυσή Αυγή άρχισε να ......

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4/6 ΣΤΙΣ 8.30 ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...

1375798_221530244679099_187226021_n
Tην Τετάρτη το πρωϊ στις 8.30, ότι και αν είχατε σκοπό να κάνετε, ακυρώστε το…

Την Τετάρτη 4/6 ακυρώνουμε ραντεβού, ζητάμε άδεια από δουλειές και κάνουμε ότι χρειάζεται… ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ παίρνουμε μαζί μας τους δικούς μας και τους φίλους μας και βρισκόμαστε στο Σύνταγμα,, σε μια Λαοθάλασσα με γαλανόλευκες που θα πει “ΟΧΙ στην Χούντα του Μνημονίου”!
Οι Έλληνες απαιτούν: Αποκατάσταση του Δικαίου και Λευτεριά…

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ: Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ!

66955019E3BD82566445F185D3AE4901
Η είδηση μας έρχεται από το… υπεράνω πάσης υποψίας φασισμού, καθεστωτικό «Βήμα»: 

«Η μοναδική ψήφος προς τη Χρυσή Αυγή στα Ανώγεια απασχόλησε την ΕΛ.ΑΣ.
Ακαρπες οι έρευνες με βάση καταγγελίες για επιδεικτική στάση αστυνομικού»!!!
Ιδού η «δημοκρατία» τους:
«Υπήρξε ετεροδημότης αστυνομικός ο οποίος «επιδεικτικά» σε εκλογικό τμήμα των Ανωγείων ψήφισε Χρυσή Αυγή; Υπήρξε τέτοια προκλητική ενέργεια από ένστολο ο οποίος έριξε τη μοναδική ψήφο στο ακροδεξιό κόμμα στη συγκεκριμένη κωμόπολη της Κρήτης με τους 3.000 κατοίκους; Το συγκεκριμένο «μυστήριο των Ανωγείων» απασχόλησε τα τελευταία 24ωρα την ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από....

ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΥΚΛΩΝ: «ΑΓΝΩΣΤΟΙ» ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Γράφει ο Αντίοχος. 

Την προηγούμενη βδομάδα, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα μεγάλης παγκόσμιας έρευνας «για τον αντισημιτισμό» (αντισιωνισμό…), που πραγματοποίησε γνωστή οργάνωση του σιωνιστικού λόμπι των ΗΠΑ. Σύμφωνα, λοιπόν, με την εν λόγω έρευνα, στην Ελλάδα δε σημειώθηκε καμία «αντισημιτική» επίθεση τα τελευταία δύο χρόνια.

Ήρθαν, όμως, τα εκλογικά αποτελέσματα της Κυριακής και οι γνωστοί σκοτεινοί κύκλοι  άρχισαν τις χοντροκομμένες προβοκάτσιες, με προφανή σκοπό να ενοχοποιήσουν και να δαιμονοποιήσουν την Χρυσή Αυγή!

Έτσι, πληροφορούμεθα ότι τα ξημερώματα της 29ης Μαΐου, άγνωστοι, αφού παραβίασαν το προστατευτικό κιγκλίδωμα του τοίχου του εβραϊκού νεκροταφείου της Θεσσαλονίκης, εισήλθαν στον χώρο και προκάλεσαν φθορές σε γλάστρες, ανθοστήλες και άλλα μαρμάρινα καλλωπιστικά στοιχεία. Βεβαίως, δεν παρατέθηκαν φωτογραφίες από τον βανδαλισμό (κάποιες φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα ΜΜΕ για το θέμα, είχαν την ένδειξη «αρχείου»…), 

Άμεσα, έσπευσε να κάνει δηλώσεις...

Να τα μας... Δημοσιονομικό κενό 5 δις βλέπει η Τρόικα... Νέοι φόροι - αίμα θα δώσουν οι Έλληνες στους τοκογλύφους! (Ψηφίσατε όμως τώρα κρόϊδα)

1551577_731344750211585_1622123214_n
Βόμβα ΔΝΤ: Δημοσιονομικό κενό 5 δις. (για 2015 – 2016)!..
Ζητάνε να παραταθεί το χαράτσι για 2 χρόνια και θέλουν να βάλουν ξανά χέρι στο Ασφαλιστικό!..
Και το χειρότερο απ’ όλα: το Ταμείο αμφισβητεί την ικανότητα της Ελλάδας, να αντλήσει μόνη της κεφάλαια από τις αγορές!..
Σύμφωνα με πληροφορίες του Νίκου Χατζηνικολάου (το θέμα είχε γραφτεί στη Real News, αλλά είχε διαψευστεί) για τα δύο επόμενα χρόνια 2015 – 2016 υπάρχει ένα δημοσιονομικό κενό της τάξεως των 5 δις.
Τα αιτήματα της Τρόικας, είναι πολύ πιθανό να...

Η Χρυσή Αυγή είναι ο μεγάλος νικητής των ευρωεκλογών - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου για την Εθνικιστική Νίκη της 25ης Μαΐου

Αγαπητοί μου Έλληνες και Ελληνίδες
Χαιρετώ και τιμώ ξεχωριστά κάθε έναν από εσάς, τους εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς, φίλους και ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Σας τιμώ γιατί αντισταθήκατε στην τρομοκρατία και τις συκοφαντίες σε βάρος όλων μας. Γιατί δεν πιστέψατε τα ψέματα της διεφθαρμένης εξουσίας, που μόνο στόχο έχει να υπηρετεί την ανθελληνική πολιτική των ξένων τοκογλύφων.
Η Χρυσή Αυγή είναι πλέον η.....

Φήμες για υπουργοποίηση Τατσόπουλου - Αστείο ή φαιδρή πραγματικότητα;


Φήμες για υπουργοποίηση Τατσόπουλου - Αστείο ή φαιδρή πραγματικότητα;

Κοιτάξαμε καλά την «είδηση», τσεκάροντας μάλιστα το ότι δεν είναι Πρωταπριλιά. Σύμφωνα, λοιπόν, με ιστοσελίδα, η οποία πρόσκειται στη ΝΔ, η «έκπληξη» του νέου κυβερνητικού σχήματος θα είναι ο… Πέτρος Τατσόπουλος!
Διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για την εγκυρότητα της πληροφορίας. Εάν, όμως, τελικά ισχύει, και δεν πρόκειται για μια προσπάθεια εξεζητημένου «χαβαλέ» και κακόγουστης «πλάκας», τότε είναι φανερό ότι η κυβέρνηση έχει χάσει και το ελάχιστο ίχνος σοβαρότητας. Εάν θέλουν να εμπλουτίσουν το υπουργικό συμβούλιο με έναν φαιδρό τύπο, ο οποίος.....

"ΕΜΠΡΟΣ": 536.442 Έλληνες μαζί με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής

Κυκλοφορεί αύριο η Εθνική εφημερίδα “Εμπρός” (Φύλλο Νο 49)
Διαβάστε στο 49ο φύλλο της εφημερίδας "Εμπρός" που κυκλοφορεί:
  • 536.442 Έλληνες μαζί του
  • Μια άλλη άποψη για τις εκλογές - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
  • Καταγγελία Ηλ. Κασιδιάρη: Η κλίκα Αθανασίου παρεμβαίνει εκ νέου στην Δικαιοσύνη
  • Φοβούνται την....

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

maxresdefault
Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος.

Στρώσανε το έδαφος για τον σχηματισμό τού μεγάλου κυβερνητικού συνασπισμού οι νεοφιλελεύθεροι και οι μαρξιστές, ανοίγοντας παράλληλα την νέα κερκόπορτα τού Ελληνισμού. Θέλουν να διατηρήσουν την Ελλάδα στον δρόμο τής παγκοσμιοποιημένης «ανάπτυξης» και τουρκοποιούν την Θράκη δια τής δημοκρατικής ψήφου. 
Μίλησαν λοιπόν μετά τις ευρωεκλογές για την βούληση τού λαού οι ψευτορωμιοί και ψευτοδημοκράτες, δίδοντας την δική τους ερμηνεία. Πήραν λένε το μήνυμα οι....