Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 17, 2017

Πρώτο Θέμα: Η δίκη της Χρυσής Αυγής καθυστερεί γιατί η Δικαιοσύνη θα πάρει μια δυσάρεστη για την αριστερή κυβέρνηση απόφαση!

Γράφει ο Αντίοχος

Πολλοί είναι αυτοί που λένε πως η δίκη της Χρυσής Αυγής «καθυστερεί πολύ», «έχει βαλτώσει» και τα λοιπά. Βέβαια, πρόκειται για μια μεγάλη δίκη, από την οποία πρέπει να περάσουν εκατοντάδες άτομα (μάρτυρες, κατηγορούμενοι, κ.λπ.) και δεν είναι δυνατόν να «ξεπεταχτεί» σε μικρό χρονικό διάστημα.

Από την άλλη, πράγματι φαίνεται να υπάρχει μια μακρόσυρτη διαδικασία και ο καθένας δίνει την εξήγησή του γι’ αυτό. Τις προηγούμενες μέρες, γράφτηκε στο protothema.gr (που είναι μεγάλο blog, άρα έχει και την σχετική «εσωτερική πληροφόρηση»…) ένα άρθρο υπό τον τίτλο...

Ο Πρέσβης της αιματοβαμμένης Βενεζουέλας κεντρικός ομιλητής στο κάμπινγκ της Νεολαίας του Σύριζα

Ενώ στην Βενεζουέλα της φτώχειας και της δυστυχίας συνεχίζονται οι λαϊκές διαδηλώσεις (και οι λεηλασίες φούρνων για ένα κομμάτι ψωμί!) και οι νεκροί από την κρατική καταστολή έχουν ήδη ξεπεράσει τους 100 – ενώ οι τραυματίες και οι συλληφθέντες είναι αναρίθμητοι, η νεολέρα του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρέσβη στην Αθήνα του αιματοβαμμένου μαρξιστικού καθεστώτος του Μαδούρο, ως κεντρικό ομιλητή στο ετήσιο κάμπινγκ που θα κάνει στο Γιαννιτσοχώρι Ηλείας, από την Πέμπτη 27 Ιουλίου ως την Τετάρτη 2 Αυγούστου.

Να υπενθυμίσουμε βεβαίως ότι ήδη η ΣΥΡΙΖΕΡΤ έχει αναλάβει...

Άθεοι κομμουνιστές βεβήλωσαν ξωκλήσι στα Τρίκαλα!

Ένα ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία, που βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμπάκας, βεβηλώθηκε από «αγνώστους» (προφανώς άθεους κομμουνιστές), λίγες ημέρες πριν από την γιορτή του Αγίου, στις 20 Ιουλίου.

Η βεβήλωση έγινε αντιληπτή από μια Καλαμπακιώτισσα που βρέθηκε στο ξωκλήσι με τα παιδιά της.

Πιο συγκεκριμένα, οι ιερόσυλοι αναρχοκομμουνιστές, βεβήλωσαν τρεις...